News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Company of Heroes: ONLINE

Started by Lag, September 08, 2010, 12:13:02 AM

Previous topic - Next topic

Lag

u toku je open beta ove igre

company of heroes original + ekspanzije je po meni najbolja strategija josh od starcraft keca. 4 potpuno razlichite "rase" (wehrmacht, panzer elite, ameri i britanci), mnogo unikatnih abilitija i fora, (skoro) savrshen balans itd...

COH:O je besplatna verzija ove igre. sve je svedeno na amere i wehrmacht ali su dodati novi abilitiji, herojske jedinice itd. dakle, engine je ostao isti (jako mala zahtevnost) i sistem igre je ostao isti (zauzimanje i zadrzhavanje teritorija = dobijanje resursa), ali su dodali stvari koje jako menjaju odavno ustaljene odnose. ovo je sa jedne strane loshe jer dosta ujebava balans, ali sa druge strane je do jaja zarazno budzhiti imba abilitije i junite.

e sad - da se vratimo besplatnosti. IGRA JE BESPLATNA i ostace besplatna kada se zatvori beta, ali neke stvari koje se dobijaju tako shto igrate igru mogu i da se kupe da ne bi ste morali muchno da brojnim pobedama osvajate heroje i ability-e.
na srecu - igra ima takav sistem da uglavnom uparuje ljude koji su bash na vashem nivo-u tako da imaju iteme i heroje slichne moci pa se ne gubi drazh ravnopravnog klanja.

u sluchaju da zhelite da skinete igru mozhete to uraditi ovde:
http://www.companyofheroes.com/ (account, pa register, pa kad se loginujete klik na download now)

e sad, coh ima gomilu fora i fazona koje treba provaliti i nauchiti. u originalu nisu skoro nishta objasnili kako treba i ljudi su sami provaljivali stvari (shto je donekle bila i char igre, da npr posle godinu dana igranja provalish da se snajper brzhe kamuflira kada je u zaklonu nego kada je recimo na putu). ovog puta su malo popravili to i stavili su neke videe i tip-ove koji su korisni, ali opet to nije ni pola onoga shto ima u igri.

ako je neko u fazonu da se igramo, ili ako je neko nov i hoce brzo da nauchi - slobodno me iscimajte.
ako je neko u fazonu i za druzhbu a iz novog sada je - nekolicina nas se povremeno igra COH-a u matrixu pa se javite da se dogovorimo za termin.

ljubav vam svima zhelim i shtit od zle kobi

kordoba

Jooj Lag rasplakao sam se od pozdravne poruke  :cray

I da, morao sam se oglasiti samo da kazem ljudima: ne igrajte sa njim u LAN-u jer je on tako nastrebao ovu igru da ne stizu da ga isprate njegovi saigraci a ne protivnici. Bolja varijanta je ona da ga pitate za savet, tu donekle ima sporiji rad...
Uostalom covek je multitalentovan, pravi video igrice pa nije ni cudoo sto ih tako sabija. Ovih dana demonstrira kako se posle 3 meseca vezbe igra COD2... Izbegavajte ga :tease2

A ti Lag ubaci u kasicu 100 dinara kad budes prolazio pored mog stola u firmi, da me ne bije maler sto sam ti besplatno radio marketinsku kampanju

Lag

znachi dodjem ti 2 ajs tija sada vec :D

coper

haha dobri ste  :hooray:  ja inace ne pikam coh ali mogu ti preporuciti mephista i clumsija koji ne lade coh na mrezi, i takodje dva moja ortaka iz Kraljeva koji su, dok su igrali redovno i aktivno, bili medju prvima na svetskoj listi u coh-u... ja od strategija preferiram GeneralS, i redovno pikamo lan ... ps: ako se napravi neki lan 26tog u ns za cod2 i bude mesta rado cu se igrati sa vama...

Lag

ako mozhesh daj mi mejl kontakte svih tih chika! a 26og cemo ti pokazati malo kako izgleda igra :)