owako ljudi moji uhwacen juce haxor na waru iz mog klana pa gde tu ima mozga ..

Started by spawn82, January 24, 2011, 10:13:07 PM

Previous topic - Next topic

spawn82

owo je lik koji je uhwacen da haxa owe komande smo mi ukacali da bi wideli kako ih prati kroz zid i swe to komande mogu wam dati nije problem nick mu je predator ili <-B2K-> predator na owom snimku cete wideti linije i kocke to smo mi ubacili da widimo gde su pomocu tih komandi oni a kako ih on prati pa to sami recite http://www.youtube.com/watch?v=HizUP47wpFw xf user bato96 ......na 1.07 widi se da ima wh i bombe kako baca.....molio bih da ga bitange banaju na swaki server moguci ako ga wide hwala :D

coper

spawn82

Quote from: COperinjO on January 24, 2011, 10:28:19 PM
spown nadam se da neces naleteti na mene negde...  :vava
slusaj ti mene sad lik nema pojma da igra iskreno ali lik baca bombe koje nikad ne baca ako oces mozemo da bacimo jos wideoa i jos je priznao da ima hax tako da molim te nemoj da se mesas a owe komande su ti r_xdbug 1-2-3 developer 1-2 i molim te ako mi iz klana koji igramo skoro god dana sa njim i znamo ga da haxa molim lepo ali nedaj boze da naletim bojim te se stwarno mi nije da se swadjam :-[

Jacⱪ Sparroⱳ™

spawn82

Quote from: Jack Sparrow on January 24, 2011, 11:08:17 PM
Quote from: COperinjO on January 24, 2011, 10:28:19 PM
spown nadam se da neces naleteti na mene negde...  :vava
Haha  :D
Ma to se spawn igrao malo u paintu  :D
ma da igrao se ja sa komandama u demous developer 2 r_xdbug 1 eto wam a jos stize record sa ts da je imao hax ty :D

coper

video ne dokazuje hax ko i malo bolje pogleda... ts je nesto drugo, bio bih zadovoljan da to obelodanis... a za  :-[ cemo se videti...  :vava

tamarifa

ljudi, ako moj barandjan kaze da je hax,onda nema rasprave! si cuo Coperu??  ;D

spawn82

Quote from: Tamarifa on January 25, 2011, 02:21:40 AM
ljudi, ako moj barandjan kaze da je hax,onda nema rasprave! si cuo Coperu??  ;D
tako je tasmara reci im,,,ako ja i jos 2 igraca koja su igrala taj war potwrdimo da je hax,a jedan od njih ima snimak da je preda rekao da ima hax i da je igrao sa njim zasto onda da se zezam sa tobom owde nego jednostawno sam dao toto da widi i da mu da ban

spawn82

Quote from: sithlord on January 25, 2011, 01:34:39 AM
ovo nije hax !
ne to su bile komande da se samo widi kako preda prati ne prijatelje kroz zid to sto widite crte i kocke ko nije hax al ono sto preda radi neprijateljima to jeste hax,prwo baca bombe,drugo prati sa nisanom kroz zid!!!!!!!

spawn82

a ti coperu znam da ti predator rekao da nije imao hax ali razmisli malo,dali bi ja swog igraca koji nam pronasao swe(sponzora,server,logo,web,radio)... stawio na forum da ne haxa ,,,,ako kazem da haxa i zelim da to ne radi wise jednostawno ide ban to zelim da se uradi!!!!!!nije mi nista lose uradio ali ako haxa u mom timu neko onda jednostawno to resim!!!!!!! :fighting:

stewzoR

spawn82

ja necu da dokazujem ljudima koji to ne wide nego jednostano imam snimak kako je rekao da je koristio hax pre,i imam jos par demosa na kojim se widi da haxa,i na snimak je on rekao..citiram...jesam koristio sam hax pre,to je bilo pre nedelju dana koristio dok ga nismo 1 opomenuli ali jednostawno ko haxa jednom haxa i 2.3.4.5555.5..66.17.7.8.8.8.286245154.141. puta i ako ja znam lika kako igra i swe to i ako kazem da imao hax onda je imao a to sto wi komentarisete to mene iskreno briga,jednostawno opet cu da kazem lik nam dao server.1.nasao 1 sponzora.web nam sredio i logo,,,nista mi nije kriw cak smo mi njemu duzni ali ako haxa moze da mi bude sta hoce ali ako je u klanu mom i haxa ja to fix odmah pa nzm sta da mi dao!!!!!!

R@mzes

Ako je on tebi rekao da haxa onda je uredu ali ovaj snimak nista ne dokazuje normalni kilevi   :thumbdown

tamarifa

Ja sam tek sad odgledala video ... A sta su onda oni mali coveculjci sto se vide kroz zidove ako nije wh?
Ne razumem se u ovo, vide se kroz zidove,  on ne ide za njima, a vidi sve ... Bi li neko imao zivaca da mi objasni?  :icon_confused:

Predator

Ovako tamara to je spawn igrao se u paintu i pravio covjeculjuke i uopste nisam imao hak a on sve komande te tamo zna o haku jer ga on sam i ima tako da se poklopi po usima sa svojim hakom i nek se ne javlja vise low obicni ko god mu kaze da haka on odmah ajmo cb 1v1 uac3 on...To nije razlog da  nemora hakati ko kaze da se i na cbu ne haka a spawn stavrno si low svi kazu da ne hakam  i ti nesto i otkud ti to da sam ja tebi priznao da hakam xaxaxaxaxa low si  :tease  ...Sto si juce izmisljas na serveru da sam bio na spawnu jesi upalio hak kad gledas da sam na spawnu  :icon_dick:  Eto i vidicemo sta ostali ljudi kazyu jel hakam a pola ih me zna i rekli su da ne hakam tako da netrebas se vise igrati u paintu i sony vegasu  :tease I ako si reko coperu da sam priznao na recordu da hakam ajde daj record da SVI VIDIMO

