Samo za STEKA <3 <3 <3

Started by The DoctoR zSpu, July 02, 2010, 05:24:56 PM

Previous topic - Next topic

The DoctoR zSpu

Daj molim vas pokusajte meni nac nedje da sam haxao da  bi udovoljio svima-a pogotovo steku-Ako dje nadjete imate moju rec da odma QUIT COD2-puno srece u trazenju!Ljubi vas vas The DoctoR ili takozvani BUFALLO BOY xaxaxaxa-tardovi  :hat

STEK

reko sam ti 100 puta...da nisi prvi ni poslednji.... koji potvrdjuje da je ljudska glupost neogranicena...i da li ce iko da ti poveruje da si na 2 minute ili pola godine ili...hmmm da ga jos koristis....
GG
BB

The DoctoR zSpu

Rekao sam i nije me sramota-BAS MI je bila znatizelja da vidim sta je likovima zabavno da haxaju-upalio sam ga na strani server na neki tdm  nisam ni 2min-i odma sam ga izgasio jer igram cod2 2 godine iz zabave a ne igram da budem poznat i ta sranja ko pojedini-igram ovo sranje jer ga volim-a vi sto i dalje ostali mislite da haxam mene savrseno boli .!.-rekao sam docu na lanu nedje pa cemo svi igrat fino i tamo ce se  pokazat skill  :yahoo

VIP.er

Quote from: PUSSY .!. The DoctoR on July 02, 2010, 05:45:02 PM
Rekao sam i nije me sramota-BAS MI je bila znatizelja da vidim sta je likovima zabavno da haxaju-upalio sam ga na strani server na neki tdm  nisam ni 2min-i odma sam ga izgasio jer igram cod2 2 godine iz zabave a ne igram da budem poznat i ta sranja ko pojedini-igram ovo sranje jer ga volim-a vi sto i dalje ostali mislite da haxam mene savrseno boli .!.-rekao sam docu na lanu nedje pa cemo svi igrat fino i tamo ce se  pokazat skill  :yahoo
Bez zelje da ulazim u raspravu, ne tvrdim nista, ali da te kao sto kazes boli kurac za misljenje ostalih ne bi ovako reagovao i branio se.

MakiMDSS.rs

@ Viper +1
@STEK +1
@Doctor +1 -1

doctore ti bese Crnogorac ono mrzi te da igras ti pa upalio bota i cepaj , pa da sto da se tu mucis jado kad moze neko drugi a? e da i jel spremate MNE repku za CoD2 CB national Cup ove godine , ako spremate ocu da igramo jedan mec SRB vs MNE bice FUN ?

ajde salu na stranu jbg istina izadje na videlo uvek mislim nemoj da se ljutis ako sam nesto lose reko sve je ono bilo u sali .

ToTo

Po meni prica je ovde zavrsena. Lepo covek kaze, upalio sam tad i tad, na toliko vremena, na tom serveru, i onda izbrisao. Ne znam zasto, ali ja mu verujem, a ako ga neko nahvata onda sledi  :icon_bad:  :rofl

The DoctoR zSpu

Toto jedini pravi cojek-JA sam barem priznao da sam ga upalio na 2min jer mi je bila znatizelja da vidim sta je fino likovima u tome da ownaju i tako poznaju poznati-ja da haxam ja nikad nebi priznao ni ovo na 2min-igram ff i to je to-ko mi ne vjeruje zabolje mene uvo a toto ovde si jedino ti pravi covjek   :*
A to kad me uhvate imate moju rec da NIKAD vishe ali NIKAD vishe cod2 necu upalit!!!

The DoctoR zSpu

Quote from: Mak7d7nh0 on July 02, 2010, 09:23:28 PM
@ Viper +1
@STEK +1
@Doctor +1 -1

doctore ti bese Crnogorac ono mrzi te da igras ti pa upalio bota i cepaj , pa da sto da se tu mucis jado kad moze neko drugi a? e da i jel spremate MNE repku za CoD2 CB national Cup ove godine , ako spremate ocu da igramo jedan mec SRB vs MNE bice FUN ?

ajde salu na stranu jbg istina izadje na videlo uvek mislim nemoj da se ljutis ako sam nesto lose reko sve je ono bilo u sali .
sta je bilo to izmedju mene i tebe?  :shok

