//SRB rem@// psovanje i vređanje

Started by GuRuGeoRge, March 29, 2010, 07:45:11 PM

Previous topic - Next topic

GuRuGeoRge

Nisam 100% siguran, ali mislim da je ovaj mali nOOb pacijent iz EX BadBoys klana...Bilo kako bilo mene ovo ne dotiče, ali kvari reputaciju Bitange serverima i ljudima koji po 1. put dođu ostavlja vrlo loš utisak..Da ne tupim više evo vam 6 SC-a od danas, pa vi presudite šta s njim:

Za one koji ne znaju, da bi videli pravu veličinu slike, desni klik mišem i 'Open Image' (bar kod mene u Operi 10.51)

sniper elite

Ma to je bad boys marko!Svi su ga provalili i zna se da je on (rema=mare), a po ponasanju zna se ko je nemozes da promasis njegovo ime.Njemu ban nista ne znaci tako da je suludno ista raditi sa njim.Treba ga samo kulirati :violin:

Eskimko

Quote from: $carFace on March 29, 2010, 08:33:06 PM
Ma to je bad boys marko!Svi su ga provalili i zna se da je on (rema=mare), a po ponasanju zna se ko je nemozes da promasis njegovo ime.Njemu ban nista ne znaci tako da je suludno ista raditi sa njim.Treba ga samo kulirati :violin:
lepo sam ti ja reko to je marko

Eskimko

Quote from: thosl on March 29, 2010, 11:15:57 PM
cinkara
ti se predstavi pod kojim nickom igras ili nemoj da smaras u svakom topicu bez veze

Jo[)za

Ja bi tom marku preporucio da ide u popravni dom

lyudmila pavlichenko

popravni dom??? meni se cini da je on vise za neki institut - recimo "dr Laza Lazarevic" i sl. tamo vole da promatraju ovakve slucajeve... :baby

sniper elite

Quote from: lyudmila pavlichenko on March 30, 2010, 04:50:04 PM
popravni dom??? meni se cini da je on vise za neki institut - recimo "dr Laza Lazarevic" i sl. tamo vole da promatraju ovakve slucajeve... :baby

:rofl   :rofl  :rofl  :rofl   :ok2

AlekSerbia

Quote from: Eskimko on March 30, 2010, 10:40:50 AM
cinkara
ti se predstavi pod kojim nickom igras ili nemoj da smaras u svakom topicu bez veze
a ti eskimko kao da si rodjen u cod2 sve znas .. nemoj da napadas thosl ... ako ti je napisao "cinkara" Sta te boli tuki jeste nije . sta mogu da mu urade nista .. String ih banovao i evo ih ponovo .. po tvome trebalo bi ic coveku kuci lomit prste kako nebih igrao . neki ljudi nisu svoji .. ne znaju da prestanu .... ako znas da kuliras kuliraj ako ne . jbg nauci ..

93deki

ma to je badboys marko

Kad god vidim preko xf da igra na garage ja ga pitam koji ti nick i on moron kaze.... :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Eskimko

Quote from: |KingSerbia|Alek on March 30, 2010, 07:32:32 PM
Quote from: Eskimko on March 30, 2010, 10:40:50 AM
cinkara
a ti eskimko kao da si rodjen u cod2 sve znas .. nemoj da napadas thosl ... ako ti je napisao "cinkara" Sta te boli tuki jeste nije . sta mogu da mu urade nista .. String ih banovao i evo ih ponovo .. po tvome trebalo bi ic coveku kuci lomit prste kako nebih igrao . neki ljudi nisu svoji .. ne znaju da prestanu .... ako znas da kuliras kuliraj ako ne . jbg nauci ..
ko ga napada,samo sam mu reko da kaze pod kojim nickom igra,a ne da u svakom topicu da po neki komentar,a niko ga i na zna :violin:

AlekSerbia

Quote from: Eskimko on March 30, 2010, 10:41:46 PM
ko ga napada,samo sam mu reko da kaze pod kojim nickom igra,a ne da u svakom topicu da po neki komentar,a niko ga i na zna :violin:
Ma gledaj Ovako . Decko dal igra ili ne . to je nebitno . sto posto da igra .. sta imas ti od toga . sto ce on da ti kaze koji je njegov nick  ? da neces mozda da mu drzis predavanje o tome sta ti znas ne dolazis tamo nisam te vidjao  .Pa ja dodjem na garage kad je main pun . nema mesta odigram i meni je kul . ne obracam paznju bas na to ko sta pise . ne interesuje me previse  .. jer doso sam da se zezam tj da igram igricu.. a i ti bi isto to trebao da radis a ne da pises ovde to je marko to je stefan.. boli te nesto uvo za njih .. dodju vidis ih odes na xf . nadjes nekog od Bitangi . napises to i to i cao oni ga kik ...  :stoner:

thosl

STEK

Lider

Internet huligani, olicenje muskosti. Krajnji produkat neustrasivosti i hrabrosti.  :mafia

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Lider on March 31, 2010, 07:42:46 PM
Internet huligani, olicenje muskosti. Krajnji produkat neustrasivosti i hrabrosti.  :mafia
Tako je Lideru.
hihi  :super

93deki

ma to nije Regy da RAJKO to neki low koji misli da uvali nesto rajku ..... Ja rajka znam i idemo u istu skolu , a ovaj low samo izmislja.. :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_dick: :icon_dick:

thosl

valjda ja znam koji nik koristim dok igram :whip3:

k1t k4t

uspeo sam da nabavim njegov xf xf mu je markozvezda

sniper elite

haha pa kit kat sto mene nisi pitao?!Njihovi xfirovi su npr://bad Boys//Stefan=stefanzvezda.Tako idu ako ti trebaju njihovi xfirovi ja ih imam sve :drinks2

thosl

oMG sad ce i x-fire da im banuju?  :hat

ugly.fender

Thosl   delujes  mi   kao  neki  buntovnik  ...   jel  to  neki  imidz   ili  sta   :ne_razumem