News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

KORNET

Started by acke83, January 31, 2011, 08:11:47 PM

Previous topic - Next topic

acke83

Kornet dolazi na MIX, cituje i vredja druge igrace, a bogami i mene, pa bih voleo neke sankcije da mu se uvedu  :whip3: Potvrdice to i drugi igraci koji su se nasli na MIX-u, a evo i nekih dokaza:
Imam i video, ali ne znam kako da ga postavim  :doc :||

DexonDee

Dok sam bio admin na MIX ovako nesto se nije desavalo :)
Pa ako hoces video da stavis samo kopiraj gore link i stavi ovde pa ce ljudi pogledati video

goja777

Ma dok je Dexon Dee bio admin nije bilo samo vrijedjanja nego se i hakalo svasta se radilo hehehh ,zezam se znam da je server bio super nije bilo takvih ljudi ne znam sta se sada desilo to sigurno nije vise DexonDee admin pa se svasta radi  :peace:

DexonDee

Hahahhahaha davao sam im da pale Tenkove pa da se ubijaju :D

acke83

i zbog cega vise nisi admin? :unsure

DexonDee

promenila se sifra servera :D a kad ima neki citer na serveru samo zovi nekog admina sa XF...tu ti je Toto tata mata samo ako njega vidis odma ga zovi i kazi mu da neko puca iz tenka odma ce shvatiti o cemu se radi  :peace:

ToTo

Tu su i ostale bitange, a postoje i subadmimi, imate imena u temi o serverima. Milioniti put, ne mozes se resiti idiota na crack serverima, oni jednostavno nemaju buducnost. Ako zaista volite ovu igricu, kupite org, i punite org servere. Ne mozemo biti svi uvek on line jbg.

DexonDee

Naravno tu su i ostali admini al za unistavanja tenkova je toto majstor moj je unistio popravljao sam ga savaki dan po ceo dan i jedva ga popravio :D

acke83

Super, i sta onda bese sa KORNET-om??? Nista?  :whistling
Imam inace original, ali mi je MIX prirastao srcu  :'( Na MIX-u je obicno super ekipa s kojom volim da visim. I stvarno nam zasmetaju likovi kao sto su KORNET, NERAS-KI i tako neki padobranci.
Ako postoji mogucnost da se lansiraju, ja cu uvek da javim, nije mi problem, jer stvarno cenim ljude na Mixu i ne zasluzuju takve stvari, naravno, ni na drugim serverima ljudi ne zasluzuju takve stvari, ali je tamo uvek neko prisutan od admina  :clapping2
Ajde, psovanje...to cak i mogu da razumem, imao sam i ja svoje ispade svojevremeno, ali sam stisao strasti na nulu  :stoner: Svadjao sam se i ja, cak sam i bio banovan na nedelju dana-zbog psovanja, ali nikada nisam vredjao bez razloga...iako to sada vidim da je pogresno  :shutup: ali me je to naucilo redu i disciplini, pa tako sada primenjujem rad protiv istih kao sto sam ja svojevremeno bio. Smatram da svako treba da dobije svoje. Jel to posteno?  :drinks2

DexonDee

Kao sto je rekao Toto org i to je to...ako ti se bas igra na MIX serveru imas bitange na XF pa ih cimni ili saznaj ko su subadmini na MIX serveru pa kad imas problem obrati se njima :) ne znam o cemu jos da raspravljamo oko ovoga  :peace:

olo-sh

NA ORGU NIJE NIMALO INTERESANTNO IGRATI
nemozes pisati izjave tipa ''citercino ubi me kroz dim ''' i sl
na cracku uvjek postoji mogucnost da drugi nisu bolji od tebe vec da su citeri :omg:
TOTA ZA MINISTRA

odma iza tebe

Kreowski

mnogo  puta  sam  ga  uhvatio  na  kill cam-u   kako me  prati kroz zid
on   i onaj  NERAS-KI