Vredjanje na verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi

Started by zf|easy, April 13, 2008, 02:46:50 PM

Previous topic - Next topic

zf|easy

S obzirom da se cesto dogadja da se pojave igraci koji vredjaju na nacionalnoj osnovi predlazem da se ovde okace screenshoot-ovi sa porukama gde se vide uvrede pa da se tim igracima onemoguci igra na serveru.

Pozdrav.

$tring

podrzavam... bitna stvar je da uhvatite neku bitangu (tipa Ironc, Citadel, El Muerte, Zver, Clumsy, VIper ...) kako bi mu uhvatili IP adresu ili u nekim slucajevima ceo opseg. Sam nick name prakticno nista ne znaci, ali pomaze......

Svakako okacite snapshot-ove, ali svakako gledajte da prijavite nekom od admin-a.

clumsy

eto ja sam skoro uvek online. tako da mozete meni javiti slobodno i kada sam kuci ili na poslu. moj xfire: clumsy99

[WC]=CyClops=

Slika + datum i vrijeme bi tebalo biti dovoljno da admin pronađe i oapli ban.

Ovo piše pod v1.3 patch:

log prints now include client guid, id, and name. (This will be useful for logging stats by actual player GUID, rather than by player name)

Dakle u logu bi trebao biti player GUID uz ime, koji je valjda isti bez obzira što netko kasnije mijenja ime i/ili IP adersu ako je ovome vjerovati. Navodno i PB ban radi prema tome, a ne prema imenu igrača mada to radije provjerite na njihovom webu.

5i5a

Jao ko kaze,eeeee,znaci ne vjerujem.
Ti si meni srao da sam ustasa i da idem na cro server igrati,samo zato sto sam te ubijao iz steka,i sad ti postavljas ovu temu,kako te nije sramota.
Samo sto se meni ne da smarati sa tim i da nekog optuzujem za nesto.
I sto je najgore od svega nisam ni hrvat a kamoli ustasa, ne zanam kako si to zakljucio.

|ndb| Dusan Silni

Podpredsednik

GuRuGeoRge

Evo ovako,danas igrao Toujane i pojavili se odjednom likovi iz CHGZ klana,neki retardi teški,kao Ustaše su, pa došli provocirati...Nisam bio lenj,pa sam napravio ''par'' screenshot-ova:

Niko nije reagovao na njihove bedne provokacije,samo su rekli da su kreteni i na tome se završilo,i zato se zahvaljujem svim normalnim igračima koji su tada igrali,mojoj braći po oruоju iz EX-YU....A da, još su rekli ovi pizdeki iz CHGZ klana: SADA CEMO VAM POKAZATI KAKO USTASE IGRAJU!!!...Pa ''pokazali'' su nam... :rofl  :rofl Na mapi Toujane ispušili 12:3 naоalost nisam napravio ScShot,a na ovoj drugoj vidi se rezultat od 5:0 pre kraja prvog poluvremena,kada su konačno otišli...Na te 2 mape mojih je bilo ukupno 5 flagova,jbg iznervirali me pa sam odigrao kao nikada do sada...A i oni nisu nikakvi igrači,a i kao ljudi su nula,bilo mi je zadovoljstvo da ih ''prоim''...

Smrt fašizmu,sloboda narodu !

mil0s

IronC

Jesu obrisani jer nisu u vezi sa temom " Vredjanje na verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi ".

ToTo

Ti Clumsy bolje nadji nesto za  :icon_bad:, nego sto si stalno on-line  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

mil0s

Mislis da "..........." jednog od vasih clanova svima na serveru nije vredno da se pomene na forumu, ili mislis da treba da se pokrene nova tema? GL sa forumom na kome se brisu postovi...

Zver

Posto nije bilo namenjeno nikome licno, ne smatram to kao uvredu, znaci covek je napisao, da ........ onima koji idu u prolaz a to je zato jer cela ekipa gubi, zato sto neki ljudi jednostavno idu tamo gde ne treba da idu. Ako si se ti nasao uvredjen, ne znam sta da ti kazem, znam sigurno da nije bilo upuceno nekom odredjenom coveku. Takodje ova tema se zove vredjanje na nacionalnoj i verskoj osnovi, pa si ti malo promasio temu, a btw, interesuje me na kojem forumu se ne brisu offtopic poruke????

mil0s

Nije obrisano zato sto je offtopic, nego zato sto clan bitangi 'ebe majku svima na serveru. To je pub server i ne mozes da ocekujes da svi idu tamo gde je neko iz bitangi zamislio. Nisam hteo da postavljam, al videh ovde temu pa sam se setio da sam uzeo SS.  :suicide

IronC

Obrisano je bas zato sto je off, ne sto se tice Mykel-a, kolko sam video lepo pise " Ne kroz ulicu, mamu vam jebem..." kakve to veze ima sa " Vredjanje na verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi " , tako da nemoj da kakis nego si mogao da stavis novi post i sve bi bilo ok, posle toga ide raspravka o fps itd to nije off a?
Debilana.

Mykel

Milose verujem da nisi ni prochitao , a kamo li SSovo da sam pre toga 3-4 puta rekao, ljudi nemojte ici kroz ulicu, a? Kad sam krenuo da psujem odmah si skapirao  :icon_idea:"ovaj ludi Mykel viche za ulicu nesto, aaaa vidi ga sto psujeee". Moram da priznam da sam par puta na serveru psovao direktno ljude samo da proverim da li su AFK,a sto se tiche ulice na matmati ili nekih budzaka na drugim mapama, gde nas neprijatelj pobije ko babane, kapiram da su svi vec stariji od 18meseci skapirali NE TAMO.
  Da, sve u svemu nije uredu da tako postupam na serveru gde bih  morao da sluzim za primer i ovom prilikom ti se izvinjavam :down (naravno ako nisi isao u ulicu)

Mr.Hyde

Alo deco! Miloshe i ostali trebali bi ti i tvoji drugari da osnujete klan koji bi se zvao "postovaoci lika i dela gosi'n Mykela,Dusana,Stringa..."
koji su vam iz licnog hira obezbedili prostor za svakodnevno igranje i kvalitetno ubijanje dosade.Tako da ako vam neko kaze NE TAMO onda ne idi tamo jer zna zasto ti je to rekao... Mislim da se svi vi lepo zabavljate na ovom nasem serveru,a kada kazem "nasem" to je server svih nas koji se tamo igramo i za koji niko ne daje ni dinara mada je kupljen za pare.... s'toga postuj to!

potpredsednik Rambo

Deder da i ja, što bi rek'o drug Staljin, reknem koju :icon_razz:
I to bas u vezi tog psovanja od strane iskusnijih igraca...
Milose, da ti kaze cika rambo... nemoj se ljutiti.
desava se to. nije tim ljudima lako...oni su gotovo stalna ekipa na svom serveru gdje svakodnevno dodje po par novih igraca... i to pocetnika u COD-u.
Razlaufa se bitka, recimo na Tobruku, ti si Svabo i igras sa drugom Mikeleom u timu. Citava svapska bulumenta se spawnuje na terasi i samim tim je i drzi a ti se recimo spawnujes blizu tunela i odlucis da krenes kracim putem po zastavu, da ne kazem kroz tunel. e kad to uradis ti jebes englezima njihovu spawn poziciju i onda ce oni poceti da se radjaju u onom jebenom zatvoru na terasi. e sad, posto svabe drze terasu vjerovatno neko od nasih guzi engleze sa onih prozora na kojima su resetke. ako ti prodjes kroz tunel, englezi ce poceti da karaju nase na terasi..ima da uleti neko, tipa Muerteta koji ce fino uz lagani tango da podijeli 4-5 kundaka i pocisti kucicu a onda pade i terasa (jer murta obicno ne ide sam).
znaci, ti si svojim pro9laskom kroz tunel ujebao minimum 5-6 ljudi koji su gore na terasi i ne ocekuju da im neko dodje s ledja.
isto sam i ja radio kad sam poceo da igram dok nisam shvatio zasto vicu na mene. eto i ti...nauci cake i nemoj se ljutiti...vjerovatno su i oni objasnjavali fino svim novopridoslima ali brate novopridoslih ima svaki dan...i ljudi pogubili zivce.

P.S. I znam da je offtopic ali hocu da mi se objasni kako to drug Mikele sa sacmaricom ubija ko snajperom? Deder istinu na srijedu da ne moram kopati  :doc

P.P.S
Auh! Tek sam sad primjetio sa kakvim erotskim nabojem sam obojio ovu poruku. Heh...neka je...

Mr.Hyde

Mykel

Jeste da je chetvrtak ali evo:
U rukama Mandušića Vuka svaka puska radi ko automatski snajper.  :spiteful  Rambo, brate po oruzju i bitkama, ima vise scenarija gde te sachma moze ubiti sa 100m ili ti iz tri pm.
   Jedan od mogucih scenarija: Sve u svemu se svodi na to da jos neko puca na tebe koga ti na killcamu ni ne vidis, pojavi se Mykel sa sachmom i hirurski preciznim pogotkom iz vec spomenutih 3pm ti skine ono malo sto ti je preostalo od pogotka repetirke ili nedaj boze MP44.     
     Drgi scenario: primetio sam da se u nemogucim situacijama pred smrt...(ja to zovem metak iz ochaja) ili onaj poslednji metak u okviru mogu nazvati fatalnim po sluchajnog prolaznika. Chesto mi se desava da bas poslednjim metkom pogodim u glavu, ili chak pod teskom neprijateljskom paljbom izranjavan uspem da ubijem 2-3 komada. Moramo priznati(vecina ce se sloziti)  da svaki susret sa Rambom je direktno gledanje smrti u lice. Znas da ljudi u bezizlaznim situacijama daju svoj natprirodni maximum i uchine stvari koje niko ,pa ni oni sami ne ochekuju.
  Scenario treci: poznatiji pod nazivom "Teorija zavere", je to da mykel chituje ili su pak bitange (kontrolisuci server) podigle aj da kazem ubojnu moc svih bitangi- BUSTOVALI su svoje kolege iz klana. aaa? dobro zvuchi  :D
  Svako ima pravo da veruje u bilo koju verziju.

Al_Capone

Zadrzavamo pravo da ne odgovaramo na pitanja u vezi treceg scenarija :scenic

potpredsednik Rambo

i sta kazes dobri moj Mikele...svaki susret sa Rambom je gledanje smrti u lice...
I jeste... ALI MOJE SMRTI!
Molim te da iz pijeteta sledeci put padnes mrtav, ama ne moram ni da te dotaknem, kad me sretnes. :))))

Mykel

Al_Capone

Banao sam ga,ocito covjek nema pametnijeg posla vec pametovati i provocirati ovdje.

*SPARTANAC*

E da vutra dobro si okacio,posto stalno imam intervencije oko tih likova sto psuju.... jel radi taj auto-kick na SDu??? :icon_confused:

Maki

Ma da treba da podesite automacki kick,tako je i na Cro clan serverima bilo podeseno cim pomenes neku rec ala j.... t. ili k.... automacki te izbacuje pa ti psuj kolko oces :spiteful

Foxy

Treba da stavite da nakon jedamut kad nes kaze da ga auto kick izbaci!!!

Rusha

Danas izmedju 13 i 14h na MAIN serveru... nisam jedan od onih koji vole da ulaze u rasprave  tako da evo 2 screenshot-a pa nek admini odluce  :wink:

nakon toga sam mu rekao nesto tipa bices prijavljen za ovo... i usledilo je

~LoneWolfs~Extreme

Ja mislim da bi rijec mater trebala bit u autokicku,a ne kod vas u autokicku je mrs,pa ko je tu lud :shok

ded4

da stvarno, glupe reci su u autokiku, a one koje treba da budu, nisu! :dummy

m.shadows

pa vidite, ima neke veza sa Vredjanje na verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi, zar ne
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/cd2623baad4f4e9db31264e28fbc8d68a5d8f5d3.png

P.S. Ovaj pored se spremao bacit bombu samo da znate nije poludeo!!!! :diablo :diablo :diablo :diablo

GuRuGeoRge

Funkerman

m.shadows

PA OVAKO, OKO 4.30 POSLEPODNE DOSAO JE NEKI  <SCRAME><NERO> I PITAO ME ODAKLE SAM.KAD SAM MU REKAO DA SAM IZ SRBIJE, VIDITE STA JE NAPISAO.MISLIM DA NEKO TREBA DA KONTROLISE NA GARAZI OVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROTIV NJEGA SU JOS BILI I TERMINATOR,LANG,ARAHNE.....

KAO STO VIDITE JA SAM GOVORIO SAMO:SABANE
TREBAO BI NEKO OD BITANGI DA VIDI OVO!!

Zver

Ja sam takodje prisustvovao kada si ti izvredjao coveka koji ne zabada zastavu, pa takodje nisi bio kikovan.

Zver

Ne branim nikoga, kazem ti bio sam prisutan, istina majku mu nisi spominjao, ali bilo je nesto tipa konjiho, volino ..... i to je vredjanje slozices se samnom.

Lider

Quote from: Zver on May 03, 2009, 10:00:13 PM
Ne branim nikoga, kazem ti bio sam prisutan, istina majku mu nisi spominjao, ali bilo je nesto tipa konjiho, volino ..... i to je vredjanje slozices se samnom.
:hmm to mi je poznato od crazyja   :)

komara

Ne razumem zasto ljudi vredjaju bez obzira pod kakvim su adrenalinom ako sam popizdeo onda ili psujem na glas kuci ili udarim rukom o sto.  :icon_grrr:

Freestyler

da, i kod mene je takav slucaj
kad poginem na neki glupi nacin, obicno od headshotova od kojih ginem u 90% slucajeva (jer ja sam covjek s najvećom glavom na serveru oćito) psujem doma da sve grmi
ali nakon tih 10 sec ,nakon što se ponovo spawnam sam opet ko nov i idem dalje bez da sam rijec reko ikom na serveru
(i onda  pola sekunde nakon što se spawnam me ubije bomba,pa opet doma grmi  ;D )

Lider

Quote from: cR4zY-n^ on May 04, 2009, 06:54:15 PM
Quote from: Lider on May 03, 2009, 10:25:22 PM
Quote from: Zver on May 03, 2009, 10:00:13 PM
:hmm to mi je poznato od crazyja   :)

Konju!  ;D

(sala)
Ovo ide na forum!!!
:tongue2

[WC]=CyClops=

Ma daj ovaj topic je totalni promašaj, samo se svodi na obezglavljivanje onoga koji je nekog prijavio, umijesto prijavljenog i to tako od samih početaka.

Neki ne kuоe očito da je velika razlika između nacinalnog, rasnog, seksističkog vrijeđanja i uvalčenja rodbine (bliоe i dalje u psovke) naspram običnih osobnih prepirki kao glupane, čiteru, n00baro, tupane, BABANE i slično.

Shvatite jednonom da se na netu ne mogu zaustaviti osobne svađe između igrača, ali kad iste pređu stepenicu više na rodbinu ili nacionalno, onda to je materijal za ban, bar bi meni bio. A ako nije onda nek svima nije i maknite forum za оalbe i stavite na server da je za starije od 18 i svi fino jebu mater svima kad im ne ide.

komara

Od skoro sam poceo da igram na bitange serveru ali toliko vredjanja (ne na nac.,ver. i ras.) nego klasicno vredjanje nisam jos video  :ne_razumem umesto da igraju kao na primer danas kada su nas razvaljivali a u timu u kom sam ja bio oni zalegli i udri po svadji i vredjanju,ovi za to vreme nam odnesose sve zastave.  :flag_of_truce

Lider

Quote from: komara on May 14, 2009, 05:19:40 PM
Od skoro sam poceo da igram na bitange serveru ali toliko vredjanja (ne na nac.,ver. i ras.) nego klasicno vredjanje nisam jos video  :ne_razumem umesto da igraju kao na primer danas kada su nas razvaljivali a u timu u kom sam ja bio oni zalegli i udri po svadji i vredjanju,ovi za to vreme nam odnesose sve zastave.  :flag_of_truce
Nisu im ravne ni seoske strine :whistling

komara

Quote from: Lider on May 14, 2009, 08:06:25 PM
Quote from: komara on May 14, 2009, 05:19:40 PM
Nisu im ravne ni seoske strine :whistling
e bas to bili su gori od strina

m.shadows

Jos jedan razlog da se main prebaci na ORG pa da bude ban za ovakve stvari