//Bad Boys//Marko

Started by Eskimko, February 18, 2010, 02:54:54 PM

Previous topic - Next topic

Slax

e to je primer nemanja kucnog vaspitanja
pa dal kuci tako pricas sine ili dobijes samarcinu od matorg odma???  :ne_razumem

Al_Capone

Nazalost dijete je totalni zivotni promasaj, inace trudite se da ignorirate takve idiote,samo su zeljni paznje koje ne mogu dobiti u stvarnom svijetu  :doc

AlekSerbia

Quote from: Spinx!! on February 18, 2010, 03:06:06 PM
pa dal kuci tako pricas sine ili dobijes samarcinu od matorg odma???  :ne_razumem
Spinx ne verujem da se tako kod kuce  ponasa .. tamo je miran ko bubica nikom nista ne sme rec pa dodje na server i onda pomocu tih njegovih reci . se prazni
A inace  koliko sam ja dobro video na Garage . cela njihova ekipa . radi isto . pod*ebava druge . igrace . i ovako se ponasa . chim dodje neko ko bolje igra odma . u zonfa krecu . Wh . mamu ti `ebem .. gasi to . noobino . bla bla ..
Kako kaze AL .. samo treba da se kulira  i neobraca  paznja na njih .. :)  

$tring

// bad boys // marko i stefan su zavrsili igranje na nasim serverima... bar cu se ja potruditi da se vise ne igraju.

EviLM@N-.-

Bravo $tring care slazem se sa tobom taj marko je kreten tezak i nemoj da im das da igraju samo vredjaju i prozivaju   :ne_razumem takve ljude  :stoner:

Eskimko

Quote from: string on February 18, 2010, 10:38:50 PM
// bad boys // marko i stefan su zavrsili igranje na nasim serverima... bar cu se ja potruditi da se vise ne igraju.
e hvala bogu  :diablo :icon_grrr: :rant2:  :whip3:

Darkman Ki-Ninja

Nije cela ekipa,evo na primer ja,nedavno su me zvali i ja sam usao,ima tu jos dobrih momaka... Kao npr. Igor
Ali evo izaci cu ja,da ne prozivate i mene  :no

darkbgd

mare je retard i tesko me moze iznervirati ali preteruje sa psovanjem. A Stefan je sinoc igrao i sad ima foru KEROVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII i to ponavlja po milion puta. Tako nista od obecanja da nece igrati vise na serveru.

Darkman Ki-Ninja

Ma ja juce-prekjuce pitam Marka el jos igra,jos ga nisu banovali a on meni odgovara: Ma mogu oni meni da puse  :shutup: ,server je crackovan,ne mogu mi nista..  :wink:

ludi livnicar

Stoka. Lece komplekse. Znas ono kao e ja govorim ruzne reci psujem jao tako sam odrastao, LOL neka se lece dok ima nade

shonEEE

Ovi iz Bad Boys-a ce napraviti rekord, skoro sve jedan igrac se nalazi u ovoj sekciji! Cccc...

thosl

zajebani neki,samo da ne saznaju za ovaj forum,onda da beremo kozu na siljak  :no

Eskimko

Djole i tebi sledi ban,na bitange serverima u najavi takodje

pozdravi kuci

Lider

Quote from: djolezvezda on April 15, 2010, 06:01:08 PM
PICKA VAM MATERINA!!! KO SVE VI DA NAS BAD BOYSE PROZIVATE?????? TREBA DA VAM JEBEMO MAMU?? SAMO DA SAZNAM ODAKLE STE I POPUSILI STE NAM!!! U NAJAVI!!!
Internet huligani, olicenje muskosti. Krajnji produkat neustrasivosti i hrabrosti.   :mafia

$tring

Quote from: djolezvezda on April 15, 2010, 06:01:08 PM
PICKA VAM MATERINA!!! KO SVE VI DA NAS BAD BOYSE PROZIVATE?????? TREBA DA VAM JEBEMO MAMU?? SAMO DA SAZNAM ODAKLE STE I POPUSILI STE NAM!!! U NAJAVI!!!

A ko si ti da dolazis na nase servere i pravis haos? Jeli decko? Jel te tako mama ucila? Da budes takva seljacina? Odakle smo? Iz Novog Sada pretezno.. Hoces dolaziti? Ako hoces ajde private da ti dam telefon, adresu i sve ostalo pa da vidim sta to pametno imas da mi kazes. Seljo mali nekulturni....  :thumbdown

Zver

Moоeš i do sombora da svratiš, ima nas i ovde, na druоenje samnom i masterblasterom  :whip3:

Lider

Ako vec pravis turneju svrati i do Banja Luke, da te i ja malo prosaram?  :handshake:

komara

Quote from: _'BlackPanther'_ on August 20, 2010, 12:24:34 PM
Sta Sere Ovaj Eskimko :rant2:...Jaki Su Ti Dokazi :rant2: ...Covek Nije Haxer :-[ :-[ :omg: :omg:
Teletabisu ovde se radi o psovanju i vredjanju!

Staljin

a kakvi su mu roditelji onda ?

