Pretvoriti Bitange Tournament u LIGU

Started by $tring, April 22, 2008, 03:03:35 PM

Previous topic - Next topic

$tring

80.74.160.88:28965
80.74.160.88:28967
80.74.160.88:28969

Predhodni post....

Nekoliko klanova je napustilo turnir.

Nema problema. Obavestavam sve ostale klanove koji su odustali, da ko odustane u fazi turnira kada su vec mecevi odigrani time minira ostale ekipe kao i sam turnir. A takve postupke cemo lako sanksionisati tako sto vise nece moci ni na jedan turnir u nasoj organizaciji da se prijave.

Nije u redu da jedan klan zajebava ostale tako sto ce ljudi odigrati 2-3 meca a nakon toga ce im se oduzeti bodovi posto je neko odlucio da odustane. Bitange turnir shvatamo dosta ozbiljno i na taj nacin smo i prisli celoj prici. Ko se prijavio iz zajebancije, tako ce i proci u buduce.

Ovo naravno nije nikakva pretnja klanovima tipa 'MORATE IGRATI', nego mislim da svaki klan (ukoliko je zaista klan) treba da ima dozu ozbiljnosti i odgovornosti ako se vec prijavljuje na bilo koji turnir, kup ... Cisto iz kulture prema drugim klanovima.

Hvala.....

husky

Moj prijedlog je da se od klanova koji dokazu svoju ozbiljnost, redovitost i zanimanje, nakon ovog turnira, a mozda vec i nakon 2. faze natjecanja, oformi liga.

Sada je ostalo jos 22 klana, dakle nekih 20 ce sigurno izdrzat, i od njih napraviti ligu, jednaku npr. nogometnoj. To je 19 meceva, 2 tjedno. Sto garantira stalnu igru, aktivnost svih klanova (nema ispadanja), zanimljivu tablicu. Uz 19/2=9 tjedana, Imamo fini tro-mjesecni ciklus. Onaj zadnji tjednan moze se iskoristiti onda za npr. final four, za likvidaciju onih koji su odustali, eventualno borbu za ostanak, prihvat novih i pripremu nove lige.

Sve to, naravno, uz neku simbolicnu nagradu, a tko zeli, uvijek se moze uz ligu napraviti manji turnir na ispadanje ovog tipa. Neka ovaj turnir posluzi za dobru osnovu za dalju igru i neka se izjasni tko bi to htio stalno igrati. Wtd zasiguno. :D Odrzimo cod2 scenu, ctf scenu i kultne vec bitange servere.  8)

IronC

Predlog je skoz ok, razmotricemo  :wink:

Zver

Ja sam takodje dosta razmisljao o CTF ligi i naveci zabrinjavajuci faktor je bilo upravo odustajanje timova koji izgube 2 partije za redom. Znaci ideja je super, liga bi donela dosta zanimljivih stvari kao i afirmaciju klanova sa ovih prostora, samo da nema minirajuceg faktora koji jos ne znamo kako da resimo.

VIP.er

Ja sam 100 % za.... Samo kako cemo resiti pitanje domacix i gostiju :wink:

husky

Pa nema potrebe za tim, kada imas domacu i gostujucu mapu u jednom waru. Mozete stavit da se svaka mapa boduje 2 boda pobjeda, 1 bod nerijeseno. Tako ne bi ljudi odlazili prije kraja wara, i znaci max. se moze dobiti 4 boda za 1 war. Drugi nacin bodovanja je da je svaka mapa 1 bod. Tako se eliminiraju problemi oko igranja trece, sto je meni prvenstveno, malo predugo, jer u dvogodisnjoj karijeri, nikad svih 10 igraca nije izdrzalo 3 mape.

Sto se odustajanja tice u toku lige.... uvijek postoji sansa za to, ili npr. da se neki klan raspadne u tih 3 mjeseca..... Samo je jedno pravedno ako se nastavlja, a to je da sve ugovoreno nakon toga biljezi se kao pobjeda. Brisanje proslih meceva donijelo bi kaos u tako velikoj ligi. Druga, bolja opcija, da kada liga pocne, a pojave se zainteresirani, budu zamjene, koje odmah upadaju na mjesto onih koji su odustali. Malo ce teza im biti pozicija, ali:

- pocinju se ufuravati u sve i pripremaju za iducu ligu
- dugorocno, ako ce igrati i dalje, nekoliko meceva koji mozda nece im o nicemu odlucivati, biti ce njihov test, jesu li spremni za daljnje izazove
- upoznaju klanove, bolje tad, nego kad pocne iduca liga
- nagraditi ih nekako, npr. direktnim sudjelovanjem na kup-turniru u koji mozda se nece samo tako upasti, posudbom servera za fw-ove ako nemaju svoj i sl. beneficije

[WC]=CyClops=

Pa umjesto gnjavaоe oko svega potrebnog za ligu (od website podrške nadalje) zašto se jednostavno ne prijavite svi na Clanbase?

Za 20 klanova već imate osnovu traоiti njihovog admina da vam otvore vlastitiu ligu ako baš Š¾elite. A CB dodaje dozu ozbiljnosti kroz svoje dugogogišnje postojanje i već uređena pravila. Također nude privatne forume za svaki prijavljeni klan, i štotšta drugo što bi iziskivalo puno posla nekome tu.

Bila je jedna faza u оivotu (čitaj faks :)) kad mi nije smetalo pojavljivanje u zadane dane i sate na raznorazne warove i treninge, te mi je natjecanje na CB-u ostalo u najboljem sijećanju. Svima koji imaju vremena i volje za to, šteta ne probati.

husky

I ja sam isto protiv CB zbog toga, kad su me jednom zvali na mob da dodjem igrat, a ja vani uzivam, puko mi film. Onda kad igras, ta nervoza, strah od gubitka, svadja ako nas netko zgazi.... preozbiljno malo. bitange trebaju ostati kao neovisni fun turnir, bez mogucnosti napredovanja, bez prenemaganja i sl.

Nema tu puno posla, osim sto su si sami zadali posla, da uvijek jedan od njih mora blejat u war sat vremena. Dovoljno je biti na xf, uz rcon. To ja ne bi nikad mogo. Bez toga, napravit tablicu bacivsi pogled na ss-ove nije neki poso.

Mi smo jak klan, jaki igraci, ali samo pojedinacno. Nikad ista momcad ne igra, nemamo prvu ni drugu, nikad ne treniramo.... mozemo dobit sve, ali i popusit od bilo koga ako imaju neku jebenu taktiku. Onda nas razbiju da ne znamo di smo. Igramo 2 godine, al kad neko vikne: AJMO NA A, obavezno bar jedan ide nekim svojim putem.  ;D

car

daj husky samo da ti kazem noob si...kaj si ti ubrijo da si neki ubr pro i da znas sve o codu...stop whine pls!

Al_Capone

Quote from: car on April 23, 2008, 11:05:10 PM
daj husky samo da ti kazem noob si...kaj si ti ubrijo da si neki ubr pro i da znas sve o codu...stop whine pls!

Ne bi bilo zanimljivo da nema takvih debila kao sto si ti da se uvijek izdvajaju sa jos vise debilnim komentarima  :-\
Za promjenu pokusaj citati sta ljudi pisu, mozda i skontas nest. Izgleda tesko, ali vjeruj nije :wink:
S obzirom da si ti svjetski priznati pro zasluzujes potpuno pravo da kazes nekom da je noob rofl. :dummy

husky

Ma nek prica sto hoce, i ja znam zanovijetat, iako barem argumentiram.

Mykel

Rawentk

Ideja je sasvim ok,a ovo hus kaj si reko da smo sami sebe sje. kaj moramo bit na svakom waru ko suci,vidis i razlog tome,ovakvi ko car,legija iz rr i jos pa r takvih igraca jednostavno dofura kaos u mec i ko sto je odma hooligan odma stao u tvoju str. tako bi i na war bilo.Izamisli situaciju:Na waru neko opali husky jebem ti mamu chitersku kak bi tvoji suigraci reagirali,uzeli ss i mirno nastavili dalje il bi uzvratili?Mislim da svi znamo odgovor na to.Ovako uz suca je to lakse,smiris ako mozes ,ako ne kick igraca koji radi probleme,ko i u nogometu,crveni karton i gotovo.

Citadel of Pain

ideja za ligu je sjajna. Sada bi trebalo da vidimo koliko ima klanova koji bi ucestvovali.
Ukoliko bi uspeli da skupimo makar 16 ekipa, liga bi imala smisla.
Pa zato ajde da se klanovi izjasne. Liga bi bila za nasu zabavu iskljucivo.
Zato ekipe koje su u nekakvom ego-tripu, odnosno ucestvujemo dok pobedjujemo fazonu nebi trebalo da se prijavljuju.
Ja bih bio prezadovoljan kada bi klanovi koji su ostali na turniru bili voljni da igraju "bitange league", jer zaista ima sjajne raje
i opasnih igraca.

ajde ljudi nek se sto vise vas izjasni kako bi mi imali predstavu o tome koliko je ta ideja zapravo i izvodljiva.

p.s. Juce protiv Zlih Majki bilo sjajno rokanje  :rnr a i WC bi se mogli prijaviti.
Znate da je fun varjanta i da nema nekih strogih termina za igranje. Come on cows!
Dacemo vam i Murtu da vam da vam gladi guzove tokom igre  ;D

[WC]=CyClops=

Pa ja sam samo bacio ideju koja bi moоda olakšala organizaciju jer CB već ima mehanizme za praćenje aktivnosti, pobjeda i poraza, bodovanja po nekom sistemu nalik na tenis gdje se ide po principu izazivanja i bodovanja pobjede ili poraza prema plasmanu onih koji su igrali. Sve su to stvari koje će netko morati odrađivati ili isprogramirati ako оelite automatizam. Na taj sam posao ja mislio, a ne na blejanje u war, to čak moоe biti i zanimljivo (evo UT nations cup mečeve gledaju tisuće na UT TV-u, moоete tamo cR4zYja gledati pa vidjeti što je CTF u igri koja je praktično stvorila taj mod)

Ah vidim da su ovaj put samo broncu uhvatili, al ajde, ostarili, zaljubili se pa ne igraju više ni treninge, vrijeme je za penziju :). Evo link: http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=240258&lid=2816

Zver

[WC]=CyClops=

Quote from: Citadel of Pain on April 24, 2008, 01:00:10 PM

Znate da je fun varjanta i da nema nekih strogih termina za igranje. Come on cows!
Dacemo vam i Murtu da vam da vam gladi guzove tokom igre  ;D

Haha ta mala baban....errr excuse my Croatian, fegetčina :)
Samo se kundacima oko tuđih guza igra, opak neki fetiš.

Pa igrali bi mi rado da nas ima. Vidiš da smo u 5 warova koje smo do sada odigrali u ova 3 mjeseca, samo jednom imali 5 krava. Sad je još najaktivnija krava DC a.k.a. Guste najavio odsustvo zbog nekih tamo ispita (mislim gdje to ova mladost ide, studenti odbijaju zabavu da bi učili, sramota). Al dobro vratit će se on nakon ljetnih rokova gušći nego ikad :)

Ako vam ne smeta da mi igramo kao nekakva sklepotina WC + kundak-guza fetišist + koga uspijemo skupit sa servera da nas bude 5, onda moоe. Moоemo se prikladno za war nazvati 'PUB Heroji' - to je insomnijakova provala ja mislim, i dobra je, savršena čak :)

Paddy

Podrоavam ideju CTF lige pa bilo to u bitange organizaciji ili CB organizaciji, mada mislim da za CB nemaju svi klanovi originale. U svakom slučaju extra je ideja. POZDRAV

domohomo

pa cyclops zar niste pub heroes bez uvrede... prvi na pubu trci na waru jbg :ziveli :camper

Citadel of Pain

Ma da! Obavezno dodjite u PUB sastavu :)
Poenta je da se sto vise igramo zajedno a na publicu
ostaviti malo prostora za one koji se tek uce drevnoj vestini COD-a.

