News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ne mogu da vidim servere!!!!

Started by Podpredsednik, April 02, 2008, 01:32:05 AM

Previous topic - Next topic

Podpredsednik

Od veceras ne mogu da vidim ni jedan game server, sve servere koje sam imao u HLSW-u i XFIRE-u vise ne mogu da vidim, uopste mi ne izbacuje pingove! U cemu je problem, nista nisam menjao, probao sam da iskljucim antivirus i nista, da li je moguce da mi je provajder zakinuo tu mogucnost? (ako Tihi procita ovo i misli da zna sta je, neka mi se javi)   :(

$tring

Jako cudno. Salstone ima isti problem..... a na SBB-u je... da nista pokupili neki virus? Ako mozes da pristupis forumu (a mozes) onda prakticno vidis masinu 80.74.160.88 ... probaj ping pa ako radi (a radi sigurno) zaista ne znam sta je..... :(

SALTSTONE

Da i ja sam ta tragedija koja ne vidi servere ni u x-fire, ni u HLSW ni team speak, UZAS :||    A tako mi se igralo juce sa ostalim bitangama  :(
       Bojim se da nam jedino preostaje novi XP mada me 'fata frka sta ako ni to nije resenje mamu mu jebem u p.....

Stefan

Meni se to desilo nekoliko puta i samo sam ukucao adresu u add custom game server to favourites i sve mi je bilo ok!
Probajte to, ako jeste super, a ako nije jbg!!!
:ziveli

Podpredsednik

Ne znam sta je pravilo problem, moguce je da je neki virus. Svasta sam pokusavao da promenim ne bih li popravio, koristim NOD 32 i probao sam da ga stavim na disable inace sam ga postavio da nema nikakvu kontrolu nad pomenutim programima, nije bilo nikakve promene i na kraju mi je pukao film pa sam ga uninstalirao nakon cega je sve pocelo da sljaka po starom!

SALTSTONE

Aj probacu i tu varijantu cim dodjem kuci.... :rnr

$tring

Ako ti to ne pomogne, probaj da ubacis instalaciju widowsa (dok si u windows-u) i porekni reinstall ili ti upgrade... Trebalo bi da sredi sve sistemske fajlove...