News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Clan Base Kapiteni iz CoD2 i CoD4 odabir vazno

Started by MakiMDSS.rs, January 01, 2011, 08:57:07 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

Ovako kao prvo SVIMA SRECNA NOVA 2011 GODINA I SVE NAJBOLJE

e sad da se krene sa pricom ovako posto imamo mali problem u repci kao sto i sami vidite ja vise nisam manager SRECOM ... ali ipak ocu da znam na cemu su moji bivsi igraci i sadasnji suigraci ... da razjasnimo neke stvari odma ovde i da vidim koliko ko pridodaje paznju ovome ... ajde ljudi evo i nasih buducih kapitena

CoD2 - Jape i xelz

xelz - http://clanbase.ggl.com/nationscup_viewapplications.php?lid=11587&aid=2498

lika poznajem ovako igrao sam sa njim i znam sta hoce , njegovo je da sastavi ekipu od dobrih igraca a sad o kojima je rec to moze i sam on da kaze koga je imao na umu . ali opet znamo i malu proslost njegocu oko gaminga itd ...

Jape - http://clanbase.ggl.com/nationscup_viewapplications.php?lid=11587&aid=2905

isto lika znam i licno sa Lana a i sa CBa i igrao sa njim nekada davno ... prosle godine je okupio nase najbolje igrace koji su posle 2 kola prekinuli da igraju i napustili takmicenje ... ja ga molim sada da napravi dobru ekipu i da odigra sve meceve ali molim te bez proslih igraca ( krasic , chombe , milka ... ) , mislim da je vreme da se pozovu axwel , stek , labello , xelz , jape , durden i jos 2 do 3 igraca max mislim da je sasvim solidan sastav za sledecu godinu ...

to je sto se tice cod2 kapitena ja molim kapitene buduce da ostave komentar i malo info sta ce oni da nam dostave ove godine da znamo! .

evo i CoD4 kapitena - Hjz i bmzye

bmzye - http://clanbase.ggl.com/nationscup_viewapplications.php?lid=11591&aid=2529

isto decka znam , znam i zasto se prijavio da bude kapiten , znam da zeli da sastavi najjaci squad ikada , ali znam da je to i malo ne moguce iz vise razloga , mogu samo reci da ce se potruditi da to ostvari i da ima dosta zelje oko toga ...

Hjz - http://clanbase.ggl.com/nationscup_viewapplications.php?lid=11591&aid=2925

aj moram reci da i njega znam jer igrao je samnom prosle godine i bio je tu za svaki mec koji je trebao da se igra i znam sta oce od repke ove godine ... mislim da ima dobar izbor i da ce da ga se pridrzi do samog kraja ...

isto tako molim malo nase buduce kapitena da ispisu svoj info ako je moguce i da znaju ljudi zasta glasaju , dajte malo i predloge vase da cujemo o buducim igracima repke itd stvari ...

ajde molim vas malo da se ispisemo ko ljudi da znamo na cemu smo i tako to mislim da je sa moje strane dosta sto sam ovo pokrenuo ...

stewzoR

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: M.MaKi.C on January 01, 2011, 08:57:07 PM
isto lika znam i licno sa Lana a i sa CBa i igrao sa njim nekada davno ... prosle godine je okupio nase najbolje igrace koji su posle 2 kola prekinuli da igraju i napustili takmicenje ... ja ga molim sada da napravi dobru ekipu i da odigra sve meceve ali molim te bez proslih igraca ( krasic , chombe , milka ... ) , mislim da je vreme da se pozovu axwel , stek , labello , xelz , jape , durden i jos 2 do 3 igraca max mislim da je sasvim solidan sastav za sledecu godinu ...
Nema mene tu  :cray
Zasto Maki  :icon_question:
:D

jape

Konkurencija ce da mi dobije ban :( Vec ga 3 put kikovalo za hax  :dummy
http://game-violations.ggl.com/index.php?page=Thread&threadID=83815

Lajnap ce biti u dogovoru sa stekom...

steta za xelza "tho", koristila bi nam jedna emo citercina.... :D

edit: dobio je :P

stewzoR

ReGy

Bilo bi jadno da nam je kapiten igrac poznat po tome sto je haxao na cb-u :)  Znam lika ... Mnogo Cb/Esl i raznih meceva sam odigrao sa njim, lik dobro igra dok ga neko ne pohaxa i onda tu pukne i pali hax sto nije dobro  :whip3:

Jape nema bas i neki izbor za igrace... Srbija Cod2 SD Squad je NEKADA imala i tesko da ce opet imati takav jak sastav, jer mozemo da vidimo da vecina igraca iz Srbije samo pikaju CTF  :down

Prosli put sam imao priliku da odigram za repku na ESL Europe Championship Cup-u i video da nemamo dobru organizaciju sto se tice kapitena,squada i ostalo... Zao mi je sto se Maki vise ne interesuje cod2, i sad pika cod4 jer je dokazao da tamo moze nesto i da uradi za Srbiju  :)

Toliko od mene, Srecno  :super

jape

Jacⱪ Sparroⱳ™

The DoctoR zSpu

MakiMDSS.rs

@rajko iskreno za xelza nisam znao da je opet poceo da koristi ali kontam ga i razumljivo je , ali opet sa strane ne opravdano ... a za cod4 za sada hjz je pokazao da oce da slozi repku ja sam reko makar i bio 6ti igrac srbije ocu samo ako se dogovorimo da vezbamo i da igramo ... sve je to vec dogovoreno i pocinjemo od sutra koliko vec da igramo zajedno .

@jape ajde ko brata te molim nije vazno dal cu ja biti ili dal ce neko drugi biti u squad za repku ako ocemo nesto normalno da odradimo ajde neka probamo bas sada jel moze ? ja te sada pitam otvoreno jer pada dogovor da se uradi kao za CTF slicno nesto i da odigrate makar jedan mec pre kvalifikacija ?

@Davy e pa da si pravi Davy iz belgije bio bi na spisku , salim se malo opusteno ...

i napominjem ovde smo da se dogovorimo a ne raspravljamo ili omalozavamo druge sa strane ...

HJZ

Quote from: stewzoR on January 01, 2011, 11:23:36 PM

haha  :icon_bad: .....

Sto se tice 4-ke ja vec imam lineup tako da ono ...Msm da mozemo da uradimo s ovim lineup dosta . Nece se zavrisiti samo na recima i pisanju ove godine.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: M.MaKi.C on January 02, 2011, 12:01:43 AM
@Davy e pa da si pravi Davy iz belgije bio bi na spisku , salim se malo opusteno ...
Taj nema pojma  :tease2
Ja sam jedan jedini Davy Jones  :rock3

stewzoR

Quote from: Davy Jones on January 02, 2011, 12:36:25 AM
Onaj s pipcima ? :o

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: stewzoR on January 02, 2011, 01:06:01 AM
Quote from: Davy Jones on January 02, 2011, 12:36:25 AM
Onaj s pipcima ? :o
Samo u igri s pipcima  :D

STEK

hmm...
Opet Maki otvaras besmislene teme,gde se javljaju svakojaki,kakvi problemi u Repki? :shok ...To sto su ukinuli CTF na CB-u nije neki problem,ocekivalo se s obzirom da malo Repki igra CTF,bice sredjen TIm za SD(CoD 2) i nema potrebe da se ostali sekiraju i nerviraju,da li ce igrati onaj ili ovaj i sta je bilo prosle godine...mislim bespotrebno pravis raspravu...u svakom slucaju treba zakljucati temu!
:shutup:

ToTo

Ja vas nista ne razumem. Jape je kapiten SD ekipe, neka napravi tim, pocnu da vezbaju i to je to. Kakva sad opet rasprava? Naravno, ako znate da neko ima, ili koristi bilo sta nedpzvoljeno, mrrrrrrrs napolje i iz reprezentacije i sa svih nasih servera. Dobar igrac, ali eto steta sto ima 684685467645354684 banova pa ne moze da igra? Ah da , uvek zaboravim, nisu oni krivi, baba im sela za comp pa upalila malo  :-\ Nabijem ga ja na qrac, svakog ko je imao ili ima ban zbog varanja. To su debilcine ne ljudi, i ne trosite vreme raspravljajuci o takvim idiotima, vec se okupite, najbolje sto moze i igrajte, pa sta bude bice.

Sretno  :hat

Labello

Gresis Toto, nije baba sela nego je prestao da igra pa je dao ortaku cd key i on naravno odmah pali hax... Jbg desava se  :P
To sve ovi novokomponovani igraci "PROje"  :smartass
Hobotnica POL je rekla da Srbija ove godine osvaja prvo mesto, tako da ono opusteno..  :drinks2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Labello on January 03, 2011, 12:57:44 AM
Gresis Toto, nije baba sela nego je prestao da igra pa je dao ortaku cd key i on naravno odmah pali hax... Jbg desava se  :P
To sve ovi novokomponovani igraci "PROje"  :smartass
Hobotnica POL je rekla da Srbija ove godine osvaja prvo mesto, tako da ono opusteno..  :drinks2
Sta ima davati cd key drugu  :facepalm:
Ko da taj njegov drug nema 1000 dinara za novi, pa neka onda pali hax koliko hoce.
Kriv je sto mu je dao. Sada ga ne treba pustati u repku, kada nema mozga  :suicide

Labello

Jacⱪ Sparroⱳ™

stewzoR

Ne pricajte "gluposti" kad ne znate o cemu se radi,nije nikome davao key ,vec je sam haxao na svom,kraj price. I ne izvrcite pricu uvek. :hmm

Labello

Pazi sve je moguce  :P
Mozda su mu i vanzemaljci oteli key dok je spavao  :smartass

olo-sh

ajajajajajajaajaja kakva tema
doveli ste me u situaciju da kazem da se slazem sa totom :omg:

stewzoR