Ko će osvojiti Bitange Tournament no.1?

Started by $tring, May 23, 2008, 10:58:01 PM

Previous topic - Next topic

Ko će osvojiti Bitange Tournament no.1?

ZleMajke
14 (29.8%)
BlackLegion
3 (6.4%)
CroGreen
8 (17%)
// bitange // BLUE
19 (40.4%)
SERBIA
3 (6.4%)

Total Members Voted: 38

Voting closed: June 07, 2008, 11:02:16 PM

$tring

Janko974

JA navijam za Bitange ,ali su hrvati opasni a i varaju .Uveri sam se na njihovom serveru.

$tring

ko? cro clan.... :) u to ne verujem bas.....  :wah

eX1T

Ako su zlemame uzele na cRo SD turniru, gde su bili najjaci klanovi, siguran sam da ce i na CTF, zato sto ima dobro ide =)

Svoj glas dajem zlemajkama =)

[WC]=CyClops=

Quote from: Janko974 on May 23, 2008, 11:04:58 PM
ali su hrvati opasni a i varaju

To majstore, etiketa do jaja. Ja sam još čuo da se ti opasni Hrvati u vukodlake pretvore za punog mjeseca i onda svi zajedno ruše kuće po selima tako što lupaju glavama u zid  :||

A kruоe i glasine da jedu sirovo meso pa su im zato refleksi tako dobri u igrama, probaj i ti, samo pazi, nuspojava je da ti se oči malo zacrvene, onako kao u vampira, pa te lako mogu skuоiti da uzimaš sirovo meso kao dopping!  :D

Rawentk

Za sad vode plave bitange lol,vidjet cemo :)

Pascal

Eh, neda mi se čak ni komentirati izjavu da varamo.. mislim da sam dobio kunu svaki put kad su me nazvali cheaterom bio bih bogat sada.

Nego, ja mislim da ćemo bit u finalu s Bitangama. Jedino me brine Tobruk jer ga ne znamo baš igrati pošto ga nema na našem serveru..

Uglavnom, to je sve od mene :D

Pascal

*SPARTANAC*

pa ako cemo iskreno za sad su najvece sanse da to bude(u) zle majke....iz 2 razloga izabcili su nas na cro turniru i pobedili su DOW za koji sam mislio da ce da bude pobednik turnira...
zle majke sa srecom. :D

Nego ovo neka sala SRBIJA da osvoji bitange turnir haha :|| strasno

domohomo

ma ja mislim da su zlemajke citeri, a volio bi samo sa pascalom bacit ako ne na turniru onda van njega cisto onako odmjeravanje...

Pascal

addaj me na xfire - pas2cal. Naravno da se moоemo za war dogovoriti.

domohomo

Citadel of Pain

Bitange dobijaju sigurno...a ako ih neko slucajno pobedi zauvek cemo ih obeleziti kao chitere i kraj price  ;D

Simke

Quote from: *SPARTANAC* on May 24, 2008, 04:04:18 AM
pa ako cemo iskreno za sad su najvece sanse da to bude(u) zle majke....iz 2 razloga izabcili su nas na cro turniru i pobedili su DOW za koji sam mislio da ce da bude pobednik turnira...
zle majke sa srecom. :D

Nego ovo neka sala SRBIJA da osvoji bitange turnir haha :|| strasno
Auuu kako si ti iskompleksiran covece,kao sto ide u jednoj zvezdinoj pesmi,KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI !
Ozbiljno ti sad govorim,moras malo da se zapitas,kojim putem si ti krenuo,toliko mrznje preko igre .... STRASNO !
Evo da vide i ostali tvoju iskompleksiranost i mrznju prema nama,ovo je razgovor sa Makijem,clanom ZTS-a.
Za neupucene ,ZTS je nastao spajanjem ZT-a i SERBIE ali smo se na turniru prijavili kao i SERBIA i odlucili da tako ostane.

