Black Legion vs // bitange // RED (19:14)

Started by $tring, May 22, 2008, 11:41:49 PM

Previous topic - Next topic

$tring

http://picasaweb.google.com/thecult/BlackLegionVsBitangeRED1914

Svaka cast momcima.......  :camper gg..

snapshot pokazuje i sa koliko igraca smo zavrsili nasu mapu, ali opet.. to je nas problem. svaka cast.......

cod2master11

jbg Dobra partija svaka cast s 4 igraca ste pola 1. mape a jbg štaje tu je !! daje bilo malo više lucka ...

$tring

pa ako pogledas hronologiju dogadjaja videces da je bilo izjednaceno dok smo imali 5 igraca... cim je puko, vi ste sve ostale poene napravili.... bilo bi izjednaceno, i igrali bi se poruduzeci.... po minutazi tacno mozes da vidis kada se sta dogadjalo... mi smo hteli re-match drugog poluvremena libije ali niste hteli... ok... vama na volju..

http://picasaweb.google.com/thecult/BlackLegionVsBitangeREDHronologijaDogadjaja

eto snap... pa pogledajte... srecno dalje na turniru...  :aug

SALTSTONE

Jebiga....nismo imali srece sa Dushanom , dobro smo igrali.....SRECNO vama u daljem takmicenju !!!  :ziveli

Mykel

Qrac nas problem. I koji ti supak moras da budes ako ne bi hteo da ponovis poluvreme ako ti je protivnik ispao na pola sata. Ako si bolji dobices ga svakako. I sad supci nezasluzeno prolaze dalje, i to samo zato sto su neljudi, a ne zato sto su bolji. :-[  E to nije nas problem, KAPIRATE.

Rubabublivuga

moram da se slozim sa Mykel-om... f***ing su igrali sa igracem manje = niste ih dobili... mozda bi trebalo proveravati licne karte pri prijavi likova na turnir (osecaj za fer-play valjda dolazi sa godinama) ;D

Adoney

Blah... pitanje je samo: "Da su stvari bile obrnute.. tj. popili par izgubljenih zastava kada im igrachu pukne veza... Bi li oni trazili da se ponovi partija?"

Ma svakome treba da bude jasno, kada se igra na tako malu ekipu, koliko znachi chovek vishka... Iz igraonica je to uvek bilo ochigledno.. Makar i da neko stoji i popije metak je bolje :P

Pascal

Ako ćemo iskreno, vi morate imati spremnu zamjenu koja će uskočiti u slučaju da se jednom igraču nešto dogodi.

Mykel

Ako cemo iskreno, ispali su  (Y). I to je to.

[WC]=CyClops=

Iskreno, s obzirom da je bilo 7:7 ja bi vam dao novu rundu ali na neutralnoj, novoj mapi koja nije igrana na waru i naravno, birali bi je oni koji za prekid nisu krivi. Međutim stvar je dobre volje protivnika da to učine, ne moraju i nisu pizde nego se vi niste snašli kad ste trebali. Ako itko ima zamjena uvik online, onda su to bitange.

Shit happens, ljudima veze pucaju, naigrao sam se warova s igračem manje, nekad bi se čekalo da se vrati ako se moglo (recimo kod AA:O to nije neki problem, ide na runde slično SD-u), a nekad smo jednostavno igrali s igračem manje.
Ako nemaš zamjenu, tvoj problem, tako je kod bilo kojeg natjecanja. Pogle sport, ide ili zamjena, ili se igra s igračem manje, negdje se preda kod ozljede (tenis npr...).

Pa što bi to bilo kad bi se ponavljalo sve jer nekom nešto ne štima? Da se sad ovo odigra ponovo, u buduće bi se nagledao izlazaka sa servera jer gube i priča kako im je kao net puko, dake igra se ponovno. Bilo bi toga 100% i zato ako se niste za rematch dogovorili na licu mjesta, ovo sad nema smisla, samo ispadnete plačljivci.

Mykel

Kiklope (dobar ti je nick, to je moj nick u freelancer-u) pa po tvojoj prici ispadam samo ja plachljivac-znaci ne mi nego ja, jer jedino ja ovde nesto kenjam. A kenjam jer sam kivan na ne-ljude koji nisu u stanju da razumeju sta je ferplay. Da su cestito pobedili, pa prvi bih pruzio ruku, chestitao i priznao poraz, "bili ste bolji, svaka chast..." ALI OVO SRANJE OD NECASNOG PROLAZA DALJE MI JE SMESNO. E zato kenjam i pokusavam da probudim u njima osecaj da su jos uvek ljudi,(mada su ocigledno imali manjak roditeljske paznje i ljubavi  :dummy ) da im kasnije ne bude kasno.

[WC]=CyClops=

Moоda nisam baš bio dovoljno taktičan i diplomatski, ali zaista nisam pisao s nikakvim osobnim attackom na umu. Nisam ja rekao da ti kenjaš, otprilike mi je jasno iz SS-a i priče što se dogodilo. Kaоem ti samo svoje mišljenje jer sam bio u takvim situacijama dok sam još igrao za klanove koji su se natjecali.

Ne moоeš njih kriviti za ispadanje svog igrača, trebali ste imati zamjenu (zar nisu zato navedene bile u team rosters?).

Sad od naknadnog pljucanja po njima nema koristi, pogotovo jer kad bi se sad naknadno tu nešto priznavalo ili opet igralo, onda bi postavili presedan koji vam se ne bi svidio u vašoj budućoj ligi.

Mislim, mene zaista ne dira ko je prošao, nisam niti dio turnira tako da pokušavam biti objektivan, pa ako nekog zanima nek pročita, ako ne, preskočite moj post i gotovo.

Dakle ispao vam je igrač, izgubiste, ovi vam nisu odmah pruоili šansu za popravni, game over. Pomiriš se s tim i ideš dalje. Tako bi ja napravio, a ako bi se i ljutio (vjerojatno bi, samo moоda ne bi na njih), to bi radio u sebi ili samo za uši moje ekipe.

Jer da se na glavu postaviš, ako nisu varali, nisu krivi. Da su mogli pruоiti šansu, mogli su, ali onda bi svi mogli tako. Evo pola ovih koji nisu ostali do kraja wara bi mogli reći da su se posvađali s nekim iz klana, izbacili ga i da bi sad drugu šansu sa zamjenom. To je lako moguć scenarij, ali nije protivnička ekipa kriva što se ovi svađaju u sred wara. Ovo je naravno izmišljen  primjer tako da se ne kači netko raspravom na ovo jer znam da je tu i bilo nekih unutarklanskih svađa i zamjena, svaka sličnost je slučajna :)

Nadam se da ti je jasno da ovaj topic jednostavno treba lockati ako mislite imati normalnu ligu kasnije. A ja sam rekao što mislim jer eto, sivđa mi se server i ekipa pa pokušavam sudjelovati koliko mogu da bude bolji.