News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BaN ! pls unban

Started by nebojsha11, March 17, 2010, 06:09:49 PM

Previous topic - Next topic

nebojsha11

pre jedno mesec dana moj brat haxo na vasim serverima pa sam banovan sa svih vasih server .... taj hax je napokon detected de sad  me pls unbanujte!!! :nervous: :nervous: :nervous:

Lider

Darko

Pa nisi ti banovan nego brat.
Prema tome budi bez brige a ako te kojim slucajem i banujemo obavezno cemo ti javiti.

Samo igraj i uzivaj...

lyudmila pavlichenko

:facepalm:

ajd ti nama lepo kazi ko je haxo od vas dvojice - ti ili brat? brat je navodno haxo, a zelis tebe da odbanuju - da to nije malo cudan zahtev...   :hmm
:doc pravila na serveru postoje da bi se postovala, a ko ih prekrsi prodje kao ti... ovaj... mislim, tvoj brat... 8)

nebojsha11

omg nisam haxer -.-. Imam static ip ! pa ne mogu sam da se unban...zato bih molio da me unbanuju jer ne mogu uci ni na jedan bitangin server a  to su najbolji serveri ! :) ... pls unban dodajte me na xf nebojsad ako neko hoce war i da ....uwf rega 1000h ako ko oce....

Zver

Nema unban, tvoj ip je uhvacen sa cheatom.

IronC

Kakav crni unban...brat, tetka, ujna...blizi i dalji rod...jebi ga ko god da je , nek ti sad plati promenu ip adrese  :doc

nebojsha11

-.- ...a meeeen sad ne mogu da igram na najboljim serverim :SS  dje ima najvise srba...omg ostaju mi samo hrvatski.... -.-...sta cu ja sad bez Bitanga .... -.- idem Quit cod2...

lyudmila pavlichenko

o tome se razmislja pre nego napravis glupost :dummy

zlenzlla

Quote from: Najrudin :) on March 19, 2010, 04:57:53 PM
-.- ...a meeeen sad ne mogu da igram na najboljim serverim :SS  dje ima najvise srba...omg ostaju mi samo hrvatski.... -.-...sta cu ja sad bez Bitanga .... -.- idem Quit cod2...

Kakve veze ima koje nacionalnosti ima najvise? Jeli ti igras zbog sebe ili zbog drugih? Nebitno ko je zaradio bann, ti ces da trpis. O tome se treba razmisljati ranije, a ne posle kukati

nebojsha11

nema nikakve veze al kad odem na hrvatski server svi mi jebu mater -.-.... zato volim bitange a nece da me unban :S

Coyot

Pa jebiga ,prodaj brata i kupi novi IP   :hooray: :hooray:

:whip3:

AlekSerbia

Quote from: Najrudin :) on March 19, 2010, 09:35:58 PM
nema nikakve veze al kad odem na hrvatski server svi mi jebu mater -.-.... zato volim bitange a nece da me unban :S
cek ti si malo ne razuman meni .... to kao hrvati ti psuju .. ali ako si igrao na bitangama onda  si valjda uvideo da nisu sve srbi .. ima ljudi i iz ostalih zemalja . hrvatske bosne i tako dalje nije cas geografije .. a igricu igraj i ne obracaj paznju sta ti pise ko .... kome hoces javis se kome ne . kuliraj ..

nebojsha11

gledaj brate...meni kad neko jebe mater ja cu mu jebati celu porodicu.... i sve... a na bitangama su uglavnom srbi :) ....Sve Za Srbiju.... SRBIJA DO TOKIJA ... ima i dobrih hrvata ne kazem da su svi losi imam jako dobrih prijatelja hrvata ali uglavno skoro svi hrvati mrze srbe... svi mi govore da sam cetnik itd rugaju mi se sto smo izgubili rat...a to mene jako nervira i sta ...ja ne mogu onda da izrdrzim da im ne vratim...

Darko

Nesto mi se javlja da ces dobiti ban i na forumu a ne samo na serverima...    :shutup:

Al_Capone

Quote from: Darko on March 21, 2010, 11:19:10 AM
Nesto mi se javlja da ces dobiti ban i na forumu a ne samo na serverima...    :shutup:

Sve kontam "to ban, or, not to ban" the question is...

lyudmila pavlichenko

Quote from: Najrudin :) on March 21, 2010, 10:26:39 AM
gledaj brate...meni kad neko jebe mater ja cu mu jebati celu porodicu.... i sve... a na bitangama su uglavnom srbi :) ....Sve Za Srbiju.... SRBIJA DO TOKIJA ... ima i dobrih hrvata ne kazem da su svi losi imam jako dobrih prijatelja hrvata ali uglavno skoro svi hrvati mrze srbe... svi mi govore da sam cetnik itd rugaju mi se sto smo izgubili rat...a to mene jako nervira i sta ...ja ne mogu onda da izrdrzim da im ne vratim...

