News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

webcam problem

Started by eikey, January 13, 2010, 12:33:52 PM

Previous topic - Next topic

eikey

zna li ko zasto za vrijeme video razgovora na msnu ili skype-u, nije vazno.. pocne odjednom meni samo krcati,tako da nista ne cujem.. dok se drugom ucesniku u razgovoru sve odcija normalno.. ovo mi se desava na 2 racunara.. pa molim za pomoc :)

Coyot

Meni zna krcati i stekati isto ..... ali ja ima OCAJAN net ... mozda ti je to tog  8)

eikey

Quote from: Coyot on January 13, 2010, 01:53:30 PM
Meni zna krcati i stekati isto ..... ali ja ima OCAJAN net ... mozda ti je to tog  8)

ne bih rekao bas da je ocajan.. ali moze biti do tog.. kako mogu znati da li je :S

AlekSerbia

Quote from: eikey on January 17, 2010, 01:09:35 AM

ne bih rekao bas da je ocajan.. ali moze biti do tog.. kako mogu znati da li je :S
pa prvo zavisi koliki ti je protok koji net koristis ? :) .. ako je mali protok to hoce da se desi . ali mozes da sredis . naravno iskljucis sve programe vezane za net . i koristis samo jedan msn ili skyp .. i nece biti seckanja .. ali preporucujem ti samo skyp .. on je ekstra :)

eikey

Quote from: Aleksa on January 18, 2010, 05:41:04 AM
Quote from: eikey on January 17, 2010, 01:09:35 AM

pa prvo zavisi koliki ti je protok koji net koristis ? :) .. ako je mali protok to hoce da se desi . ali mozes da sredis . naravno iskljucis sve programe vezane za net . i koristis samo jedan msn ili skyp .. i nece biti seckanja .. ali preporucujem ti samo skyp .. on je ekstra :)

bude mi sve iskljuceno, znaci samo msn ili skype probavao sam oboje.. a brzina downloada mi je 2mbps

AlekSerbia

a jbt ti si tezak slucaj tebe bas nece .. ja svaki dan pricam sa sestrama iz engleske preko skyp -a .. i sve je ok bez seckanja .. cak nema nikakvih problema sto se tice . zvuka ..

eikey

Quote from: Aleksa on January 29, 2010, 06:57:03 PM
a jbt ti si tezak slucaj tebe bas nece .. ja svaki dan pricam sa sestrama iz engleske preko skyp -a .. i sve je ok bez seckanja .. cak nema nikakvih problema sto se tice . zvuka ..

a ne znam zvao sam i ove provajdere da dodju vidjeti sta je frka.. pa cemo vidjeti :)

AlekSerbia

ma samo laganica ... kad ti dodju ti pajseri ti uzmi pumparicu i direktno u njih isprazni :P .. sabani govore kako nam je net dobar ustvari tesko sranje . placamo ga mnogo a los je . dok u susednim drzavama .. net je jeftin ali dobar .. nemoj se cimas nije problem u tvom racunaru samo net . :)

Zver

Ja bih rekao da to nema nikakve veze sa internetom, moje prvo razmisljanje bi bilo usmereno na muzicku karticu, u slucaju da je integrisana (realtek ac97 ili Hd audio) obavezno updejtovati drajvere, pa proveriti da li ce se problem vratiti.

eikey

Quote from: Zver on February 01, 2010, 11:19:24 AM
Ja bih rekao da to nema nikakve veze sa internetom, moje prvo razmisljanje bi bilo usmereno na muzicku karticu, u slucaju da je integrisana (realtek ac97 ili Hd audio) obavezno updejtovati drajvere, pa proveriti da li ce se problem vratiti.

hvala zver, probacu :)