MOLIM VAS POMOZITE u vezi sa CALL OF DUTY 4 MULTIPLAYER !!!!!!!!!!!!!!!

Started by KoLe_nS, April 12, 2008, 09:33:48 PM

Previous topic - Next topic

KoLe_nS

:'( :'(    :( :( :(POZ SVIMA !!!!!!! Trebam pomoc u vezi Call of Duty4 !! STA Treba da uradim da mogu preko neta da igram ????? non stop mi pise kad hocu da se konektujem na neki server pise sledece :EROR key code in use.Please try reconnecting later.        POMOZITE MOLIM VAS !!!!!!!!! inace preso sam igru 3 puta od dosade ali igra je VRH!!!!!!!!!! :wah

[WC]=CyClops=

Ako zaista misliš da je igra VRH i cijeniš trud uloоen u igru, onda se zahvali programerima koji su radili na njoj tako da je kupiš pa moоeš igrati online do mile volje bez problema na svim serverima koji postoje, regularnim i crackanim.

Siguran sam da se da po pristojnoj cijeni nabaviti rabljeni CD key ako ti je nova igra preskupa, ili čak mijenjati za key neke druge igre koju posjeduješ.

Leeman3

1. deinstaliraj igru

2. idi u lokalnu prodavnicu pc igara i kupi COD4 disk

3. instaliraj igru (sa tog dvd-a)

Zver

Ne pokusavas da se konektujes na dobre servere, odnosno dobri su oni samo traze original igricu, treba ti cracked server, ima ih na netu koliko god hoces, i jos jedna sitnica, updejtuj igricu na verziju 1.4-5

KoLe_nS

jel zna neko te cracked  servere gde netreba original!!ako neko ima neki neka mi da!!HVALA!!!

Zver

KoLe_nS