ma ko te slagao da su na bitange serveru uglavnom srbi...  :yikes: ovde smo vecinom svi axis ili allies, ostalo nas ne zanima (iako smo u stvarnom zivotu svi talibani  :whistling )... a sto se tice drugih servera, kako to da se samo ti zalis na njih, i vecina ljudi ovde igra druge servere pa nema problema (osim par nacionalista koji dodju da provociraju, ali boze moj, uvek se takvi izrodi pojavljuju na serverima - neko ih banuje, neko ne, ali uglavnom ih ljudi ignorisu)... i kako to da oni znaju koje si ti naconalnosti, ako im ti sam ne das do znanja svojim nickom ili necim drugim???  :fighting: a ako vec toliko volis da nacinalizujes servere, onda ti lepo izbegavaj "hrvatske" servere i idi na "srpske" kojih ima mali milion, pa tamo igraj do mile volje okruzen onima koji te nece provocirati...   :whip3:

nebojsha11

Quote from: lyudmila pavlichenko on March 21, 2010, 01:16:21 PM
Quote from: Najrudin :) on March 21, 2010, 10:26:39 AM

ma ko te slagao da su na bitange serveru uglavnom srbi...  :yikes: ovde smo vecinom svi axis ili allies, ostalo nas ne zanima (iako smo u stvarnom zivotu svi talibani  :whistling )... a sto se tice drugih servera, kako to da se samo ti zalis na njih, i vecina ljudi ovde igra druge servere pa nema problema (osim par nacionalista koji dodju da provociraju, ali boze moj, uvek se takvi izrodi pojavljuju na serverima - neko ih banuje, neko ne, ali uglavnom ih ljudi ignorisu)... i kako to da oni znaju koje si ti naconalnosti, ako im ti sam ne das do znanja svojim nickom ili necim drugim???  :fighting: a ako vec toliko volis da nacinalizujes servere, onda ti lepo izbegavaj "hrvatske" servere i idi na "srpske" kojih ima mali milion, pa tamo igraj do mile volje okruzen onima koji te nece provocirati...   :whip3:

mali milion??? citavih 10 servera od kojih su 6 7 bitangini....nemam neki brz net ... a na ostala 4 treba puno da se skida... veoma sam poznat kod hrvata xD svi hrvati me znaju sa xf... prvo udju u moj klan pa onda izadju jer sam srbin pa onda kad me negde vide na nekom serveru  onda kazu evo cetnika i onda me svi.......... i tako sam ja postao poznati "cetnik" kod hrvata.

nebojsha11

Quote from: Al_Capone on March 21, 2010, 12:03:54 PM

Sve kontam "to ban, or, not to ban" the question is...

samo mi jos i to treba -.-

Zver

Najrudine, razmisli malo šta pišeš pre nego što pritisneš enter, na ovom serveru je u najmanju ruku 50 % hrvata, svi koji se igraju ovde su tu da bi se igrali i druоili......

nebojsha11

ok ...to su dobri hrvati :D

Zver

Zvanicno imas warn za nacionalizam, jos jedna takva slicna opaska, ban i sa foruma...

Jacⱪ Sparroⱳ™

AlekSerbia

hahahaha dare zar svi iz CA su vidoviti :P kad je upitanju ban :P

Darko

Quote from: Sensation White on March 21, 2010, 04:43:00 PM

Prvo mi se ne svidja zasto je Dare napisano malim slovom  :rant2: , a drugo sto mi se ne svidja je sto ne razumem sta si hteo da kazes, koji svi  :hmm

AlekSerbia

Quote from: Darko on March 21, 2010, 06:25:41 PM

Prvo mi se ne svidja zasto je Dare napisano malim slovom  :rant2: , a drugo sto mi se ne svidja je sto ne razumem sta si hteo da kazes, koji svi  :hmm
prvo cu da promenim dARE .. a drugo .. mrzi me bas da ti sve pojasnjavam kad sam reko za ban . ne znaci samo ovde :D na forumu :)

pick n roll

kakve su ovo gluposti... ma ban ovog, klasican nacionalista! Istrebiti takve!

nebojsha11

.... razocaran u bitange ajde sad zzz...i banujte me s` foruma da vas ne gledam vise ...ajde zzz svima

Darko

Quote from: Sensation White on March 21, 2010, 06:41:45 PM

prvo cu da promenim dARE .. a drugo .. mrzi me bas da ti sve pojasnjavam kad sam reko za ban . ne znaci samo ovde :D na forumu :)

Don't Fuck Wit Me   :sniper

AlekSerbia

Quote from: Darko on March 21, 2010, 07:39:40 PM
Quote from: Sensation White on March 21, 2010, 06:41:45 PM

Don't Fuck Wit Me   :sniper

hahahahahahahahaha ladno ne verujem koji si ludak jbt  :rofl :rofl

Darko

Pise li na vratima Zivan?  8)

AlekSerbia

Quote from: Darko on March 21, 2010, 07:52:14 PM
Pise li na vratima Zivan?  8)
Ne .. :P na vratima ne pise nista :D samo stoji br.1 ;D

nebojsha11

i nisam nacionalista..... samo ne volim kad me vredjaju.... najbolji prijatelj mi je hrvat tako da....radim sa njim za neki hosting i bog zan koliko smo klanova zajedno imali... najbolji mi je prijatelj na xfire-u...ali ne volim onakvee: odem igrati war i kaze e ovo su cetnici zgazicemo ih... kad pitam koju mapu ocete kaze mp_beograd ... :diablo :diablo :diablo :diablo :diablo :-[ :icon_grrr: :rant2:

Al_Capone

Korisnik banovan. Tema lock.