Vredjanje igraca Dzibi

Started by Jacⱪ Sparroⱳ™, January 21, 2011, 11:06:10 PM

Previous topic - Next topic

Jacⱪ Sparroⱳ™

Danas me je na garazi vredjao igrac pod nazivom ||Psihijatrija|| Dzibi , jer sam ga ubio nekoliko puta na Matmati. Stvarno Vi iz klana Psihijatrija niste normalni. Pa kakvo je to ponasanje,  :hmm , roditelji te tako naucili.
Evo ss: http://screenshot.xfire.com/s/109775295-4.jpg

Kao i negde oko 30 minuta iza ponoci na mainu isto danas je usao sa aimbotom i sa wh-om igrac pod nickom IMT-539. Trenutno tada nije bilo admina online da ga kikuje neko. Pb ga je izbacivao svakih 5-7 minuta, taman dovoljno da pokvari igru.
Evo ss: http://screenshot.xfire.com/s/109753338-4.jpg

DexonDee

Slazem se sa tobom Davy zvani Jack :) Momci iz klana ||Psihijatrija|| stalno vrejdaju nek ih neko malo smiri mene je takodje iz tog klana neko vredjao al nisam zeleo da pravim topic zbog toga al kad je vec rec o njima i ako se moze to nekako resiti bilo bi dobro  :peace:

djed

pa vidis da pise psihijatrija...nista drugo im i ne treba... :omg:

olo-sh

e od kako ste poslali pukovnika u penziju vi VOZDOVCI ste svarno postali prave curice  :girl_cray
te ona mi je uprljala sandalicu a on me je povukao za kikicu ..... vratite mi moje krpice i lastis  :girl_cray
ako vam je cod postao prebrutalan i vulgaran predlazem farmu na fejsu ili slicno

DexonDee

Quote from: olo-sh on January 22, 2011, 04:00:27 PM
e od kako ste poslali pukovnika u penziju vi VOZDOVCI ste svarno postali prave curice  :girl_cray
te ona mi je uprljala sandalicu a on me je povukao za kikicu ..... vratite mi moje krpice i lastis  :girl_cray
ako vam je cod postao prebrutalan i vulgaran predlazem farmu na fejsu ili slicno

Ja cu samo jednu stvar da kazem i to zadnje sta ima da kazem jer nemam nameru da se prepiram a to je dokle neko da mi psuje majku? Opsuje mi 1,2,3 precutim necu nista da mu kazem al da mi ovi iz Psihijatrije psuju stalno pa zasto? Treba li ja njemu da psujem? Ja verovatno necu jer nisam takva osoba da nekoga vredjam jednostavno sam dosao na server da se druzim i opustim a ne da me neko stalno vredja mislim nema smisla...nisamo mi olo dosli od jednom da se zalimo nije to prvi put pa aj sad odma pravi topic opsovao nam majku pa to covece ima vec neko vreme gde god da odem da li je MAIN ili TDM deca ko deca moraju da psuju al jednom cu im postaviti pitanje da li se nekad pitaju da li onom kojem psuju majku ima li ta osoba majku! Toliko o tome pozdrav i budite dobri  :peace:

ToTo

Prvo - prethodna tema je izbrisana jer je izgubila smisao.
Drugo - Svi mogu da igraju dok postuju pravila servera, pa i Psihijatrija klan. Danas ih je bilo 4 na garazi, i igrali su ok, bez psovanja.
Trece - kad neko psuje , a nema admina na serveru, postoji xf pa cimajte, ako se odlucite da im odgovarate na psovke nista necete postici, a bicete kikani bas kao i oni. Ako nema druge, ss pa na forum.

Mislim da je svima jasno, da ne mozemo biti stalno na serverima, a nevaspitane balavurdije ima sve vise.
Ah, da umalo da zaboravim, kupite org pa nam se pridruzite. Vec neko vreme je extra cod na sd serveru, a i na mainu 2 ce biti uskoro.

