News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LFamiglia

Started by stewzoR, June 13, 2010, 03:53:10 AM

Previous topic - Next topic

stewzoR

Familijo,pa kolko vas je covece....Da predjem na stvar,za neke koji su mislili da je lFamiglia Razbijac haxor ,istina se ostvarila....Posle dugog trazenja moj anonimni prijatelj je pronasao ovo!

Evo i linka,da ne bude zabune...http://www.pbbans.com/mbi-viewban-f1b45621-vb152225.html

Pa dokle vise bre?!

stewzoR

I naravno,ovo ce biti ignorisano od administracije lFamiglia klana...kao i neki prethodni banovi...jbg sta se tu moze...  :facepalm:

stewzoR

@3 ako ima cb acc moze se lako dokazati da je on...samo uporedis guidove ,ako je menjao ,mora da ima u changelogu

Jacⱪ Sparroⱳ™

Zar i ti Razbijac  :shok
:hmm Ko je sledeci  :icon_question:
stewzor ajde nadji nam jos neke zanimljive  ;D

stewzoR

Radim na tome  :super tuzno je ovo...umesto da trazim neke njihove uspehe na cb i tamo vamo...ja trazim ko im ja haxor u timu  :wink2

Darkman Ki-Ninja

:hooray: :hooray: :hooray: JES;JES;JESSSSS!!!!!  :king: Znao sam!! Tooo  :yahoo Ma 100% sam bio siguran,ali sad imamo i dokaze  :super  :hat

stewzoR

vidj ga sto je srecan  :rofl da potrazim i tebe tamo ninja  :spiteful  :super

stewzoR

hehehe Spinx u pravu si bio ,evo chata

[12:37] stewzoR: de si razbijac
[12:38] stewzoR: e jel tebi nick nekad bio Swipa?
[12:38] !Razbijac: ne
[12:38] !Razbijac: hahahah
[12:38] !Razbijac: znm na sta mislis
[12:38] stewzoR: ok
[12:38] stewzoR: gde si kupio svoj key?
[12:38] !Razbijac: e pa to
[12:38] !Razbijac: ja drpio tom nekom liku
[12:38] !Razbijac: :D
[12:38] stewzoR: ok

stewzoR

$tring

Eh... Sada kada se setim svih onih 'friendly' war-ova sa Familijom i svih tih silnih 'pobeda', sve mi je jasno. Kapiram da tamo ima igraca koji nisu citeri, ali tu nema dileme bar sto se mene tice. Ili citere izbacis iz klana, ili sam napustis klan. Ovako, cutanje familije samo potvrdjuje cinjenicu da su njihovi saigraci znali da doticni imaju cheateve... A dovoljno da jedan u klanu ima cheat, i da ostalima govori gde je ko.... No, nebitno... Neka svako resava problem u svojoj kuci kako zna, i kako zeli.

:whistling

Eskimko

ovo od njega nisam ocekiva, stvarno je bio ok lik,a ovi iz famiglie ako ne izbace bebu,ja bi ih sve banovao. cao

coper

Iskreno simnjao sam u razbijaca i znam da nisam bio jedini ali to sad nije bitno... bitno je da koliko god mi se smucila familija (ne mislim na ceo klan nego na decurliju u njemu)  i njihovi citeri ja verujem da stariji clanovi tog klana jednostavno trebaju da naprave reorganizaciju ekipe, poisteruju tu bandu citersku i operu svoj klan... jer siguran sam da je tamo ipak vecina dobrih momaka... i jos jedna prosta recenica za kraj .. ko sa decom spava upisan se budi... otprilike je to to...

stewzoR

Evo jos jednog u nizu....mada ovaj je mozda ex haxor

CB changelog link: http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3074379
Ban link: http://www.ggc-stream.com/index.php?area=guid_search&guid=e1214cb8&action=do_search&do=guid_search

Ko je sledeci?!

razbijac

Pa da....naravno da sam i ja citer  :super :super :super
Pravi ti je dokaz....pitaj koga god oces koji mi je nick od pocetka igranja....svi me znaju kao razbijaca...a ja sam imao tog swipu na xf jer mi je dao on sam taj key cod
Najbolje sto mi se javlja ovaj spinix koji nema pojma igrati samo komentira kada netko nesto nadje i pravi se ko da je neki pro a obican seljak  :happy
Tko misli da sam citer, dokazem da nisam i ovo nije moj key cod <3

coper

mene samo zanima da li ce ljudi sa ovih lista i dalje posecivati main? molim admine da mi odgovore... jer ja mozda jesam nevazan ali provodim po 3-4 sata dnevno na mainu i bojkotovacu ga svaki put kad dodticne vidim na serveru... toliko od mene

stewzoR

Quote from: razbijac on June 13, 2010, 03:46:27 PM
Pravi ti je dokaz....pitaj koga god oces koji mi je nick od pocetka igranja....svi me znaju kao razbijaca...a ja sam imao tog swipu na xf jer mi je dao on sam taj key cod
Najbolje sto mi se javlja ovaj spinix koji nema pojma igrati samo komentira kada netko nesto nadje i pravi se ko da je neki pro a obican seljak  :happy

Razbijac brate....znas ovo ono  :icon_dick: lol,malo oladi...ne znam ja kome si ti uzo key  ili sta god...tvoj nick i guid i ip su tamo...prema tome....  :thumbdown

AlekSerbia

Quote from: COper on June 13, 2010, 03:48:53 PM
mene samo zanima da li ce ljudi sa ovih lista i dalje posecivati main? molim admine da mi odgovore... jer ja mozda jesam nevazan ali provodim po 3-4 sata dnevno na mainu i bojkotovacu ga svaki put kad dodticne vidim na serveru... toliko od mene
ti provodis 3-4 sata .. ja celu prvu smenu :P

Spinx!!

ma pusti lika vidis da je som neovejani.....misli da se ja vredjam njegovim izjavama i provokacija ja bole me stoja
kao sto sam pricao za polovinu tako i za njega
obican NO LIFER bez zivota :D

stewzoR

hahaha no lifer bez zivota  :hooray: :hooray: :hooray:  :super

stewzoR

Idemooooooo....  :yikes: ovo je mozda isto ex-haxor,al cisto sumnjam....BUSTED,again...

CB changelog: http://www.ggc-stream.com/index.php?area=guid_search&guid=57d7ad65&action=do_search&do=guid_search
Ban link: http://www.ggc-stream.com/index.php?area=guid_search&guid=57d7ad65&action=do_search&do=guid_search
CB link: http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=2987813

Ovaj smajli je dovoljan  :facepalm:

Edit:decko ima i C&A profil

jape

stewzoR

tihi

Familija je izvrsila samoubistvo. Ne znam ko ce normalan hteti da igra sa njima,cak i da poizbacuju citere (sto nece) ja prvi war sa njima ne bi igrao,ko zna koliko ih jos ima.  :thumbdown

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Darkman Ki-Ninja on June 13, 2010, 01:22:04 PM
:hooray: :hooray: :hooray: JES;JES;JESSSSS!!!!!  :king: Znao sam!! Tooo  :yahoo Ma 100% sam bio siguran,ali sad imamo i dokaze  :super  :hat
haha  :rofl :rofl

Zver

Meni je ovo dovoljan dokaz, do sada se pokazalo x puta da kada mi recimo 10 razlicitih ljudi kaze "taj i taj je cheater (ja to primim k znanju, ali ne kikujem na prvu loptu, jednostavno pustim coveka da igra) posle odredjenog vremena se pokaze i dokaze da je cheater. Takodje sam primetio i da cheater uvek ima izgovor, znaci evo na primer razbijac konkretno je kupio key od cheatera, nije on cheater nego taj sto mu je prodao key...... klasika

btw, zabranjeno mu je da igra na bitange public serverima, a bitange su davno oducile da nece igrati warove sa familijom jer kako god okrenes u timu imaju jednog cheatera. 

lang

Najmanje jednog ,pa zar sa citom da ides kroz zivot ? :thumbdown
:king:

Spinx!!

Quote from: lang on June 13, 2010, 08:31:06 PM
Najmanje jednog ,pa zar sa citom da ides kroz zivot ? :thumbdown
+1

Zver

A neko ne zna drugacije, sta da radis....

pxzyy [@] m@x]

Stewzor aje probaj mene da dokazem da nisam citer aje mene sledeceg plz ;P

SALTSTONE

Quote from: m@x] on June 13, 2010, 10:15:49 PM
Stewzor aje probaj mene da dokazem da nisam citer aje mene sledeceg plz ;P

Ti bolje cuti....i za tebe kruze glasine.....sram vas bilo...prevaranti  :bad2

pxzyy [@] m@x]

:) Neka kruze i treba da kruze ... :) Kad me budu uhvatili a nece :) onda neka pricaju a ne ovako ...

STEK

Quote from: m@x] on June 13, 2010, 11:41:36 PM
:) Neka kruze i treba da kruze ... :) Kad me budu uhvatili a nece :) onda neka pricaju a ne ovako ...
a ti si!? :icon_confused:

pxzyy [@] m@x]

STEK

Quote from: m@x] on June 14, 2010, 12:27:28 AM
ja sam pxzyy :)
koj...m@x ili pxzyy.....de dogovorite se... :facepalm:

pxzyy [@] m@x]

ma ja sam na xf:m@x] ali u igri vise koristim pxzyy ...

spdR

max tardre, idi srci dunav

DexonDee

Quote from: Spinx!! on June 13, 2010, 11:47:01 AM
ne nece biti to nego ce biti price

1. Buraz mi igrao
2. Dobio ORG od ortaka
3. Ne znam sta je ovo ovo nije moje ( mislim IP i ostalo )

A isto tako kada im odes na forum dobijes ban je su decki mnogo ponosni na haksore u klanu pa kada pises istinu oijes i ban :D

hahahaha tako je uvek tako i bude  :peace:

Shaggy

Quote from: Zver on June 13, 2010, 07:37:55 PM
Meni je ovo dovoljan dokaz, do sada se pokazalo x puta da kada mi recimo 10 razlicitih ljudi kaze "taj i taj je cheater (ja to primim k znanju, ali ne kikujem na prvu loptu, jednostavno pustim coveka da igra) posle odredjenog vremena se pokaze i dokaze da je cheater. Takodje sam primetio i da cheater uvek ima izgovor, znaci evo na primer razbijac konkretno je kupio key od cheatera, nije on cheater nego taj sto mu je prodao key...... klasika

btw, zabranjeno mu je da igra na bitange public serverima, a bitange su davno oducile da nece igrati warove sa familijom jer kako god okrenes u timu imaju jednog cheatera.  

da rezimiramo...

brcho..(cvele) silent...max...kickani
razbijac..beba i dalje u klanu

Vekky..Domo..kickani
Deda..Viper i dalje u klanu

za ove kickane se ne mora nista komentarisati
Za razbijaca sam znao da je imao org...koji jos par njih koristi jer mu je x puta bio key code in use...i njegova prica po dolasu u nas klan je pila vodu....trazeno mu je da uzme novi key...i stavljeno do znanja ako bude bila bilo kakva naznaka nekog haxanja ( od tog ulaska u klan ) da ce biti kickan..
Ja sam pronasao neke SS-ove....kad ga je kickalo sa I-zone
Sad...kontao sam to je ovaj key...koji vise njih navodno koristi... ugl on se tamo u aplikaciji za izonu....svima fino izvinuo..( samo je to zaboravio klanskim drugovima)  i rekao da je to bilo tek kad je poceo cod...da nije znao nista..te da mu je zao..i da se hoce iskupiti..
a ovo je igra...i svi zasluzuju drugu sansu...a misljenja neke dece...koja ce mislit da su vazna samo jer su saznala neke stvari..me ne zanimaju
btw ako neko o5 uspe da nadje taj SS neka pogleda datume...
misljenja nekih ljudi...me itekako zanimaju..i zao mi je jer su negativna..neka sa pravom neka ne.
Da bih se uverio da razbijac stvarno tako igra...da ne chituje i dalje
trazio sam mu da odigra par CB-ova sa uacom...dok jos (a mozda ni sada ne postoji ) nije sigurno postojao bypass za uac.
i odigrao je ...ne odlicno nego najbolje..par cb-ova.sto je znacilo da stvarno tako igra...
e sad npr...to je CB...sa uacom na orgu..i ako zaista tako igra...ne vidim zasto bi haxao na nekom crack pubu...poput  ovom od bitangi.
mozda je malo ironicno jer je i on kickan iz Admin tima radi haxa...ali rubenswaa je rekao da se lista codehookera nece uzeti kao validna iz mnogo razloga...da nece biti banova na CB itd...te da je za on neke 100% siguran da ne haxajau bez obzira na tamo navedene stvari
a i ja mislim  da tamo ima nekih koji su samo "isprobali" kao viper . nekih neduznih...itd . ne  doticem se bebe ovde uopste...
a beba  haxao ili ne.
zar ste ocekivali da ce biti kickan neko ko je 3 god u klanu ? i mnogo vise od toga ?
Rade da li bi vi kickali stringa...npr ako uzmemo srazmernu situvaciju
da se on nasao na listi ?
kazes Rade...mi smo to samo izprobavali..
mozda su i domo i max i beba i razbijac samo izprobavali ?
iako za dedu znam sve sta i kako..nesretna okolnost itd..
ali mozda je i kod drugih neka takva sutuvacija...
to ...nema sanse da bi on .ovo ono...itd  ..  ja 100% ne verujem da bi...on npr haxao..  ali samo pitanje kako bi postupili ?
Domo je mesec dana u klanu samo.nije to isto.
a ta  "prica"   deda bio neaktivan.
bio bih i ja neaktivan da sam dobio ban na CB-u. ili Viper samo probao ?
meni zao sto ukljucujem momka...jer sam ok sa njim..i ovo nije nista licno vip.
ok on samo probao ? ali gde su dokazi ?
i razbijac je evo po njegovoj prici samo probao
bio znatizeljan kao i svi vi
i sta cemo sada ?
ako vi nama dodajete i Maxa kao jos jednog Familijinog citera...zasto mi ne bi vama VekyyY-ja ?
ista situvacija...
cheater koji je napustio ili kickan iz klana pre nego je otkriven.
i ta vasa silna baza...logovi itd...kojima samo vi imate pristup naravno.zasto da se veruje tome ?
danas je skoro nemoguce napraviti klan na NETU kao sto rece string..sa ljudima sa neta..a da ne naletis na citera.
String mislim da si bio svestan da..od kako si krenuo da primas  ti kazes  ( jer su dobri ljudi itd..zajebancija ) ajde necu da diram motiv..dakle da primas odlicne igrace u klan.. bio si svestan da ces naleteti na jednog citera sigurno..i mislim da si se i bojao toga.

jednostavno  kriterijum za ulazak u bitange i familiju je to omogucio...jer je jako visok..

klan poput budaletina nece nikad imati citera...jer oni ne gledaju imena...nego primaju starije ok likove...pola njih nezna sta je hax dok drugoj polovini hax nista ne znaci.
a ako se nastavi..primanje igraca u bitange i u familiju kroz neka doba...naci ce se jos neko...
ne sto to neko zeli ili hoce.   ko kaze da se string..zver...sub i Gagi nisu maximalno potrudili da se takvo nesto spreci i dali sve od sebe...taj je idiot..
to se nemoze spreciti  kod klanova sa ovim renomeom :)

toliko shaggy,

btw...lang izvinjenje od mene ipak ide.
iako sam ja npr znao da je max haxao.. ali se tamo ono sto sam rekao odnosilo da on ne haxa od dolaska u lf...jer me iznerviralo sto se tako ljudi iznerviraju cim ih neko dodje i izowna. nisam sagledao motiv...posta..
i btw razdelite igru i stvarni zivot...
ona recenica gorane  "primili smo domu jer smo mislili da je dobar momak" tako nesto si rekao .
ako je haxao je li on sada los momak ?
ovo je samo igra i ne mora da govori nesto o karakteru i osobi.
i max i domo su super likovi..bez obzira na to haxanje itd.
ako je neko haxao...nije odmah sve najgore...

toliko od LF :D

Spinx!!

Shaggy moj Shaggy dokle vise jarane moj jedini
I sam znas da Deda ne igra COD4 neg COD2 i dobio je BAN za COD4 tako da za njega nemoj prebacivati
Za Vip.ER-a ne znam tacno sta i kako ali sam cuo da je to bila proba bitange servera i rada PB kada je podignut server i kada se sredjivalo sto je sasvim opravdano i ne mogu kriviti...

2. Bio sam u Famigli pre tebe daleko daleko i sam sam te dobeo tu gde si....nadam se da nisi zaboravio...
Pricas mi gore da je neko kikan i sve ali kako evo da ja napisem kada toliko dizete bunu oko toga

1.silent koji je imao undetected hteo dati bebi ovaj ga KAO ODBIO sutradan silent popio BAN i ne igra vise jer je imao saobracajku da bi se sacuvao obraz beb@ ga je kikao
2. Brchooo navodno bio posten od samog pocetka ovo ono....Onda su poceli haxksati famigliju na CB i onda i brchoo poceo da haxa .....popio je ban na serverima i pormenio ime u warum da bi ga pozvali u klan opet to mu je drugi put zatim njegov treci nick cvetko opet ono i opet BAN....Znaci Famiglija je znala da ima cheat i pricao je OTVORENO svima o tome
3. Buldog aka Jasko......pojavio se ko grom iz vedra neba na waru sa i zonom skor 32 - 5 posle priznao da je imao opet neki undetected i o cemu da pricamo dalje ???
4. mAx - mislim sta reci sam si ti meni rekao da ti je malo lik FAIL i sta se ispostavilo na kraju hax me more
5. beb@ - Vas dragi lider ljubila ga mati.......LIDER KLANA uzdanica......naravno COODHOOK ima dokaz sve crno na belo niko ne laze...
Pod UAC podbacio kada je Gagi bio bolji od njega o cemu pricati..poceo je sa pricama da se vadi....DE VAM JE OBRAZ....
6. RAzbijac - u njega sa odma imao cim na pocetku sto sam ti i javno izneo i dao ti dokaz ....e te price dao mi ovaj kljuc ja on ovo ne pale jarane vise ........

I sta dalje....MISLIM da vi nama dodjete ovde izvinjenje a ne da nastavite dalje price i da tupite ako oces mogu da nasravim spisak nije bed ima ih jos one koje je beb@ izbacio jer lepo ide recenica CITER UVEK PREPOZNA CITERA.....

Stash

Bagudo ruоna, bolje šuti. Sramota za cijeli klan. Drago mi je da su te razotkrili, kao što je vjerojatno drago i 99% ovih ostalih ljudi tu. Ne piši ništa bolje, uzmi lopatu i počni kopat jer će ti bit bolje da se zakopaš duboko, duboko.
Š ta se ti imaš javljat? Nitko te nije pito za mišljenje.. otkriven si, bilo je očito i prije, a sad je i sluоbeno. Iskompleksirani glupani... vjerojatno šmirglate štednjake čadоave u slobodno vrijeme i ne znate niš drugo osim igrat nogomet na igralištu ispred zgrade, pa morate iskompenzirat haksom nekako to što vas ne primjećuje niko ni 5% u оivotu...

Darkman Ki-Ninja

Ma kako ti nije sramota!  :-[ Ajde kad si već čiter i to...Š to uvlačiš klan u to!? Evo Š egi što je ovo sad napisao,iskreno mi se smučio,zbog tebe! Umesto da si sam izašao,promenuo nick,key,clan i pokrio ušima!

tihi

Segi vec poodavno pali mostove zbog Familije. Njegov izbor. Steta sto ja sem moci da kenjam ovde po forumu, nemam neke druge nadleznosti (kao i svi ostali) inace bih sproveo stringov stari proglas:

QuoteCiteri koji pripadju pojedinim klanovima
Igraci koji budu provaljeni kao citeri ispastace isto koliko i CEO klan koji je uhvacen. Klanovi koji se smatraju za no-cheating klanove, ovakve clanove treba da izbace iz klana ukoliko tu politiku podrzavaju. Glupave fore 'zasto ja da ispastam kad nisam ja citovao nego on' jednostavno necemo uvaziti. Da sam clan nekog citerskog klana, a da ne podrzavam tu politiku - izasao bih momentalno cim bi video da su mi saigraci citeri. Ili druga solucija - izbacite citera.

Klanovi koji budu uhvaceni da cituju (odnosno bilo koji igrac) gube zauvek mogucnost da se igraju na nasim serverima, igraju lige i kupove u nasoj organizaciji kao i da uopste igraju war sa bitangama.

Oreginal text mozete videti http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,614.0.html

U prevodu,familiji ne bi dozvolio da promole nos na server dok se ne rasciste svi dokazani citeri Nemoj da mislis da string ne bi bio kickovan iz klana da ga uhvatimo da cituje,ili bilo koga drugog. To sto stoji za vipera je koriscenje punkbuster detected cita,i koriscen je pri podesavanju naseg sopstvenog servera. Svi koju su se nasli na ovoj posledjnoj listi (znaci pacenici koji plate za cheat) su automatski ex clanovi postali,sto se ne moze reci za familiju.

Al_Capone

Shagy stvarno jedes govna... Skreces s jedne teme na drugu, a veze nemas o cemu pricas, no po posljednji put evo. Deda je banan na cod4 , nit znam kako nit me interesuje, bitange nikad nisu igrale cod4 war nit imaju tima, a ako se ne varam njegov cod2 key odavno koristi Mephisto koji je sad u vasem klanu, jer je coek neaktivan, ne pamtim kad je u posljednje 2-3 godine wara odigrao  :rofl :rofl

Za Vip.era, tihi je to jednostavno rekao...

Shvatili smo poentu, branite citere i uvijek ste ih branili, puni ste ih, pocev od bebare lidera vam. Rubenswa moze mami svojoj pricati..to uopste nema veze sto vam je banan lider.

Nemoj uopste uvlaciti Stringa, jer ne mozes porediti njega i vaseg idiota. Jedna im je stvar zajednicka, oboica imaju novac da kupe hax, doduse string ga zaradi... ali String ima zivot, tako da mu ni napusenom (sto je jako cest slucaj :rofl :rofl), ne bi palo na um da kupi hax da bi bio nesto u igri ;) Za razliku od vaseg lidera koji je danonocno igrao CB, PCW, FW... warove sa haxom...

Ali da i u nekom paralelnom svemiru String kupi hax, prvi bih ga nabio iz bitangi i sve ovo mu uzeo  :rofl :rofl

jape

Capone-a za lidera  :king:

zliporucnik

ja za malo nisam banovao viper-a zbog cheata na cb.proslo vise od godinu dana od njegovog bana na punkbisted,a onaj ban za codehook na gv su u to vreme smatrali za bug.falilo mi je mozda 2 nedelje jbg :(

Spinx!!

ma Viper je cist ...nije sto sam clan bitangi niti ovako ali decko je cist sto je i dokazao mnogo puta
i sami znate da je domo poleteo van zbog haxa i bitange ni jednog momenta nisu osporile to imas dokaz OK nemas DOKAZ pali sine
isto tako i prica za dedu ali sta da radis .......

MI smo CISTI NARODE za razliku OD ostalih prema tome cekamo da vidimo sta ce lider na napise!!!!

zliporucnik

pa jel treba da ti postujem linkove sa njegovim banovima,tj guidom koji je prijavljen na cb? :ne_razumem

Zver

Ma shaggy, sta god ti pricao mi smo klan bez cheatera, a vama je clan leader cheater, kakve ti dokaze trazis, razbijac je varao, beba je takodje i svi ovi sto su nabrojani su cheateri, veky, domo takodje. Ovo za dedu je smesno i nema smisla, kao sto je capone napisao, a za vipera je prica odavno ispricana, da je cheater leteo bi iz klana kao i svako drugi. Ja da varam izleteo bih iz klana bez objasnjenja, isto vazi i za stringa, citadela i bilo koga drugoga, shvatite da smo mi odavno prerasli pricu oko klana, vise ni jedan pojedinac nije bitniji od celog comunity-ja.

