News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

key code in use

Started by Eskimko, October 07, 2010, 09:58:17 PM

Previous topic - Next topic

Eskimko

Lider

Neko koristi isti CD key koji i ti koristis. Pa kad on igra, ti ne mozes i obrnuto.

komara

Eskime ako je tako kao sto Lider kaоe bolje trazi novi ključ,da ne bude jos nekih sranja.

Eskimko

Pa ne mogu da verujem kupio sam nov cod2 upakovan u radnji,kod mene je kutija sa kljucem kako neko moze da zna moj key?   :ne_razumem

Eskimko

Cube mi danas rekao da to moze da se desi ako mi se cesto diskonektuje modem pa pb valjda jos misli da sam na serveru,ne razumem se ni ja bas najbolje u to,ali mi veza puca na svakih sat vremena,tako da je to verovatno problem. hvala svima  :drinks2

stewzoR

Resetuj modem na 5 minuta.

Talijan

Eskimko znam kako ti je..i meni je isto tako... :icon_frown:  Takodjer sam i ja kupio org igru u trgovini..pa se opet ponekad desi i use..al jbg..para neam za novi.. osim ako nam Komara ne kupi... ;D ;D  :stoner:

Eskimko

Quote from: Talijan on October 12, 2010, 02:59:41 PM
Eskimko znam kako ti je..i meni je isto tako... :icon_frown:  Takodjer sam i ja kupio org igru u trgovini..pa se opet ponekad desi i use..al jbg..para neam za novi.. osim ako nam Komara ne kupi... ;D ;D  :stoner:
Nije meni niko ukrao key nego mi vd Cube reko da kad se modem cesto diskonektuje dok si u igri(sto se upravo meni desava)valjda pb misli da sam ja jos u igri pa ne mogu da udjem bar pola sata,ne razumem se bas i ja najbolje  :bye2

Talijan

Heh....a meni se modem ne diskonektuje cesto..gotovo nikad..pa ono..hocu na srv uc..bude in use..sto znaci da neko ima isti key ko ja...al sto mi je najgore ja kupio u trgovoni zapakiranu igru..bas da mi se to ne desava.. :stoner:

Eskimko

E jbg maler,samo da taj neko ne upali cit  :nervous:

Talijan

Eee bas to...tog se i najvise bojim..e da mi je nac tog  :dummy da ga  :icon_bad: i da ne pomisli na to.. :stoner:

Talijan

:yahoo :yahoo Misterija rijesena.. Zelim zahvaliti vd|Cube-u sto je meni laiku..:D sve objasnio... :hooray:

Eskimko

Quote from: Talijan on October 13, 2010, 08:59:20 PM
:yahoo :yahoo Misterija rijesena.. Zelim zahvaliti vd|Cube-u sto je meni laiku..:D sve objasnio... :hooray:
Ima pivo i od mene i od tebe ako dodjem u NS,sve zna covek  :drinks2  ljudina!

Talijan

Ma piva kolko treba...cim bude neki lan..dolazim u NS pa cemo da locemo i  :disco ... :stoner:

komara

Quote from: Talijan on October 13, 2010, 08:59:20 PM
Ako imaš modem,trazi od provajdera ruter pa nećeš imati tako često taj problem.

Talijan

Aha..ok..vidit cu ...thx.. :super  :handshake:

salama

Meni takodje treba pomoc vezano za KEY CODE! Probao sam sa bar 20 razlicitih kodova, i dalje ne mogu da se zakacim na server...

domohomo

vjerojatno je taj server original pa nemoоeš... probaj neki drugi server...

_'BlackPanther'_

Da vam kazem i meni je bila ista stvar.....I ja sam bio kupio u prodavnici...pa sam io hteo da vratim...ali covek mi je rekao da se desi da u jednu radnju donese 5 cod2 npr. sa istim key codom...sad sam kupio new,....pa igram.... :ok2 :ok2