izvinjenje svim igracima ! ! !

Started by jovica, August 11, 2010, 04:35:02 PM

Previous topic - Next topic

jovica

Zelim se izviniti svim igracima na maine serveru sto sam koristio aim,kao sto sam vec reko murti razlog,skinuo sam ga sa neta i zelio sam videti dali ce ga PB prepoznati,to je bilo pre par meseci i jos jednom svima koji su bili tada na serveru izvinite jbg bio sam djubre! ! !
SORRY PEOPLE ! ! !

Jovica

URS-mike

zao mi je,nema nista od toga.ali ako hoces da ti igraci stvarno oproste predji na kanter.

ToTo

AlekSerbia

Quote from: URS-mike on August 11, 2010, 10:09:54 PM
zao mi je,nema nista od toga.ali ako hoces da ti igraci stvarno oproste predji na kanter.
zasto da ne .. to je dobar gest .. izvinuti se ljudima ;) .. sto ti nebi tako uradio kad bih koristio nesto slicno .. i dodjes posle nekog vremena .. promenio bi nick i . nastavio igru bez izvinjenja .. ? pa ti nisi igrac onda . a i ako predjes na cs .. pa onda si nula od coveka .. sory ali tako je ..............

URS-mike

onda mu oprastamo
Apology Accepted, Captain Needa-spiteful.gif

zlenzlla

Quote from: jovica on August 11, 2010, 04:35:02 PM
Zelim se izviniti svim igracima na maine serveru sto sam koristio aim,kao sto sam vec reko murti razlog,skinuo sam ga sa neta i zelio sam videti dali ce ga PB prepoznati,to je bilo pre par meseci i jos jednom svima koji su bili tada na serveru izvinite jbg bio sam djubre! ! !
SORRY PEOPLE ! ! !

Jovica

Da je vise ovakvih ljudi gdje bi nam bio kraj  :drinks2

Lider

Eee jbga, sad lik ispade heroj. Ne ide to tako. :wink:

Talijan

Lider je opet ( ko zna po koji put)  u pravu.. :yes ...jbg..za mene vazi ona stara...jednom haxor uvijek haxor...  :whip3: tebe nista ne sprijeceva da sam promijenis nick i opet " testas" aim...da vidis oce ga pb prepoznat... :stoner:

jovica

ma daleko sam od heroja a da sam hteo da samo promenim nick i dalje hackam zadnje sto bi bilo je ovo izvinjenje ! ! !

$tring

Quote from: jovica on August 14, 2010, 04:13:39 PM
ma daleko sam od heroja a da sam hteo da samo promenim nick i dalje hackam zadnje sto bi bilo je ovo izvinjenje ! ! !

Lep gest... uzivaj i dalje na Main-u, ali i u fer igri.....  :whistling