MANGA - Moguci WH procenite sami....

Started by miloslur, February 13, 2011, 11:48:56 PM

Previous topic - Next topic

miloslur

Ja iskreno ne vidim sta je on tu gadjao, posto me je pratio i pogodio na kraju ako neko vidi onda mi recite da kupim bolji monitor od LG 2250T XD.

AlekSerbia

Coperu vidi ga ovaj nas opet Kuka  :||.. Milose nemoj bre .. ebo te mis :D

miloslur

Nije da kukam nego cekam rcon pa mo posle zabole za ove vidovite genijalce, sve cu da ih posutiram.:D

AlekSerbia

Quote from: miloslur on February 14, 2011, 12:17:08 AM
Nije da kukam nego cekam rcon pa mo posle zabole za ove vidovite genijalce, sve cu da ih posutiram.:D
hahaha :D da znas da cu doci sa levim nikom i pucacu nasumice kroz dim .. ili kojim slucajem cujem da prolazis kroz dim .. pa ti me kikaj .. imam da ti gitaru gurnem u dupe .. :D

spy18

Quote from: ALEK on February 14, 2011, 12:20:01 AM
Quote from: miloslur on February 14, 2011, 12:17:08 AM
hahaha :D da znas da cu doci sa levim nikom i pucacu nasumice kroz dim .. ili kojim slucajem cujem da prolazis kroz dim .. pa ti me kikaj .. imam da ti gitaru gurnem u dupe .. :D

:rofl :rofl :rofl
Koju stranu gitare Alek  :yikes: :yikes: :yikes:

AlekSerbia

spy18

Quote from: Brother in Arms on February 15, 2011, 11:32:29 PM
koju ces ti stranu spy???? :violin:

Ti se samo javi  :fighting: Dobio si sinoć  :whip3: :whip3: :whip3: pa si pobegao sa servera  :yahoo

komara

Samo jedno pitanje,a šta na forumu traоi ovaj "brother in arms" kad lik non stop koristi WH,a vidim niko ne reaguje?
Treba mu ban lupiti.

ludi livnicar

Ma nije to on. Tetka mu dosla u goste pa malo igra sa WH

peckosd

meni koliko j epoznato brother in arms je jejedno vreme igrao sa aimom i niko ga nije kick....a wh je normalna pojava za njega,,,,koliko se secam ja mislim da je to cura  :stoner: ali posto se cmari nekim igracima da ne kazem kojima i iz kojih clannova on uvek prolazi bez kicka... :yikes: