MAIN VIŠ E NIJE Š TO JE BIO

Started by vd|cube(im), December 31, 2010, 01:25:40 PM

Previous topic - Next topic

vd|cube(im)

Opet ista situacija na Main serveru , šta da se uradi više da bude ko nekad, ja ne znam čim nema nikog sa tagom bitange rade se sranja napravio sam SS nakon kojeg je počelo da se psuje sve i svašta jednostavno opet domino efekt i to je trajalo oko 45 minuta, a naоalost ni jedna bitanga koju ja imam na xf-u nije online, a one koje imam nemaju rcon ili su ljudi AFK.

Znam da su se dešavala sranja sa zlouporabom rcon-a, ali moоda ima starijih i ozbiljnijih ljudi koji bi mogli da dobiju rcon od maina(kao za tdm ili garage) uz neki dogovor sa vama da ga ne koriste dok ste vi tu , već samo kad nema bitangi na serveru, ili GASITE taj server jer dok je njega Main 2 nikad neće da se napuni i ovom sranju nema kraja.

http://screenshot.xfire.com/s/108913764-4.jpg

Okačio sam samo ovaj SS, ako nekog zanima ima ih još na mom profilu na xf-u.

Dok ovo pišem dobivam poruku na xf-u lik se opet vratio i priča počinje iz početka  :no

P.S. najоalosnije je to šta nakon nekog vremena počmu da se tako ponašaju ljudi na serveru od kojih se to nikad ne bi nadali da mogu tako nešto da napišu, ali i to je razumljivo pukne film svakom

Eskimko

Mamicu mu bolesnu, to mora da je neko dete.  :diablo

ToTo

Mnogo je servera i obaveza, a ljudi imaju i svoj zivot jbg. Jedino resenje za sada je, idite na main2 org server, gde toga apsolutno nema. Inace, sve manje cemo administrirati crack servere, i sve vecu paznju posvecivati org serverima, tako da, kupujte originale, umesto sto kukate. Ne vazi Cube za tebe, znas to, nego vise kao poruka ostalima.

MakiMDSS.rs

evo lika sa maina kako mi se obraca jbt ne verujem dal je moguce ajd danas NOVA GODINA pa se zezam i drkam malo po netu i tako al ovo nisam ocekivao sta je hteo novogodisnji popust a ?

[13:37] *<|:-)  Wlada@_@: E jel istina sto mi kaze darko da imas wallhack? ; D
[13:37] paranoic M.MaKi.C: zavisi koji darko
[13:37] *<|:-)  Wlada@_@: bmzyee
[13:38] *<|:-)  Wlada@_@: : )
[13:38] *<|:-)  Wlada@_@: ga znas?
[13:38] *<|:-)  Wlada@_@: boom
[13:39] paranoic M.MaKi.C: da
[13:39] paranoic M.MaKi.C: kod mene je u ekipi
[13:39] *<|:-)  Wlada@_@: e da te pitam a kolko prodavas taj hack?
[13:39] *<|:-)  Wlada@_@: za cod4
[13:39] *<|:-)  Wlada@_@: mi treba
[13:39] paranoic M.MaKi.C: sto bih prodavao?
[13:39] paranoic M.MaKi.C: i sto ti treba?
[13:39] paranoic M.MaKi.C: jel to oces da budes pro?
[13:39] *<|:-)  Wlada@_@: pa da igram cod
[13:39] *<|:-)  Wlada@_@: ne pro
[13:39] *<|:-)  Wlada@_@: slab sam ja u cod
[13:39] *<|:-)  Wlada@_@: a ocu malo sa hack da igram
[13:40] paranoic M.MaKi.C: aj mi kazi poentu haxanja
[13:40] paranoic M.MaKi.C: mozda ti i dam
[13:41] paranoic M.MaKi.C: jel ti zabavno
[13:41] paranoic M.MaKi.C: ili sta da znam
[13:41] paranoic M.MaKi.C: zasto ti dajem
[13:41] paranoic M.MaKi.C: stu?
[13:42] *<|:-)  Wlada@_@: bio sam do wc
[13:42] *<|:-)  Wlada@_@: ; )
[13:42] *<|:-)  Wlada@_@: da ti kazem iskreno
[13:42] *<|:-)  Wlada@_@: i volim da igram tako
[13:42] *<|:-)  Wlada@_@: a drugacije i ne umem
[13:43] *<|:-)  Wlada@_@: lepo mi sa tim da igra
[13:43] *<|:-)  Wlada@_@: m
[13:43] paranoic M.MaKi.C: jesi ti bolestan ili?
[13:43] paranoic M.MaKi.C: posto znam da mahom traze
[13:43] paranoic M.MaKi.C: da im dam da bih na CB bili pro
[13:44] paranoic M.MaKi.C: pa ono al ti mi kazes da volis
[13:44] *<|:-)  Wlada@_@: pa da
[13:44] paranoic M.MaKi.C: to je bolest
[13:44] paranoic M.MaKi.C: dete
[13:44] *<|:-)  Wlada@_@:  ; (
[13:44] *<|:-)  Wlada@_@: pa drugacije ne umem
[13:44] paranoic M.MaKi.C: bolest sine
[13:44] paranoic M.MaKi.C: bolest
[13:44] paranoic M.MaKi.C: vise idi na servere i igraj
[13:44] paranoic M.MaKi.C: i naucices
[13:44] paranoic M.MaKi.C: odakle si ti?
[13:44] *<|:-)  Wlada@_@: srbija
[13:44] paranoic M.MaKi.C: grad lowe
[13:44] *<|:-)  Wlada@_@: bela crkva
[13:45] paranoic M.MaKi.C: gde je to
[13:45] paranoic M.MaKi.C: ?
[13:45] paranoic M.MaKi.C: majketi
[13:45] *<|:-)  Wlada@_@: kod vrsca
[13:45] *<|:-)  Wlada@_@: ae mi daj plz da malo igram ..ne volim kad me svi kidaju :D
[13:47] paranoic M.MaKi.C: vidi sine ja se bavim da banujem te likove koji su haxori nikad u zivotu nisam skinuo ni pomislio da skinem to sranje tako da mozes da odjebes i imas srecu sto ti neam guid inace bih sad bio banovan za sva vremena ... tako da odjebi aj pozz i srecna nova godina zzzzzzzzz
[13:47] <This user is now online>
[13:47] *<|:-)  Wlada@_@: dobro
[13:47] *<|:-)  Wlada@_@: cao
[13:47] This user has been blocked

xfire lika - http://www.xfire.com/friends/vlada853472/

i sta se kaze na ovo ? xD

MakiMDSS.rs

dodatak mali ahahahaha LOWLOWLOW neverovatno

[13:51] paranoic bmzye IDZUO: Wladimir@ says (13:45):
bumce!
ovaj nece da da hackerku
bre bre
pa kazi mu ti nesto
da mi da malo
da spajtarim
Darko says (13:45):
a
pa kako da mu kazem ? nemam xfire, docicu tek kasnije na teamspeak
neko mi hakovo xfire
-.-
Wladimir@ says (13:46):
eto
me izbriso
on tamo neki admin
ja ga pito lepo dal oce da hackerku
on kaze ti oces da budes pro?
na cb
ja stanem i gledam
koj bre pro
daj da spajtarim
na AFF
neka fala ce budem ja pro tamo
i gle sta mi piso
a  ugasio sam chat bio
Wladimir@ says (13:47):
e moj bumce
nesreco
jedna
i ne drkaj se ti a ko je ovaj paranoic bmzyee
kenjator

stewzoR

lang

Ma najstrasnije je to sto su mahom ti citeri i citeri u pokusaju nepismeni ili polupismeni svet.
Gu,ge,ga ..itd kao da su sa druge planete ,haahahha! :facepalm:

sandokan

bolje da te je pitao za neki plesni korak  :violin:

STEK

hmm,Bitange imaju CoD4 main server,posto je lik "sa main-a"? 8|

MakiMDSS.rs

ma jock lik igra na AFF cod4 a na MAIN cod2 ocigledno nema orig cim ovako prica ko ce ga znati jbg :P pusti decu da se igraju LAN POWA <3

vd|cube(im)

Quote from: M.MaKi.C on December 31, 2010, 05:51:45 PM
ma jock lik igra na AFF cod4 a na MAIN cod2 ocigledno nema orig cim ovako prica ko ce ga znati jbg :P pusti decu da se igraju LAN POWA <3

Maki mislim da je Stek htio da kaоe da je tema otvorena radi problema koji se u zadnje vrijeme događaju na BITANGE MAIN serveru , a ne to o čem ti pišeš pod ovom temom  :yes

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on December 31, 2010, 02:08:41 PM
Mnogo je servera i obaveza, a ljudi imaju i svoj zivot jbg. Jedino resenje za sada je, idite na main2 org server, gde toga apsolutno nema. Inace, sve manje cemo administrirati crack servere, i sve vecu paznju posvecivati org serverima, tako da, kupujte originale, umesto sto kukate. Ne vazi Cube za tebe, znas to, nego vise kao poruka ostalima.