[WC]=CyClops=

Quote from: dominik on April 24, 2008, 04:09:54 PM
pa cyclops zar niste pub heroes bez uvrede... prvi na pubu trci na waru jbg :ziveli :camper

Pa nema uvrede, točan opis. Klan je i nastao na bitange PUB serveru, i dalje bitange servera zapravo i ne postoji. Dakle nema boljeg opisa od PUB heroji. Pun pogodak, skoro da bi se preimenovali u to koliko je dobar :)

Zapravo smo stvorili klan da bi igrali neke sparing mečeve s bitangama kad su počeli 'trenirati'. To je propalo, ljudi se nisu odazvali, valjda svi imaju neke klanove samo tu igraju pod raznim aliasima i slično. Nebitno sad, jednostavno propalo u startu izuzev DC-a koji se jedini priključio od izvorno pozvanih (Guste legenda).

Baš smo se kidali od smijeha neku većer sa SSovima koje ima DC gdje je on sam s jedne strane derao nas ostale koji danas činimo krave, topovsko meso i gore. Pička jedna čuva ih i trlja nam o nos dan danas  :o

Od onda smo napredovali u igri i sve što ja mogu reći da se dobro danas zabavljamo, kako zbog tehničke strane (dobar ping servera) tako i zbog činjenice da je zadovoljstvo igrati s ekipom s kojom se znaš (evo vidite kako Mura i Mean razviju brzo intiman odnos sa svima, ne moоe se to ignorirati). Kome smeta, njegov problem, a za vas ostale evo link, site je u izradi ali je 'bitange friendly', moоete vidjeti stanje servera i ko igra preko web skripti:

website: http://wc.dobrovece.org
forum:    http://wc.dobrovece.org/forum

PsiHoman

Ljudi house.team je odustao jer su tri clana iz klana boli spreceni jer su bili kaznjeni od strane roditelja naravno
i ovom prilikom bih se izvinio svim igracima koji su na neki nacin ugrozeni.Stvarno mi je zao!!!!Nadam se da se niste naljutili? :||

Zver

Ja ipak predlazem da se turnir zavrsi kao turnir i da posle toga pocnemo ligu.

Simke

Ja mislim da je najbolje da zavrsimo ovaj turnir a posle da vidimo za ligu.
Husky rece da bi trajalo 3 meseca ...znaci MAJ,JUN i JUL ,sad je kraj skolske godine,letovanja,pitanje je koliko ce liga uspeti ...
Ako bi se liga organizovala mislim da bi trebalo da bude vise igraca u opticaju (npr 10, 5+5 rezerve) zbog ovih razloga sto sam naveo ...

EDIT :
Evo pretece me Zver :),veliki umovi isto razmisljaju :)))

BloX

ideja je perfektna  :rnr  isto tako bi predloоio da se ispita ozbiljnost klanova što se tice sudjelovanja...da nema odustajanja bez razloga itd.. vidjeli smo da klanovi begaju cim izgube dve zaredom, a pošto odustanu, gube se i bodovi zarađeni na njima. Nebi se trebali primat neozbiljni klanovi koji samo rade nered te kvare bit igranja coda....

X_ice_X

Quote from: Simke on April 25, 2008, 12:25:39 PM
Ja mislim da je najbolje da zavrsimo ovaj turnir a posle da vidimo za ligu.
Husky rece da bi trajalo 3 meseca ...znaci MAJ,JUN i JUL ,sad je kraj skolske godine,letovanja,pitanje je koliko ce liga uspeti ...
Ako bi se liga organizovala mislim da bi trebalo da bude vise igraca u opticaju (npr 10, 5+5 rezerve) zbog ovih razloga sto sam naveo ...

EDIT :
Evo pretece me Zver :),veliki umovi isto razmisljaju :)))

sve je to super, ali ja sam da se warovi igraju u sistemu 6/7+3/4 rezerve.

Zna!!!!

<×>I-Zona<×> je za sve vrste zabave kao i za CTF ligu,оivot je igra a treba оivjeti i igrat se...,pozdrav za ideju....

Zver

E da, to zaboravih reci, da se turnir zavrsi sada kako jeste, ali kada krene liga da igra u jednom timu 6 igraca jer je to najbolja cifra za kvalitetan CTF.

IronC

Quote from: Zver on April 25, 2008, 12:23:51 PM
Ja ipak predlazem da se turnir zavrsi kao turnir i da posle toga pocnemo ligu.

Da..tako i treba da bude znaci turnir do kraja...a posle turnira pokrnuti ligu.

Rawentk

I ja podrzavam ligu kao takvu ali bi preporucio da pocne u jesen jer ce vecina ekipe bit na moru preko ljeta.I ako se liga oformi dolazi moj Bob,obecali decki opet6 pokrenut cod2,da ga izvade iz prasnih ladica.

husky

Rawentk

husky

Ma.... BoB je vec tolko na CoD4 da ce stalno pucat u zidove, ljudi ce mislit da imate WH jer vidite kroz zid i kikat ce vas sa turnira.

Rawentk

Staljin

naravno. more liga. a jel se moze prijaviti i MR klan za ligu?

Pascal

Quote from: car on April 23, 2008, 11:05:10 PM

Silent molim te šuti, daleko si pametniji dok drоiš usta zatvorena.. sramotiš cijeli klan ovakvim idiotskim ponašanjem.

Pascal

što se tiče cijele priče oko lige. Nije loša ideja, protiv ideje sam da se oformi CB, moоemo igrati i na CB CTF ladderu onda :) ovo treba biti fun turnir. I opet, ako treba kakva pomoć oko organizacije, servera, bla bla bla [CRO] će pomoći :)

djubre

trebalo bi ubrzati turnir i kroz 10 dana ga zavrsiti,tako da sto prije pocnemo s ligom.
treba napraviti datume i satnicu kada ce se ostatak turnira odigrati i neka to 2 klana koja igraju medjusobno potvrde dali im odgovara.
smatram da su sada napokon ostali klanovi koji stoje do svoje rijeci bez obzira na poraz :))))
a sto se lige tice ,ja sam za da igraju 6 igraca i 4 rezerve...mozda ne treba 2 tjedno..vec bi i jedan war bio dovoljan...ali obavezan u tom tjednu...trebalo bi napraviti raspored kroz cijelu ligu..tako da se zna s kim igras koji tjedan...

Paddy

Quote from: djubre on April 26, 2008, 07:41:06 PM
trebalo bi ubrzati turnir i kroz 10 dana ga zavrsiti,tako da sto prije pocnemo s ligom.
treba napraviti datume i satnicu kada ce se ostatak turnira odigrati i neka to 2 klana koja igraju medjusobno potvrde dali im odgovara.
smatram da su sada napokon ostali klanovi koji stoje do svoje rijeci bez obzira na poraz :))))
a sto se lige tice ,ja sam za da igraju 6 igraca i 4 rezerve...mozda ne treba 2 tjedno..vec bi i jedan war bio dovoljan...ali obavezan u tom tjednu...trebalo bi napraviti raspored kroz cijelu ligu..tako da se zna s kim igras koji tjedan...