Spinx!!

Quote from: zliporucnik on June 14, 2010, 05:16:02 PM
pa jel treba da ti postujem linkove sa njegovim banovima,tj guidom koji je prijavljen na cb? :ne_razumem

za koga?

STEK

Quote from: zliporucnik on June 14, 2010, 05:16:02 PM
Ti reko neko da si smorio!? :yikes:

...inace..da se nadovezem...Probao HAX ili koristio...nekako mi nije logicno da treba razlikovati iste....ti su IDOLi ili kupili  :shok ili skinuli sa neta  :o...sto uopce nije bitno...vazno je da su ga probali!!! :icon_confused:

:snap

zliporucnik

Zver

Ne lupaj, to je dull

[PPsQuaD-Daniman]

a sta reci posrani chiteri neka idu igrat farmville a ne cod2

tomi11

shaggy nemoj brljat bzvz.ti si dobar i pametan momak i znas i sam da je najveca glupost usporedjivat bitange sa famigliom.fala bogu miljion puta si bio s nama na ts-u i znas i sam na kojem je nivou nas nacin komuniciranja,znas dobro na koji nacin funkcionira nas klan

meni je normalno da ti volis svoj klan i naravno da ga trebas zastitit.al ne nacin nakoji ga ti branis.

ma vidi famiglia je bio dobar klan sve dok vas CB nije proguto.

jbt sjecam se pocetka tog klana i doslovce se sam svaki dan visio s  njima na ts-u ,sve dok nije krenula CB manija ,kako ste krenuli igrat to sranje tako ste dan za danom dovodili koje kake indijance nebi li skupljali jebene poene na jebenom CB-u, a istovremeno ugled klana vam je pao na najnizu mogucu razinu.ne treba vam to shaggy,fino rascistite klan ,odjebite CB i nastavimo se zajedno napucavat kao u dobra stara vremena.pa jbt pa vas subaru mi je jedan od najdrazih likova koje sam upozno na bitange serverima i gust mi je igrat kad je i on na serveru.a fala bogu imate vi dosta ljudi u klanu koji su fer i korektni igraci

SALTSTONE

Quote from: tomi11 on June 14, 2010, 07:46:21 PM
shaggy nemoj brljat bzvz.ti si dobar i pametan momak i znas i sam da je najveca glupost usporedjivat bitange sa famigliom.fala bogu miljion puta si bio s nama na ts-u i znas i sam na kojem je nivou nas nacin komuniciranja,znas dobro na koji nacin funkcionira nas klan

meni je normalno da ti volis svoj klan i naravno da ga trebas zastitit.al ne nacin nakoji ga ti branis.

jbt sjecam se pocetka tog klana i doslovce se sam svaki dan visio s  njima na ts-u ,sve dok nije krenula CB manija ,kako ste krenuli igrat to sranje tako ste dan za danom dovodili koje kake indijance nebi li skupljali jebene poene na jebenom CB-u, a istovremeno ugled klana vam je pao na najnizu mogucu razinu.ne treba vam to shaggy,fino rascistite klan ,odjebite CB i nastavimo se zajedno napucavat kao u dobra stara vremena.pa jbt pa vas subaru mi je jedan od najdrazih likova koje sam upozno na bitange serverima i gust mi je igrat kad je i on na serveru.a fala bogu imate vi dosta ljudi u klanu koji su fer i korektni igraci
+1   da ne davim i ja  :stoner:

razbijac

Znaci evo, kao sto ste svi mislili da sam citer, moram vam reci da ste u ZAVJERI
Nakon dugog dvodnevnog razgovora sa salstoneom, dobio sam unban i uspio naci dokaz da onaj BANOVANI KEY COD NIJE MOJ!!

Kao sto je spinx vec rekao da je presmijesno da sam ja kupio banovani vec key cod, sada cu dokazati. . .

Eto, za pocetak, ja sam svoj cb account napravio  25 oktobra 2009 sto se moze vidjeti ovdje :   (http://tinypic.com/r/2zq8uba/6)
Ovdje vam SVIMA pise kada je ovaj key cod banovan ; datum 3 decembra 2009 :  (http://tinypic.com/r/143f3pd/6)

Ali sada je tu nesto jako cudno....ako je taj key cod banovan 3 decembra, a ja sam registrirao svoj PRVI KEY COD (NE TAJ, JEDAN PRIJE TOGA SAMO IMAO) (http://tinypic.com/r/2ltg3du/6) , ja sam taj key cod kupio za obicnu glupost, dobio ga i registrirao ga 19 februara 2010 GODINE sto mozete vidjeti ovdje !!! (http://tinypic.com/r/2dj3o87/6)

Hajde molim vas, sad vi razmislite koja bi logika bila da ako sam vec bio uhvacen na nekom pubu sa codehookom registrirao taj isti cd key na cb da igram snjim?? Mislim da je ovo dovoljan dokaz svima koji su mislili da sam citer, a ako nije mozemo bilo kada cb odigrati sa uacom,a i  vidimo se na lanu        :ziveli  :rnr

coper

sto se mene tice jednom citer uvek citer...  :-[

razbijac

Cekaj, meni nije jasno....kakav jednom citer??? Ovdje ti ove sve slike dokazuju DA NISAM JA HAXAO I DA NISAM JA BANOVAN S TIM KEY CODOM..tesko za shvatiti ??  :suicide

Spinx!!

ko ce u to da veruje???
ja NE ostali NE prema tome te price pricaj slanom ili nekom drugom mene ne MORAS
pun mi je kurac vise VAS koji niste sposobni dati u staru pare nego jes vnaga sa strane

razbijac

Dragi spinxe, kolke sam cuo price o tebi...stalno prijetis...kao neki pro....svoje potpires...a na ono sto si ljubomoran potkopavas
Kakva ti je to logika ako ti netko koga OCITO MRZIS dokaze da nije citer, i dalje seres po njemu?? Ajde odi spavat ili u grad, ima mnostvo ljudi oko tebe koji imaju vise skilla od teeb  :stoner:

Spinx!!

jarane se ti drogiras pa vi ste nobovi NO LIFERI teski
sta je branis sada clanove famiglie ?
alo haksoru javi se bebi mozda ima nesto da ti spremi i seres malo dokaza nemas evo ja ti kazem sada od mene imas BAN
pozdravi se.....cao

tihi

AKo stvarno imas dokaze da nisi citer, i glavonje( :yahoo) iz bitanga prihvate to ,imas moje izvinjenje,ali i dalje cu LaFamiliju smatrati za citerski klan dokle god je beba u njemu.

Shaggy

Quote from: tomi11 on June 14, 2010, 07:46:21 PM

Shaggy

Quote from: Al_Capone on June 14, 2010, 04:46:41 PM
Shagy stvarno jedes govna...

nc nc nc :)
tacno se i u LF i u bitangama...vidi razlika u dobu...string i zver nemaju obicaj...ovakvo nesto napisati
no nebitno :)

Tomi svaka cast za tekst :)
da bio sam x puta na TS...ja nikad nisam mrzeo bitange...mozda sam prenaglo branio familiju..ali protiv bit nisam imao nista.
pogresno ste me shvatili..
ja ne napadam vipera i dedu.  ja znam da je istina ono sto se prica za njih..za te banove.
samo sam zeleo da kazem...da je mooooozda.  neko veliko mozda i neko od nasih koji je banovan...imao neki dobar razlog za to.
nznm kakav.
Ja necu citera nikad braniti. ja bebu u ovom postu nisam branio..no on je nznm trazio neko vreme da dokaze da nije citer..i to vreme mu je omoguceno samo na osnovu toga..sto je napravio za lf..sto je bio klan lider klana i sto je decko kojeg znaju 3 godine...sto nije malo.
da je bio neko drugi bio bi kickan.
sta ce se dalje destiti ja nznm.  Sub je lider klana...ja samo lider squada..nije moje da se tu mesam.
tihi bzv..si se razplamsao...jer sam tad dosta slabijeg inteziteta branio klan.
cak sta vise...nakon prvih par reci koje sam ti uputio...oko odbrane bebe...ti si planuo...i blokao me ili izbrisao sa xf.itd
sto mi nema smisla ali ajde.ja nemam nista licno protiv.tebe.
Za razbijaca kratko i jasno..ako se nadju dokazi da je haxao...bit ce kickan. ( neke stvari pre dolaska u klan su mi iznesene..ali nznm koliko su validne ) ako nadje nesto validno za odbranu onda mu dugujete izvinjenje :)

peace   8|

Spinx!!

