KORNET-SNAJPERISTA- PRINCE!!!- JNA.. kako se sada predstavlja- WH opet

Started by acke83, February 11, 2011, 02:20:06 AM

Previous topic - Next topic

acke83

Verovatno covek ima komplekse... Banuju ga jedan dan, sutradan se opet vraca...uzas...svejedno, evo njegove nove gluposti. To je onaj sto se hvalio da je sam sebi pravio cheat  :suicide a ne moze da poveze dva ubistva. Secaju se momci sa servera  :|| Cenio bih ga da ima score 0/50 ali da nauci da igra posle odredjenog vremena, nego ovako. Ovako mi je samo smesan, tj, zao mi ga je  :facepalm: :facepalm: :facepalm: , ali je to opet za BAN  :tease Nije ga tesko provaliti po nacinu igre  :whip3:

grifon077

evo i dalje igra...ostao sam posle tebe jos..nema namjeru da napusti..uzivio se pravo.. rekoh ovo je  :ok2 ali ja idem  :bad2

acke83

pa to... smeta covek jednostavno. Bode oci kada znam da nije mogao niti da me vidi na radaru, niti da me cuje, niti da me vidi.. :|| al postoji snimak kako prati, i to je to. Dobice on svoje, ne sumnjam ja u to. samo je pitanje vremena, jer ne zavisi od mene  :facepalm:

Kreowski

znaci nista  na bolje  se  nije  promjenilo  otkad  me nije  bilo....
jel  makar  imal  itko  aktivan  od  admina  na  serveru

acke83

Sinoc su takodje dolazili. Sreca pa je ToTo bio tamo da odradi kick  :fighting: Pojavio se i lik sa skriptom... Veceras ce takodje doci onaj JNA (sta je vec), posto je decko totalno uporan  :suicide. Valjda ce mu jednom dosaditi  :ne_razumem Jedino verujem u to da su mu vezivali kosku oko vrata kada je "bio" klinac, da se bar' dzukac igra sa njim  :shutup:

acke83

Igraj bez wh-a, bolje ti je. Ja (kao ni drugi) ti sigurno necu/necemo tolerisati da varas, ma kako igrao. Niko tvoj wh nebi tolerisao. Dokazao si se, odsvirao si svoje  :violin: Nemam nista protiv tebe, samo se mani wh-a. Nauci vec jednom da postujes pravila i igras po njima  :doc :facepalm: snimili smo te za svaki slucaj, postavili, a ti uci iz svojih gresaka  :whip3:

JNA

vh ovde imaju vise od pola ljudi :tease :yikes:ako nisi primetio.mene su ubijali i nikom nisam plako ko ti.ti radi samo sta mislis da je najbolje za tebe,kikuj koliko hoces samo neces jos dugo. :tease

acke83

Svi koji su imali nesto, bili su izbaceni, pocev od velikog pinga, preko wh itd... red je na MIX-u. A tebi ako smeta sto je red i sto te izbacujem zbog tvog wh, sta da ti radim... Nemoj vise dolaziti na MIX, ili pocni vec jednom da igras posteno.  :dummy Nije bitno ko se brine o serveru, bitno da je red na njemu.

JNA

he,he,he,ja ti reko da ti neces jos dugo.vidim da si omiljen od strane drugih igraca. :diabloti kakav si covek,ni majka rodjena ne moze da te voli :omg: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ludi livnicar

Treba kickati sve debilcine sa Wh, aim-om i takvim sranjima. Ukoliko nisu sposobni da igraju fer neka naprave svoj cheaterski server pa nek se tamo prejebavaju sa sebi slicnim intelektualnim bogaljima. Acke samo napred kickaj stoku nedaj smradovima da zive. A retardi koji te kloniraju i ulaze na garage i prave sranja sa aimom mogu da se napuse kurca svim postenim igracima na Bitange serverima. Pozdrav i respect svim fer igracima ma koliko oni bili dobri u igri a ostali mars u tri PM.

nemesis

Quote from: JNA on February 12, 2011, 10:32:23 PM
vh ovde imaju vise od pola ljudi :tease :yikes:ako nisi primetio.mene su ubijali i nikom nisam plako ko ti.ti radi samo sta mislis da je najbolje za tebe,kikuj koliko hoces samo neces jos dugo. :tease

znaci da ako ima pola ljudi da sad i ti treba da imas  :omg: :|| ti mislis da je wh dobra stvar, a kako bi bilo da odigras jednu partiju bez njega? ne mozes, zato sto nisi jos savladao ovu igricu, radije igraj singleplayer sa botovima dok ne naucis pa se tamo svabama zali i pali wh  :icon_dick: nauci igrati ili odjebi sa servera

ludi livnicar

Quote from: JNA on February 12, 2011, 10:32:23 PM

Prvo nije "vh" nego wh. Posle tacke ili zareza kuca se razmak, posle tacke ide VELIKO slovo. Bolje malo uci nego sto igras igru o kojoj pojma nemas. Interesantno mi je ovo "kikuj koliko hoces samo neces jos dugo" Jer se na serverima javlja klon Acke83 i pravi sranja. Lici mi na retardirani, klinarski pokusaj da se sjebe pravi Acke83.

stewzoR

JNA

Ti livnicar to iz iskustva govoris?? U ostalom znam ko si pa cemo se videti da mi to u lice kazes. :super

Darkman Ki-Ninja

Quote from: JNA on February 17, 2011, 08:02:42 PM
Ti livnicar to iz iskustva govoris?? U ostalom znam ko si pa cemo se videti da mi to u lice kazes. :super
Oho! Znači naš,kikinđanin si?!  :icon_dick: Pa moju Kikindu si došao da blatiš,majku li ti  :rant2: Hajde,reci mu,a ti livničar mene da kontaktiraš  :peace:

ludi livnicar

Quote from: JNA on February 17, 2011, 08:02:42 PM

Cisto sumljam da se znamo. One koje znam da igraju COD su fer igraci i u igri i u zivotu

acke83

Hvala na podrsci Kikindjani, pravi ste demoni :)) Ej, jel Sava jos ziv??? Kakav je to kralj :) idem nedeljno jednom u KI, moracu da ga potrazim :D A sa vama bolje da se ne sretnem, jer sa sluzbenim kolima ne smem ni kap cuge :( Tako da... jbg. Posto sam se zaposlio, nedeljno jednom igram sada COD2. Nemam vremena ni za porodicu :( Prosli put kada sam bio, dosao opet neki citer, a ljudi koji su igrali pre-skoro da nije bilo, Kreo upao na kratko i cika Dokini... Ode server polako u K :( A ovi sto kopiraju moj nick na garage ili gde vec sve...nemam reci. Ali ako ih to cini srecnim, sta da im radim... Valjda ce jednom posetiti cika doktora da ih malo pogleda  :yikes: