maca Cheater

Started by ChIrOooKee^-, March 13, 2010, 10:34:20 PM

Previous topic - Next topic

ChIrOooKee^-

http://www.xfire.com/profile/tebrexcod2/videos/
sve ce vam biti jasno...garage/maca kroz dim puca,mrzelo me da uzimam ss od drugih igraca kako ga optuzuju ja sam se tamo kretao,ni metak nisam opalio ubio me ko gusana....ako moze da se regulishe...ty:*

sniper elite

Deccko je uporan da je pro, a juce instalirao cod2... :offtopic

STEK

Quote from: $carFace on March 14, 2010, 02:46:59 PM
Deccko je uporan da je pro, a juce instalirao cod2... :offtopic

sniper elite

STEK kakav je problem?To je zato sto mi je Kecher dao njegov cfg!Pitao sam Wulla on mi je barem tako rekao!  :)

Resio sam tvoju misteriju STEK  :ok2

STEK

Quote from: $carFace on March 16, 2010, 03:54:29 PM
STEK kakav je problem?To je zato sto mi je Kecher dao njegov cfg!Pitao sam Wulla on mi je barem tako rekao!  :)

Resio sam tvoju misteriju STEK  :ok2
pa da...opravdanja uvek ima...(pozajmljen cfg,brat mi igro,nisam to ja)...uopste mene to ne zanima...samo sam video da li ces se upecati!

PS:barem pametniji bi rekli "proveri IP ili sta vec"

sniper elite

Omg STEK!Kecher me je pitao da mi da njegov cfg jer mu je dobar sta je tu lose? :fighting:

dexnsk

Nema veze dal je tvoj cfg, od nekog drugog ili treceg kad ga ti koristis. :bye2

sniper elite

Pa, da ne znam sta je stek slikao jel to neki chit nesto ako jeste recite da vidim

Darkman Ki-Ninja

Ma nije cit  :wink: pusti ih, /developer treba da bude na 0,a tebi je bio na 1  :tease nista strasno  :yes

STEK

Quote from: Darkman Ki-Ninja on March 16, 2010, 11:23:28 PM
Ma nije cit  :wink: pusti ih, /developer treba da bude na 0,a tebi je bio na 1  :tease nista strasno  :yes
Brain ON@PLZ

sniper elite

STEK sredio sam to bez brige  :tongue2

STEK

Quote from: $carFace on March 17, 2010, 02:29:58 PM
STEK sredio sam to bez brige  :tongue2
pitaj me slobodno:Da l' me zanima!????

sniper elite

Pa sto si stavlajo onda koji djavo :rant2: ?

93deki

LOL developer sam ja stavio jer mi malo digne fps i to je moj cfg sto sam ja pravio.....sa 250fps na 500-800 dx9 :omg:

STEK

Quote from: Kecher on March 17, 2010, 05:23:50 PM
LOL developer sam ja stavio jer mi malo digne fps i to je moj cfg sto sam ja pravio.....sa 250fps na 500-800 dx9 :omg:
svakakve gluposti sam cuo ali ovaj je pobedio....BRAVO! :hooray:

3thw.

Quote from: ChIrOooKee^- on March 13, 2010, 10:34:20 PM
http://www.xfire.com/profile/tebrexcod2/videos/
sve ce vam biti jasno...garage/maca kroz dim puca,mrzelo me da uzimam ss od drugih igraca kako ga optuzuju ja sam se tamo kretao,ni metak nisam opalio ubio me ko gusana....ako moze da se regulishe...ty:*

Decko nije citer , jednostavno ne razume se nista u racunar niti bilo sta slicno , ume samo da igra igrice  , da jede i da ide u teretanu !
Igrao je par dana bez moda na garage - serveru jer nije znao da skine modE !
Toliko o njemu !

3thw.

Da li si ti procitao ovo sto si napisao , i dali se samo pravis ili si zaista kompletan idiot ?

Shaggy

Quote from: seqtuiii8D on June 18, 2010, 01:54:18 AM

Da li si ti procitao ovo sto si napisao , i dali se samo pravis ili si zaista kompletan idiot ?

