News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Players: 24/24

Started by Sauron, September 21, 2007, 12:16:52 AM

Previous topic - Next topic

Sauron

Kad god pokušam da uđem, server je uvek pun.
Jebeš server, kada igraju samo neki šabani...
Čak ni bitange ne vidim da igraju...

SALTSTONE

Jebiga....navukla se masa pa sad treba stati u red...da bi se igralo...!!! Mozemo se dogovoriti kad god ste za WAR da sifrujemo server  :rnr:

Citadel of Pain

ma da...onda udjem na private slot pa igramo 15-15..uzas..
treba da se sredi masina na kojoj je server pa da mozemo da napravimo privatne sobe za nas i koga pozovemo...onda cemo moci klan na klan...
ja se ionako samo nerviram kad igram sa tom marvom a ne sa bitangama...svi trce ko muve bez glave, odbrana, desnolevo nista ne postoji..samo juris..dodje mi ko dusan da vicem MOJI MOJI radite nesto :))
nego saurone imate li svi u futogu adsl?? ako imate mogli bi smo na netu redovno da organizujemo lomljavu...protiv vas ima smisla igrati

Sauron

Nemamo svi, ali nas ima dosta. Ajde videću sa mojima da se skupimo jedan dan.

Nego za online server predlog jedan. Da se nađe, ili da se napravi skripta koja će da izbacuje poslednje na tabeli na svakih 5 minuta.
Tako će lošetine ispadati, a drugi imati prilike da igraju.
A i više će se truditi da budu bolji :)

$tring

Quote from: "Sauron"Nemamo svi, ali nas ima dosta. Ajde videću sa mojima da se skupimo jedan dan.

Nego za online server predlog jedan. Da se nađe, ili da se napravi skripta koja će da izbacuje poslednje na tabeli na svakih 5 minuta.
Tako će lošetine ispadati, a drugi imati prilike da igraju.
A i više će se truditi da budu bolji :)

Slazem se, ali ne znam za takav mod/skript... :( ... Hteo sam i za PING da nadjem tako neko cudo... da izbacuje sve preko 150 ping..... ali nisam nasao....

Sauron

Moоda za početak da dozvoliš ulazak samo onima sa manjim pingom od recimo 90...

$tring

Quote from: "Sauron"Moоda za početak da dozvoliš ulazak samo onima sa manjim pingom od recimo 90...

To vec moze...... sad stoji na 150 cini mi se...

Laf

ovaj predlog za kikovanje zadnjih na tabeli je sranje odma da vam kazem.Moze neko da zasteka prvih 5-10 minuta a da je dobar igrac.Mislim da je glup predlog.String imao sam ja skriptu za kikovanje sa servera kad je ping preko odredjene granice.Ako je nadjem opet poslacu ti je!

$tring

Quote from: "Laf"ovaj predlog za kikovanje zadnjih na tabeli je sranje odma da vam kazem.Moze neko da zasteka prvih 5-10 minuta a da je dobar igrac.Mislim da je glup predlog.String imao sam ja skriptu za kikovanje sa servera kad je ping preko odredjene granice.Ako je nadjem opet poslacu ti je!

to bi bilo jako korisno....... ovako se pojavi ekipa koja ima ping 500 i igra se...........

Sauron

Uff... stalno pun server

Sauron

Mislim da je ovo rekord :D
29/24

IronC

Popularnost skace :))))))))) :shock:

korisnik2007a

Quote from: "Citadel of Pain"
ja se ionako samo nerviram kad igram sa tom marvom a ne sa bitangama...svi trce ko muve bez glave, odbrana, desnolevo nista ne postoji..samo juris..dodje mi ko dusan da vicem MOJI MOJI radite nesto :))

razumem te apsolutno....ja kazem ajmo zajedno,niko nista....pola nek brani pola nek napada niko nista....zasto moze i stoka da igra??? :(

darkbgd

Pa ako izbacujes losije onda oni nemaju sansu da nekad budu dobri.Zamisli kako je nama losima kad nas ovi dobri non stop ubijaju a to sve deluje na zivce jer nervoza je velika( a bogami i na budоet,slomljeni misevi i sl.) :D

Zver

o.O pa sauron je ZIV, jedva cekam war protiv zlih futozana wooohooo

[WC]=CyClops=

Ovo s pingom je ok. Ako ti je tako loš ping, traоi bolji server. Pa s razlogom mi svi ne igramo na US serverima i sl.