Labello

Oavaj topic predstavlja klasican:

E P I C  F A I L

MakiMDSS.rs

@Doctor nisi shvatio barem je TOTO shvatio da te zezam malo , nemoj se ljutis nisam nista reko lose sve u zezanju , ja kazem svaka cast ko prizna pola mu se prasta , znaci ono gore nije napadanje samo zezanje na racun malo crnogoraca znas viceve lenjosti za crnogorce pa se malo nasalio nista lose veruj mi , ja iskreno znam lika kako igra na SD serveru i nista posebno nije nema cak ni smoke killove al ajd kome ces ti to objasniti sada .

a pitao sam te ozbiljno za MNE vs SRB jel ima tamo kod vas igraca da se zezamo malo ? SD i CTF moze ? aj baci me na Xfire - makidancer

The DoctoR zSpu

Quote from: Mak7d7nh0 on July 03, 2010, 07:56:02 AM
@Doctor nisi shvatio barem je TOTO shvatio da te zezam malo , nemoj se ljutis nisam nista reko lose sve u zezanju , ja kazem svaka cast ko prizna pola mu se prasta , znaci ono gore nije napadanje samo zezanje na racun malo crnogoraca znas viceve lenjosti za crnogorce pa se malo nasalio nista lose veruj mi , ja iskreno znam lika kako igra na SD serveru i nista posebno nije nema cak ni smoke killove al ajd kome ces ti to objasniti sada .

a pitao sam te ozbiljno za MNE vs SRB jel ima tamo kod vas igraca da se zezamo malo ? SD i CTF moze ? aj baci me na Xfire - makidancer
Ok mozhemo igrat ali jedino 4v4 jer nas tacno ima 4 iz crne gore sto igra cod2  :icon_confused:
mislim ono ima nas vishe ali samo 4 sto nas igra cb  :stoner:

lang

A da li je medju njima i Pivnica Herceg Novi /mislim da mu je takav nick/?Treba mi njegov xf.
pozz  :drinks2

The DoctoR zSpu

Quote from: lang on July 03, 2010, 02:01:34 PM
A da li je medju njima i Pivnica Herceg Novi /mislim da mu je takav nick/?Treba mi njegov xf.
pozz  :drinks2
ovdje mozhes naci sve igrace iz crne gore sto su tu trenutno-a sad ima dosta likova sto igra i sto ne koristi xf
Ti pokusaj naci ko te zanima eo ti link pa trazi  :snap
http://www.xfire.com/communities/mnezajednica/     :stoner:

URS-mike

jednom citer,uvek citer.
sad imas haxove na pc-u imaces ih i u buduce
sta si koristio?

The DoctoR zSpu

Quote from: URS-mike on July 03, 2010, 02:43:36 PM
jednom citer,uvek citer.
sad imas haxove na pc-u imaces ih i u buduce
sta si koristio?

XAxaxaxaxa funny boy ne zelim sa djecom od 10 godina da se prepirem-nesto mi idete nedje puno vi i njubovi-svi smo mi haxori kad vas ubijamo i ta sranja.... :yahoo

stewzoR

mislim stvarno...xf 09 profil...a imas 2000+ sati ...jos jedan random wnb igrac u dugom redu  :icon_confused:

URS-mike

i ne treba da se prepires,sam si priznao da si citer
CLOSED/DENIED

STEK

Quote from: stewzoR on July 03, 2010, 02:52:35 PM
mislim stvarno...xf 09 profil...a imas 2000+ sati ...jos jedan random wnb igrac u dugom redu  :icon_confused:
:snap

Stash

Doktore, Toto te inače nije podrоao u tvojoj obrani, nego baš suprotno. Znaš, to ti se zove sarkazam... al nema veze, zbog zgodnog avatara ti se sve oprašta. =OO

I da, ovdje ne vrijedi ono pravilo "ko prizna pola mu se prašta"...

A i ja sam sumnjao prije nekad na pabliku, ali nije da me ikad bolilo dupe šta ti radiš i čim se baviš, jer mi nisi bitan ko ni crno pod noktom... al ako te provalili da koristiš, još bolje, jedan čovjek manje s kojim nećemo igrat jer se ne isplati trošit vrijeme.