+1  :rofl :rofl :rofl :rofl

mislim da bi trebalo forum razdvojiti...na deo za decu i deo za starije...no ima oniih koji imaju i preko 20 pa se ponasaju mutavo..
Svi vi koji tek pocinjete...nemojte prihvatati niciji CFG...niciji savet...da ubacite neku skriptu ili nesto u cfg...da bi ga doterali..
Kecher molim te..

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Fail :DDD

napumpao si 2000 sati..napunio 17 godina..Sad si veeeeeliki. naucio si otvoriti cfg u word padu i ubaciti neku skriptu ili menjati komande
direktno u configu.
i sada masturbiras kad ti neko kaze  "jao kako to sve znas ili G33ku jedan" :D
nmz tebi ni 3000 fps-a pomoci i developer on :D

Scar... ako si failo sa nekim sitnim zajebancijama i skripticama..ili ovo sto je stek nasao ...nemoj da zadirkujes neke druge oko toga..i da se sepuris..i kocoperis tako smelo :)
Stek sigurno zna sta prica.,nije neki balavac...a ima ih podosta...aktivnih kroz postove :D

Al_Capone

Quote from: STEK on March 18, 2010, 07:24:31 PM
svakakve gluposti sam cuo ali ovaj je pobedio....BRAVO! :hooray:
Ovo treba na fail blog definitivno  :rofl :rofl

sniper elite

Quote from: Shaggy on June 22, 2010, 06:24:50 PM

mislim da bi trebalo forum razdvojiti...na deo za decu i deo za starije...no ima oniih koji imaju i preko 20 pa se ponasaju mutavo..
Svi vi koji tek pocinjete...nemojte prihvatati niciji CFG...niciji savet...da ubacite neku skriptu ili nesto u cfg...da bi ga doterali..
Kecher molim te..

napumpao si 2000 sati..napunio 17 godina..Sad si veeeeeliki. naucio si otvoriti cfg u word padu i ubaciti neku skriptu ili menjati komande
direktno u configu.

Scar... ako si failo sa nekim sitnim zajebancijama i skripticama..ili ovo sto je stek nasao ...nemoj da zadirkujes neke druge oko toga..i da se sepuris..i kocoperis tako smelo :)
Stek sigurno zna sta prica.,nije neki balavac...a ima ih podosta...aktivnih kroz postove :D

Jao znaci dno ... shegi Kecher mi je frend iako je smo daleko (ja lazarevac on kikinda) znam ga bolje nego svog prvog komsiju  :D
... A taj STEK se kao sto mogu da primetim po mom misljenju (mislim na postove sto postavlja uopste ne samo na ovaj) ponasa kao neki klinac koji ima 10-12 godina .. i neso lupa da bog sacuva glumi pijanca i nzm sta ... moje misljenje za steka ... i neigram cod2 kao sto mozes da vidis tako da by ... i ono sto je rekao jedan decko da neigra na srpskim serverima potrudicu se da tako bude i za mene u cod2 ... pozz

STEK

stewzoR

Quote from: $carFace on June 22, 2010, 09:06:35 PM
Quote from: Shaggy on June 22, 2010, 06:24:50 PM

Kecher molim te..

direktno u configu.

Jao znaci dno ... shegi Kecher mi je frend iako je smo daleko (ja lazarevac on kikinda) znam ga bolje nego svog prvog komsiju  :D
... A taj STEK se kao sto mogu da primetim po mom misljenju (mislim na postove sto postavlja uopste ne samo na ovaj) ponasa kao neki klinac koji ima 10-12 godina .. i neso lupa da bog sacuva glumi pijanca i nzm sta ... moje misljenje za steka ... i neigram cod2 kao sto mozes da vidis tako da by ... i ono sto je rekao jedan decko da neigra na srpskim serverima potrudicu se da tako bude i za mene u cod2 ... pozz
Sta li je pisac hteo da kaze  :console:

sniper elite

pisac je hteo da kaze da iskulirate od njega   :icon_dick:

darkbgd

ja sam cuo od momka koji licno poznje macu da on nema  ni komp nego da igra po raznim igraonicama. Tako da verovatno maca nije citer :sorry