News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

World Champion

Started by ToTo, May 15, 2010, 07:06:13 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

Mene vec drma groznica. Jos 27 dana do pocetka, kako bi to Marko Markovic rekao, najvece smotre fudbala. :rofl :rofl :rofl Polako pripremam zenu, da me nece biti tu jedno dve nedelje i pripremam zalihe  :drinks2 :rofl. Aj da vidimo sta kazete, prognozirajte finale, ili prvaka, sve jedno. Ostace tema, pa da vidimo ko ce pogoditi. Nagrade ....nema :tease

komara

Eve ga ENGLESKA! Garant

surFF

Uzbudjenje raste :) Inace mislim da ce Š panija uzet ali tu je uvijek mjesta iznenadjenjima steta sto se Dzeko i kompanija nisu plasirali , ali valjda ce Srbija pokazati da se i na balkanu igra nogomet.

ToTo

Quote from: surFF on May 16, 2010, 12:58:40 AM
Uzbudjenje raste :) Inace mislim da ce Š panija uzet ali tu je uvijek mjesta iznenadjenjima steta sto se Dzeko i kompanija nisu plasirali , ali valjda ce Srbija pokazati da se i na balkanu igra nogomet.
Prvi put posle185668465361 godina, imamo selektora za respekt, pa se nadam dobrom plasmanu, mada je skrnava srpska stampa vec krenula sa prozivkama, sto ovaj ide, a ovaj ne ide, i takve stvari. Pitanje je samo, koji su zaista nasi dometi tamo. Po meni, neka prodju grupu, ja cu biti zadovoljan, a dalje sta god bude doro je. Ja ne znam stvarno koga bih izdvojio. Cini mi se da je ovo najneizvesnije svetsko prvenstvo do sada, bar od kad ja pratim. Cini mi se da ce biti iznenadjenja gooooomila.

VIP.er

Da je mene pre nedelju dana  neko pitao, ja bih izdvojio Argentinu, ali kad sam video da je mutavi Maradona napravio jako los sastav od potencijalnog moguceg ( bez Kambiasa,Zanetija i jos nekih dobrih igraca ), to pada u vodu. Sto se Srbije tice, samo neka prodjemo grupu, meni dosta,a i cenim da nam je to neki limit.
P.S. Brazil nece daleko dogurati  :yes

Mustang.

Baš suprotno od VIPer-a, mislim da će Brazil imat jako dug put u JAR-u. Ne na tronu al 'vidim' Brazil pri vrhu, a očekujem da Š panjolska dobije to onako rutinerski  :hooray:

Darkman Ki-Ninja

Quote from: Mustang. on May 16, 2010, 12:54:46 PM
Baš suprotno od VIPer-a, mislim da će Brazil imat jako dug put u JAR-u. Ne na tronu al 'vidim' Brazil pri vrhu, a očekujem da Š panjolska dobije to onako rutinerski  :hooray:
Š panija?  :no Ne bi bilo u redu,dobii su U21  :vava A  po meni je Brazil onako  :hooray: A od srbije očekujem  dosta toga...

dexnsk

Nemacka osvaja, a posto je prvenstvo u juznoj africi i ako ta selekcija dogura u drugu fazu u tom slucaju necu vise ni pratiti fudbal. Bice mi onda sve jasno ko sta i kako.

Lider

Ovo prvenstvo sto se igra u Juznoj Africi, prvi put u Juznoj Americi ce uzeti Atletiko Madrid iz Bilbao-a. :o :clapping

ToTo

Quote from: Lider on May 17, 2010, 01:26:48 AM
Ovo prvenstvo sto se igra u Juznoj Africi, prvi put u Juznoj Americi ce uzeti Atletiko Madrid iz Bilbao-a. :o :clapping

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

SOLID

Iako je MAradona zajebao dosta stvari, ja ipak od Argentine ocekujem puno... pa cak i da osvoji prvenstvo.  :hooray:
Tu ce se proslaviti neki novi igraci 100% ..... 

Mustang.

Uvijek se neki novi proslavi, ništa manje ne očekujem ni od ovog prvenstva.

ToTo

Hmm..posle dugog razmisljanja, mislim ipak da ce Spanci bez poraza da se prosetaju do vrha. Prejaki su jbg, ne vidim ko bi mogao da ih dobije, mada, bice mnooooogo iznenadjenja siguran sam. NAPRED ORLOVI!!!  :hat

VIP.er

Quote from: ToTo on June 07, 2010, 11:03:55 PM
Hmm..posle dugog razmisljanja, mislim ipak da ce Spanci bez poraza da se prosetaju do vrha. Prejaki su jbg, ne vidim ko bi mogao da ih dobije, mada, bice mnooooogo iznenadjenja siguran sam. NAPRED ORLOVI!!!  :hat
Ne bih ja ni Engleze tek tako otpisivao...

lyudmila pavlichenko

uh, kandidata je vise nego ikad... najblizi osvajanju su spanci  :hooray:, ali ne treba potceniti ni engleze i meni uvek mrske "zabare" (italijane)... brazil vreba iz potaje, kao i argentina i holandija... onda slede portugal, svabe... necu da budep pristrasan, ali nadam se da ce i srbija daleko da dogura, sve je moguce ...

p.s. jesam ja nesto umislio ili je ovaj zreb u eliminacionoj fazi malo uvrnut???
http://www.livetipsportal.com/sr/sp2010-grupe/

pise da ide:
A1-B2
B1-D2
C1-A2
D1-C2

Da to nije neka greska, jer nikad nije bilo takvo ukrstanje, obicno je bilo
A1-B2
B1-A2
C1-D2
D1-C2

easT

Najdraza Holandija
Favoriti : Spanija i Brazil :)

Darkman Ki-Ninja

Zver

Ja se inace nikada ne kladim, ali uplatio sam na bet at home 40 evra, da mi se nadje za prvenstvo....

komara

Quote from: VIP.er on June 08, 2010, 12:20:35 AM
Quote from: ToTo on June 07, 2010, 11:03:55 PM
Ne bih ja ni Engleze tek tako otpisivao...
Ma to sam ja i rekao Englezi ali 100% Kapelo će napraviti dar mar.Kakva Argentina ,Brazil....Š panija je dobra ali im je dosta Evropsko što su osvojili.A Srbija samo da prođe grupu onda je sve moguće!

zliporucnik

ljudi,sta se palite kad je mundijak namesten!
pobednik je srbija.
vratite se na ovaj post 11.07.2010
moze LOCK  :baby

Jacⱪ Sparroⱳ™

Finalisti SP u JA ce biti Holandija i Spanija   :super :super

pxzyy [@] m@x]

ljudi danas Juzna afrika vs meksiko sta mislite koliko ce biti :)

SOLID

Meksiko previse dobar..... ali opet JA je na domacem terenu :D     Po mojoj proceni dolazi X    :DDDDD

Citadel of Pain

Quote from: Zver on June 09, 2010, 12:06:00 AM
Ja se inace nikada ne kladim, ali uplatio sam na bet at home 40 evra, da mi se nadje za prvenstvo....

kada sam video tvoj post morao sam isto da uradim  :super

povodljiv?

ma neeee  ;D

Čujemo se kada se svetsko završi da vidimo kakav je bilans stanja na računu  :wink:

Za početak, danas neka dobije Francuska  :clapping

SOLID

Znaci ne verujem koliko ostecen Mexico za prvi ponisteni gol....... prodata utakmica skroz...Sramota!
   Ali eto ipak dodje X :D   

wOo3cA

Quote from: SOLID on June 11, 2010, 07:09:26 PM
Znaci ne verujem koliko ostecen Mexico za prvi ponisteni gol....... prodata utakmica skroz...Sramota!
dal verujes da ce neko nekome da prodaje i namesta utakmice na WC ? ti si lud...steta sto onaj majmun pogodio stativu  :icon_confused:

STEK

Quote from: wOo3cA on June 11, 2010, 07:14:30 PM
Quote from: SOLID on June 11, 2010, 07:09:26 PM
dal verujes da ce neko nekome da prodaje i namesta utakmice na WC ? ti si lud...steta sto onaj majmun pogodio stativu  :icon_confused:
mrzi me da ti nadjem youtube klip za juznu koreju kad su bili domacini kad su stigli do polufinala...tak oda sve je moguce i da je namesteno!
:console:

SOLID

Verujte mi, sledeca utakmica :  Juzna Afrika - Urugvaj   1   KO VRATA !  :DDDDDD

komara

Ove prve dve utakmice samo govore - NEMA FAVORITA- svi znaju da igraju fudbal!

SOLID

Danas:
 Juzna Korea - Grcka      0-2 gola ili 1X    ;  
Argentina - Nigerija          1
Engleska - SAD                 1  
:rnr

komara

Quote from: SOLID on June 12, 2010, 02:38:29 PM
Danas:
 Juzna Korea - Grcka      0-2 gola ili 1X    ;  
Argentina - Nigerija          1
Engleska - SAD                 1  
:rnr
Losa procena Koreja vec vodi 1-0  :tongue2

Jacⱪ Sparroⱳ™

:worth Gerrard ce biti jedan od najboljih igraca SP

SOLID

Bem ti picke Engleske    :thumbdown

Jacⱪ Sparroⱳ™

SOLID

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on June 13, 2010, 01:20:49 AM
Quote from: SOLID on June 12, 2010, 11:33:16 PM
Zeznule te u kladionici  :icon_question:
Tako nekako :DDDD  Onaj Green prodao na veliko....

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: SOLID on June 13, 2010, 04:49:46 AM
Izgleda, samo me interesuje kako mu je ispala lopta kada uopste nije brzo isla niti nije bila felsh nego je imala obican pravac

SOLID

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on June 13, 2010, 01:15:43 PM
Quote from: SOLID on June 13, 2010, 04:49:46 AM
Izgleda, samo me interesuje kako mu je ispala lopta kada uopste nije brzo isla niti nije bila felsh nego je imala obican pravac
Sad ce opet da se zale na loptu hahahaha

ToTo

Ukrstamo se sa nekom od ovih ekipa, ako prodjemo grupu. Drago mi je da ni jedni ni drugi nisu pokazali bog zna sta. Sve vise sam uveren u nase velike domete tamo.  POMOZI BOZE!!!!  :hat :hat :hat

~LoneWolfs~Extreme

Lose jako srbija startala....

Jacⱪ Sparroⱳ™

Ne znaju primati loptu, ne znaju igrati po zemlji, samo dizu loptu sto je nemoguce Gani dati tako gol ili bilo kome u grupi.

SOLID

Danas  :D
Argentina 1
Mexico 2
Nigerija 2
Pa kud puklo da puklo :DDDD

SOLID

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on June 13, 2010, 06:57:40 PM
Ne znaju primati loptu, ne znaju igrati po zemlji, samo dizu loptu sto je nemoguce Gani dati tako gol ili bilo kome u grupi.
za ovo vreme koje sam pratio prvenstvo...lopta je stvarno cudna...
  previse odskace kao ping pong jbt, sva je nekako elasticna pri udarcu zato verovatno i puno odskace bilo gde da udari.... I cini mi se da igraci i nemaju potrebu da je punom jacinom opale, bilo kako da je udare ona letiiiii :D

Mustang.

Na jedoj su stranici baš lijepo napisali: "Smeće od nogometa u organizacijskom kaosu uz soundtrack zavijanja krda ranjenih slonova."
Razočaro sam se u ovo prvenstvo, valjda dalje neće bit tako siromašno golovima i zanimljivim utakmicama.

lyudmila pavlichenko

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on June 10, 2010, 03:27:09 PM
Finalisti SP u JA ce biti Holandija i Spanija   :super :super

iiii imamo sretnog dobitnika :)):hooray: :hooray: :hooray:
svi su manje vise fulali, par nas je tipovalo na spance, ali ti si jedini pogodio oba finalista :D svaka cast