[23:56] *RedRoosters|Spartanac: nije mi bilo jasno da igras za ZTS
[23:56] *RedRoosters|Spartanac: mrzim ih iz dna dna dna duse....
[23:56] *RedRoosters|Spartanac: pa mi nije jasno, kako to odjednom :S
[23:56] MaKiDaNcEr2sq|ZTS|: ne razumem
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: ma ti ZTS su kopija rr-a
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: kucke jedne 90% taga su ukrali
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: kao i 2 sq
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: kao i sve ostalo
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: jebo im ja mater....a plus sto psuju i vredjaju

I da ti ovde odgovorim posto vidim da si neobavesten, 2 squada imaju mnogo veci i poznatiji klanovi od vas (sto i nije tesko biti bolji od vas,na prethodnom waru ste pokazali kako ste dobri i ogranizovani  :wink:) ali neka,uzimajucu i obzir tvoju inteligenciju pretpostavio sam da ces ovako nesto reci.A ovoliki govor mrznje,mislim da i od Siptara ne bi dobili ovakvu porciju.
Da ti kazem jos nesto,mani se ZTS-a svoju iskompleksiranost istresaj na drugom mestu.Unapred ti se zahvaljujem.

Posto smo mi u 1/4 finalu dragi Spartane, moram da ti kazem da postoje sanse da osvojimo turnir,male ili ne to je vec druga stvar.Mucni malo glavom pre nego sto napises nesto,ne pokopavaj vise sebe molim te.
Na pocetku sam mislio da si dobar momak ali kako vreme prolazi,sve me vise zabrinjavas.Opisao bi te u jednoj,dobro poznatoj recenici :Najgore je kad covek ne zna a ne zna da ne zna,shvatices to kroz par godina pa mi se mozes obratiti da prodiskutujemo o tome  :wink:

Elem,da ne bude skroz offtopic,mislim da je nezahvalno prognozirati ko ce osvojiti,tipican primer je klan DOW koga smo svi videli u finalu ..

eX1T

Paddy

Ako je vec kao neka kladionica ili prognoza onda mislim da ce to biti CRO clan. Zao mi je sto je moj DOW ispao, mislim da bi zavrsnica bila dosta zanimljivija s nama, ali tu vece se desio splet najgorih okolnosti sto se mogao desiti u tom trenutku po moj klan. Plus jos smo igrali bez veoma 2 bitna igraca (Zeryx, Monster). Naravno to ni najmanje ne umanjuje zasluzenu pobjedu Zlih Majki. Ne zelim biti patetican il sta vec ali, cu reci da su moje simpatije na strani Bitangi i volio bih kada bi oni osvojili turnir. POZDRAV :wink:

BuBizgb

Quote from: Janko974 on May 23, 2008, 11:04:58 PM
JA navijam za Bitange ,ali su hrvati opasni a i varaju .Uveri sam se na njihovom serveru.

... kak me to zivcira kad nas ekipa proziva ... a nema ni jedan jebeni razlog !?!
:-[

pozdrav
BuBi

Alekre

husky

Ne znam kakvi su ostali, ali CRO klan neka se pazi u mracnim ulicicama ako osvajanjem turnira ne opravdaju sto su nas izbacili, jer mi slabije ne bi prosli. ;D

Pascal

hehe husky dat ćemo sve od sebe da vas ne iznevjerimo :D

andaluzist

Ma ljudi sta vam je...(salim se naravno) ali ipak se zna da su Zlemajke daleko najjaci clan ode i da bez uvrede drugi nemaju sanse sa njima jer jedini klan za kojeg san mislia da ce ih izbacit je DOW ali eto nisu uspili.Svaka cast svim klanovima posebno Cro Clanu ali ode niko nema sanse protiv zlih majki,zato momci samo naprijed,navijamo za vas(nemojte iznevjerit)...SRITNO!!!!!!!!!Pozdrav Domi i svim momcima... :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

kurcolomac

Quote from: andaluzist on May 25, 2008, 12:36:23 PM
Ma ljudi sta vam je...(salim se naravno) ali ipak se zna da su Zlemajke daleko najjaci clan ode i da bez uvrede drugi nemaju sanse sa njima jer jedini klan za kojeg san mislia da ce ih izbacit je DOW ali eto nisu uspili.Svaka cast svim klanovima posebno Cro Clanu ali ode niko nema sanse protiv zlih majki,zato momci samo naprijed,navijamo za vas(nemojte iznevjerit)...SRITNO!!!!!!!!!Pozdrav Domi i svim momcima... :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli
Pozz ministre...
Istinaa
! Zlemajke winners ! Poz zlim majkama !
Ali valja napomenuti da zlemajke nisu pub klan nego iz jednog mesta a vi se skupljate iz 3 drzave pa im nemozete nista ! Svaka cast momcima.....zz
Mozete im ga svi  :blow :blow :blow            :disco :disco