POTPIS

domohomo

sta taj silent ima vremena za kakat po forumu a nema za war??? steta tog cro clana da ga ovakvi sramote ima igraca koji vride

Fica

Najbolje je da se turnir zavrsi pa tek onda da se pravi liga

Stefan

Quote from: Fica on April 28, 2008, 12:57:03 PM
Najbolje je da se turnir zavrsi pa tek onda da se pravi liga
e stvarno! Sta smo kog djavola pocinjali kad sad nesto menjate?! >:( >:( >:( Aj da zavrsimo ovo pa onda tek da pocnemo ligu!

husky

To i je bio prvotni prijedlog. Najranije da pocne, nakon sto zavrsi natjecanje u 2. fazi po grupama, dakle kada ostane samo 8 momcadi u cetvrtfinalu.

Zver

DEFINITIVNO CEMO ZAVRSITI TURNIR, PROGLASITI POBEDNIKA PA ONDA POKRENUTI LIGU

Stefan

Quote from: Zver on April 29, 2008, 09:52:48 AM
DEFINITIVNO CEMO ZAVRSITI TURNIR, PROGLASITI POBEDNIKA PA ONDA POKRENUTI LIGU
E tako je najbolje! Osetili ste da su budaletine mnogo jake pa sad prpa, zaustavljajte turnir! e NE MOZE!!!! Prvo budaletine da osvoje pa posle formirajte ligu!!!!

Zver

PsiHoman

Ljudi mene zanima kada ce da pocne liga (ja bih voleo da to bude za letnji raspust jer ce house.team tada sigurno igrati)pa ako se vec igra nadam se da cete nam to ispuniti

Zver

za mesec dana otprilike cemo poceti prijave i tako to, mozda malo ranije, samo dok se turnir zavrsi.

PsiHoman

Quote from: Zver on April 30, 2008, 01:30:24 AM
za mesec dana otprilike cemo poceti prijave i tako to, mozda malo ranije, samo dok se turnir zavrsi.

HVALA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

SUMAHER|ZTS|

Takodje mislim da je to pogodno vreme, jer tad otprilike pocinju raspusti, godisnji odmori i slicno, pa ce vise ljudi biti slobodniji i samim tima liga biti interesantnija ... Naravno bilo bi sve to jos mnogo bolje ako bi uspela Ironova ideja o legalizaciji servera ... Irone, thumbs up, imas moju podrsku i svu potrebnu pomoc   ;D ;D ;D

Stefan

I sta ste resili? Kad ce ta liga!?   

Slazem se sa onima koji smatraju da bi trebalo to da se odigra za letnji raspust zato sto tad bar imamo vremena koliko hocemo i mozemo da organizujemo obaveze kako nama odgovara! Ovako imamo stalno neke obaveze oko skole, a to ne moze da se izbegne!

Znaci ja zam za to da se odigra za vreme letnjeg raspusta!   :rnr :rnr :rnr

Zver

Stefan

Quote from: Zver on June 06, 2008, 11:02:52 AM
He he, Skolarci  :-\
Pa sta da radim!? :down Nisam ja kriv sto moji nisu znali kad da me prave!

PsiHoman

MDSS

jel moze neko da mi kaze kad odprilike ce da budu prijave za LIGU CTF i da li ce da je bude uopste >?<

mrzelo me je da citam sve a i onako niko se nista nije izjasnio iz BITANGI da li ce da bude ili nece!!!

pozz od MaKiDaNcEr-a  :wah

IronC

Mis

A kad ce bit kad na vrbi zasvrbi...daj nemojte ljude prcat nego se malo pokrenite zavrsite vise onaj turnir bogati kada se nezna ko ce pobjedit!!!!!!!!!!!! :||

5i5a

ljeto,more,koke,cice,mice,piva u hladu,cod u ladicu.Liga na jesen. 8) 8) 8)
                                           :ziveli

Mis

tako je slazen se.......uuuuuuuuu bit ce pakleno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli