News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

hahahhahah bitange vidite ovo kopiraju vas WEB

Started by pxzyy [@] m@x], April 10, 2010, 11:43:57 AM

Previous topic - Next topic

cod.Gaming_Quicker

zlenzlla

Al_Capone

Citadel of Pain

Desavalo sam da nam kradu logo, akcije koje osmislimo, delove sajta ali ovako nesto jos nisam video  :facepalm:

Apsolutno sve kopirano, sajt, tekstovi, twiter  :yikes: čak su i kompletan forum prekopirali  :||

Kakva gomila dоibera

El Muerte

Ovo se u normalnom svetu naziva kradjom intelektualne svojine & autorskih prava i kaznjivo je zatvorskom kaznom. :doc
Mada mislim da bismo mogli da trazimo gasenje tog linka na osvnovu kradje....
Citadel zna vise o ovome posto studira pravo.

I da...slazem se sa Citadelom....gomila plagijatorskih dzibera nesposobnih za intelektualni i kreativni rad.

:suicide

Jacⱪ Sparroⱳ™

pxzyy [@] m@x]

Mustang.

OMG . . kakav fail  :yikes:
Mene bi bilo sramota tako nešta napravit  :spiteful

Kurt Rasel

Vao kako kul, nadam se i da ce takvog neceg i ovde biti nekad.   :(

kordoba

Apsolutna kradja !!!
http://www.arsetnorma.com/Serbian/zakoni/Zakon%20o%20autorskom%20i%20srodnim%20pravima.htm

Zakon o autorskim pravima

http://www.sokoj.rs/repository/CMS/7_propisi/zakon_o_autorskim_i_srodnim_pravima.pd
Clan II   stav 1.
011/3346587 - pozovite, zastitite svoj rad

I zabranite istima da se pojave na serverima  :mafia

Spinx!!

Spinx!!

Posledenje reci jednog umetnika

[19:06] KECHER: http://www.veterani.site40.net/
[19:06] KECHER: vidi
[19:06] KECHER: obrisao sam
[19:10] KECHER: si se uverio?

93deki

AHAHHAHAHHAHAHAH  :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yike

MOZETE RADITI STA OCETE,,,,IMAM CEO HMMM NISTA OVAJ VIDITE OBRISAO SAM ALI NAMESTICU NESTO STO NIKO DO SAD NIJE VIDEO!!!!!!!!!!!!

Al_Capone

Ne stavljaj veliki font da ti ne bi pukao ban  :super
Veze ti nemas , copycat jadni, ni to ne znas kako treba uraditi...

93deki

ok kako ti kazes........ :rofl :rofl :rofl

El Muerte

Predlazem ti dzibercicu da pogledas zakon o autorskim pravima  - koji je Kordoba postavio.
A ironija je da si samo zatrazio pomoc, verovatno bi je i dobio, a ovako si pokazao pravo lice jednog malog plagijatora.
Pokenjao si se u tanjir iz kojeg jedes  :suicide

STEK

bicu iskren....ovom wnb KECHER...treba pomoc...neka bilo kakva...dete je u ozbiljnim problemima...u stvari jedan Kolektivan BAN_<3_ftw

93deki

:handshake: mir mir niko neje kriv....    :yikes:

Ajde tema lock izbrisano je sve bmk :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic

STEK

pa da...sad si sve izbriso i sad si miran...da oce pa da te tuze... :vava

Lider

Na giljotinu, na glavnom trgu pred pobjesnjelom masom! Hu huuu giljotina, hu huuu  :clapping :clapping :clapping
:baby

komara

Mustang.

Moоda sad nema kad su maknili, al' bilo je sve potpuno isto osim što je njihov forum bio plave boje, a ovdje je crvene . . . :smartass

STEK

Quote from: Kecher on April 12, 2010, 02:19:42 PM
QuoteMoоda sad nema kad su maknili, al' bilo je sve potpuno isto osim što je njihov forum bio plave boje, a ovdje je crvene . . .

AHAHAA ko je maknuo.... nes naci jer je na mom compu kao webhosting...... + IMA PW ZA ULAZENJE NA SAJT   :handshake: :yikes:
sta dalje reci....No comment!

PS:Lider de baci onaj tvoj poseban avatar za ovakve idole!!!!!

