News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Vaše fotografije

Started by zlenzlla, April 02, 2009, 03:11:02 AM

Previous topic - Next topic

Stash

Pozdrav svima.

Evo i mene tu!

Ako već gledate moje fotke, kad uđete na sajt, gledajte galeriju BRAINSTORM i ANALOGIJA... i to od kraja gledajte jer su na kraju albuma najnovije i najbolje fotke... premda ima dobrih stvari i od početka, ali dobro...
Ovaj album PARANOIA ATTACK je star jako... to nije ni pribliоno onom mom pristupu i načinu rada kakav je sada, tako da ljudi, gledajte NEW STUFF ! =)

;)

m.shadows

Quote from: Stash on January 20, 2010, 08:09:43 PM
Pozdrav svima.

Evo i mene tu!

Ako već gledate moje fotke, kad uđete na sajt, gledajte galeriju BRAINSTORM i ANALOGIJA... i to od kraja gledajte jer su na kraju albuma najnovije i najbolje fotke... premda ima dobrih stvari i od početka, ali dobro...
Ovaj album PARANOIA ATTACK je star jako... to nije ni pribliоno onom mom pristupu i načinu rada kakav je sada, tako da ljudi, gledajte NEW STUFF ! =)

;)
Dobra ti slika ona makro oka...

Stash

Quote from: M. sHaDoW$ :) on January 20, 2010, 11:05:57 PM
Pozdrav svima.

Evo i mene tu!

;)

Hvala, ali jedini je problem što je to sve staro... to je baš staro staro i nekvalitetno, no dobro! =)

ugly.fender

koristio  mobilni telefon SE K800

i malo doterivao u programu Adobe Lightroom ... odlican  program za ''sredjivanje'' fotografija

zlenzlla

Dobro su ispale uzevsi u obzir da je koristen mobilni. Druga mi je posebno interesantna. Na prvoj si malo pretjerao sa nebom.  :baby

PS: evo jedna koja mi je zadnja primljena na shutterstock

Stash

Vidim ja da vi volite pejsaоe i prirodu ovdje...  davno su me te faze prošle, ja fotkam samo ljude sada.. 99% mog rada su portreti i ljudi... socijala, ulica, rad, svakidašnji оivot... no dobro...

Evo vam par komada...

Coyot

Vidi ga ovaj stesh , mnogo lud bre  :by :Stek

SOLID

Napokon i ti stash.....    :worth

m.shadows

Quote from: Stash on January 20, 2010, 11:22:11 PM
Quote from: M. sHaDoW$ :) on January 20, 2010, 11:05:57 PM
Pozdrav svima.

Evo i mene tu!

;)

Hvala, ali jedini je problem što je to sve staro... to je baš staro staro i nekvalitetno, no dobro! =)
Hehe...dopadaju mi se i stare slike...jer su za mene ipak nove ;)
Inace,gledao sam te albume...svaka cast...samo tako nastavi  :clapping2 :clapping2

ugly.fender

zlenzlla

Moj pokusaj pravljenja HDR fotografije  :baby

ugly.fender

zlenzlla

Evo par komada sto su mi danas primljene na shutter

SOLID

Lider

zlenzlla

Lider

Quote from: zlenzlla on February 05, 2010, 02:02:08 AM
Quote from: SOLID on February 04, 2010, 07:31:53 PM
Sve pohvale.... :yes

Hvala.   :stoner:

Lideru kakva je ovo svjetlina?
Adobe Lightroom 2, skinuo neku trial verziju pa sam se malo igrao.  :baby

Stash

Neki autoportret, ništa posebno, ali pošto mi se neda stavljat ništa pametno, eto nešto NEpametno...

zlenzlla

ugly.fender

ja sam

zlenzlla

zlenzlla

Ugly, sad vidim odkud nadimak.  :tease2

Malo suncanog neba za ovo tmurno vrijeme.  :)

zlenzlla

SOLID

Vidi se napredak i to veliki :DDD

zlenzlla

zlenzlla

Da malo ozivimo ovu rubliku  :)

Evo jedan graficki rad:

ugly.fender

ugly.fender

Darko

Evo par mojih slika, ali molim vas da uzmete u obzir da sam ja pocetnik sto se tice fotografije, pa bi mi dosta znacilo ako bi ste mi izneli neke svoje sugestije u vezi ovih slicica, neku ocenu itd.

zlenzlla

@ Darko, svaka cast. Odlicne su ti fotografije. Na prvoj mi se cini da je kljun malo preosvijetljen. Druga je odlicna.  :drinks2

DexonDee

Quote from: Darko on July 12, 2010, 12:00:57 AM

Evo par mojih slika, ali molim vas da uzmete u obzir da sam ja pocetnik sto se tice fotografije, pa bi mi dosta znacilo ako bi ste mi izneli neke svoje sugestije u vezi ovih slicica, neku ocenu itd.

Ova druga slika je jako lepa svaka cast svidja mi se ja cu je iskoristiti za neki rad u Photoshopu ako nemas nista protiv  :peace:

DexonDee

Prva slika to sam napravio iz dosade a ova tigar mi stoji na Destop-u lepa slika ( barem po meni )  :peace:

DexonDee

Quote from: string on July 31, 2009, 03:52:01 PM
Evo ga novi Wee Planet... :) Danas uradjen..

