Izvinjenje...

Started by remy13, March 20, 2011, 11:29:55 AM

Previous topic - Next topic

remy13

Prije svega htio bih reci da sam dobio ban moje ip adrese radi svoga mladjeg rodjaka koji je citao sa moga PC sa aim i wh.Meni je veoma zao radi ovoga novi sam na ovome serveru koji mi se dosta svidjeo.Zamolio bih admine ako moze da me unban moja ip je 188.127.103.xxx nadam se da je jedina

ToTo

Neces dobiti unban. Jel rodjak koristio nick srbe poturcio ili ti? Posle si i cheat poceo da koristis. Razmisljaj o ovome, dok gledas na xf, kako se ostali igraju, i idi na neki server gde su takvi nikovi dozvoljeni. Banovan je ceo opseg zbog tebe. Jedini nacin da ti se skine ban, je da je u tvom komsiluku neko zaista bitan, pa da te odbanujemo, a ako nije idi svoju nekulturu pokazuj negde drugde, ovde vise nisi dobrodosao. Imam i ss sa tvojim IP, na kojima se vidi sve ovo sto pricam, tako da ....... dzaba ti pravdanje.

remy13

Da cuo sam od rodjaka da nemoze da igra vise ni neki njegovi jarani iz komsiluka.A ja stvarno nisam znao da je stavljao takva nick imena sramota vala nisam znao, reci cu mu ja to stvarno se izvinjavam nisam znao a njemu vise nedam kompa zakljucavam ga posto mi zivimo u istoj kuci imajte milosti to je dijete treci razred,ako moze ikako da me oslobodite nece se vise ponoviti obecajem ako se ponovi banuj te me do kraja life... :worth

don_gagi

Stek...Stewo...pa gde ste???  :rofl

Lider

Kakva potresna prica. Zivot pise drame.  :'(

lang

Lider is back !!! :king:

to je dijete treci razred.....pa u kakvu to skolu ide kada ima takav pogan jezik ??

remy13

E bog zna sta ih oni uce u skoli.Haj vidite nesta kod mene nemoze citava mahala da igra garage.Makar nas unban na garage...plizz.

peckosd

a izvini koje to dete 3 razred zna da skine aim i wh.... ne razumem....danas su mnooogooo napredna deca....  :suicide

PICAj3La

nije bitno ko je, ti, necak, sveti petar.. bitna je cinjenica da gajis ta sranja na kompu.. a niko ovde nije sisao vesla pa da ti poveruje da imas citove i da ih samo gledas, a  kao ne koristis...

remy13

Ima pametne djece ovdje koja rade sa kompom od malih nogu.Ja bih vas zamolio samo za to ako moze i nemojte plizz neke gluposti pisati ovo je ozbiljna tema...

ugly.fender

kgigor

Filozof

Quote from: don_gagi on March 20, 2011, 02:57:42 PM
hahahahaha .. i ja sad citam i ne verujem njih dvojica se nisu oglasili... mora da su na medenom mesecu.. pa nemaju vremena  :rofl

STEK

Quote from: ALEK on March 21, 2011, 11:18:53 PM
Quote from: don_gagi on March 20, 2011, 02:57:42 PM
hahahahaha .. i ja sad citam i ne verujem njih dvojica se nisu oglasili... mora da su na medenom mesecu.. pa nemaju vremena  :rofl

Filozof

Quote from: remy13 on April 01, 2011, 09:41:51 PM
Ok mislim da je ovo bilo posteno od moje strane, ali ok vi mislite da mene ban moze usporiti ili key,gui pogresno mislite poturceni srbi ja opet igram kao nekada i provaljujem sve koje imaju wh budite cool babani admini
a sta ces da radis ako ti neko dodje kuci i gurne ti tu tastaturu u usta....o tome ne razmisljas.... hahaha bolid ...

stewzoR

ToTo

Idiotski postovi, trinaestogodisnjeg retarda su obrisani, a usput je banovano, bas kao sto debil sam rece, pola Bosne. Unapred izvinjenje svim postenim igracima iz tog podrucja, ali drugog resenja nema. Jedini nacin da ostavi post, je da neko drugi, ko se predstavi kao on to uradi, cemu se isto moze uci u trag, tako da.......

kgigor

Quote from: ToTo on April 02, 2011, 12:37:03 AM
Idiotski postovi, trinaestogodisnjeg retarda su obrisani, a usput je banovano, bas kao sto debil sam rece, pola Bosne. Unapred izvinjenje svim postenim igracima iz tog podrucja, ali drugog resenja nema. Jedini nacin da ostavi post, je da neko drugi, ko se predstavi kao on to uradi, cemu se isto moze uci u trag, tako da.......
kako li sam samo znao da će doći do ovoga... Ah da... Pored svih onih ispisanih idiotluka,kretenluka,i kojekakvih debilnosti... On još reče:"...nastaviću da haxam,ništa mi ne moоete..."  :facepalm:

lang

:facepalm: Saban ! A citava mahala ?

fanTom!