ovako jarane moj dokaz ono sto je ON dao nije validan tako da i sam znas

lang

shaggy ,i btw razdelite igru i stvarni zivot...
Ma izgleda da se mi ne razumemo uopste .Niko nije rekao da su oni losi momci ali/uvek to prokleto ali/ako su spremni da u igrici varaju i te kako su spremni da to isto rade i u stvarnom zivotu.Tako da tu bas postoji velika veza.Ako si znao za max-a/iako sam ja npr znao da je max haxao..tvoje reci/ i nekog drugog da koristi cit ili tako nesto trebao si da ih izbacis i da zavrsis sa njima i sacuvas klan . Mislim na nacin kao sto su uradile Bitange ,brzo i efikasno .Sta tu ima da se filozofira?Sve su to verovatno ok momci , mada se secam i kada su igrali sa nama da su se kurcili i ljutili i bahato ponasali kada bi im neko rekao bilo sta....tako je i nastao post o max-u  kada su svi popizdeli i izasli u spec.a on se kurcio kao ja sam pro i bog itd...i sada treba da slusam njihova objasnjenja kako su oni  nepravedno i nicim zasluzeno okrivljeni :ne_razumem
Sada neka menjaju nikove i sta god hoce
Pozdrav od  Langa

Shaggy

stvar je u tome da si ga ti prozivao dok nije haxao
i on se razbesneo...jer su ga prozivali kad ne haxa.
poludeo i iznervirao se jer naime vise su ga prozivali za hax kad je prestao haxat nego dok je jos haxao..pa otuda i takvo nervozno ponasanje i bahato kako ti kazes Lang

lang

Brate shaggy da li stvarno mislis da ne mogu da prepoznam citera ili neke igrace koji su bili daleko od osrednjih i odjednom postali pro?
Razmisli ........kada su svi popizdeli i izasli u spec ...znaci nisam samo ja rekao  .Odoh na pivo da se rashladim malo.....  :drinks2
pozz

tihi

Segi ja sam ispizdeo kad si poceo da mi solis pamet kako mi bitange toboze mrzimo familiju i eto,maltretiramo clanove familije cisto iz hobija,sto i sam znas da nije istina,makar sam sa tobom x puta pricao o svemu,i jedino sto sam protiv familije rekao je to da je beba citer,i da sam u to siguran ali nemam dokaz,a pri tom si tako branio bebu ,i ne razumem te sada ,dokazano je da sam imao osnove za sumnju, dokazano je da je beba citer ,i dalje je u klanu a ti i dalje po starom. Vrati postove nazad,da vidis kako je domo hteo da dokaze da niije citer,i kako je pisao da ce sve da razjasni ,ma nema sta da se razjasnjava,dali si ti svestan da nijedan citer nije citer,i da sve price lice jedna na drugu?  NAPOLJE! Pa dokazuj nekom drugom da nisi citer.

Zver

Ovaj "dokaz" što je razbijač ostavio na forumu je meni smešan, jer za ovo ne moоe da se upotrebi reč dokaz.

Evo ja ću kao neki prosečni pravnik da postavim nekoliko pitanja:

1. Zašto već imaš 3 registrovana keya na cb ?
2. Ako si toliko već upućen u problematiku cod2, cb i ostalih sranja, kako je moguće da si kupio banovan key tj. da ga nisi proverio ?
3. Zašto toliko ljudi sumnja da si cheater, čak i ljudi iz tvog klana ?
4. Zašto si u roku od 3 meseca promenio 3 ključa ?
5. Š ta ovo znači  "ja sam taj key cod kupio za obicnu glupost" ?
6. Igrači belgije na CB NC kupu su sami sebe provalili da su cheateri postavljanjem SSa gde se vidi da su varali, da li je moguće da si ti iz isto tako neke slične gluposti greškom promenio key na banovan?

Domo je takođe igrao sa uacom, i traоio je neko vreme da dokaоe da nije cheater, ali nama je bilo dosta to što je na onoj listi, iako je čovek sa kojim sam imao baš dobru zajebanciju....

Takođe, gospodin Lang je davno isprozivao MAX-a da je cheater, pa ste ga ispljuvali, sada kada se pokazalo da to jeste opet ispada da je gospodin LANG bulaznio, a da max nije cheatovao. Opet se pokazuje da za koga puno ljudi priča da je cheater, jednostavno to i jeste.....

DexonDee

E sta ti je to dole UAC2 na slici?

ToTo

E moj Shagy, kakav ti je klan postao, dovoljno govori to sto se sem tebe, za koga svi znamo kakav si covek, i svaka ti cast na tome, niko vise nije javio ovde, a pogotovo tvoji veliki klan lideri, a moji veliki prijatelji, stvarno razocaravajuce. I da dodam, ja se u ta sranja ne razumem, ali sta ce meni vise od jednog kljuca, koji sam kupio sa org igrom, pa sama cinjenica da neko ima xy kljuceva, vodi ka zakljucku da nije cist igrac.

kolega

Koje su ovo hard-kor rasprave covjece... Pa ovo nema nigdje. Meni je iskreno drago da citeri lagano izlaze na povrsinu vode nakon dugog ronjenja. Lijepo je vidjeti kako su vasi svakodnevni FW protivnici zapravo velike njabare :D

Jos malo pa ce se hax gratis dobivat uz kilu salate na pijacu...-.-

max

odmah cu sve napisat jer znam da mi slijedi ban , pa tako da :) Ovako kao prvo , necu poricat da ga nisam kupio jer jesam i to sam vise puta javno priznao a i znam zasto sam ga kupio . Ja nemogu dokazat da nisam cheatovao na vasim public serverima jer nisam toliko lud da snimam svoju igru na pub-u ......Sad vi mozete reci sta god ocete...Lang prijatelju dragi ti nisi nista vidio , ti kazes mozes vidjet chitera brate mili svi ste igrali i puno ljudi i dalje igra samnom pa mi niko nista ne kaze... hmmm bas se pitam zasto jer naravno ne nosim tag lFamiglie niti nepise max ili tako nesto slicno tome a svaki dan sam na serveru i svaki dan igram i opet sam svaki put prvi na skoro svakoj mapi ali ko bi reko niko mi nista ne kaze za bilo kakav cheat..... i nemojte napadat shaggy-a za to sto je branio jer je mene ako nista drugo branio s razlogom ... tako da.... ali opet kazem nemogu to dokazat ali nije mi ni dokazivanja jer sta god da ja napisem vama ce bit isto ... i Lang kad si ti mene ikad prije vidio da igram negdje ? hahahaha smijesno osrednji pa postane pro :) neznas ni sam brate sta pricas ali dobro tako mi je to svejedno ...
pozdrav ... uzivajte...

stewzoR

"Posten se kaje,haxor se nada"

$tring

Quote from: jape on June 14, 2010, 05:03:06 PM
Capone-a za lidera  :king:

Capone i jeste lider! :) Sta mene mesate....  :yahoo

$tring

Hah... nisam par dana bio u zemlji pa vidim da se ova tema bas zakuvala... Kako se u kojem klanu pronadje citer tako se svi uhvate Viper-a i Dede. No, Capone je gore lepo objasnio. LJudi moji, sate i sate sam potrosio da sve ove servere namestim i neprestalnoj sam borbi protiv cheater-a. Nazalost protiv CodeHook-a i ostalih sranja nema leka, i to sam naravno posle duzeg vremenskog perioda shvatio. Na sve nacine se trudimo da ove servere odrzimo u sto cistijem stanju. Zato samo i SD stavili na original kako ne bi igrali sa citerima.