=)

Pozdrav i nadam se da ćeš u nogometu moоda uspit onda bolje, kad već u cod-u nisi... to je ta ekipa iz istog IQ teama - ili nogomet, ili hax.... hehe. Tuоna istina.

The DoctoR zSpu

stash ti samo mozhes da mi .!. znas sto-vi svi iz titansa ste obicni retardi-jedino bibi-to je osoba koju postujem-ostali mozhete samo da se  :icon_bad:
A ti stewzor vidji mali kad dodjem u srbiju saznacu ko si i sto si pa cemo ja i ti malo bolje prepricat!pa neka imas 10godina mutavce balavo
A do tada ljubomorne duse mogu .!. da mi puse sto me prozivaju haxorom!! BRB svima volim vas puno :*

Stash

Nisam ni mislio da ćeš nešto pametnije od ovog smislit, što je i tipično za jednu "osobu" kao ti...

Care, samo drоi te mišiće u pogonu i sva vrata su ti otvorena... od kopanja kanala, instaliranja plina i ostalo, voоnje golfa dvojke s naljepnicom svog nadimka na gepeku i spojlera s kirvaja, pa sve do ovog na čem si sad.. hhh.

Nisam znao da poznaš sve nas iz klana osobno pa moоeš reć da smo retardi.. ne znam samo odakle ti pokriće za to. =) Ako mene pitaš odakle meni pokriće da sudim tebe (ili u slučaju da neko drugi pita), samo pročitaj svojih zadnjih par postova, iako znam da nećeš ništa novo shvatit, moоda, ali moоda jednom budeš..

I nije BRB, nego BB od nas svih tebi, a BRB moоeš reć svom WC-u di sereš, jer od sada ćeš samo tamo srat, po forumu više ne. =)

Lider

Joj oko cega se vi prepirete jbt. Oko neke igrice jebene, pa da li je to toliko bitno i vrijedno zivaca i tolike paznje.
Aloooooo, ovo treba biti popratna zanimacija, zadnja rupa na sviralu, a vi k'o da je od krucijalog znacaja za vase zivote.  :omg:
Ljeto je, idite kupajte se, jebite se, pij te, setajte. Jebali vas kompjuteri!!
A vi klindzudijo idite vani, raspust je, plivajte, kradite voce iz tudjih dvorista, zvonite na vrata pa bjezite, potucite se izmedju raje. A ne tu visite za netom i debljate se, krivite kicmu.
Aaaaaa ljudi u PM. :facepalm:
:stoner:

Stash

Quote from: Lider on July 04, 2010, 02:03:25 AM
Joj oko cega se vi prepirete jbt. Oko neke igrice jebene, pa da li je to toliko bitno i vrijedno zivaca i tolike paznje.
Aloooooo, ovo treba biti popratna zanimacija, zadnja rupa na sviralu, a vi k'o da je od krucijalog znacaja za vase zivote.  :omg:
Ljeto je, idite kupajte se, jebite se, pij te, setajte. Jebali vas kompjuteri!!
A vi klindzudijo idite vani, raspust je, plivajte, kradite voce iz tudjih dvorista, zvonite na vrata pa bjezite, potucite se izmedju raje. A ne tu visite za netom i debljate se, krivite kicmu.
Aaaaaa ljudi u PM. :facepalm:
:stoner:

A šta onda ti radiš tu u ovo doba? =DD

Seljo beljo. =)

Ja se baš malo prije vratio s mora, vidio hrpu haksora na obali (mađari, slovenci) i umjesto da se tu vratim i pročitam nešto dobro, samo novi haksori izviru... još malo i mađari će postat amateri za balkanske bisere!