AlekSerbia

Quote from: _'BlackPanther'_ on August 20, 2010, 12:24:34 PM
Sta Sere Ovaj Eskimko :rant2:...Jaki Su Ti Dokazi :rant2: ...Covek Nije Haxer :-[ :-[ :omg: :omg:
vidi padobranac .. dodje i vrati nesto iz aprila meseca ... sine prvo procitas sve sto pise pa onda . pises .. a ne neke nebuloze ...

dekxy!

Quote from: Staljin on August 20, 2010, 01:08:06 PM
a kakvi su mu roditelji onda ?

Kakvi roditelji,tj takvo dete  :super

Treba ga poslati kod pshijatra.........................

ToTo

Jbt ja nisam u toku uopste. Ako sam dobro razumeo, badboys su zavrsili igranje na bitangama, i ko god ih vidi na nekom od servera, kik. A ovaj mali selja sto hoce da se bije, neka se javi ovde da malo popricamo, a ako nece, naci ce ga Darko, ko i onog indijanca sto je krao sajt heheheh.....kakav debil majko mila, kud ovaj svet ode, pa ti klinci vise uopste ne zive u realnom svetu, vec u virtuelnom.

ludi livnicar

Malo govno se danas pojavilo na garage. Nisam ga dugo dugo video, cak mogu recii da sam zaboravio na taj oblik zivota. Nije vredjao kako on to ume ali ipak se vraca na server. Iskreno tom liku nebi dao da zaviri na bitange server. Inace na garage stvari polako dolaze na svoje.

ToTo

Drago mi je da se i garaza popravlja, znaci da admini tamo rade svoj posao kako treba. Bice to i bolje verujte, a ovog indijanca cim progovori neku ruznu rec izbacite napolje sa servera. Takvi nisu dobrodosli.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Zver on April 15, 2010, 08:43:07 PM
Moоeš i do sombora da svratiš, ima nas i ovde, na druоenje samnom i masterblasterom  :whip3:
Kada budes bio vec u Somboru mozes usput svratiti u Apatin kod mene  :fighting:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ludi livnicar on September 12, 2010, 10:44:16 PM
Inace na garage stvari polako dolaze na svoje.
Livnicar, garaza je ista kao i pre, psovanje, vredjanje, cheateri, nije se nista promenilo.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Evo ss-a kako taj Marko je koristio nick od Toto-a. U to vreme Toto nije uopste igrao cod2.
17:24   14.09.2010.

http://screenshot.xfire.com/s/104167836-4.jpg

Mozda ce biti pitanje kako znam da li je to taj Marko?
Vidite na tome ss-u pitajte neke od tih svedoka a i kada sam dole video markov nick change u Toto zakasnio sam malcice sa ss-om.

dexnsk

Ne zalim da otvaram novi topic zbog jednog pitanja.

Zasto juce i danas dobijamo kikove, razloge nam niko nije naveo. Rec je o nama kalimerovcima, niti smo nekog vredjali niti bilo sta drugo jednostavno igramo timski, ali nekome to smeta izgleda.

EDIT:
Sto se tice Marka i danas je redom sve vredjao i potvrdjujem da je falsifikovao Toto-v nick (samo pogresno jer se toto nikad ne popisuje crvenim vec belim)

ToTo

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on September 14, 2010, 06:29:25 PM
Evo ss-a kako taj Marko je koristio nick od Toto-a. U to vreme Toto nije uopste igrao cod2.
17:24   14.09.2010.

http://screenshot.xfire.com/s/104167836-4.jpg

Mozda ce biti pitanje kako znam da li je to taj Marko?
Vidite na tome ss-u pitajte neke od tih svedoka a i kada sam dole video markov nick change u Toto zakasnio sam malcice sa ss-om.

U to vreme ja sam mu uzimao ip, tako da imam dokaz da je on, posto se poklapaju brojevi, njegov, i kao moj. Jbg ljudi sta da vam kazem, debila na crack serverima ce uvek biti, kupite org, i lepo dodjite na main2 da  se igrate. Dexnsk, stoti put ponavljam, kad te neko kika, a ti mislis da je to bez razloga, postuj ss spiska igraca, ili bar print screenom postavi sliku xf, gde se vidi spisak igraca. Daj mi tacan nik pod kojim si igrao, i ti i ostali, pa cu ti mozda nesto vise moci reci.

lang

Za juce nemam pojma za danas pucanje kroz dim/vise puta/ i zalbe svih igraca.Nikome ne smeta vasa timska igra ako je ok .
Zasto ostali nisu kikovani ?Sada koji je Kalimero u pitanu ne znam. :hmm
U svakom slucaju ne kroz dim /ocigledno/ veliki ping , psovanje  i tako to. Znaci druzenje i zezanje  i jos besplatno sta covek vise da pozeli ?
Ako ima igraca koji se secaju ovog slucaja neka kazu a ja cu videti da li imam neki ss.
I sve ostale su i mene kikovali 100 x pa ?
A ti bese ono brate , kada si ti igrao  ,koliko si stariji ,itd.....?Kalimero ili nesto tako ? Opet kazem pucanje kroz dim/ocigledno/ a ne chit !
pozz
Jonny Lang