Jasno je meni da svi imamo privatni оivot Toto i drugih obaveza,ali  teško je sprovesti to šta pišeš da idemo na main2 kad npr. sinoć pola sata ja i stekara igramo 1v1 i niko da uđe na server.
Moje je mišljenje koje ne treba da uvaоite da se nađu stariji i ozbiljniji igrači koji su aktivniji na main serveru i da im se da rcon kao šta se napravilo na Garage i TDM serveru(znam da je bilo zloupotrebe rcon-a i da je skresano skoro svima), mislim da ima još takvih koji bi оeljeli pomoći dok nema nikog od Bitangi na serveru ili da se bar na nekoliko dana ugasi main server i da ljudi uhvate naviku da idu na main2 server. Ja ne vidim drugi način za ovu situaciju, bitno je da se bar nešto pokuša da napravi , da ne ostane na ovom kako je sad jer će otići sve u 3PM  :down

MakiMDSS.rs

ma samo dajte vi meni rcon i da vidis kako server ima da bude cist :P

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: M.MaKi.C on December 31, 2010, 07:24:07 PM
ma samo dajte vi meni rcon i da vidis kako server ima da bude cist :P
Hehe, ova ti je dobra  :D

ToTo

Licno, podrzavam predlog Cube, ali zna se ko o tome odlucuje. Sacekacemo jos malo, pa cemo se ozbiljnije pozabaviti tvojim predlogom i ovim problemom. Uzivajte u igri, i cimajte sve bitange ako se pojave problemi,  :hat

olo-sh

kockice sad si me razocarao
mogo si postaviti nekog popularnijeg sa psovkama a ne nekog faking slovenca(nista ja ono nerazumijem ni nik ni text i u rangu mi je onih madjara sto chataju na sereru tipa kurva kurva wh)
a vic dana je lik sa aimom ima skor 17-32
voli i ljubi vas vas olo

Lun

Mislim da pogrešno postavljate stvari što se tiče gašenja Main servera, ipak je to prvi server Bitangi. Doduše bio je na drugoj adresi ali naziv je  tu. Main server treba da ostane i da mu se u nazivu samo doda ORIGINAL a Main2 da se ugasi. 8)
Pre izvesnog vremena je bila interesantna situacija, htedoh da opalim koji metak i vidim da je Main server iz nekog razloga pao i gle čuda, na Main2 20-ak igrača.  :yahoo Tako da bi trebalo da razmislite o tome malo a za ove kojima se ne sviđaju original serveri su uvek tu Garage za CTF kao i TDM i Mix serveri. :drinks2

djed

i ja sam vise zato da se main2 ugasi a main sta vi ORIGINAL..kao sto je vec navedeno u tekstu  sto je LUN napisao....

MASTERBLASTER

U cemu je poenta orginala?
Sve jedno oni koji igraju na crack serveru ili nemaju kljuc ili su prevaranti uglavnom, naravno ima i ostalih,ali ne razumem ako ima neko kljuc zasto igrati sa chiterima kad mozes ovde na MAIN2 ili SD org igrati opusteno.Gasenjem MAIN2 se ne dobija nista a prvenstveno je i podignut za ljude koji oce da igraju u miru i da se druze.Ekipa koja igra na Garazi Mainu TDM ove privilegije nema jer uvek u toku dana neko uleti i vara,vredja...Prema tome uzmite org igru ili kupite kljuc i igrajte na org serverima kad vec postoje bez bojazni da cete imati problema od strane nenormalnih ljudi!

lang

Imam orig. cod 2 i jos masa ljudi .Najlakse je ugasiti servere .Najteze napraviti dobre/najbolje u ex YU/servere.
Nije resenje ugasiti nego je problem odrzati ih ciste.Puno njih iz raznih razloga nema /nece/ da kupi kljuceve  ali hoce da igraju koliko tolioko  normalno.Mozda gresim ?

spy18

Takođe posedujem org, igram na garagi kad je dobro društvo i na Main-u takođe. Ova dva servera su puna skoro celi dan a MAIN2 totalna suprotnost tj. prazan. Neki dan se desilo da MAIN neradi i ja pogledam dali ima nekog na MAIN2 kad ono masa ljudi  :yikes: SUPER (rekoh) sad ću bar igrati malo opušteno i stvarno je bilo super. Poenta moje priče je da MAIn ili se prebaci na org ili ga ugasiti i igrati se na MAIN2. Jer kad se iznerviram sa haxorima i klincima uopšte koji nemaju ni malo kulture, probam da nađem neku dobru partiju a ono svi org serveri prazni i ljudi koji imaju org igraju na crack  :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Ma neka sve prebace na orig  :rock3 pa ces da vidis kako ce kupovati orig key-eve za cod2 i bice puni isto kao i pre.