Mene da uhvate sa cheat-om ne bi ni morali da me izbaciju iz klana.  Sam bi se obesio.....  :facepalm:

A za familiju sta reci.... Sheggy, ti si ok momak.... narpravi lepo svoj klan i cao... sta branis cheater-e. Klan lider vam je citer covece, sta ti treba vise. Gagi je cesto znao na forumu romane da pise i isteruje pravdu. Gde je sada u ovoj temi? I prosloj codehook temi? Nema ga, zato sto je covek veoma svestan sta se desava pa ne bi da ga na 50 strana foruma blate... Sto rece neko gore 'ko ce sa vama ikada ista igrati?' .. Toliko ste srozali svoju reputaciju da ste se sami sahranili. Jebi ga, moglo je i drugacije biti da ste odmah citere poizbacivali. Mi odavno sa vama ne zelimo da igramo bilo kakav war (naravno tu ne racunam friendly mix sa tobom i red cell-om koji je uvek zabavan)...  :thankyou

zliporucnik

Quote from: Zver on June 14, 2010, 06:39:02 PM
Ne lupaj, to je dull
aimbot 50104 je ipak codehook.
sta je to DULL?to se ne racuna u citeve ili nije samo clanove bitangi?

$tring

Quote from: zliporucnik on June 15, 2010, 12:57:56 PM
Ne lupaj, to je dull

Decko, nije aimbot i ne lupaj... nego Dull gde imas tacku na nisanu... Viper (za koga se svi vrlo cesto hvatate) je u dogovoru sa Ironc-om i samnom isprobavao koji cheat-evi prolaze kroz GV skriptu a koji ne kako bi namestili servere da izbacuje citere. Nazalost, greskom je to uradio na svom originalnom key-u umesto da koristi crack key. Decko nije citer jer inace ne bi bio u klanu. A mi da smo citeri ne bi sigurno toliko energije trosili za borbu protiv istih, podesavali servere, striminge, izmisljali cvar-ove i ostala sranja....  Licno sam bio prisutan kada se to dogodilo... Ekipa moze da veruje a i ne mora sto se mene tice... Nemam nameru da se bilo kome pravdam, posto ste iz prilozenog videli kako mi postupamo sa citerima (Domo).

Zato, hajde trazi dlaku u jajetu... A za tvoju informaciju DULL je najseljackiji cheat verovatno koji postoji, free je, i detektuje se odmah... A sto se tice Viper-a, evo licno te pozivam na bilo koji LAN da te decko isprebija malo u COD-u, pa neces ovakve gluposti pisati.

Shaggy

Quote from: max on June 15, 2010, 04:07:02 AM
odmah cu sve napisat jer znam da mi slijedi ban , pa tako da :) Ovako kao prvo , necu poricat da ga nisam kupio jer jesam i to sam vise puta javno priznao a i znam zasto sam ga kupio . Ja nemogu dokazat da nisam cheatovao na vasim public serverima jer nisam toliko lud da snimam svoju igru na pub-u ......Sad vi mozete reci sta god ocete...Lang prijatelju dragi ti nisi nista vidio , ti kazes mozes vidjet chitera brate mili svi ste igrali i puno ljudi i dalje igra samnom pa mi niko nista ne kaze... hmmm bas se pitam zasto jer naravno ne nosim tag lFamiglie niti nepise max ili tako nesto slicno tome a svaki dan sam na serveru i svaki dan igram i opet sam svaki put prvi na skoro svakoj mapi ali ko bi reko niko mi nista ne kaze za bilo kakav cheat..... i nemojte napadat shaggy-a za to sto je branio jer je mene ako nista drugo branio s razlogom ... tako da.... ali opet kazem nemogu to dokazat ali nije mi ni dokazivanja jer sta god da ja napisem vama ce bit isto ... i Lang kad si ti mene ikad prije vidio da igram negdje ? hahahaha smijesno osrednji pa postane pro :) neznas ni sam brate sta pricas ali dobro tako mi je to svejedno ...
pozdrav ... uzivajte...

eto Lang vidis :)
bio sam u pravu...on se iznervirao jer si ga prozvao dok nije haxao.
Kakva je reputacija stvorena u klanu..videlo se kroz primer maxa.
cim je dosao neko jebenog skilla sa tagom lf onda prozivanja jbg. a on je nastavio da igra svaki dan i posle ovog sa codehook alis u prozivanja prestala.

String 3 godine je dug period...toliko se znaju ovi momci a klan sam mislim da postoji 2  godine...previse vremena..da bi se pravio novi klan.

tomi11

zasto zli porucnik ne stavi svoj real nick pa da to sta prica dobije na nekoj tezini

Al_Capone

Banovan je... neda mi se citati gluposti sto neki pod laznim nickovima valjaju, a veze nemaju...

don_gagi

Quote from: string on June 15, 2010, 12:30:07 PM
Gagi je cesto znao na forumu romane da pise i isteruje pravdu. Gde je sada u ovoj temi? I prosloj codehook temi? Nema ga, zato sto je covek veoma svestan sta se desava pa ne bi da ga na 50 strana foruma blate... :thankyou

Ne znam zasto mene spominjes, i jos mi se cini u negativnom kontekstu...ako neko ima i jedan razlog mene da blati, to moze i sad da uradi, pojavljivao se ja ili ne u ovoj ili slicnim temama, i svakom cu sa zadovoljstvom odgovoriti, kao i tebi:

Quote from: don_gagi on June 10, 2010, 01:01:36 PM
Quote from: Zver on June 10, 2010, 12:13:49 PM
Koliko ja znam, gagi je napustio familju bas zbog toga sto je beba ostao...... A beba da je neki lik, napustio bi klan cisto zbog ponosa, ne znam ko ce igrati war protiv njih kada se sada zna da je cheaterski klan

Nije Rade Gagi napustio familiju zbog toga sto je beba ostao...ja da sam hteo mogao sam da kikam bebu iz klana, da je za mene to bilo resenje problema, bez obzira sta ja mislim o svoj ovoj situaciji i onoj cuvenoj listi...izasao sam iz klana, jer mi je dosta borbe sa vetrenjacama, isterivanja pravde, objasnjavanja i njakanja oko svega...falilo mi je samo trenutaka kad cu da sednem za komp, odigram koju mapu na mainu, eventualno neki war, bez da me svakih par minuta neko nesto pita il me zamara samo problemima, i resavanjem istih, i unutar i izvan klana...vrlo prosto.  :happy

Nadam se da ne moram da crtam...  :stoner:

IronC

Quote from: string on June 15, 2010, 01:13:08 PM
Quote from: zliporucnik on June 15, 2010, 12:57:56 PM
Ne lupaj, to je dull

Decko, nije aimbot i ne lupaj... nego Dull gde imas tacku na nisanu... Viper (za koga se svi vrlo cesto hvatate) je u dogovoru sa Ironc-om i samnom isprobavao koji cheat-evi prolaze kroz GV skriptu a koji ne kako bi namestili servere da izbacuje citere. Nazalost, greskom je to uradio na svom originalnom key-u umesto da koristi crack key. Decko nije citer jer inace ne bi bio u klanu. A mi da smo citeri ne bi sigurno toliko energije trosili za borbu protiv istih, podesavali servere, striminge, izmisljali cvar-ove i ostala sranja....  Licno sam bio prisutan kada se to dogodilo... Ekipa moze da veruje a i ne mora sto se mene tice... Nemam nameru da se bilo kome pravdam, posto ste iz prilozenog videli kako mi postupamo sa citerima (Domo).

Zato, hajde trazi dlaku u jajetu... A za tvoju informaciju DULL je najseljackiji cheat verovatno koji postoji, free je, i detektuje se odmah... A sto se tice Viper-a, evo licno te pozivam na bilo koji LAN da te decko isprebija malo u COD-u, pa neces ovakve gluposti pisati.
Potvrdjujem !

Spinx!!

