Srbija vs Belgija CTF FAIL

Started by Al_Capone, February 05, 2010, 01:22:58 AM

Previous topic - Next topic

STEK

pa to s nekako i ocekivalo..i nece stati na ovome...ipak je to Cheat BASE!!! :whip3:

Zver

Stek, delim tvoje nisko misljenje o Cb, ali ne mislim ni da je na ESL mnogo bolja situacija kada je u pitanju cod2, jednostavno cheatera ima koliko hoces i to je cinjenica. Jedini nacin da turnir bude posten je da se odrzi na lanu.

STEK

ma znam....ne treba raspravljati o tome...nego mi je muka vise tih citera....kolko god se neko trudi da im stane na put ..oni uspeju da premoste i da dalje unistavaju ovo malo dobrote...ipak je LAN-pravo merilo....do tad ostaje nam da gledamo ovakve ispade!!!
:whip3:

wOo3cA

mrzim citere bre,sve bi ih zatvorio u podrum i mucio  :whip3: :whip3: :whip3:

thosl

More da ti se najebem majke citerske, govno jedno BLEGIJSKO ! Ionako ste poznati kao babani i ljubitelji decaka. " Postenjacine "- IronC - // bitange // - Fri 5 Feb 08:38   :hat

dexnsk

Ma ovaj bre nema sta nije ukljucio, samo aim fali. Al dobro i ovako je to cb (ikona haxora), tako da se i ecudim mnogo.

thosl

uploadujte demoe,da vidimo kako je bilo

jape

A lik je tuоan i sa čitom..
Uveden je i novi anti-cheat, UAC2... Videćemo kako će se pokazati.

GG :D

STEK

Quote from: jape on February 05, 2010, 02:27:56 PM
A lik je tuоan i sa čitom..
Uveden je i novi anti-cheat, UAC2... Videćemo kako će se pokazati.

GG :D
ne mislim da ce bilo koj pomak napraviti sa tim UAC2...ali nada zadnja umire!

thosl

aaa pa tek sad vidim red dot(ili kako vec)  :mahanje
http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=2984037&suspend=1

All UAC2 ID's should be added before Sunday 23:59 CET! In the end your UAC2 ID should be added 24 hours before you play your match! No exceptions can be made!

IronC

Evo svi znaju za junacku belgijsku vojsku,
Ovo nema veze sa aktereom , politikom vec sa cinjenicama ! :
http://www.youtube.com/watch?v=0xNkMJ6wn6Y

El Muerte

Da samo obavestimo ljude da ova govna Belgijska nastavljaju dalje...ali sa novim kapitenom. Dobili su samo upozorenje pred BAN.
Koja je to sramota.......te 'nepristrasne' sudije bi trebalo za muda na orah obesiti.

IronC

Aahah izgleda da citovanje i nije tako kaznjivo...sta ima veze ako te uhvate samo te zamene sa drugim i idemo dalje ahhhhahahahahah kakve evropske demokrate , macudo je ta evropa majke mi ahhahahhahahah
Pa murta ta cuvena belgija je junacka zemlja...oni skoro da mogu sve kao KURT RASEL  :o

Zver

Posle 18 dana su se predali nemcima, ahahahahah, koji cheateri.

STEK

Quote from: El Muerte on February 06, 2010, 08:35:03 PM
Da samo obavestimo ljude da ova govna Belgijska nastavljaju dalje...ali sa novim kapitenom. Dobili su samo upozorenje pred BAN.
Koja je to sramota.......te 'nepristrasne' sudije bi trebalo za muda na orah obesiti.
...ali kad sam ZNAO...da ce ovako nesto i uraditi...Clan base ftw :bad2

Tomo_SU

IronC

Bravo Tomo, a vidi babana, kako se pravi lud kao gleda tamo vamo a sve vidi...iskusan nema sta :)

STEK

dobri su ti belgijanci...nema sta...evo vam link mecha izmedju Turske i Spanije koj s e igra veceras oko 23:00....
http://www.esl.eu/eu/cod2/country_championship/2010/finalround/match/16848233/
...mocice te Uzivo da pratite kako Turci haxaju... :whip3:
mecha nije bilo..uplasili se Spanci... :nervous:

El Muerte

Gledam ovaj klip.....i shvatam da nije samo kapiten imao cheat..nego CEO JEBENI BELGIJSKI tim....i do kraja dobili samo OPOMENU !?!?!?!?!? :suicide

spdR

....

