1/2 Finala * iNfamous-clan.com - i.zOn4|Clan *0-11

Started by Spinx!!, February 19, 2011, 11:00:54 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

iNfamous-clan.com - i.zOn4|Clan
0-11

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     20.02.2011
Vreme      19.00

Spinx!!

Inace obavestenje vezano za iNfamous-clan.com .......
Veceras na polufinalu ako se dese profokacije kao na mecu sa FDS bice automatski diskavlifikovani

Team.iNfamous*DrDrift

Obavestenje za tebe,mi izlazimo sa turnira Časno!!!!!!!

a vi bitange JEBITE SE!!!!!!

Oduvek ste bili papci,ne odnosi se na sve,ima tu dosta dobrih ,ali vodje su vam mnogo losi....

Egs ili bitange me pre par meseci zajebase za servere i 50 eura .........koje jos nisam dobio a uplaceno na pravi racun!!!!

i sad nas jebu od pocetka turnira,zvali su nas lepo da bi nas karali sad!!!

jadni mi sa takvim communitiy,i sa takvim ljudima koji nam sastavljaju repku!

JaguaR

ToTo

Zbog ovoga, hteo sam da vas odmah izbacim sa turnira, ali me Oby zamolio da vam pozelim srecu u nastavku, i samo zahvaljujuci njemu trebali ste da igrate veceras. Nadam se da znas, da si ovim svojim postom, obezbedio sebi ban, jer ako mislis da ste negde osteceni, postoji nacin da se to kaze, a ne ovako. Za servere ces da resis sa Stringom, to nema veze sa nama kao klanom i ovim turnirom. Niko vas ne jebe od pocetka, ne razumem o cemu pricas? Titanse ste hteli da izradite, postavljajuci pa brisuci postove ovde, i uspeli ste, i ti sad dodjes da kukas? Izbacen vam je jedan igrac sa trunira, jer je vredjao, gde su vam zamene, mogli ste igrati da ste hteli, ili vas je I zona uplasila, pa se sad folirate ovde?  Jednom sam negde rekao, da vi klinci mislite kitama umesto mozgom, pa cesto pogresite. Ja vam zelim srecu kao klanu, ali razumite da se preko nekih stvari ne moze preci.
Ostali, tipa jebac i slicni komentatori, ustedite mi vreme za brisanje postova.

ToTo

R@mzes

Quote from: ToTo on February 20, 2011, 08:32:50 PM

Zbog ovoga, hteo sam da vas odmah izbacim sa turnira, ali me Oby zamolio da vam pozelim srecu u nastavku, i samo zahvaljujuci njemu trebali ste da igrate veceras. Nadam se da znas, da si ovim svojim postom, obezbedio sebi ban, jer ako mislis da ste negde osteceni, postoji nacin da se to kaze, a ne ovako. Za servere ces da resis sa Stringom, to nema veze sa nama kao klanom i ovim turnirom. Niko vas ne jebe od pocetka, ne razumem o cemu pricas? Titanse ste hteli da izradite, postavljajuci pa brisuci postove ovde, i uspeli ste, i ti sad dodjes da kukas? Izbacen vam je jedan igrac sa trunira, jer je vredjao, gde su vam zamene, mogli ste igrati da ste hteli, ili vas je I zona uplasila, pa se sad folirate ovde?  Jednom sam negde rekao, da vi klinci mislite kitama umesto mozgom, pa cesto pogresite. Ja vam zelim srecu kao klanu, ali razumite da se preko nekih stvari ne moze preci.
Ostali, tipa jebac i slicni komentatori, ustedite mi vreme za brisanje postova.

Znaci to sam ti i rekao na xfire-u da ja tu uopste nisam imao namjeru da nikoga uvrijedim i da je to sala i to jos prije POCETKA MECA i nije se niko prepao nego bez mene smo imali 3 igraca i dosao 4-i u 19:15 tako da sam ja mogao da igram mogli smo odigrati ali posto sam ja banan nismo imali igraca.

ToTo

Lepo sam rekao, i ponovicu, ustedite mi vreme za brisanje potova. Drift, nemora ceo community videti kakvi ste, pokazali ste to sinoc na ts-u. Licno sam danas zamolio Spinxa da dozvoli quakeru da igra veceras, i pored onog vredjanja, sto je on i ucinio, e sad ni je zao sto sam to uradio. Drago mi je sto se odjavljujes, jer imam pametnija posla od rasprave sa nevaspitanom balavurdijom. Svaki post u kome ima uvreda bice obrisan.