AlekSerbia

Quote from: Davy Jones on January 12, 2011, 12:31:02 AM
Ma neka sve prebace na orig  :rock3 pa ces da vidis kako ce kupovati orig key-eve za cod2 i bice puni isto kao i pre.
Ako to kaze mladjani Davy onda to mora biti tako :D .. a bilo bi super da se Garage prebaci na org .. gledano taj server je uvek pun .

Edit:
znam prica sa o main -u .. samo sta ce dva main -a . neka bude jedan org i zavrsena prica .. key za cod2.. nije skup ..

komara

Ja mislim da je vama u cilju da vam serveri budu puni,ako to оelite onda ljudima od poverenja a koji su često na serverima (main,TDM)trebate da date rcon,jer jedino tako situacija moоe da se reši naravno ukoliko ostaju krekovani serveri.A taj koji dobije rcon po meni treba da bude malo stroоiji ako оeli da zadrоi kontrolu nad serverima,jbg to kaоem jer sam dosta vremena potrosio  sa TDM serverom(sad sam malo zapustio zbog tenkića ali tu su još tri igrača koji brinu o njima a koji nisu u klanu) da bi ga koliko toliko doveli u red.
Sto se tice citera koji menjaju nikove tu je ovek name stealing da bi se olakasao posao adminu.

MuNzE

Evo i ja malo da se ukljucim na forumcic posto nisam bas aktivan. Slazem se sa kockicom, smatram da dok god postoji main crack server ljudi nece ici toliko na main2, cisto iz razloga sto je main MAIN, number 1 ctf server na koji su ljudi navikli. E sta onda raditi, brate toto reci Goranu da rokne main na org, nek main2 skine i videces da ce ljudi polako ici na main2, pogotovo sada za razliku od pre ne znam pola god. kad ste stavili crack na org, jer sad skoro svi imaju org ili barem vecina igraca sa maina pa cak i dosta njih koji su tek poceli igrati, tako da se lepo govna sa ovog publica uklone i da mozemo u miru da rokamo jedni druge.

Znam da ce mnogi reci pa nek ostane main , ko hoce nek igra na cracku  a ko hoce da igra bez citera nek ide na main 2. E pa radi se o tome sto sada trenutno skoro niko nece ici na org jer kao sto sam rekao tu je number 1 crack, bez obzira sto mnogi igraci na crack mainu imaju org.

poz

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: MuNzE on February 03, 2011, 02:53:50 PM
Evo i ja malo da se ukljucim na forumcic posto nisam bas aktivan. Slazem se sa kockicom, smatram da dok god postoji main crack server ljudi nece ici toliko na main2, cisto iz razloga sto je main MAIN, number 1 ctf server na koji su ljudi navikli. E sta onda raditi, brate toto reci Goranu da rokne main na org, nek main2 skine i videces da ce ljudi polako ici na main2, pogotovo sada za razliku od pre ne znam pola god. kad ste stavili crack na org, jer sad skoro svi imaju org ili barem vecina igraca sa maina pa cak i dosta njih koji su tek poceli igrati, tako da se lepo govna sa ovog publica uklone i da mozemo u miru da rokamo jedni druge.

Znam da ce mnogi reci pa nek ostane main , ko hoce nek igra na cracku  a ko hoce da igra bez citera nek ide na main 2. E pa radi se o tome sto sada trenutno skoro niko nece ici na org jer kao sto sam rekao tu je number 1 crack, bez obzira sto mnogi igraci na crack mainu imaju org.

poz

Isto tako i za garazu.

vd|cube(im)

Uz malo volje i slobodnog vremena mogao bi se oоivjeti i Main2 org server kao što je zaоivio i SD org server.
SD server je prije nove godine bio po posjećenosti na 1400 mjestu, al kroz 30-ak dana uz malo volje i forsirnja nekoliko ljudi server je došao na 400-500 mjesta po posjećenosti.
Ne ide to tek tako preko noći ,neće nitko ući sam na server i čekati da netko uđe, al je moguće kao što smo mi ulazili na SD server i grali 2v2 i 3v3 slali poruke ljudima da dođu, postavljali statuse na xf-u, cimali po ts-u i tako iz dana u dan.Na kraju dođe rezultat da sinoć oko ponoći na tom istom serveru igra preko 20 igrača.

