Milanche - kickovi zbog . . . ko bi ga znao

Started by eXer, September 07, 2010, 12:38:58 AM

Previous topic - Next topic

eXer

Dobro veče svima prvo. Igram cod2 isključivo na Vašim serverima i do jaja ste ali ovo je otišlo u pm . . .

Kickan sam do sada 4 puta i milanche komentar je bio očigledno neko prati i rješava problematične

Zamolio bih nekog od admina da me specta pod ljevim nickom, milanche poоeljno i neka se uvjeri da igram pošteno... Dno dna pa nismo djeca jbt...

Lijep pozdrav svima

STEK

Quote from: eXer on September 07, 2010, 12:38:58 AM
Dobro veče svima prvo. Igram cod2 isključivo na Vašim serverima i do jaja ste ali ovo je otišlo u pm . . .

Kickan sam do sada 4 puta i milanche komentar je bio očigledno neko prati i rješava problematične

Zamolio bih nekog od admina da me specta pod ljevim nickom, milanche poоeljno i neka se uvjeri da igram pošteno... Dno dna pa nismo djeca jbt...

Lijep pozdrav svima
TAZOOOOOO!!!!

ToTo

Prvo procitaj onu temu dole, pa onda otvori novu. Milanche je stara bitanga, koja se aktivirala posle xy godina, mislim da ni rcon nema. Po broju ovakvih tema ja zakljucujem samo jedno, a to je, da se garaza polako dovodi u red. Siguran sam da je postojao i opravdan razlog, prema tome...... Lep pozdrav i tebi, a svima ostalima da porucim, polako kupujte originale, trebace vam uskoro.  

Sumnjam da te neko kiko, a da nije bio na serveru. Po stoti put, postavite ss sa spiskom igraca, pa cu moci da vam kazem zasto ste kikani, ovako, kako da znam da li si kikan uopste, ili ti je dosadno pa piskaras?

SOLID

Auu TAzo pa to si ti :D :D :D  Izvini za onaj dan sto se nisam setio  :)

ToTo

Sandokan, procitaj pravila foruma pre pisanja, do tada delete!!!

sandokan

sandokan

ToTo

Gde god hoces, ali se nemoj pojavljivati ovde i podjebavati sa nekim levim nikom. Posle pisi koliko hoces, ali bez vredjanja i sl.

eXer

Pretpostavljam da će se i milanche oglasiti i btw igram sa org key-oom pa me slobodno i banujte ako je u općem interesu... Pozdrav mojim tit@nsima :D

EDIT : Imam oko 15 minuta cod-a na xfire-u, ne igram u klanu i nikad nisam uzeo ss u zivotu... CB znam po cuvenju i citav zivot igram na bitangama . . . Misliš da mi je do varanja pa da traоim server u americi :D Bez ljutnje, ne traоim nikakvu prepirku sankciju i bilo šta - ako je potrebna neka vrsta provjere da me se pusti da igram i to sam spreman odraditi . . .

Laku noć

ToTo

Na garazi, ili si psovao, ili imao ping velik, ili te je kiko pb. Zbog sumnje da imas wh, ili tako nesto, sigurno te niko nije kiko. Uzivaj u igri, pozzz :hat

eXer

Nemam običaj psovati, ne fura me to. Ping mi zna podivljati ali kaоe se ne valja ti ping ajde izađi i nije ni to problem. Š to se tiče varanja - mrzim sd ali ću početi igrati tamo dok ne legalizujete i ostale servere . . .

Lijep pozdrav

3thw.

Pozdrav svima !

