Pojedinci iz Familije

Started by komara, July 27, 2010, 10:03:33 AM

Previous topic - Next topic

komara

Samo da kazem da sam juče kikao i banovo Fam.Razbijača i Quakera(ili već kako se zove),jer su bili neverovatno bezobrazni zajebavali i prozivali Ola i ne znam dal jos nekog, rekao sam im da prestanu i da nastave normalno da igraju na sta su deca pocela mene da zajebavaju i prozivaju a ne pada mi na pamet balavurdiju da trpim i to sam rekao IronC koji ih je takodje banao.Nemam SS ali za ponasanje moze da potvrdi i Fikus,Olo i jos par ljudi sa servera koji su pozdravili kik i ban.

Spinx!!

vala ako si ih......somovi balavi bili i ostali.....samo hrabro nastavi u tom ritmu D:

Spinx!!

a bolje biti odusevljen nego pokunjen.......makar ne branim bivse :D

don_gagi

Spinx, nemoj da mi brises postove  :thumbdown , niti sam ikog vredjao, niti ikog spovao, vec samo izneo misljenje da si ti mislim nasrecniji kad kikaju ili banuju nekog iz familije, mislim znamo se  :whistling ...da ne shvatis pogresno, ja odavno vise ne branim nikog, osim samog sebe, vec ovde prosto iznosim svoje misljenje!   :wink:

Spinx!!

Quote from: don_gagi on July 27, 2010, 01:26:23 PM
Spinx, nemoj da mi brises postove  :thumbdown , niti sam ikog vredjao, niti ikog spovao, vec samo izneo misljenje da si ti mislim nasrecniji kad kikaju ili banuju nekog iz familije, mislim znamo se  :whistling ...da ne shvatis pogresno, ja odavno vise ne branim nikog, osim samog sebe, vec ovde prosto iznosim svoje misljenje!   :wink:

onda napisi svoje postove uredno u korist teme a ne u korist necega sto i nema veze sa temom....svaki oftopic post naravno da cu da obrisem|!!!!

don_gagi

A sta ja nisam pisao u korist teme? Sve se odnosi na temu...a to sto se zezam i nazovem te Statisticar, to je sala i ti znas zbog cega je to...i ne znam zasto se vredjas, treba da budes ponosan sto si prvi na statistikama, i ponosno reprezentujes svoj klan Vozd.  :wink:  I nemoj da mi modifikujes(brises) postove, poslednji put te lepo molim!  :thankyou

kordoba

Ma polako ljudi... Samo se niste razumeli, sve je ok, pa Vi ste barem prijatelji  8)

sniper elite

ja sam svedok quaker me je prcao non stop  :spiteful  :spiteful  :D

zlenzlla

Quote from: $carFace on July 27, 2010, 10:49:58 PM
ja sam svedok quaker me je prcao non stop  :spiteful  :spiteful  :D

Jeli te boljelo?  :whistling

Imam ja SS mada mislim da nije potrebno ni postavljati. Jasno je svima ko su ta dva lika i sta su. Komara ih je kikao nekoliko puta nakon cega sam kontaktirao Irona i on ih je banovao (ili je Komara)

sniper elite

ma zzm se ja . bzv sam to i napisao  :) eto da me ima u svakom postu  :D toto tebe cekammm  :D

komara

Da ,nemojte se vas dvojica bezveze svadjati,niko nije srecan zbog kika ili bana,ali jbt dodjes sa posla da odmoris uz COD 2-3 sata i onda naletis na dva klipana koji sve zajebavaju pa nek onda idu na facebook i igraju mafia war!

Spinx!!

Quote from: komara on July 28, 2010, 10:27:54 AM
Da ,nemojte se vas dvojica bezveze svadjati,niko nije srecan zbog kika ili bana,ali jbt dodjes sa posla da odmoris uz COD 2-3 sata i onda naletis na dva klipana koji sve zajebavaju pa nek onda idu na facebook i igraju mafia war!

vala bas.....jbg znas nemam pametnija posla nego da se radujem kiku....oni su svoje lice pokazali i o tome ja necu da zborim vise!!

@gorane

Imas pravo ali neka sale svodi na svoj racun a ne na tudj i jos u tom pogledu......

don_gagi

Quote from: Spinx!! on July 28, 2010, 11:21:25 AM
vala bas.....jbg znas nemam pametnija posla nego da se radujem kiku....oni su svoje lice pokazali i o tome ja necu da zborim vise!!

E statisticaru...ko te ne zna, skupo bi te platio!  :wink:

Quote from: Spinx!! on July 28, 2010, 11:21:25 AM
@gorane
Imas pravo ali neka sale svodi na svoj racun a ne na tudj i jos u tom pogledu......

A ima i ona "narodna"...nauci da prihvatas sale na svoj racun!  ;D  :handshake:

komara

Ma Gagi nisu šale problem ,nego je to bilo omalovaоavanje i bezobrazluk najgori a preko toga ne prelazim.

don_gagi

Ma druze ne pricam ja za "sale" tih koje si kikao-banovao, vec za moje sale na spinxov racun  ;D....ne sumnjam da su i razbijac i quaker pravili sranje cim ste svi dreknuli na njih, nisu dzabe popili ban, i ja apsolutno nemam nista protiv te vrste kaznjavanja, pogotovo kad vise ljudi posvedoci!  Kamo srece da se i main prebaci na original, sve bi ovo bila potpuno druga prica!

komara

Quote from: don_gagi on July 29, 2010, 10:54:14 AM
Ma druze ne pricam ja za "sale" tih koje si kikao-banovao, vec za moje sale na spinxov racun  ;D....ne sumnjam da su i razbijac i quaker pravili sranje cim ste svi dreknuli na njih, nisu dzabe popili ban, i ja apsolutno nemam nista protiv te vrste kaznjavanja, pogotovo kad vise ljudi posvedoci!  Kamo srece da se i main prebaci na original, sve bi ovo bila potpuno druga prica!
eh nesporazum,e jbg bio main org pa nas bilo 10 na serveru meni je bilo preterano ali Bitange verovatno ocekuju pun server.

ToTo

Quote from: $carFace on July 28, 2010, 03:37:25 AM
ma zzm se ja . bzv sam to i napisao  :) eto da me ima u svakom postu  :D toto tebe cekammm  :D

Samo ti drugar pisi, ovaj deo foruma i sluzi za rasprave, a kad porastes, ima prava da upises, i budes advokat  :rofl

sniper elite

Quote from: ToTo on July 30, 2010, 08:46:16 PM
Quote from: $carFace on July 28, 2010, 03:37:25 AM

Samo ti drugar pisi, ovaj deo foruma i sluzi za rasprave, a kad porastes, ima prava da upises, i budes advokat  :rofl
A hteo sam to, to su me i moji roditelji terali da upisem ali nisam uspeo a to sam zeleoooo ... ali sad sam masinac sranje jbg  :D :bye2

ToTo

Sto sranje? Pa eto na primer i Tito je bio masinac, pa vidi dokle je dogurao  :rofl :rofl :rofl

Stash

Zašto se taj klan nije na kraju raspao?

Moć ćete svi bar napravit novi početak. XD

sniper elite

Quote from: ToTo on July 30, 2010, 10:29:40 PM
Sto sranje? Pa eto na primer i Tito je bio masinac, pa vidi dokle je dogurao  :rofl :rofl :rofl
pa ministarstvo kao rasporedjuje decu to sam tek tad prvi put cuo, seljaci , bareb da su me ubacili u rudarski nego u masince ali jbg  :yes

razZz

Evo, stvarno mi katkada nije jasno zasto se samo pljuje po onima sa tagom "lFamiglia" ....
Ovoga puta, kao i INACE tu se napise pola istine koja normalno meni i quakeru bas i nejde u korist....taj dan smo iz LF klana bili shaggy, quaker i ja i stvarno ne znam sto nam je bilo, cijelu mapu smo ubijali samo "ola" ... nama je to billo smijesno,  ja sam ga cak jednom ubio kroz dim dok je nosio fleg i meni je momak odjednom poceo psovati majku, govoriti mi da sam citer i tako nakon svakoga killa, ali normalno na to se nitko nije obratio sto on psuje i tako proziva...tada smo se ja i quaker dogovorili da nakon svaki put kada ga netko ubije da se lepo nasmijemo na Chat u igri, jer posto je on nas zivciro sa psovkama morali smo i mi njega na neki nacin....eto, samo da se zna da nije ni olo nevina pticica....
Takodje, ispricavam se u svoje i quakerovo ime zbog toga sto smo ucinili ali mislim da bi i olo trebao uciniti istu stvar.
I na kraju, molio bih da se ne obrise ovaj moj post/da me se ne banuje sa foruma. Hvala :handshake:

komara

Kao prvo Olo nije nikog psovao,da kad ste ga poceli zajebavati nazvao vas je citerima (to meni rade svakodnevno cak sam skoro banan zbog "aimbota") e onda sam ja rekao da prestanete ,a vas dvojica ste se okomili na mene o cemo ovde ne govoris.Sa tvojim glupostima si nastavio preko XF da me daviš nakon cega sam te obrisao sa liste frenda.Tako da ako pises napisi sve i ubuduce imaj malo vise postovanja prema  starijim,jer je to osnovna kultura.E sad sta ce Bitange da urade to je na njima.
I da dodam vas dvojica ste mi prvi na Bitangama koje sam kikao zbog bezobrazluka e pa ti vidi kako ste se onda ponasali!
I ovde se ne radi o Familiji kao celom klanu(sto sam i napisao u temi) nego o vama dvojici a mogli ste da budete i iz nekog drugog klana nije vazno,a pogotovo mene nije briga za Familiju sto mozes i videti u temi posvecenoj Codehook korisnicima da ni jednu rec nisam napisao o vama.

Labello

Sve sto si rekao Komara je istina bio sam prisutan na serveru kada su prozivali ola. Treba String da odstrani taj tehnoloski visak!  :bye2 :whip3:

The DoctoR zSpu

Jebo majku ove iz titansa treba poslati u rusku istrazivacku agenciju-ja ne znam zasto se ti stash i vi mijesate  :off: ne kazem nista lose neka to rijese bitange i ti sto su bili na serveru neka potvrde!!!
zasto svudje upadate meni to nije jasno :facepalm:
ljudi ce to mirno rijesiti-samo lagano ovo je igra a do tada samo uzivajte :disco

Labello

Sine ti nisi primetio da tebi sa mozgom nije bas sve u fulu :) Isqliraj popi pivo!  ;D
Koliko ja vidim ti svuda spamujes da pokazes ljudima svoj IQ  :clapping2

Stash

Quote from: The DoctoR zSpu on August 03, 2010, 09:18:27 PM
Jebo majku ove iz titansa treba poslati u rusku istrazivacku agenciju-ja ne znam zasto se ti stash i vi mijesate  :off: ne kazem nista lose neka to rijese bitange i ti sto su bili na serveru neka potvrde!!!
zasto svudje upadate meni to nije jasno :facepalm:
ljudi ce to mirno rijesiti-samo lagano ovo je igra a do tada samo uzivajte :disco

Pa jel ti razumiješ da tvoj IQ nije dovoljan da i sam svoje postupke sagledaš. Naš koliko me boli dupe za tebe. Ne ne kvadrat, nego na osmi korjen iz osamstopedesetdva me boli, ali si uporan, provociraš i bockaš. Jel te netko dira iz našeg klana? Odjebi care, razumiješ li abecedu? Ostavi se nas i našeg klana, jer uopće nemamo namjeru za raspravu s tobom i biserima poput tebe.

Spinx!!

ajde ovako malo

@razZz

brate sto serete vise.......idete mi na stojka redno oko toga ..... kada pocistite VASU KUCU javite se i imacete pravo glasa pre toga TISINA

@The DoctoR zSpu

legendo jer si ti na drogama ili sta?
jer si bio u famigliji i sta je bilo izsbacili su te ko govno posledenje i sada se opet vracas u famigliju i nasao si da prozivas momke iz Tit@ansa!!!! Aj malo stavi prst na celo i razmisli ......
Nije sve u misicima treba imati nesto i u glavi

inace ovim imas opomenu pred sankcije!!!!

Labello

Spinx od mene medovaca + niksicko (toceno hladno) :) :drinks2

zlenzlla

Quote from: Labello on August 04, 2010, 04:58:43 PM

Ovo je ocigledan vid korupcije.  :spiteful

Labello

The DoctoR zSpu

Znas li sta me zabolje spinx za to tvoje banuj me sa foruma slobodno-a svi znaju za tebe zasto si izaso iz LF jer nisi pusten u plavi squad-a titansi vi ste seljacine kakve majka nije radjala!brb svima

The DoctoR zSpu

Quote from: The DoctoR zSpu on August 04, 2010, 08:19:21 PMxaxaxa dovoljno je samo da vi se nasmijem koliko ste vi bistri ljudi

Labello

Pazi ovako, ustani ujutru popi kafu, odradi jutarnje vezbe, onda malo odmori... Pa trazi od mame zdravstvenu knjizicu i reci joj da ides na kratak odmor kod psihijatra da te pregleda, jer ocigledno ti nije nesto u redu sa mozgom kad se ponasas ovako detinjasto... Isqliraj popi pivo! :)  :drinks2

ToTo

Quote from: zlenzlla on August 04, 2010, 05:24:34 PM
Quote from: Labello on August 04, 2010, 04:58:43 PM

Ovo je ocigledan vid korupcije.  :spiteful
Primamo mito, javite se na xf da se dogovorimo  :rofl :rofl :rofl