Lider

Quote from: Stash on July 04, 2010, 02:06:12 AM
Quote from: Lider on July 04, 2010, 02:03:25 AM

A šta onda ti radiš tu u ovo doba? =DD

Seljo beljo. =)

Ja se baš malo prije vratio s mora, vidio hrpu haksora na obali (mađari, slovenci) i umjesto da se tu vratim i pročitam nešto dobro, samo novi haksori izviru... još malo i mađari će postat amateri za balkanske bisere!
Ma ovih dana popio i boga i oca, potrosio na zene i alkohol, pa sad postim.  :D :o :o
More je provod, more su koke, more je izvor zivota..... :yahoo

ToTo

Stewzor, politika u postu-obrisano, Lideru svaka ti je ka u Njegosa, Doktore, ja rekoh, ne verujem da bi se i javio, da jos uvek nesto koristis, samo dobro pazi, ovaj Maki to ti je jedan vrlo, vrlo zajeban lik, ako samo i pomislis da ukljucis cheat, osetices Makijev dah za vratom, znaci nema sanse da te ne nahvata, naravno govorim o ozbiljnim serverima, aj u zdravlju  :hat

MakiMDSS.rs

promenicu NICK majkemi u Shadow in Shadow Maki , prepere your BULJES maki is coming , buahahaha , necu da ga jurim batalio sam to ja gledam samo svoje sada jer mnogi su me razocarali zato smo i osnovali m0w<>ENeMY team samo od normalnih igraca ne PRO igraca nego normalnih . http://www.xfire.com/communities/lopareg/ . znam da ce da nadjete nesto 100% i kazete ovaj je haxor i za to mi se  :icon_bad: dal je ili nije . al toto proglasi me ovde babarogom jbt , dobro jesam priznajem kad se zalepim na nekoga i navatam ga tesko njemu to svi znamo , al dogovorio sam se sa Doctorom igracemo MNE vs SRB cisto iz zabave ne CB ESL itd nego prijateljska , sastavi ekipa ce biti poznati uskoro . mislim da ce biti extra mec MNE ima dobar sastav sada . (Doctor , Gladitor , Durden , Frozen , 5tog cekamo) , a kod nas SRB ima 10 igraca tako nista od sastava za sada ehehehe tajna mala .

stewzoR

Quote from: Mak7d7nh0 on July 04, 2010, 12:46:19 PM
promenicu NICK majkemi u Shadow in Shadow Maki , prepere your BULJES maki is coming , buahahaha , necu da ga jurim batalio sam to ja gledam samo svoje sada jer mnogi su me razocarali zato smo i osnovali m0w<>ENeMY team samo od normalnih igraca ne PRO igraca nego normalnih . http://www.xfire.com/communities/lopareg/ . znam da ce da nadjete nesto 100% i kazete ovaj je haxor i za to mi se  :icon_bad: dal je ili nije . al toto proglasi me ovde babarogom jbt , dobro jesam priznajem kad se zalepim na nekoga i navatam ga tesko njemu to svi znamo , al dogovorio sam se sa Doctorom igracemo MNE vs SRB cisto iz zabave ne CB ESL itd nego prijateljska , sastavi ekipa ce biti poznati uskoro . mislim da ce biti extra mec MNE ima dobar sastav sada . (Doctor , Gladitor , Durden , Frozen , 5tog cekamo) , a kod nas SRB ima 10 igraca tako nista od sastava za sada ehehehe tajna mala .
Pusti mene samog ,bice clutch svake runde :super

Lider

The DoctoR zSpu

Quote from: stewzoR on July 04, 2010, 01:14:35 PM
Xaxaxaxa retarda nikad rashta-e sry ti si namer-sry boy

stewzoR

Quote from: PUSSY .!. The DoctoR on July 05, 2010, 12:43:41 AM
Quote from: stewzoR on July 04, 2010, 01:14:35 PM
Xaxaxaxa retarda nikad rashta-e sry ti si namer-sry boy
ajde nestani,zracis

Darkman Ki-Ninja

Quote from: PUSSY .!. The DoctoR on July 04, 2010, 01:13:54 AM
stash ti samo mozhes da mi .!. znas sto-vi svi iz titansa ste obicni retardi-jedino bibi-to je osoba koju postujem-ostali mozhete samo da se  :icon_bad:
A ti stewzor vidji mali kad dodjem u srbiju saznacu ko si i sto si pa cemo ja i ti malo bolje prepricat!pa neka imas 10godina mutavce balavo
A do tada ljubomorne duse mogu .!. da mi puse sto me prozivaju haxorom!! BRB svima volim vas puno :*

Ali prvo po mene da dođeš,obećao si da ćeš me naći  :wink:

Lesane

Doktore , idioten test ti ne gine. hahahha xD