Sta bi bilo da su nas  - Srbiju - uhvatili??? Sankcije, ovaj put u gamingu, 15 godina????

sabani...

Btw u'vatili su i nama pre 2-3 god lidera sa cheatom na cbu :D ne secam se ko je bio, a necu da sirim dezinfomarcije pa necu reci za koga mislim da jeste... sa pravim nickom i sve uhvacen... cini mi se protiv Hrvata...

ne drzite me za rec :D znam da je cod2 bio u pitanju, i mozda nije 2-3 god, mozda je i prosle god... al' znam da nam je lider bio uhvacen :(

Spartanac

Quote from: spdR on February 08, 2010, 12:35:08 PM
....

Sta bi bilo da su nas  - Srbiju - uhvatili??? Sankcije, ovaj put u gamingu, 15 godina????

sabani...

Btw u'vatili su i nama pre 2-3 god lidera sa cheatom na cbu :D ne secam se ko je bio, a necu da sirim dezinfomarcije pa necu reci za koga mislim da jeste... sa pravim nickom i sve uhvacen... cini mi se protiv Hrvata...

ne drzite me za rec :D znam da je cod2 bio u pitanju, i mozda nije 2-3 god, mozda je i prosle god... al' znam da nam je lider bio uhvacen :(

I gde si ti to video leba ti??? A imam osecaj da si to samo ti i video... btw. lider u cod2 za SD je bio jape, za CTF ja.... nesto se ne secam da smo uhvaceni zbog haxa... kad budes naso neki materijal javi... pozz

domohomo

thosl

:whip3: pokusacu da ga dodam!mada je poslednji put vidjen on-line pre 3 dana

VIP.er

Lik ladno ima preko 2000 sati coda i opet ne ume da igra  :wink2

spdR

Nije jape niti si ti...

Mislim da znam ko je, ali nmg da napisem jer nisam siguran... Cak mi je to i burazer (Resa) rekao, jer je on bio vodja COD4 repke....
Garantujem ti da se to desilo bilo - nazalost ;(

thosl

tmb aka alterno,kad je banovan na cb-u,bio je kapiten cod2

spdR

Spartanac

spdR

Quote from: Spartanac on February 09, 2010, 03:36:53 PM
Quote from: spdR on February 09, 2010, 09:16:28 AM
^eto, kazem ja :)
ahhh.... otkud sam znao... :smartass

tad sam igrao cod4, ali sam cuo za to i video neke teme o tome :D

humanoid

Quote from: thosl on February 08, 2010, 07:29:13 PM
:whip3: pokusacu da ga dodam!mada je poslednji put vidjen on-line pre 3 dana

imao ga je Beb@ za frenda pa ga obrisao hihihihihiihihih,,,,,,samo on ga imao dugo :P

thosl

baban,nije me dodao za frenda :(
al zato mu saljem poruke preko x-fire web profila  :tease2

domohomo

Znat ce jape...... a gdje nam je frend milka.........  :rnr :rnr

Stash

Quote from: Zver on February 05, 2010, 02:07:17 AM
Stek, delim tvoje nisko misljenje o Cb, ali ne mislim ni da je na ESL mnogo bolja situacija kada je u pitanju cod2, jednostavno cheatera ima koliko hoces i to je cinjenica. Jedini nacin da turnir bude posten je da se odrzi na lanu.

Nekad ni tako ne ide...

durd3n

Secam se toga ALternate mu je bio nik, ili tako nesto, bilo pre par godina, al nije bio banan na cb-u, posto ga
je kickao PB na PCW-u. Bar se nije repka izblamirala da imamo bananog kapittena  :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2.

thosl

Team Belgium disqualified! CoD2 CTF - NationsCup XIII
http://clanbase.gcod2 CTF - NationsCup XIII

ne znam dal je ovo bilo,al nabasah danas  :hat