Ne omalovazavam druge ali.... zlemajke su naj....i.t.dalje i.t.blize

Pascal

ako se ja dobro sjećam, ako se varam isprike zlim majkama (igrao sam previše warova već :) ) ali mislim da smo ih pobijedili jednom na fun waru s desetak razlike ili više.  Prije par mjeseci, opet mislim da su to bile zle majke

andaluzist

A jbga,to je bilo prije par mjeseci iako nevirujen da je to bilo sa njima...reka san ti stari svaka cast medu jacima ste ja samo govorin svoje misljenje,a to ti je da sa njima niko nece lipo proc i iskreno veliki su favoriti!!!!!!!!!!!!!!!! :rnr :rnr :rnr

~LoneWolfs~Extreme

zle majke bi trebali osvojit turnir i ja sam glaso za njih:)  :ziveli domo nedaj se! :camper

clumsy

ako nas zlemajke pobede ja cu okaciti slike dome u nezgodnim pozama... pa sada ti gledaj domo da li ces nas pustiti ili neces :P :)

psetoo

Veliki pozdrav svima....
Moji favoriti su zlemajke.Po meni je jedini clan koji ih je moga izbacit bia DOW al nisu uspili,a ti pascal se nemoj hvalit ricima jer je to bilo ima par miseci i jos nisi siguran da su to bili oni,nego izadite na poljanu protiv njih pa cemo vidit,.....................  :aug :awm

SAMO NAPRID ZLEMAJKE I NEDAJTE SE !!!!!!!!!!!   :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Pascal

A vidit ćemo finale, ja mislim da će bitange pobijediti zle majke da budem iskren.

psetoo

A ja mislin da nece.Prvenstveno zato sto su zlemajke nedavno osvoile turnir na sd ,a tamo su igrali najjaci clanovi ka sta je reka i exit.Ali ako ih dobiju bitange u polufinalu ili vi u finalu , naravno ako se sretnete tamo , svaka van cast.

kurcolomac

Quote from: Pascal on May 25, 2008, 07:39:01 PM
A vidit ćemo finale, ja mislim da će bitange pobijediti zle majke da budem iskren.
Pascal jel se sjecas ... kad si mi ga... :blow :blow :blow :blow ..s nogu...!

IronC

Ruku na srce mislim da su po skilu i majke i cro bolji od plavih bitangi...ali ctf je iskljucivo timska igra tako da ostavlja nama mesta da se borimo , mozda individualno nismo bolji ali kao ekipa...videcmo  ;D

psetoo

Quote from: kurcolomac on May 25, 2008, 07:53:46 PM

lol  :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

psetoo

Je irone ali DOW su svi smatrali pobjednicima pa ...........

IronC

Pa upravo o tome pricam...ono sto vazi za sd nikako se ne uklapa u ctf....moji su favoriti bili dow majke pa cak i dubrava a cro me iznendaio nisam znao da tako dobro igraju...mec protiv wtd ma je totalno iznenadio....

psetoo

Vidit cemo sve...Neko mora pobjedit.....

psetoo

A ja se nadan da ce to bit zlemajke    :rnr :rnr :rnr :rnr

Pascal

Slaоem se IronC, CTF nije ni blizu jednak SDu, naravno moоeš ti bit odlican igrac i sve, ali ako nema komunikacije među timom ništa od svega. zato mi je CTF i draоi. I osobno nisam smatrao DOW pobjednicima :)

psetoo

Pascal

uf, ja se ne sjećam tako malenih stvari da budem iskren...

eX1T

Quote from: Pascal on May 25, 2008, 08:54:00 PM

:blow :blow :blow :blow :blow

kurcolomac

Quote from: eX1T on May 25, 2008, 10:25:01 PM

:blow :blow :blow :blow :blow

eX1t al i ti zelis...?¨! :blow heheeheh nekome ili neko tebi............