Slucajno sam video ovu temu , slicnu sam i sam hteo da otvorim pre 15-20 dana !
Igram ovu igru jako dugo , jos mnogo pre nego su Bitange i postojale , sad zbog porodice i posla nemam mnogo vremena , ali uvece kad uhvatim vreme volim opusteno da udjem malo na garage i igram !
Ovo sto je napisao Exer desilo se i meni ne jednom nego bar 5-6 puta , i ne samo meni vec i par ljudi sa kojima sam u kontaktu putem xfire i TS-a i koji su stariji i uopste ne pisu na serveru niti psuju , a o hax-u da ne pricam !
Rec je naime o tome da me neko kika , ali zaista ne postoji nijedan razlog za to !
Milanche me je 2 ili 3 puta kikao zbog toga sto sam ga ubio 7-8 puta zaredom , zar je to razlog ?
Zbog iste stvari jos jednog igraca je kikao sa servera istu vece 2 puta !Pa pobogu , zar treba da pustimo da on bude svaki put prvi zato jer je bitanga , a da mi ostali budemo tu na serveru da ispunimo broj slotova i budemo mete ?
Sad ce Toto reci odakle znam bas da me je on kikao ?
A ja cu ti Toto odgovoriti da znam da je upravo on na dva nacina !
Prvi jer mi je rekao jedan od admina Garage servera , a drugi ti necu otkriti !
Na garage serveru ima mnogo , mnogo starijih ljudi koji su tu radi toga da malo protrace vreme , malo se nasale , zezaju i slicno !
Ne kazem da se nekad ne kaze i neka psovka ali je sve to u takkmicarskom i najvise nekom opustenom i humoristickom duhu !
Ko nekad ne ume da shvati neku normalnu psovku koja generalno nije upucena na niciji racun vredjanjem te osobe ili roditelja i slicno , onda jbga ....

Ali da Milanche preteruje , preteruje ......

Veliki pozdrav !

ludi livnicar

Daj ljudi sta ste sad navalili na Milanceta. Ubijaju ga i drugi pa ih nije niko kicko. Kick je garant zbog pinga

ToTo

Pa ljudi moji, sta da vam kazem, sem da lupetate. Ne zelim nikoga da branim, Milanche je velik decko i ume sam da se brani, samo je u zadnje vreme prilicno neaktivan, i u igri, i na forumu. Kik zato sto si ga ubio nekoliko puta?? Cisto sumnjam prijatelju. Ko te kiko i zasto ne znam, ali sam 101 % siguran da to nije bio razlog. Od kako smo uveli admine na garazi, koji nisu iz klana, i mnogo nam pomazu da garaza radi kako treba, bilo je vec nekoliko zalbi o tome, kako neko kika bez razloga sa servera. Sta mislis, posle krace provere, da li je zaista bilo bez razloga ili nije? Pa naravno da nije, nego je uvek postojao debeo razlog za kik, koji su ljudi eto, zaboravili da stave u post, a kad ih podsetis, zacute.
Cheat, psovanje, ping 200,.....da ne nabrajam dalje, su razlozi za kik, mada ja licno uvek prvo uputim opomenu, pa ako ne vredi, zna se. Razmislite pre pisanja, a ja cu evo licno pitati Milancheta, da li te on kiko, i zasto, pa cu ti odgovoriti. Ako se ispostavi da nisam u pravu, evo unapred se izvinjavam.

3thw.

Druze , ja zaista nemam problema sa pingom , rec cheat necu da uopste upotrebljavam jer to nikad nisam bio niti cu kad biti , psovao nisam niti kad koristim ruzne reci , osim u zezanju sa Langom sa kojim sam jako dobar i sa Fredyjem aka Rodney Trotter aka Mile Hekler !
Da li je mozda simptomaticno da se zaista ti kikovi desavaju uvek nakon nekoliko zaredom ubistava Milancheta jer su se najvise tad i desavali !?
Smesno ......
Naravno,da ces ti da stanes u odbranu svog kolege , ne sporim i ja bih stao , ali zaista to prevazilazi granice ukusnog !
Na kraju krajeva , meni to nije ni bitno , ne zelim nekog da pljujem tu sam da se zabavim i da mi prodje vreme , samo sam uskocio na temu jer mi se desila ista stvar kao i Exeru !
Kako god zelim vam ugodan dan i srecno !

MeeLanChe

Poštovani saigrači,

ovo je prvi put da sam u prilici da primetim atak na moje postupke.

S obzirom da nisam čest na forumu, kolega ToTo mi je pre par minuta ukazao na problem.

Iskreno mi je оao što pojedinici smatraju da Ja baratam RCON-om i samim tim KICK-ujem iste, posebno nakon nakon nekoliko ubistava zaredom ...  :suicide

Pobogu ljudi, česte su bitke kada sam među posledjnima u timu (večeram i pucam)  :super

U nadi da će se ova tema zaboraviti i samim tim nastaviti zabava na NAŠ IM serverima,
šaljem Vam SRDAČAN POZDRAV i SVAKO DOBRO !

Vaš saborac  //bitange//MeeLanChe

ToTo