Koji televizor kupiti ? LCD/LED/PLASMA

Started by SOLID, March 24, 2011, 05:56:16 PM

Previous topic - Next topic

SOLID

Planiram da kupim neki TV do 50 000 din. Ako neko ima neki predlog ?

DiDaN

Tomo_SU

Pojavili su se u Rodi neki 3D LED televizori za sezdesetak hiljada. Slika mi je delovala izuzetno ostro, baz "smearing" ili "ghostinga". Velika dijagonala.

Ne znam nikog ko ima ovakav tv pa ne znam kakvi su utisci :D

Moja preporuka bi bila da izbegnes LCD. Uglavnom se na njima razmazuje slika kod brzih pokreta, pa ako prelazis sa CRT na LCD verovatno ces se razocarati.

Lider

LED LG-ov je odlican. Oko 800eura 108cm. Slika je savrsena i imas onaj USB fazon, za slike, muziku, filmove...klasika.
I da u boji je, sto je najvaznije!  :D

dU Lee SRB

zlenzlla

LJudi zbuniti cete ga pa ce uzeti radijator umjesto tv-a  :whip3:

SOLID

Nisam posecivao forum, ali iz nekog razloga obavestenja putem maila mi nisu stizala :D.
Bacicu oko na te 3D u Rodi
Evo malo da APDEJTUJEM izbor :D.  Budzet se povecao na 56000.
Nadam se da ce ovo sve pomoci jos nekom u mogucem odabiru nekog televizora :D

Dosta sam gledao na netu razlike izmedju LCD-a i Plazme. I kao svi predlazu plazmu.
U medjuvremenu budzet se povecao na 56000.

E sada ne znam jel vredi kupovati neki LCD dojagonale 82-94cm  Ili Plazma  94-107 cm ???
Televizor bi bio postavljen na nekih 3 metara, koju velicinu uopste da uzmem ?

Igrao bi igre na PS2/PS3, Gledao ripovane Bluray filmove kao i originale, u glavnom MKV format. Ali takodje mi je dosta bitno da reprodukuje kvalitetnu sliku sa nasih domacih kanala.
Nesto sto sam odvojio:
LG 42PJ550 - PLAZMA http://www.dsmarket.rs/plazma-tv/lg-plazma-televizor-42pj550/flypage.tpl.html
LG 37LD420 - LCD http://www.dsmarket.rs/37/lg-televizor-37ld420/flypage.tpl.html\
Sta od ova 2 ?

Ja bi iskreno voleo da uzmem neki TV od 94cm, kapiram da je to neka normalna velicina, ni malo a ni preveliko. Ali recimo ne mogu nigde naci Plazmu sa dobrim karakteristikama sa ovom cenom a da je 94cm.

GuRuGeoRge

DiDaN

SOLID

DiDaN

znam ...plazma je najjeftinija...ja imam lcd i to Smsung,ali malo lepsu sliku ima Lg...ako imas kesh,najpovoljnije ti da kupis u Metrou

SOLID

Quote from: DiDaN on April 06, 2011, 11:51:37 PM
znam ...plazma je najjeftinija...ja imam lcd i to Smsung,ali malo lepsu sliku ima Lg...ako imas kesh,najpovoljnije ti da kupis u Metrou
To je odgovor bio za ovaj Panasonic :D  .
Inace cuo sam da su Panasonic plazme bas dobre, ali jbg  tamo gde sam isao ovog modela nema, star je model iako ima dosta bolje specifikacije od novih televizora sa tom cenom.

Tako da sam vec skoro pa kupio ovu LG plazmu a Burazer LCD LG 42LD465 pa cu videti na licu mesta sta se kako pokazalo :D  Nadam se da se necu pokajati :D

SOLID

Kupio plazmu:
-KAnali sa kablovske odlicni

SA USB-a : sa sve titlovima
-Divx filmovi (R5) odlicno ukomponovani
-BDRIP savrseno za sad.

l

Grave

Ja sam kupio Samsung c550 i prezadovoljan sam. Kupio sam u Metrou 32" za 55500din.

Lang

Imam Sony lcd Bravia 32  i LG plazmu 42 ,   za pc i igrice lcd za filmove i slicno plazma .Inace Panasonic plazma je sam vrh tv-a oni rade panele za cuvene i preskupe pioneer kuro televizore.
pozz