[PP-sQuaD-XeNoN]

Started by sniper elite, June 13, 2010, 01:15:57 AM

Previous topic - Next topic

sniper elite

Da nezvacem evo video ...

http://www.xfire.com/video/2d8d60/

Ako nema neku skripticu ... ja sam lud onda  :)

stewzoR

250 fps +aim dole dok pucas,cista logika... :doc

sniper elite

Ma da samo sto rokne 3-4 heada uzastopno ...

stewzoR

jape

Ovo si fonom snimao ? 400x300 =D

stewzoR

sniper elite

stewzoR

sniper elite

pxzyy [@] m@x]

PPsQuaD-XeNoN

Sad nebi bilo uredu da se ja PPsQuaD-XeNoN ne obratim naciji... ne znam staje tu sumljivo... sto se tice HS imam cfg, kao bolje se ljepe HS-ovi ak je i to zabranjeno stavit cu default mos mislit.
MP44 malo kad ciljaš vuces prema dole i sta sad?

Scarface  :whip3:

sniper elite

ma nemoj da ti ja dam  :whip3: ! Stavio sam video jer si mi smrdeo ... ako su rekli da nemeas nista, da sam pogresio onda IZVINI!!! ali smrdis mi  ;D  ;D  ;D  :offtopic  :bye2

vd|cube(im)

Ne znam jel si čist ili nisi, al to šta govoriš imam Cfg to ne pije vodu. Kad već spominješ cfg šta misliš di se ukucavaju te vstr scripte za sva ta sranja koja se koriste nego u cfg. Većina vas izmjenjuje te cfg-ove preko xf-a, a ni ne znaju koja srnja imaju unutra.

Ako već oćeš provjeriti jel ti cfg čist posavjetuj se sa nekim ko zna šta ne bi trebalo imati unutra ili ga sam otvori sa wordpad-om pa sam provjeravaj većina tih gluposti počinje sa komandom "vstr".

A evo ti link  http://www.codbih.net/downloads.php?cat_id=2 pa tu imaš provjerene  i čiste cfg-ove od igrača koji su po mom mišljenju najbolji na prostorima bivše Jugoslavije ,a i šire.   :stoner:

[PPsQuaD-Daniman]

Xenon nema nista jer znam ga frend mi je ima malo jaci komp dobar cfg (moj) i ne znam zasto si uopce stavio ovaj video jer PPsQuaD necete nikad uhvatit u haxu jer ne haxamo tolko od mene  :yahoo :yahoo

PPsQuaD-XeNoN

Scarface isprika prihvacena, ma nea problema nece bit po guzi sta se bojis kad nisi kriv :D
btw cube hvala za ovo sacu provjerit cfg. BTW kad su u pitanju skripte ne znam nista o njima...

sniper elite

Quote from: PPsQuaD-XeNoN on June 14, 2010, 11:07:37 PM
Scarface isprika prihvacena, ma nea problema nece bit po guzi sta se bojis kad nisi kriv :D
btw cube hvala za ovo sacu provjerit cfg. BTW kad su u pitanju skripte ne znam nista o njima...
:handshake:  :party2  :*

Darkman Ki-Ninja

A ovako se članovi PPsQuaD clana časte sa drugim igračima na serveru :yahoo :