News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Battlefield Bad Company 2

Started by kordoba, April 08, 2010, 03:44:18 PM

Previous topic - Next topic

kordoba

Da li neko igra ?
8)

Mustang.

Ja sam prob'o, al' nije meni to ništa bolje od 'stare' CoD2-ice . .  8|  :spiteful
Ali 'ko voli nek izvoli  :)

dexnsk

Ja igram, i igra nema premca.

kordoba

Da...razliciti su komentari, podeljena misljenja...  :hmm

tako se i ja osecam... kao da izneverim stari dobri COD2 kad god zaigram Battlefield, ali moram priznati da je sjajna po onome sto meni znaci a to je realnost upotrebe vatrenog oruzja i orudja...  Po tome je zaista nenadmasna... :super

eXer

Kupio ključ u Americi za 19.75$ i nikad nisam bolje utrošio novac ! Nisam igrao ništa drugo evo već 10 dana. Š ta bi uigrana ekipa poput Bitangi recimo mogla da napravi u ovako timskoj igri to je nevjerovatno!

Realno, svestrano, osvjeоenje !

VRH!

fanTom!

Ja sam pre igrao....ali vratio sam se ponvo igra je super narucito multi player  :) svima preporucujem da probaju  :super

dacho

cao.
Kako da se konektujem na neki server preko IP adrese ili kako da ga dodam u favorites, nema mogucnosti da se spusti konzola na "~". Hvala

dexnsk

Quote from: dacho on April 25, 2011, 01:38:27 PM
cao.
Kako da se konektujem na neki server preko IP adrese ili kako da ga dodam u favorites, nema mogucnosti da se spusti konzola na "~". Hvala

Serveri se dodaju tako sto ces ukucati ime servera, jer opcija za dodavanje preko ip adrese nema. A to radis u Multiplayer/Server Browser.