MakiMDSS.rs

prvo ono ne moze da se odradi u paint a drugo ovo ne dokazuje da je lik haxao mada ima samo jedna cudna situacija ali to nije dovoljno da se dokaze da je lik haxao tako da tema treba da ide u LOCK

DexonDee

Meni nije jasno nesto ovde ti dokazujes da on ima WH a sta si ti onda upalio? Po meni zvuci da ga i ti onda imas tj da ga koristis tako nekako...ne zelim nikoga da krivim sad tu ko je citer ko ne...to se vec zna Toto i Coper najveci citeri pokvarili mi tenk da ih ne mogu ubiti xD

stewzoR

MakiMDSS.rs

da pojasnim stevin malo komentar - kao sto postoji da se kupi ili te skine hax tako postoji u igri cheat opcija ali to naravno moze da se koristi samo u gledanju demosa . tako je i ovaj lik snimao i posle geldao taj demo sa upaljenim cheat codovima iz IGRE za ovo ne treba da se skida nista sa neta ... sad je sve jasno i batalite ovo smesna je tema

ToTo

spawn82

Quote from: M.MaKi.C on January 25, 2011, 06:56:56 PM
da pojasnim stevin malo komentar - kao sto postoji da se kupi ili te skine hax tako postoji u igri cheat opcija ali to naravno moze da se koristi samo u gledanju demosa . tako je i ovaj lik snimao i posle geldao taj demo sa upaljenim cheat codovima iz IGRE za ovo ne treba da se skida nista sa neta ... sad je sve jasno i batalite ovo smesna je tema
tako je maki objasni ja sam objasnio wise komentima al nista....to su komande za koje mozes samo na demosima gledati likowe kroz zid i smoke ili tome slicno..to smo mi upalili da bi wideli dali predator baca bombe tacno na njih i dali ih prati kroz zidowe kao sto jeste u wise nawrta pratio jer ga znamo kako igra i njubara je....owako ja sam predatora nawukao da kaze na ts da je koristio hax al ne na tom waru posto nece da prizna nego je rekao kako je pre koristio hax na war-u jednom prilikom nam je i priznao ,(citiram)da koristim hax samo kad igramo war sa hunsima(madjari)ili kad nadjete sa miRC-a samo tad koristim¨! dowoljan dokaz owo su bili hunsi i cak smo ih nasli na miRC...sta wise reci hwala

spawn82

Quote from: stewzoR on January 25, 2011, 06:54:40 PM
developer 1
r_xdebug 2

sta vam nije jasno?
stewzor ako nisi primetio imam te 2 komande u 2 komentara i odg za sta su.!

spawn82

...Sto si juce izmisljas na serveru da sam bio na spawnu jesi upalio hak kad gledas da sam na spawnu  .......hahahahahaah......ako se secam dobro bili smo u istom timu !!!!

DexonDee

Quote from: M.MaKi.C on January 25, 2011, 06:56:56 PM

Aha e sad mi je jasno :)

stewzoR

Jacⱪ Sparroⱳ™

goja777

Jebote ljudi radi cega se svadjate nek ide predator koji cb da baci jeste da to nikad nije igrao ali eto nek pokusa i sve ce biti jasno.SpawN ovde ima 1 ili 2 situacije veoma sumnjive ali ne vidim zasto tako nebi bacao neid ali oke jebe mi se...  :hat  Nemas se radi cega svadjati sa predatorom  :peace:

Talijan

:omg: Pa kako nije hax!!  pa decko hax-a ono..omg...na tren mi se ucinilo da ima i aim...mombot..no recoil ...sharp....al nisam ziher...jos jednom cu pogledat snimak da se uvjerim.. :spiteful  8)

goja777

I sta ti kazes Talijan bez tebe nemozemo zavrsiti ovo ti sto kazes to je zadnje CEKAMO TVOJ ODGOVOR  :hat

AlekSerbia

spawn koga zanima taj war... Jednostavno decko igra u tvom klanu ...ti kao deo te ekipe treba da se sramis sto si doso na forum i postavio sve ovo sto jesi... Ako imas nesto licno sa njim to resi sa strane a ne ovde...ovo je nisko..ne za njega vec za tebe..

ToTo  ajd lock temu...

goja777

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Alek on January 29, 2011, 07:09:18 PM
spawn koga zanima taj war... Jednostavno decko igra u tvom klanu ...ti kao deo te ekipe treba da se sramis sto si doso na forum i postavio sve ovo sto jesi... Ako imas nesto licno sa njim to resi sa strane a ne ovde...ovo je nisko..ne za njega vec za tebe..

ToTo  ajd lock temu...
Kada ces reci jednom "Jack Sparrow ajde lock temu"  :D

ToTo

Jack - lock temu - sazvakana je dovoljno, a ni ne vidim neki smisao. Ono sto klan kider treba da uradi, ako sazna da mu neko iz klana haxa, je da dodje ovde i napise, taj i taj je citer i izbacujem ga iz klana, i za takav postupak cak ne trebaju ni  dokazi.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ToTo on January 31, 2011, 11:15:38 PM
Jack - lock temu - sazvakana je dovoljno, a ni ne vidim neki smisao. Ono sto klan kider treba da uradi, ako sazna da mu neko iz klana haxa, je da dodje ovde i napise, taj i taj je citer i izbacujem ga iz klana, i za takav postupak cak ne trebaju ni  dokazi.
:yahoo
Pod katancem je  :rock3