DexonDee

Quote from: ToTo on January 22, 2011, 08:13:49 PM
Prvo - prethodna tema je izbrisana jer je izgubila smisao.
Drugo - Svi mogu da igraju dok postuju pravila servera, pa i Psihijatrija klan. Danas ih je bilo 4 na garazi, i igrali su ok, bez psovanja.
Trece - kad neko psuje , a nema admina na serveru, postoji xf pa cimajte, ako se odlucite da im odgovarate na psovke nista necete postici, a bicete kikani bas kao i oni. Ako nema druge, ss pa na forum.

Mislim da je svima jasno, da ne mozemo biti stalno na serverima, a nevaspitane balavurdije ima sve vise.
Ah, da umalo da zaboravim, kupite org pa nam se pridruzite. Vec neko vreme je extra cod na sd serveru, a i na mainu 2 ce biti uskoro.

Toto sve to postujem nemam protiv nikoga nista al ne volim kao i svi ostali naravno da mi psuju majku...ne kazem Toto da svi iz tog klana to rade nemam nista protiv njih ima ok momaka i losih to uvek ima al stalno da se psuje ne znam balavci sta je tu je...org imam tako da se vidimo kad budete na MAIN2 pozdrav

stewzoR

psovanje preko neta je cista glupost,sta koji kurac imate da se nadjete uvredjeni jebote?sta ako neko kaze iz zajebancije j**** ti mamu ,a ti to nemos da shvatis ,jer je on to samo napisao... psovanje preko neta = ko tvrdnja aleka da zna da igra  :yahoo

AlekSerbia

@Stewo

"psovanje preko neta je cista glupost,sta koji kurac (covek ne ispusta ovu stvar iz usta)imate da se nadjete uvredjeni jebote?(klasican Gej)sta ako neko kaze iz zajebancije j**** ti mamu (Nema iz zajebancije...Mama je svetinja..i nebittno cija je ima da se postuje) psovanje preko neta = ko tvrdnja aleka da zna da igra  :yahoo

Ne znam da igram...niti zelim da naucim....nisam ja kao ti ..igram mix i na ts psujes kao kocijas...cim te neko malo prcne ti skaces...uzivaj u igrici...p.s.bez nervoze:)

tamarifa

Stewane,kad ti neko opsuje mater jednom,zaboli....Kad ti neko opsuje mater drugi put,kipis...Kad ti neko opsuje mater ne daj Boze 3-4 pa i vise puta,krenes da reagujes sam,ako nema admina ... Prvo krenes lepo da mu objasnjavas da je kreten,pa posle krenes da se spustas na njegov nivo,pa ako je na kraju toliko retardirana i tvrdoglava osoba koja je dosla na server samo zbog toga,ne preostaje ti nista drugo nego izadjes sa servera ...

Toto,a i ostali admini ... Ja cu ovo da kazem,pa ko kako shvati ... I kad ima admina na serveru,neke od njih jednostavno mrzi da prekinu svoju igru,ili ih mrzi da pale rcon,hlsv, p*** m**** ....
Primer:
Bila sam jedno popodne na mainu ... 2 admina na serveru ... 2 dobra admina na serveru,imena necu da pominjem ovog puta ... Pita me neko (ne secam se ko) da li bi mu dala sacmu ...
Nisam odgovorila,tek ce lik meni : Tamara,hoces li mu dati? P**** mislim ....
Ni jedan ni drugi nisu odreagovali ama bas nikako na to ...
Jos sam se ja raspravljala sa njim,jer je nastavljao. Nick mu je bio Sir Oliver.
Ti si Toto onda usao,pitao me u cemu je problem,hvala ti za to,ali mi u tom trenutku vise nije bilo stalo,veruj mi ...
Svi vec znate da je meni toga preko glave vise ... Znam kako se osecaju oni koji su pokrenuli topic.
Izvinjavam se ako sam ovim otisla u off ...