By Rudy and $tring...  :drinks2

Evo ga u originalnoj rezoluciji...

http://www.flickr.com/photos/goranbeg/3775063290/sizes/l/

Tu sam igrao fudbal par puta drugari mi tu zive blizu i tu ima negde igraonica ako se ne varam :)

don_gagi

Dare gde si ovo slikao? Inace vrlo lepe slicice...lepo radi taj Nikon, impresivne karakteristike na papiru...jel dilujes i neke profi aparate mozda? :)  :snap

Darko

Quote from: don_gagi on July 12, 2010, 03:21:21 AM

Dare gde si ovo slikao? Inace vrlo lepe slicice...lepo radi taj Nikon, impresivne karakteristike na papiru...jel dilujes i neke profi aparate mozda? :)  :snap

Slikao sam u Bgd, u zoo vrtu  :)

Imam trenutno neki Olimpus e420 i objektiv olimpus zuiko digital ed 50-200 mm, ako te zanima...

don_gagi

Quote from: Darko on July 12, 2010, 11:30:28 AM
Slikao sam u Bgd, u zoo vrtu  :)

Imam trenutno neki Olimpus e420 i objektiv olimpus zuiko digital ed 50-200 mm, ako te zanima...

Hehe, predpostavio sam da je neki zoo vrt, al reko da pitam, mozda mogu i negde drugde da se sretnu, ne bih se iznenadio...
A ti bre postao opasniji igrac od Dell Boy-a, nema sta nemas....za aparate sam pitao onako informativno, posto znam da imas sve i svasta(mada me bas zanima koliko je cena tog aparata pa i objektiva)....razmisljam ja vec neko vreme da pazarim nesto malo ozbiljnije za skljocanje, al kako skupim neke pare, tako i odu...a sad ide i more...mozda bude jednog lepog dana viska para i za  :snap!

komara

Ovo sam kod drugara fotografisao za njegov sajt,bavi se tapetarijom.Fotke su po meni Cool  :yes

Eskimko

zastava slikana iz osnovne skole u smederevu pre 3 god,a ove druge slike su slikane u Novom Sadu na ekskurziji pre 3 god,telefonom sony ericsson k750i

zlenzlla

zlenzlla

Kod mene prevladava Landscape. Izgleda da to najvise volim  :whistling

* ThE JoKER *

evo nekih mojih primeraka, moje umetnicko ime je art!fex, a evo i flickr acc pa pogledajte jos koju :)

http://www.flickr.com/photos/bazilisk_hunter/

zlenzlla

Da malo obnovimo ovaj topic  :)

DexonDee

zlenzlla

Hvala. Evo jos par fotki:

$tring

Bravo zlenzlla, super su ti fotke...  :hooray:

$tring

Bravo zlenzlla, super su ti fotke...  :hooray:

zlenzlla

Hvala  :drinks2

Evo jos koja sa zadnjeg snimanja:

[/img]

DexonDee

strava...svidja mi se ova crno-bela

zlenzlla

Evo jedna radjena za klub.
Tema: Penji sigurno

Fotografije je moguce pogledati na:

https://www.facebook.com/pages/Goran-Slavni%C4%87-Photography/284289471583157

:drinks2

Lider

Zlenzilo dobre su ti slike, samo moje je misljenje da bi ti trebao biti malo manji taj logo G. SLavnic, nekako kad je tako velik malo vuce na turbo folk  :yes

zlenzlla

Quote from: Lider on October 05, 2011, 10:33:12 AM
Zlenzilo dobre su ti slike, samo moje je misljenje da bi ti trebao biti malo manji taj logo G. SLavnic, nekako kad je tako velik malo vuce na turbo folk  :yes

hahaha Gdje nađe turbo folk u tome?  :super
Koristio sam veliki ranije, sad koristim manji  :drinks2

zlenzlla

Evo još jedna. Ova fotogravija mi je osvojila put u Beč na takmičenju :happy

DexonDee

zlenzlla

DexonDee

Da se pridruzim :) Za pocetnika su dobre slike :) u pitanju je Nikon D40 18-200mm :)

zlenzlla

Zver

Bravo Zlenzilla, sviđa mi se orao, posebno ovaj treći, gde je izraоen DOF

c0C0

Evo  bvez. od mene :D

iphone 3gs bez efekata

http://postimage.org/image/umq6p2ykv/

evo jos jedna ista,samo dodana voda :D

http://postimage.org/image/re284mhbb/

zlenzlla

Quote from: †c0C0† on December 10, 2012, 03:49:38 PM
Evo  bvez. od mene :D

iphone 3gs bez efekata

http://postimage.org/image/umq6p2ykv/

evo jos jedna ista,samo dodana voda :D

http://postimage.org/image/re284mhbb/

Mrzim avione sa dva motora.  :||

Ova sa vodom je zanimljiva. Mada nisam baš to trebao gledati pre prekookeanskog leta  :girl_cray

zlenzlla

Quote from: Zver on December 10, 2012, 10:07:00 AM
Bravo Zlenzilla, sviđa mi se orao, posebno ovaj treći, gde je izraоen DOF

Hvala stari. Ovaj orao je fascinantan. Ima veći raspon krila nego ja ruku. Proveo sam četiri mjeseca na Aljasci i nagledao sam ih se za čitav оivot. Imam cijelu galeriju njihovih slika.  :)

slo3k

Pa tko da ne bo noben rekel, da Mausa ni bilo ;)

;)

Lp

jovica

hahaha kosilica najjaca,jos joj samo masina od fice fali :)

Djuka023

ne znam sad kako se zove fotoaparat, ako nekog zanima edit cu kasnije  :)) JELEN  :drinks2

muschmule

Malo je ova tema izgubila smisao, rekla bih...

DexonDee

Sve gluposti cu obrisati! Drzite se teme! Tema se zove Vase fotografije znaci sto ste vi fotografisali a ne nacrtali u paintu ili skinuli neku glupost sa neta

zlenzlla

Da se i ja malo vratim ovde, nije me dugo bilo :)

Vennoxia

Fora sa daljinskim je odlicna, fine fotke :)

zlenzlla

DexonDee