93deki

QuoteMoоda sad nema kad su maknili, al' bilo je sve potpuno isto osim što je njihov forum bio plave boje, a ovdje je crvene . . .

Normalno da sam obrisao,, jer sam teo da vidim kako to izgleda...

Jacⱪ Sparroⱳ™

STEK

AHAHAHA...... :hooray:
bravo lider-u..imas gajbu neceg...od mene!!

zlenzlla

Quote from: STEK on April 12, 2010, 07:02:53 PM
AHAHAHA...... :hooray:
bravo lider-u..imas gajbu neceg...od mene!!

Daj mu na flasicu.  :whip3:

Darko

A meni jos bilo krivo sto sam pogresno procitao pa sam ih duze vreme zvao VETERINARI umesto veterani...

Team.iNfamous*DrDrift

Ovaj Kecer stvarno misli da smo glupi.Ugasio sajt na nekoliko dana dok ne prodje frka,kasnije ga opet podigao.  :suicide :thumbdown :thumbdown  :icon_grrr: 

evo link-a http://veterani.noadsfree.com/web.html

ni forum nije ugasio http://veterani.noadsfree.com/forums/

i dalje  je isti kao i bitange 

ako vam ne udje na sajt iz prve pokusajte opet jer su low-are izabrale i low FREE hosting  :yes  :yes

93deki

LOL ....

Namerno sam samo stavio menu isti...... a ostalo nein   :stoner:

DRIFT ja sam ti sinoc rekao ono a to ce biti istina docu tamo pokrjacu tebe i tvog brata laznog..

Darko

Dejan Bakovljev od oca Cedomira
rodjen 04.03.1993. godine
JMBG:0403993840006
adresa
Kikinda, Dragutina Ristica 5
telefon 0230 441 633

Ovo je lopov koji nam je ukrao nase ideje i nas rad. :doc

Moj ti je savet da sto pre uklonis ceo sajt i forum inace preduzimamo malo ozbiljnije korake...  :whip3:

zlenzlla

hahahhahah  Koji opasan momak.  :D

Bravo Darko.  :drinks2

Lider

Zver

Kečer, mislim da je ovo dobra lekcija. Ako оeliš  nešto u оivotu da napraviš, nemoj to krasti od drugih, malo se potrudi pa napravi sam.

Eskimko

Quote from: Darko on April 15, 2010, 01:38:23 PM

Dejan Bakovljev od oca Cedomira
rodjen 04.03.1993. godine
JMBG:0403993840006
adresa
Kikinda, Dragutina Ristica 5
telefon 0230 441 633

Ovo je lopov koji nam je ukrao nase ideje i nas rad. :doc

Moj ti je savet da sto pre uklonis ceo sajt i forum inace preduzimamo malo ozbiljnije korake...  :whip3:
koji rad,spustam kapu   :worth :worth :worth

Team.iNfamous*DrDrift

:||         Haha tek sad vidim koji je to smokljan. Brate mogu te pojesti za dorucak iako si me stariji 2 godine, zato slobodno navrati da me istuces. Jedva cekam. Da bude posteno polomicu desnu ruku kako bi ti imao neku sansu. Kad i gde god hoces javi mi na xfire.         

IronC

Udri Milicijo ! Udri ! Pokazi im ruku zakona !  :o

Darko

STEK

kordoba

Dostaaaa!
Ne napadajte mi kolegu !!!
jedva docekaste da udarite po policiji... Eeee nece moci  :mafia

Kazi im Darko, kazi...
Sta bi ste Vi bez nase narodne policije ?!?!  :spiteful

93deki

HAHA to je slika od 6 razreda....

Nek slobodono dodje policija.....Ali ta adresa nevazi jer sam se preselio :P

Lider

Quote from: Kecher on April 15, 2010, 09:06:55 PM

UUuuu jes' vas zajeb'o!  :facepalm:
:o

STEK

Quote from: Lider on April 15, 2010, 09:09:37 PM
Quote from: Kecher on April 15, 2010, 09:06:55 PM

UUuuu jes' vas zajeb'o!  :facepalm:
Lider..de mu o5 onaj avatar....

Mustang.

:facepalm: Poprimi normalnu boju KECHER, ne stoji ti zelena . . .

Zver

Darko

Sine, ko je pominjao da ce da dolazi policija?

Nece policija, oni su sad ova demokratska sto nece da bije, ali ako ne uradis kao sto sam ti rekao budi siguran da ce neko doci...