Main2 ne moоe oоivjeti preko noći, za to treba vremena, strpljenja i svi skupa da forsiramo igranje na njemu kao što je uspio SD tako moоe i Main2   :yes

lang

Nisam siguran za Garage !Ima dobrih igraca a isto ima i citera.Pogresno je misljenje da tu igraju samo pocetnici i losiji igraci.Drugaciji mod za igru i to je to.Neka se ne zanose ovi igraci /kao/ pro da su bolji  od ovih sa Garage,ha,ha,ha.Ako neko misli da nisam u pravu neka javi,da izazove ekipu sa doticnog servera.Vec duze vremena razni ljudi pljuju po Garage serveru.On je uvek pun i relativno su pristojni momci i devojke.Ovde nije potreban faktor volje i bilo cega nego ga treba odrzati kako treba i to je to.
pozz by Lang :king
normalno uvek postoje tipovi igraca tripl/triperxxx/ net huligani i seljacine koji nemaju pojma sa cod-om ali sta ces takva igra ... :this

AlekSerbia

@Lang
Pogresno je misljenje da tu igraju samo pocetnici i losiji igraci.Drugaciji mod za igru i to je to.Neka se ne zanose ovi igraci /kao/ pro da su bolji  od ovih sa Garage,ha,ha,ha.Vec duze vremena razni ljudi pljuju po Garage serveru.On je uvek pun i relativno su pristojni momci i devojke.

Lang sto se opterecujes momcima "pro" umisljenim igracima...Garage je super server..koji je non stop pun..za razliku od main -a (crack)
da ne pominjem Main2 (org) i veoma dobra ekipa igra na garage..to sto pricaju pocetnici..low..bla bla..to macku o rep neka okace..
Na main dolaze klinci koji se duvaju u nebesa kako su "pro" a ko zna sta imaju od nedozvoljenih stvari...
Ne postoji server na kome se ne psuje...to je svima jasno...o tome ne moze da se vodi polemika...
Problem kod igraca koji ne vole garage ..jeste nema SNIP...nema menjanje strana...jbg..

Lun

Ma manje više za menjanje strana, al snip... :cray

$tring

Jasno nam je da postoje problemi na MAIN serveru. Ono sto mozemo da uradimo za pocetak jeste da starosedeocima BItange servera podelimo RCON-e.... Ekipa se po inerciji igra na MAIN-u, ali imam ja keca u rukavu.............  :diablo

DexonDee

Quote from: string on February 04, 2011, 09:59:11 PM
Jasno nam je da postoje problemi na MAIN serveru. Ono sto mozemo da uradimo za pocetak jeste da starosedeocima BItange servera podelimo RCON-e.... Ekipa se po inerciji igra na MAIN-u, ali imam ja keca u rukavu.............  :diablo

Podeliti starosedeocima Rcon i resen problem sa neke strane  :peace:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: string on February 04, 2011, 09:59:11 PM
Kada String ima keca u rukavu, znaci neko je nadrpao  :D

ToTo

Od ove recenice cu napraviti bind:

Crack serveri nemaju buducnost!

Pazi, zalite se jer je na crack serveru bio citer, ili neki nevaspitani balavac? Ha,ha..... Kad se ovo desi na org serveru, to je tragedija, ali na crack......ne trosite vreme zalud.

Kreowski

nije  samo  main  nego  i  MIX  EXTREME   ali  u posljedni  mjesec  dana  stvari  se mjenjaju   zna   biti  i   po  20  tak  ljudi  posebno  u protekli   tjedan  dana   sta  god  da  se  desava  vrlo  je pozitivno 
ali   nazalost  moram  naglasit da  vecina mojih  xfire  frendova   kao  sto su  ACKE83...   DOKINI....      |King Serbia| MILOS_LUR    nemaju  tolko  volje  za  igrat  kad  uleti  momak  sa  aimbot-om  ili  wh  a zna  ih  biti po  dosta     

sandokan

tek pub original server nema buducnost.mrka kapa,zla prilika

goja777

Taj lik sto psuje znam ga dolazi i na garage isto tako psuje ali nikog od admina nema tu   :suicide