I Kolo *<<Tit@ns>> - iNfamous-clan.com *0-11

Started by Spinx!!, January 31, 2011, 07:12:35 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

<<Tit@ns>> - iNfamous-clan.com
0-11

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     11.02.2011
Mapa:       mp_dawnville  

ToTo

Molim vas da se dogovorite i odredite tacno vreme preko xf, hvala.
Stek - post obrisan.
Ramzes - post obrisan.
Molim vas da u ovoj temi, gde dogovarate vreme, postove ostavljaju samo oni igraci, koji su prijavljeni u xf grupu (Munze i Drift), hvala.
Grupa je napravljena upravo zato, da se vi na xf, izmedju sebe dogovorite, ukoliko nekome ne odgovara termin, o pomeranju vremena, a posle toga dodjite ovde i napisite u bukvalno dva posta, dogovoreno vreme ovog wara je xx.xxh. Posle toga tema ide u lock, i nema vise pomeranja, a ko se ne pojavi na vreme( tacno i precizno dogovoreno vreme), .......pise u pravilima.

Team.iNfamous*DrDrift

Evo sta mi je Stek napisao...ja mu kazem da ne mozemo posle 8,najkasnije pola 8 da pocnemo,a on kaze da moze jedino u 9 i to ti je to

STEK: jel vam odgovara sutra u 21 h?
iNfamous-clan.com | DRIFT: ne
iNfamous-clan.com | DRIFT: u pola
iNfamous-clan.com | DRIFT: 8
iNfamous-clan.com | DRIFT: majkasnije
iNfamous-clan.com | DRIFT: *najkasnije
STEK: :S
STEK: kakvi ste jebivetri pa to je strasno
STEK: eto vam win
STEK: cvetajte
iNfamous-clan.com | DRIFT: daj
iNfamous-clan.com | DRIFT: bre
iNfamous-clan.com | DRIFT: sta ne mozemo kasnije....
STEK: mi mozemo u 21
STEK: ako necete bb

STEK

:down...mozda se pojavimo u (ne)odgovarajuce vreme...al cisto sumnjam,neka me admin ili ti sudija kontaktira...tu sam,pa ce se dogovaramo! :nervous:

Team.iNfamous*DrDrift

No Show,jbga mi smo se okupili i ostali dokle smo mogli,vas nije bilo....bad luck

iNfamous-clan.com vs. Tit@nsi-  11    0

STEK

hehe,nema veze...desilo se sto se desilo,meni igraci dosli oko 23 h...a vi niste smeli ni 3v3...tolko o tome :king:

Mix public igraci (c) Makidinho

PS:Srecno u daljem naticanju,u dalju raspravu necu da ulazim...admini znaju o cemu pricam! :snap

Team.iNfamous*DrDrift

Nismo smeli?!????

pa buraz,pise na forumu 5vs5.....i ja sam iscimao i sakupio ljude i ispao fer i ispostovao termin...pa ti gledaj ko je sad kriv.....sad ispade ko da smo mi krivi.....ma daj,izvlacenje i te fore....

Axwell

A zasto niste igrali makar 3v5 kada sam pitao? Makar da uzmemo koju rundu,da ne ostanemo na nuli...

ToTo

Quote from: Axwell on February 12, 2011, 04:54:40 AM
A zasto niste igrali makar 3v5 kada sam pitao? Makar da uzmemo koju rundu,da ne ostanemo na nuli...

Procitaj pravila

STEK

Quote from: Jebac on February 12, 2011, 01:06:07 PM
Cestitam iNfamous clanu mislim i da su igrali da bi dobili a bzvz je skroz da se igra 3v5  :handshake:
Lock@A.S.A.P

R@mzes

Quote from: Jebac on February 12, 2011, 01:06:07 PM
Cestitam iNfamous clanu mislim i da su igrali da bi dobili a bzvz je skroz da se igra 3v5  :handshake:

Pa normalno da bi  :yes  :yes bolje i ovako da su izgubili nego da su igrali i izgubili 20:0  :super