Quote from: don_gagi on June 15, 2010, 02:53:21 PM
Quote from: string on June 15, 2010, 12:30:07 PM
Gagi je cesto znao na forumu romane da pise i isteruje pravdu. Gde je sada u ovoj temi? I prosloj codehook temi? Nema ga, zato sto je covek veoma svestan sta se desava pa ne bi da ga na 50 strana foruma blate... :thankyou

Ne znam zasto mene spominjes, i jos mi se cini u negativnom kontekstu...ako neko ima i jedan razlog mene da blati, to moze i sad da uradi, pojavljivao se ja ili ne u ovoj ili slicnim temama, i svakom cu sa zadovoljstvom odgovoriti, kao i tebi:

Quote from: don_gagi on June 10, 2010, 01:01:36 PM
Quote from: Zver on June 10, 2010, 12:13:49 PM
Koliko ja znam, gagi je napustio familju bas zbog toga sto je beba ostao...... A beba da je neki lik, napustio bi klan cisto zbog ponosa, ne znam ko ce igrati war protiv njih kada se sada zna da je cheaterski klan

Nije Rade Gagi napustio familiju zbog toga sto je beba ostao...ja da sam hteo mogao sam da kikam bebu iz klana, da je za mene to bilo resenje problema, bez obzira sta ja mislim o svoj ovoj situaciji i onoj cuvenoj listi...izasao sam iz klana, jer mi je dosta borbe sa vetrenjacama, isterivanja pravde, objasnjavanja i njakanja oko svega...falilo mi je samo trenutaka kad cu da sednem za komp, odigram koju mapu na mainu, eventualno neki war, bez da me svakih par minuta neko nesto pita il me zamara samo problemima, i resavanjem istih, i unutar i izvan klana...vrlo prosto.  :happy

Nadam se da ne moram da crtam...  :stoner:

Dokle cete vise jebo Vas ja sve....
GAGI NIJE CLAN FAMIGLIE....DOK IH JE BRANIO branio je sada coveka bole STOJKO za njih........
lFamiglia je psotala haxorski klan ......Cast dobrim igracima koji su u njemu jos uvek i gutaju knedle....

Inace za informaciju CITA SE OVAJ TOPIC samo tako i u srbi i u BiH i u Kroaciji tako da se lepo zna sta je i kako je

Sube izvini za ove reci ali sta ces tako je jednostavno ste se poneli mnogo u zaru za pobedama i da budete neki jaki igraci al sta da se redi kada su Vam nosioci igre bili citeri

don_gagi

Quote from: Spinx!! on June 15, 2010, 03:21:32 PM
Dokle cete vise jebo Vas ja sve....
GAGI NIJE CLAN FAMIGLIE....DOK IH JE BRANIO branio je sada coveka bole STOJKO za njih........

Moram da te ispravim Nemanja...ne bole me stojko za njih, vec me boli stojko za sva desavanja koja se danima prevrcu iz supljeg u prazno i ovde po forumu i na drugim mestima,i taj svoj stav sam iskazao ne recima, vec delom...mnogi od njih su mi dragi ljudi, drugovi, prijatelji...i to se nece promeniti, verovatno nikad.

Spinx!!

ma ok kapiram bole tebe stojko bole mene stojko
i eto reseno sve

Idemo u Marinu da klopamo za 2 nedelje samo da ti se najavim da planiras dan!!!

DexonDee

Evo ja cu da kazem nesto ko se naljuti naljuti se sta da mu radim :) al kako kazu UDRI BRIGU NA VESELJE  :peace:

stewzoR

coper

kao prvo i prvo spinxe posto mi 'ticica moja qravica dojavila da mi omiljena devojka ide sutra u cacak na orgije, predlazem da dodje u Kraljevo na predigru jer se nece pokajati, a ako ne dodjes moje sexualne sposobnosti ce ti zauvek postati strane i mocices sanjati o njima samo za vreme sna ili u wc-u... jer sam bio jasan BARABO:)))) ps daj ne zajebavaj, ne mozes otici u CA a da ne prodjes kroz KV, da vidis lepo kako imamo lepu igraonicu, a tek konobaricu:))     zao mi je sto sam otisao od teme ali nisam mogao da navatam spinxa nigde osim ovde, a sto se tice haksova podrzavam borbu maximalno i kad bi main stavili na org bilo bi  :wah...

ToTo

Quote from: Al_Capone on June 15, 2010, 02:11:18 PM
Banovan je... neda mi se citati gluposti sto neki pod laznim nickovima valjaju, a veze nemaju...
:worth :worth :worth svaka ti dala, stvarno je smorio, jos da resis one padavicare sa 2 posta, a u oba pljuju po nama, u susednom topicu - Codehook korisnici, i eto mira na forumu  :super

lang

LFamiglia evo ja se javno izvinjavam vama i svim posetiocima foruma posto nisam bio u pravu.
Max posto igras pod drugim nikom i uvek si prvi ili medju prvima da li si video da te neko napada ?
Mislis da si tako i onda igrao kada su puno njih kukali na tebe samo zbog taga ?
Ja sam stara garda i nosim svoj nik sa ponosom i nikada ga ne menjam mozete proveriti gde god hocete.
Mislim da vise necu pisati o vama jer vec sve ide u  :offtop

Budite pozdravljeni moji prijatelji
Jonny Lang

MakiMDSS.rs

trbeamo otvoriti topic za najpozaljnije igrace sa kojima se treba igrati warovi , moze i za klanove a ja bih na prvom mestu stavio odma igrace i tim BUDALETINE a za igraca imenovao bih GANDIJA jer je to LIK koji se jednom srece na TS3 kad gubi Kikuje sve na TS3 a kad pobedjuje onda dovodi sve na TS3 .

svaka cast momcima samo napred ajde da vidimo koja je to ekipa BR 2 ???

max

Lang nista ja tebi ne kazem , i sve ja to kuzim , i kuzim vas i sve to stoji .... i ne nosim svoje ime vise samo iz jednog razloga jer znam da cu odmah dobit ban .... to je jedini razlog , ja sam svoj skill pokazo u osijeku a to tomi-u mogu dokazat staljo i mile ako se bas oce uvjerit da to nije tako kako ispada ali ja kazem ne poricem da nisam na listi jer jesam s razlogom :) uzivajte pozdrav i toto posalji mi jednu kutiju marlbora da probam posto se nema para  :P a kazes da se to pusi :P haaha

pedriveruda

Ovako cu vam rec.tamo pise da je znaci s tim guidom haxano.ako ce covjek ukrao cd-key i igrao  s tim cdkeyem ne znaci da je haxao.on sta pise s kojim imenima to pise s kojim tagovima je igrao s tim cd-keyem.ne mora znacit da je nijednom haxao.kuzite?  :icon_bad:

max

ali nemoze ni dokazat da nije :) tako da oni mu mogu sudit ali u to necu da ulazim , samo ulazim u raspravu sto se mene tice :) ali imas pravo sto se tice toga...

[TNT]AL PACiNO

Gledajte...Razbijac msm da ne haxa jer sam ga gledao kako igra na nekim serverima public..ja njega sada ne branim..ali jasno je da je ukrao cd key i da je taj izvesni Swipa haxao pre njega na tome...kao sto je naveo i pedriveruda...eto msm da Razbijac ne haxa vec da ima skill.    :punk     :scenic

stewzoR

Quote from: AL Pacino on June 16, 2010, 12:30:47 PM
Gledajte...Razbijac msm da ne haxa jer sam ga gledao kako igra na nekim serverima public..ja njega sada ne branim..ali jasno je da je ukrao cd key i da je taj izvesni Swipa haxao pre njega na tome...kao sto je naveo i pedriveruda...eto msm da Razbijac ne haxa vec da ima skill.    :punk     :scenic
:facepalm:

[TNT]AL PACiNO

Eto sta me nervira i zasto ne igram na srpskim serverima...Kod nas svi misle da je neko haxer ...to se sve vidi lepo akd gledas igraca na waru ili na cb-u sa uacom2...Mi smo navikli dda kazemo samo haxer haxer...jer mi igramo i cs 1.6 a tamo ima haxera koliko oces...celo moje odljenje haxa na cs....tako da eto...samo bi ste da okrivite druge...  :violin:

Staljin

Quote from: max on June 16, 2010, 11:40:04 AM
Lang nista ja tebi ne kazem , i sve ja to kuzim , i kuzim vas i sve to stoji .... i ne nosim svoje ime vise samo iz jednog razloga jer znam da cu odmah dobit ban .... to je jedini razlog , ja sam svoj skill pokazo u osijeku a to tomi-u mogu dokazat staljo i mile ako se bas oce uvjerit da to nije tako kako ispada ali ja kazem ne poricem da nisam na listi jer jesam s razlogom :) uzivajte pozdrav i toto posalji mi jednu kutiju marlbora da probam posto se nema para  :P a kazes da se to pusi :P haaha

Jeste Max,ja potvrdujem da decko ima skila jer je dosao iz Zg u Osijek samo da bi igrao na mom kompu jer je moj komp najbolji,onda morete mislit.Salu na stranu,decko igra,zna igrat,al se sjebo sto je kupio to sranje. Jebo vas CB,manite se natjecanja preko neta,nema tu srece!!!!!!!!!   Totoooooooooooooo,meni kutija,tj KARTON pljugi,jer ostade bez sljake bracika,ajde ajde saljiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

$tring

Quote from: don_gagi on June 15, 2010, 02:53:21 PM

Ma opusteno Gagi... Nisam nista lose protiv tebe mislio, nego cisto znam da si cesto 'rat i mir' pisao na forumu kada je u pitanju neka potpuno beznacajna tema. A sada kada su dva clana La Famiglie uhvacena sa hax-om, svi cutite... Samo to sam primetio... No, nisam znao da nisi u klanu niti pratim sta se u vasim redovima desava.

Samo kada se setim kako su vasi klinci likovali nad svakom 'friendly' pobedom kada ste igrali sa nama.... Znas, malo se osecamo ko ovce. Igrali smo sa vama drugarski a vi hax-ali. No, eto, nema to veze vise sa tobom.... Dozivljavao sam te kao klan lidera pa sam te spomenuo. Nista vise...

$tring

Razbijac ne haxa vec da ima skill. 

Ima i Domo skilla... pa hax-a...

don_gagi

Quote from: string on June 16, 2010, 04:32:50 PM
Ma opusteno Gagi... Nisam nista lose protiv tebe mislio, nego cisto znam da si cesto 'rat i mir' pisao na forumu kada je u pitanju neka potpuno beznacajna tema. A sada kada su dva clana La Famiglie uhvacena sa hax-om, svi cutite... Samo to sam primetio... No, nisam znao da nisi u klanu niti pratim sta se u vasim redovima desava.

Samo kada se setim kako su vasi klinci likovali nad svakom 'friendly' pobedom kada ste igrali sa nama.... Znas, malo se osecamo ko ovce. Igrali smo sa vama drugarski a vi hax-ali. No, eto, nema to veze vise sa tobom.... Dozivljavao sam te kao klan lidera pa sam te spomenuo. Nista vise...

Meni je Gorane sad jos kako opusteno...a inace kao sto vidis, iako vise nemam veze sa bilo cim ovde, ja i pored toga ne cutim, svoj stav sam izneo...a neke "romane" da pisem necu, jer to sto imam da kazem, i ono sto mislim, su culi svi oni za koje sam ja procenio da treba da znaju i cuju.

Sto se tice prvog bolda...jel mislis da se ja sad ne osecam kao ovca, bar ponekad?
Sto se tice drugog bolda...mislim da treba da pise oni ili neki.

I naravno da nema frke da me iko spomene, pa ni ti,ne bezim od toga da sam u klanu bio neko i nesto...al neke stvari su bile van mojih ruku...toga si i sam svestan, koliko god se trudio...neke bitke su ipak uzaludne.

[TNT]AL PACiNO

Domo kupio xfire dopunio jos sate malo se pravi da je pro kupio hax i eto ti  :smoke:

Staljin

Quote from: AL Pacino on June 16, 2010, 06:09:40 PM
Domo kupio xfire dopunio jos sate malo se pravi da je pro kupio hax i eto ti  :smoke:

hahaha sorry bracika,al ti si pobrko loncice

Shaggy

Razbijac me zamolio da u njegovo ime  postujem ovo..
nadam se da nije problem..thx

1. Prvi sam imao naso na netu, nije bio registriran, pa sam ga registirao. Promjenio sam ga jer kada sam probao ici igrati cb, tj. uci na org server, uvijek mi je pisalo key code in use, a drugi sam promjenio zbog toga sto sam sazno da je banovan
2. Pa, u tome i je stvar, vec sam to naveo gore...ja tada nisam imao pojma sto znaci cb, u cemu je fora taj ORG KEY ili sto znaci da je banovan..tek kasnije dok sam usao u "malo" kvalitetnije klanova poceo sam se zanimati za to
3. Mnogi ljudi sumnjaju da sam citer, to znam, i mislim da je to jednostavno zbog mog stila igranja...na takav nacin ja igram...ovo sto cu vam reci na to se i dan danas u klanu smiju jer je njima to sprdnja...ali neki ljudi ako odigraju istu mapu oko 2000-5000 puta mogu vec predvidjeti gdje ce neko doci, zar ne? A to sto neki iz klana misle da sam citer, neka mi se obrate, ja cu im dokazati da nisam pred cijelim klanom.
4. Eto, promjenio sam ih zbog gore navedenih razloga i sto sam naucio mnoge stvari oko cod2
5. To znaci da sam ja njega dobio za 2 000 000 onih novaca na pokeru...meni je to obicna glupost, tad mi je i taj cd key bio obicna glupost, sve dok nisam kupio SVOJ OSOBNI cd key
6. I sta ja imam stim??

[TNT]AL PACiNO

Shaggy o tome ja pricam ovima na ovom j****** topicu

SOLID

Quote from: string on June 16, 2010, 04:35:25 PM
Razbijac ne haxa vec da ima skill. 

Ima i Domo skilla... pa hax-a...
Napisa ga ko da je konstantno haxao :DDDDDDDDD

stewzoR

Quote from: Shaggy on June 16, 2010, 06:16:28 PM
Razbijac me zamolio da u njegovo ime  postujem ovo..
nadam se da nije problem..thx

1. Prvi sam imao naso na netu, nije bio registriran, pa sam ga registirao. Promjenio sam ga jer kada sam probao ici igrati cb, tj. uci na org server, uvijek mi je pisalo key code in use, a drugi sam promjenio zbog toga sto sam sazno da je banovan
2. Pa, u tome i je stvar, vec sam to naveo gore...ja tada nisam imao pojma sto znaci cb, u cemu je fora taj ORG KEY ili sto znaci da je banovan..tek kasnije dok sam usao u "malo" kvalitetnije klanova poceo sam se zanimati za to
3. Mnogi ljudi sumnjaju da sam citer, to znam, i mislim da je to jednostavno zbog mog stila igranja...na takav nacin ja igram...ovo sto cu vam reci na to se i dan danas u klanu smiju jer je njima to sprdnja...ali neki ljudi ako odigraju istu mapu oko 2000-5000 puta mogu vec predvidjeti gdje ce neko doci, zar ne? A to sto neki iz klana misle da sam citer, neka mi se obrate, ja cu im dokazati da nisam pred cijelim klanom.
4. Eto, promjenio sam ih zbog gore navedenih razloga i sto sam naucio mnoge stvari oko cod2
5. To znaci da sam ja njega dobio za 2 000 000 onih novaca na pokeru...meni je to obicna glupost, tad mi je i taj cd key bio obicna glupost, sve dok nisam kupio SVOJ OSOBNI cd key
6. I sta ja imam stim??
Pointless speech

ToTo

ToTo

Evo jedna i tebi lega  :rofl :rofl :rofl

Zver

Kada god je uhvaćen cheater, skriptaš na ovom forumu, on je imao neko "racionalno obrazloоenje" za svoje akcije, prema tome sve ovo što pišeš, a poznavajući istoriju lafamilije i njihovu toleranciju za cheatere, prinuđen sam da ti ne verujem, оao mi je, ali ništa lično. Kada budeš imao priliku da igraš na lanu, snimaj se kamerom, pa postuj video, ali nemoj da ti baš tada bude loš dan.....