dexnsk

Quote from: lang on September 14, 2010, 10:06:45 PM
Za juce nemam pojma za danas pucanje kroz dim/vise puta/ i zalbe svih igraca.Nikome ne smeta vasa timska igra ako je ok .
Zasto ostali nisu kikovani ?Sada koji je Kalimero u pitanu ne znam. :hmm
U svakom slucaju ne kroz dim /ocigledno/ veliki ping , psovanje  i tako to. Znaci druzenje i zezanje  i jos besplatno sta covek vise da pozeli ?
Ako ima igraca koji se secaju ovog slucaja neka kazu a ja cu videti da li imam neki ss.
I sve ostale su i mene kikovali 100 x pa ?
A ti bese ono brate , kada si ti igrao  ,koliko si stariji ,itd.....?Kalimero ili nesto tako ? Opet kazem pucanje kroz dim/ocigledno/ a ne chit !
pozz
Jonny Lang
Vredjali nikoga nismo (baram mi starija ekipa, za mladje ne znam, ali dok sam bio na serveru tako nesto nisam primetio). Ubistvo kroz dim hmmm... danas sam naj manje 10x puta ubijen kroz dim ali se ne bunim jer isto po nekad ubijem kroz dim jer je bagovamn do besvesti. Sto se tice Kalimera to je TnT***SRB (Morpheus) i on jeste malo stariji bar od mene ima 35+. Sto se tice main 2 servera i tamo dolazimo ali samo kad ima ljudi, ali tamo igramo sa standardnim nikovima. Ja sam juce kikovan pod nikom default, razlog oped nepoznat. Ako je razlog dim, onda ga lepo ukinite sta ja da mu radim ako mu vidim neki deo tela u dimu ili jos gore ako puca jos se lakse vidi. Taj dim je fenomen sa jedne strane se vidi kroz njega sa druge ne, a to sto klinci ne razumeju ili imaju neke krseve od racunara pa im pada fps 30- nije moj problem. Ja znam da hax ne koristim i da niko od starije ekipe sto igramo godinama da vasim serverima isto ne koristi, to nam ne treba jer smo u zadnjih godinu dana cod2 poceli da igramo samo 4 fun i da se malo odmorimo od svakodnevnih obaveza, nista drugo. Ajde uzivajte pa se mozda vidimo neki dan preko nisana.

ToTo

Kao i uvek, nije bez razloga. Stoti put vam ponavljam, svako sme da pita ovde zasto je kikan, ali dobro razmislite sta radite na serverima, jer pre svakog kikanja, admini uzmu ss, sa razlogom izbacivanja, iako to uopste ne moraju da rade, ja sam ih zamolio. Za one sa pingom 500-800, necu ni ss da uzimam. Zanimljiva je jos jedna stvar, kad u igri nekoga na nesto opomenes, cuti ko riba, a cim ga kikas, vrati se na server i odmah postaje pismen, ko me kiko, zasto,...zanimljiv fenomen. Uzivajte u postenoj igri, ali na main2 serveru  :hat

STEK

bez razloga menjate nickove...stavi nick po koji te svi znaju..barem ljudi sa foruma...ili se proveri preko xf ....ali posto je crack....onda KICK_ftw!

lang

Ma brate dexnsk svi smo ovde 4 fun , zar ne ? Vazno je samo da se zabavimo i tako to. Vidimo se preko nisana ali moram prvo da sredim/ako stignem/ danas komp,pozz! :wink2

komara

Jel zivi neko u blizini Marka da mu uši izvuče pošto je to jedini način da se reši problem sa tim derištem,a što se tiče dima tu ne vredi raspravljati , sve je rečeno-nekad je bag a nekad jednostavno pucaš nasumice pa ako pogodiš-pogodiš........i da ne nabrajam više.

Eskimko

Ne znam gde je onaj topic gde je marko uzimao nick od ToTo-a,pa cu ovde da stavim ovo

http://www.xfire.com/profile/grizlyu/screenshots/?view#104286917
danas sa TDM servera,znam da je to marko jer je odma poceo mene da vredja   :tease2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Taj Marko igra pod drugim nickom ali sa jednom stvarcicom, wh. Danas je bio na garazi i na mainu pod nickom CaRaPe, 100% sam siguran da je on. Prvo sam ga pitao "jesi li iz BG-a CaRaPe", on kaze "da". Pa onda malcice kasnije ja kazem: "nema nam nesto Marka iz bad boysa" a on CaRaPe (Marko) ce na to "samo sanjaj".

Evo primer za wh  http://www.xfire.com/video/367fd7/   mozda nije neki dokaz, pa ako je potrebno napravicu novi, uverljiviji.

Team.iNfamous*DrDrift

Iskreno Brate,ja tu ne vidim nista sumljivo. Mozda ga je cuo ili nezzz sta...al i da je sumljivo...to ti nije neki dokaz...dzabe ti to  :)

Ma brate,zbog toga postoji Main 2.Pa neka dodje tamo pa cemo da vidimo ^^ . Samo problem je sto je Main 2 Pola dana prazan  :(