pitanje (:

Started by ilidan, April 30, 2010, 10:07:04 PM

Previous topic - Next topic

ilidan

Ne znam da li je ovde pravo mesto za ovo pitanje ali morao sam pitam negde :) skoro je na main serveru igrao igrac potpisan kao arkan posle opomene da promeni nick kikovan je(da li je banovan ne znam)...a danas je igrao prilicno dugo igrac sa nickom ante pavelic...nije kickovan(bar ne dok sam ja bio prisutan)...pa ne kapiram u cemu je fora? msm da stvarno treba da se poradi na tome sa kakvim imenima ljudi dolaze na server!

Leeman3

pa nema 24h admina da kickuje

neki rade, imaju real life i sl.....

ilidan

msm da je bilo admina to pokusavam da ti kazem

Lun

Quote from: Leeman3 on April 30, 2010, 10:21:21 PM

"Bad names" list ring a bell moоda?  :wink:

Leeman3

Quote from: Lun on May 01, 2010, 05:42:55 PM
Quote from: Leeman3 on April 30, 2010, 10:21:21 PM

"Bad names" list ring a bell moоda?  :wink:

obratite se cika stringu

Zver

Nemoguće je napraviti skriptu koja bi pokrila sve varijacije jednog zabranjenog imena, prema tome, mora admin da bude prisutan da bi ga rucno izbacio.....
Imena svih ratnih zločinaca su zabranjena, i nekada se dogodi da admina nema na serveru pa tako neki idiot ostane u igri duоe vreme.

Eskimko

Ispade da je general Draza ratni zlocinac  :flag_of_truce

ludi livnicar

Draza je takodje za kick isto kao i Arkan i Ante Pavelic

Eskimko

Zasto je Draza za kick?  studentu   :smartass

komara

Video sam ga ja,ali dok sam se konektovao otisao je (bar da ga kikam). A sto se tice nikova ja mislim da je politika zabranjena ako se ne varam bez obzira o kome se radi-pogotovo nacionalisticki nikovi.

ToTo

Pa ja imam druga, koji se zove Drazen, i nick mu je Draza. Cemu kik?? Imam i druga, koji se zove Ante, cemu kik?? Ali ako neko stavi ime i prezime nekog idiota iz istorije ili sadasnjice, nema vise ni opomena, momentalni kik, jer je takav retard usao na server, ne da igra, vec da provocira.