P.S. Vise ti necu nista napisati, ne pada mi na pamet da se sa tobom nadmudrujem, ja sam svoje rekao i ako si iole pametan momak znaces sta ti je ciniti. Lepo sam te upozorio pa sada ili pamet u glavu ili snosi posledice.

Lider

Ocekujem neke snimke na youtubu s eksplicitnim sadrzajem poslje posjete doticnom!  :party2 :party2 :party2

kordoba

E neka si mu rekao !  :yes
Kakve veze ima adresa, maleni...  Vidis da ovde ima starijih ako ne i pametnijih ljudi, dakle stvarno se ne inati... Imas ono sto je cika Zver napisao JMBG a u prevodu znaci jedinstven maticni broj gradjana... e to ti zalepe kad se rodis i dzabe ti je menjanje adresa i zemalja, ako neko hoce da te nadje - nacice te...
i ne na tvoj virtuelan nacin, nego licno!

Lepo se izvini, kazi: "Necu vise nikada"... Pa da se sve zaboravi...

Ako budes dosadan, podnese se fino krivicna i bla, bla, bla

Igralo se dete, a napravilo sebi posledice za citav zivot... ne mogucnost zaposlenja u drzavnim firmama, stalno prolazenje kroz evidencije itd...
Mogu ti reci da su sada kazne jako ostre, s` obzirom da se ulizuju da udju u Evropu, a onda moraju da rese pitanje piraterije i intelektualne svojine i bla, bla, bla...
nadrljas jer si se zezao...
nije vredno toga...
Jedno: "Izvini" ali onako iskreno sa pokajanjem bi valjalo... A "Bitange" nisu ni blizu bitangi, dobri su momci samo mozda sa pogresnim imenom  :hmm

93deki

QuoteE neka si mu rekao !  Yes
Kakve veze ima adresa, maleni...  Vidis da ovde ima starijih ako ne i pametnijih ljudi, dakle stvarno se ne inati... Imas ono sto je cika Zver napisao JMBG a u prevodu znaci jedinstven maticni broj gradjana... e to ti zalepe kad se rodis i dzabe ti je menjanje adresa i zemalja, ako neko hoce da te nadje - nacice te...
i ne na tvoj virtuelan nacin, nego licno!

Lepo se izvini, kazi: "Necu vise nikada"... Pa da se sve zaboravi...

Ako budes dosadan, podnese se fino krivicna i bla, bla, bla

Igralo se dete, a napravilo sebi posledice za citav zivot... ne mogucnost zaposlenja u drzavnim firmama, stalno prolazenje kroz evidencije itd...
Mogu ti reci da su sada kazne jako ostre, s` obzirom da se ulizuju da udju u Evropu, a onda moraju da rese pitanje piraterije i intelektualne svojine i bla, bla, bla...
nadrljas jer si se zezao...
nije vredno toga...
Jedno: "Izvini" ali onako iskreno sa pokajanjem bi valjalo... A "Bitange" nisu ni blizu bitangi, dobri su momci samo mozda sa pogresnim imenom  Hmmmm

Ali sad stvarno... Izvinjavam se na zezanju (ja sam se zezao,a nisam teo vas da opteretim mojim zezanjem ok dobro),jos jednom obrisano je ovog puta sve aman sve..

www.veterani-clan.tk
http://www.veterani.site40.net

I jos jednom izvinjenje (primate ili ili ne,i da neprimite opet nece nista da bude .... :flag_of_truce :flag_of_truce)

pxzyy [@] m@x]

Citadel of Pain

Quote from: Kecher on April 16, 2010, 12:26:40 AM
Ali sad stvarno... Izvinjavam se na zezanju (ja sam se zezao,a nisam teo vas da opteretim mojim zezanjem ok dobro),jos jednom obrisano je ovog puta sve aman sve..

I jos jednom izvinjenje (primate ili ili ne,i da neprimite opet nece nista da bude .... :flag_of_truce :flag_of_truce)

Bravo  :clapping

Š teta što je čika Kordoba morao da ti nacrta, posle četiri ispisane strane na forumu...al' bolje ikad nego nikad  :wink:

Mada, već sam se ponadao da ćemo od tebe morati napraviti primer  :yes, za sve klince koji dobiju slične idiotske ideje.

pxzyy [@] m@x]