Pascal

Da... TS... pa nisam na to baš mislio.... ako nema one koordiniranosti cijelog tima neće ništa TS pomoć, očito je ako je tim uigran ili ne kad se s njima igra

domohomo

da ponovim, zlemajke ne igraju da osvoje turnir nego da budu drugi pa ce bit :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :disco :disco :disco :disco :band :band

psetoo

frane

veliki pozdrav svima...moje misljenje je da su zlemajke u ovom trenutku najbolji i individualno i timski iako oni ne igraju inace ctf ali dajem svoj glas za njih.bitange blue svaka im cast na svemu predobri..cro clan takoder da ne trosim rijeci ali kako sam vec reka mislim da su u ovom trenutku zlemajke za nijansku bolje od svih na turniru! ko pobjedi da pobjedi zasluzit ce to i cestitat cu im :wah by MuP GAM!NG FeRnando

Zver

Sto bi rekao Slobodan Santrac : ISTINA JE NA TERENU !

SISTER:)

ja sam jedna od bitangi i navijam za njih ....srecno plavcii :wink:   

tihi

Mislim da nama samo wireless moze da pomrsi planove za dobru borbu. Svakako iznenadjen sam i ja nasim igrama mozda je to nas maksimum mozda i nije,videcemo vise protiv zlih majki. Svakako nece biti predaje :aug

cod2master11

Drugacije nas nemogu jedva su cekali da netko namjesti i podvali nam nešta pa eto pruоila im se prilika!!! Gl momci оao mi vas je sve!

Zver

Smesan si, postavio si sam slike sa HAX-om

No comment

~LoneWolfs~Extreme

jesu se promijenili koeficijenti sad kad su crvene bitange u finalu?

Stefan

Crvene bitange u finalu!? Hahaha smesno! prvo moraju da prodju budaletine sto je za njih nemoguca misjia!

~LoneWolfs~Extreme

ja mislio da to vec odigrano ehhhh ako nije jos uplatio bi na neki listic javite mi se na xfire... :camper

Pascal

e... a CRO >.< pa mojrau s nama igrati još

Fica

TaZa

Izgleda da niko ne smije na megdan zlim majkama ;D

$tring

odlozen je mec sa CRO [ green ] prosli utorak..... pomeren za nedelju dana kasnije. s obzirom da je sam kraj Bitange Tournement-a, nema zurbe... u utorak igraju bitange vs cro clan, pa cemo lako dogovoriti finale......  8|

domohomo

Quote from: $kull on June 15, 2008, 01:41:50 AM
Izgleda da niko ne smije na megdan zlim majkama ;D
slazem se...
''ne srljajte kao guske u maglu''

Mis

ovaj turnir ne da je katastrofa nego i gore...daj organizatori malo se pokrenite.Pa nije ovo liga ka u nogometu da traje cilu godinu nego jedan obicni turnir sa 30 ekipa.Pa ako ovo traje 2 miseca vec kad ce doc kraj.(trgnite se)...i onu ligu nemorate uopce pokrecat ako ce ovako bit jer ce izac cod 5 dok ona zavrsi!!!!!!!!!! :|| :|| :||

SUMAHER|ZTS|

$tring

Quote from: Mis on June 17, 2008, 03:31:20 PM
ovaj turnir ne da je katastrofa nego i gore...daj organizatori malo se pokrenite.Pa nije ovo liga ka u nogometu da traje cilu godinu nego jedan obicni turnir sa 30 ekipa.Pa ako ovo traje 2 miseca vec kad ce doc kraj.(trgnite se)...i onu ligu nemorate uopce pokrecat ako ce ovako bit jer ce izac cod 5 dok ona zavrsi!!!!!!!!!! :|| :|| :||

Ostalo je samo finakle...... ali kakve ti veze sa tim imas?  :hmm  ... sta tu tebe pogadja....
Turnir toliko traje jer smo 4 cele nedleje cekali CRO CLAN da se smiluje i da igramo war. A posto nisu ostavili ni jedan post na forumu niti su se pojavili, igramo finale sa zlim majkama....