stewzoR

Quote from: Tamarifa on January 23, 2011, 04:31:42 AM
Stewane,kad ti neko opsuje mater jednom,zaboli....Kad ti neko opsuje mater drugi put,kipis...Kad ti neko opsuje mater ne daj Boze 3-4 pa i vise puta,krenes da reagujes sam,ako nema admina ... Prvo krenes lepo da mu objasnjavas da je kreten,pa posle krenes da se spustas na njegov nivo,pa ako je na kraju toliko retardirana i tvrdoglava osoba koja je dosla na server samo zbog toga,ne preostaje ti nista drugo nego izadjes sa servera ...

Toto,a i ostali admini ... Ja cu ovo da kazem,pa ko kako shvati ... I kad ima admina na serveru,neke od njih jednostavno mrzi da prekinu svoju igru,ili ih mrzi da pale rcon,hlsv, p*** m**** ....
Primer:
Bila sam jedno popodne na mainu ... 2 admina na serveru ... 2 dobra admina na serveru,imena necu da pominjem ovog puta ... Pita me neko (ne secam se ko) da li bi mu dala sacmu ...
Nisam odgovorila,tek ce lik meni : Tamara,hoces li mu dati? P**** mislim ....
Ni jedan ni drugi nisu odreagovali ama bas nikako na to ...
Jos sam se ja raspravljala sa njim,jer je nastavljao. Nick mu je bio Sir Oliver.
Ti si Toto onda usao,pitao me u cemu je problem,hvala ti za to,ali mi u tom trenutku vise nije bilo stalo,veruj mi ...
Svi vec znate da je meni toga preko glave vise ... Znam kako se osecaju oni koji su pokrenuli topic.
Izvinjavam se ako sam ovim otisla u off ...
sta ? onda bi mene madjari trebali da razapnu

djed

tamara bio sam i ja prisutan kad se to desilo...nije te samo taj Sir Oliver..nego su se tu jos 3 ili cak 4 ukljucili u raspravu...

ToTo

Ah seceru, pa imas xf, cimni jbt, sta se raspravljas? To sto neko nosi tag, ne znaci da ima rcon, mozda zato nisu mogli da reaguju  :yes

djed

toto ti su u tom trenutku i usao na main...i pito si sta je bilo..al ona je rekla da je u redu...nije reagovala...

tamarifa

Quote from: ToTo on January 23, 2011, 03:18:49 PM
Ah seceru, pa imas xf, cimni jbt, sta se raspravljas? To sto neko nosi tag, ne znaci da ima rcon, mozda zato nisu mogli da reaguju  :yes

Imaju rcon .... Znam da imaju ...

tamarifa

Quote from: djed on January 23, 2011, 01:59:24 PM
tamara bio sam i ja prisutan kad se to desilo...nije te samo taj Sir Oliver..nego su se tu jos 3 ili cak 4 ukljucili u raspravu...

A da se to samo tad desilo ... Tako to ide ... A sto je najgore,cula sam od nekoga da je Sir Oliver jedan od admina .... Ako jeste,molim da skupi muda,dodje ovde i kaze ....

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Tamarifa on January 23, 2011, 04:10:29 PM

A da se to samo tad desilo ... Tako to ide ... A sto je najgore,cula sam od nekoga da je Sir Oliver jedan od admina .... Ako jeste,molim da skupi muda,dodje ovde i kaze ....
Hehe SirOliver  :D :D

djed

Quote from: Tamarifa on January 23, 2011, 04:10:29 PM

ma oni su to samo shvatili kao zajebanciju...tako da ne ocekuj da ce neko taki doc ovde da to ponovo kaze..il da se izvine...