Lider

A meni nije jasno sta ti Doctore imas protiv titansa, i ovaj stewzor ili kako vec, ko god da je taj lik?? Izronio niotkud i ne prestaje mljeti.
Onooo, cisto pitam, nije mi jasno. Ima li neka osnovana mrznja prema nama ili vam samo tako doslo???

zlenzlla

Labello

Dobio je steva po picici sad na waru...  ;D Sad nek pise sta oce...

stewzoR

PCW....Serious bussines...btw,Titansi kad cete osvojiti vrh CB-a,blizu ste 1000 poena

The DoctoR zSpu

lider nemam nista protiv tebe solida bibi i banane-vi ste normalni ali ovaj stek nolifer labelo stash-nemam rijeci za njih-jednostavno ko ih jebe u zivotu-moj zadnji post na bitange forumu!arivederci   :smoke:

Labello

Quote from: stewzoR on August 05, 2010, 12:49:31 AM
PCW....Serious bussines...btw,Titansi kad cete osvojiti vrh CB-a,blizu ste 1000 poena
:facepalm: Mi ga i ne igramo ti javi kad osvojis taj "vrh"  :tease2
Doktore pozz  :violin:

Stash

Quote from: Labello on August 05, 2010, 01:01:38 AM
Ae srecan put! :)

De šuti jebote, pusti ga nek ide, još će ostat za inat. =DDD

Stash

Quote from: stewzoR on August 05, 2010, 12:49:31 AM

De ti umjesto da brojiš poene na cb-u, završi osmi razred, to će ti bit bitnije u оivotu od cb-a.

Spinx!!

Quote from: The DoctoR zSpu on August 04, 2010, 08:19:21 PM
Znas li sta me zabolje spinx za to tvoje banuj me sa foruma slobodno-a svi znaju za tebe zasto si izaso iz LF jer nisi pusten u plavi squad-a titansi vi ste seljacine kakve majka nije radjala!brb svima

xaxaxa
smesne price da ti beb@ nije ispricao mozda ili neko drugi.......pa sta cu kada ste trula koalicija obicni kako se ono kaze NJUBICI!!!
Pola klana vam je na haxu i jos smete da se javite....a da samo ne spominjem kako si plakao kada su te dernuli iz famiglie.......milion pitanja za 1 minut a sto a zasto....
stfu njube

darkbgd

Quote from: The DoctoR zSpu on August 05, 2010, 12:56:57 AM
lider nemam nista protiv tebe solida bibi i banane-vi ste normalni ali ovaj stek nolifer labelo stash-nemam rijeci za njih-jednostavno ko ih jebe u zivotu-moj zadnji post na bitange forumu!arivederci   :smoke:
Lider ok lik??? LIDRU, uvek sam se pitao kako uspes da ih sve prevaris i predstavis se kao neko ko je dobar decak :worth :hat :clapping2 :rofl.

Coyot

Quote from: The DoctoR zSpu on August 05, 2010, 12:56:57 AM

lider normalan  :rofl :rofl 

al si ga ubo  :fighting:

The DoctoR zSpu

Samo da vi javim da sam izaso iz repke  :smoke:
Uzivajte noliferi
Spinx samo naprijed PRO  :rofl

Spinx!!

Quote from: The DoctoR zSpu on August 05, 2010, 04:37:31 PM
Samo da vi javim da sam izaso iz repke  :smoke:
Uzivajte noliferi
Spinx samo naprijed PRO  :rofl

a ne znam kako si mislio igrat za SRB?
ajde prosvetli nas molim te?
mislim da treba da pravis MONTENEGRO ekipu.......

ah da pro nikada nisam bio samo ne mogu da zamaram mozak sa VAMA PRO beb@ma!!!!

AlekSerbia

Spinx!! odrasti vec jednom ...:P ko dete se prepires .... reko si im sta imas i kuliraj ..mislim pametni popustaju a glupi nastavljaju .. :) :smoke:

Labello

Pa doktor rece poslednji post na forumu pa vidis da i dalje pise, sam je dokazao neke stvari...  :stoner:

The DoctoR zSpu

keva drolja? da da labelo   :facepalm:

Labello

Jao gle sto kopira Krasiceve fore.. :hooray:
. Fora ti je strasna moj ti ku**c leptir masna!  :love
---------------------------http://www.youtube.com/watch?v=mF6BJ_fj7o8

VIP.er

Stash

komara

Mozete i Lock sve je receno.

ToTo

Ma ne treba ni lock ni ban, ma nista. Lepo je kad je dinamicno na forumu, samo bez uvreda molim vas(keve,mame i ostalo) Pokazite svoj intelekt, svi ste pametni momci, sta ce vam svadje i seljacenje? Nije tesko biti fin.