News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Org key

Started by SCHOLES1NHO, February 06, 2011, 10:51:38 PM

Previous topic - Next topic

SCHOLES1NHO

Ovako moоda je moja ideja malo suluda ili blago rečeno blesava  :unsure
Trebam org key ali nisam spreman i ne оelim da dajem pare za 20 slova  :innocent
Nego ako neko ima viška org da mi da ja cu njemu za uzvrat dati nesto drugo tipa acc za razne forume(#cenzura#) ili npr acc za League of Legends...Ostavite ponudu ako je neko zainteresovan ! Hvala !
XF:scholesinho

stewzoR

add me makidancer OKAI

SCHOLES1NHO

FanboI dodao bih te da mogu ...
Xfire u buksi :S

stewzoR

SCHOLES1NHO

Luda Krava

Ja imam neki stari key koji sam koristio dok nisam sebi kupio na netu sadasnji,taj stari jos uvek imam i na neke original servere se moze uci sa njim a na neke ne,e sad sta se desava nemam pojma,mogu ti ga dati pa vidi sta se desava dal je i dalje ok, xf:simakosmosbud

Jacⱪ Sparroⱳ™

goja777

Org key imas nadjes jeftino www.steel-servers.com jeftini su samo 10â,¬ HAHAHHAH....Nemozes ti naci free key da je dobar ako i nadjes ili je banan ili je in use jbg  :bye2

stewzoR

Jes' ti procito pravila foruma? Nema reklamiranja

goja777

stewzor da ti kazem malo si glup pod prvo dajes si previse prava sta ti imas sa tim nisam reklamirao nego sam rekao gdje moze kupiti ako mu treba lol reklama ti je kada u svakom postu spominjes istog hostera tako da nisi zanimljiv nikako  :icon_dick:

SCHOLES1NHO

JebaČ ne moraš spamati odma temu i da našao sam org key BESPLATNO i hoću da se zahvalim ludoj krawi :)
Uоivajte  :wink:

goja777

ja ne spamam temu nego stewzor se javlja svagdje super neka si nasao   :hat