Mr.Hyde

da ne prengljujemo Tamara...
Prisutni admini u tom momentu Mykel i Saltstone, igrao se carentan...
-ne znam sa kim ni sta si se do tada raspravljala... ali razgovor doslovce ide ovako:
"Gde si tamara ljubavi"-SirOliver
-"Sad cu ti ja dati!"-Tmara
-"Sta ces mi dati?!"-SirOliver
-"Dacu ti p*** m*** ti j****!"-Tamara
-"Stavarno?!"-SirOLiver
-"Da i tebi i ovim debilima mamu vam j****!"-Tamara
na to ti pitas mykela hoce li da tolerise takvo ponasanje na serveru a on tebe pita koga treba da kikuje...
otprilike to je to...
SirOliver sam bio ja, tada jedino, mada znam da ima jos neko ko se tako potpisuje. Usao sam pod nikom jer je neko navodno koristio wh pa da ga specam. Rekao sam tvojim kolegam iz klana, dvojici, rekose da o tome popricam sa tobom,te da ti je pun qrac onih koji te maltretiraju, pa da popricamo... ali nisam imao kada...
Ne znam ko ti je do tada drmao kavez, ali bila si bash naprzena...
Sad vidim da je ovo uzelo maha, pa ako zelis da raspravis samnom javi se na ts-u.

tamarifa

Naravno da hocu,znala sam da si ti i ne brini,znam tacno kako je razgovor isao i sta si hteo da kazes .... Znali su i ostali i znaju i ostali kako ti dopunjujes moje recenice,a da pri tom nista ne znas ni o meni,ni o mom zivotu ....
Sa mnom ne mozes tako da pricas .... Ostalo cemo na ts-u ....

Mr.Hyde

Ako si znala da sam ja... a jesi?! -cemu prica po forumu?!
Sta? Mi se kao ne znamo pa ti ne mozes direktno da mi se obratis na ts-u ili xf-u?

tamarifa

Pa ne,cisto da vide ljudi sta admini rade .... Kao sto rekoh,nastavicemo dalje na xf,ts ... Whatever ....

Mr.Hyde

Znas sta...
"cisto da vide admini sta ljudi rade..." (!!!!)
More nemoj da mi dizes pritisak!
Napisao sam ovo u vrlo mirnom tonu, bez namere da se svadjam, i sa pozivom da ovo privatno raspravimo na ts-u ili WHATEVER!?
Prosto sam ti odgovorio na prozivanje, jer si pogresno interpretirala dogadjaj...
Stoga nemoj da me ovde prozivas i ako imas samnom sta da raspravis imas puno boljih nacina od ovoga!
WHATEVER!

olo-sh

LJUDI,LJUUUUUUDDDIIIIII STA je vama
prvo tema treba da je sasvim lagana posto igraci psuju i psovace (jer ko ce sprjeciti madjare da pisu ono kurwa adokjahsfočafgz ili vec kako)
drugo malo ste mi preozbiljni da nisu oni crveni dani u mjesecu ili mjeseceva mjena
trece aj da vidim da je i djuru neko izbacio iz takta hehehe
:stoner: :flag_of_truce

tamarifa

lang

Sto se tice madjara ili nekih drugih (jer ko ce sprjeciti madjare da pisu ono kurwa adokjahsfočafgz ili vec kako)na  stranim serverima zabranjeno je upotreba bilo kojih drugih jezika i opomena u vidu  only english ! Najvise se odnosi na U.S.A. servere.Opomena pa kick  :this
Psovanje je deo naseg folklora /Фолклор је уопшÑ,ено име за умеÑ,носÑ, која, у усÑ,аљеним Ñ,радиционалним облицима, живи у народу. Ова умеÑ,носÑ, прелази од сÑ,аријиÑ... на млаÑ'е./Ha,ha, ali nisam pristalica psovki pogotovo preko neta/igrica/.....sta sam hteo reci? :scenic
ma :icon_grrr:.........pozz by Lang

djed

kurva anyad znaci majka ti je kurva..nemoj da se ko uvrijedi..samo da admini znaju sta znaci ubuduce...:D