News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

|otpisani|VS[SERBIA]

Started by Labello, April 17, 2008, 12:33:01 PM

Previous topic - Next topic

Labello

mi mozemo sutra uvece, pa posle tek u subotu!!
vi recite kad mozete... ;D

Simke

Quote from: Labello on April 17, 2008, 12:33:01 PM
mi mozemo sutra uvece, pa posle tek u subotu!!
vi recite kad mozete... ;D
Aj videcu za sutra uvece sa svojima,ako ne mogu mozemo u subotu da igramo cak i oko 2 ...

Shumaher

Simke

Labello ostavi vreme kad vam odgovara,veceras,sutra,prekosutra ...

Labello

sutra u toku dana, a za vreme cu da se dog sa mojima pa cu da napisem veceras! :ziveli

Labello

dogovorio sam se sa mojima, igracemo u nedelju posle 18h, kad vi hocete! :wink:

Simke

Uf jbt a ne mozete u subotu ?
U subotu bismo mogli oko 18-00 ?

Labello

jbg niko ne moze, tek u nedelju....posle 6h :R

Simke

Aj verovatno cemo moci u nedelju ... reci cu ti veceras kad mozemo !

Labello

reci mi vreme kad mozete veceras!? :ziveli :D

moskri

Labello

pa ajde skupi igrace pa da igramo oko 18h!
moze?

Simke

Rekao sam ti da ne mogu tada ...
Moze radnim danom uvece,ti ostavi vreme ja cu onda videti sa svojima ...

Shumaher

Ni meni nije prikladno tada ... bolje je radnim danom uvece ... kad se svi vrte sa posla ili skole ... negde izmedju 19-21 h da pocnemo war ...

Simke

Dogovor je pao,CETVTAK u 20-45 !

Labello

Shumaher

Labello

igramo war, nema sudije, upada covek sa njihove 6 igrac...
onda se svadjaju i teraju ga da izadje i tako to.....bruka i sramota..... >:( >:( >:( >:( >:(

Simke

Auuu koji si lazov,ja imam DEMO i nije nam ulazio 6. igrac  >:( >:(
Bozeeeeeeeeeeeee mili ovo dokazuje da je su samo svemir i LJUDSKA GLUPOST beskonacni.
Naime ulazio je neki |House Team| Stefan tako nesto i to nije nas igrac ... ejjjjj koliki moras da imas IQ ...
Covece ti pricas u prazno,nemas nijedan dokaz !!!!!!!!!!!!!!!!Ja imam 2 demoa(2 zato sto me kikovao PB).
Sta je najvaznije,sta ???Poceli smo 2. poluvreme bez sudije i otpisani se nisu zalili i to sto oni ne umeju da prihavate poraz je druga stvar ..

Labello

P.M.K.M.J.G. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bravo....pobedili ste!!!cestitam :-*

HeadHunter

Quote from: Simke on April 24, 2008, 11:09:36 PM
Auuu koji si lazov,ja imam DEMO i nije nam ulazio 6. igrac  >:( >:(
Bozeeeeeeeeeeeee mili ovo dokazuje da je su samo svemir i LJUDSKA GLUPOST beskonacni.
Naime ulazio je neki |House Team| Stefan tako nesto i to nije nas igrac ... ejjjjj koliki moras da imas IQ ...
Covece ti pricas u prazno,nemas nijedan dokaz !!!!!!!!!!!!!!!!Ja imam 2 demoa(2 zato sto me kikovao PB).
Sta je najvaznije,sta ???Poceli smo 2. poluvreme bez sudije i otpisani se nisu zalili i to sto oni ne umeju da prihavate poraz je druga stvar ..

O kom porazu ti pricas????Simke????Sta je sa tobom, ajde opet da odigramo war, samo sa sudijom!!!!Pa da vidimo ko to ne prihvata poraz, pa mora da igra sa igracem vise???I ako nije vas |House Team|Stefan, kako je znao pass!!!!!?????Lepo odigramo war ponovo a da vidimo....

Zver

Head hunteru, kakve veze ima sto nije bio sudija, bitno je da nisu varali, druga stvar, ako je vam izasao igrac u pola wara, to je vas problem a ne od Serbie.
Jos nesto nemoj da mislis da ja uzimam stranu Serbia klanu, jednostavno, dogovorili ste se za termin wara, poceli ste ga, pri rezultatu 6 : 0 vi ste otisli. To je cista pobeda.

Over and Out

a da, nema vise raspravljanja o ovom, TOPIC LOCK