Ali izbaciti nekoga po kriteriju bodova sa public servera je glupost. Tim više što kao i kod nas drugih, tako i kod bitangi ima odličnih, ali ima i onih koji u svojim najblistavijim trenucima nisu u stanju pogoditi sebe u nogu. A kamoli donijeti ili vratiti flag, dati podršku svom koji nosi, itd...

Odeš na CB (ili slično, npr. TWL, itd...) pa se ogledaš sa onima kojima je do ozbiljne, disciplinirane i kompetitivne igre. Klanova tamo svakako ne manjka i dosta njih ima i servere, pa se moоe igrati na domaćem terenu i u gostima.

Kad bi imao tu sreću da imam u RH server sa pristojnim uploadom, uz public server(e), vrtio bi i server na kojem bi bila probrana ekipa, ali skill ne bi bio kriterij. Radije bi te slotove rezervirao za ljude koji se opušteno zabavljajui pri tom se i trude igrat CTF bez obzira na skill. Srećom, na dane se ovakva ekipa skupi i tu. Ove ostale bi trebalo uputit na WWWtočkaBA... (upitajte domu za pun URL :)).

Al_Capone

Treba dogovorit jedan dan,lockat server i pass dati samo odabranoj ekipi,pa da se roka do kasnih sati...

Citadel of Pain

tako je Capone  :wah

a jel mogu ja da biram? plzzzz  ;D

domohomo

Quote from: [WC]=CyClops= on November 27, 2008, 02:28:42 PM
Kad bi imao tu sreću da imam u RH server sa pristojnim uploadom, uz public server(e), vrtio bi i server na kojem bi bila probrana ekipa, ali skill ne bi bio kriterij. Radije bi te slotove rezervirao za ljude koji se opušteno zabavljajui pri tom se i trude igrat CTF bez obzira na skill. Srećom, na dane se ovakva ekipa skupi i tu. Ove ostale bi trebalo uputit na WWWtočkaBA... (upitajte domu za pun URL :)).
wwwtackabatackaha vracko ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sry for edit

domohomo

Quote from: Citadel of Pain on November 27, 2008, 06:35:04 PM

e ne kenjaj!!!!!!!  :dummy :dummy

Citadel of Pain

Quote from: dominik on November 27, 2008, 09:51:30 PM
Quote from: Citadel of Pain on November 27, 2008, 06:35:04 PM

e ne kenjaj!!!!!!!  :dummy :dummy

e sada te necemo zvati na nasu super-mega private war party!!!!  :icon_dick:  ;D

Al_Capone

Mozda da se napravi xfire grupa i u nju ubaci/pozove takva raja?? Citadel na posao^^

Leeman3

jeste vi skontali da je lik digo temu iz 2007me, a vi se nastavili s pricom.....  :suicide

mada nije losa ova Nidzina ideja  ;D ;D ;D

Citadel of Pain

ma da  ;D jos zver kaze Sauron se vratio!!  :rofl

$tring

A ja budala krenuo da citam postove, i odjednom skapiram moj post...?! :) mmmmmmm.... nisam ja to pisao........ i onda vidim datum......  :rofl

ToTo

:rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl

tihi

I meni smeta gomila "COD neobrazovanih" igraca na serveru,ali ja u tom trenutku samo izadjem. Zasto bilo kome braniti,ili kickovati zbog skora. Moze se desiti da udjem i posle 30 sec skripta vrsi proveru i sutne me.Za ping je OK. Ja prvi imam problema sa istim na svu srecu u COD 5 se ne primeti toliko kao na dvojci.Pustite ljude neka se igraju,pa mi valjda mozemo na war server po dogovoru  :ziveli

Lider

Trebate staviti na jedan server auto kick u spectarise ako se ne kreces duze od, ne znam, 4-5sec. Onda ce biti makljaze i nece biti stekova, samo trcanje k'o muha bez glave, kundak ce da radi cesto... Ne znam da li je to moguce ali meni bi bilo zanimljivo igrati tako, naravno na neko krace vrijeme :party2

zlenzlla

Quote from: Lider on December 02, 2008, 12:22:48 PM
Trebate staviti na jedan server auto kick u spectarise ako se ne kreces duze od, ne znam, 4-5sec. Onda ce biti makljaze i nece biti stekova, samo trcanje k'o muha bez glave, kundak ce da radi cesto... Ne znam da li je to moguce ali meni bi bilo zanimljivo igrati tako, naravno na neko krace vrijeme :party2

4-5 sec? Jesi ti lud?  :shok Pa ko bi onda igrao? Sve bi igrace kikovalo? Nema tu igre onda.

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Lider

Quote from: zlenzlla on December 02, 2008, 04:31:19 PM

4-5 sec? Jesi ti lud?  :shok Pa ko bi onda igrao? Sve bi igrace kikovalo? Nema tu igre onda.

Pa u tome je fazon, moras se kretati da bi ostao u igri, znaci samo trcanje, skakanje, bacanje...  :D Znam da to nece upaliti ali...jbg :wink:

tihi

Bitange je CTF server,i zamisli sad,uzmes zastavu i cekas da tvoji vrate da bi overio poen. Znaci,zastavnik bi morao da trci po zastavi kao muva bez glave.Bio je kampometar, ali najgore od svega bi bilo dajedna strana pritisne drugu,zamisli da ne mozes da se steknes ni 10-20 sec da bi se cisto oslobodio pritiska....

Lider

Quote from: tihi on December 02, 2008, 10:49:14 PM

Bitange je CTF server,i zamisli sad,uzmes zastavu i cekas da tvoji vrate da bi overio poen. Znaci,zastavnik bi morao da trci po zastavi kao muva bez glave.Bio je kampometar, ali najgore od svega bi bilo dajedna strana pritisne drugu,zamisli da ne mozes da se steknes ni 10-20 sec da bi se cisto oslobodio pritiska....
U toj situaciji bi bilo nerviranja, bacanja miseva, tastatura...
Znam razumijem sve probleme. Nisam ni mislio da se uvede takav nekakav server, vec vise ono kao imagine.. zamisli da je odigrati takvu partiju :wink: ;D :party2

zlenzlla

Nema od toga nista. Pa zamisli scenu: stanes da nanisanis nekog i taman da opalis kad ono kick! Bezveze.

husky

Ili staneš da nos malo pročačkaš.... i ne stigneš ni jaja još počesat, vec te kikalo.

SOLID

Quote from: Lider on December 02, 2008, 05:15:34 PM
Quote from: zlenzlla on December 02, 2008, 04:31:19 PM

Lideru nisi u pravu   :D
Naravno da ne bi kikovalo, posto te speca ako se ne pomeras nikako , pa je samim tim tu dovoljno da se cimnes malo i nece te kikati ....
Jednom sam igrao na jednom serveru , veze nemam na kom, ali bio je fazon ako se u odredjenom radijusu zadrzis nekih pa mislim da je bilo negde oko 10-15 sec, onda te upozori da ces biti kikan ako se ne pomeris... znaci radijus od nekih 5-10 metra...

Pa u tome je fazon, moras se kretati da bi ostao u igri, znaci samo trcanje, skakanje, bacanje...  :D Znam da to nece upaliti ali...jbg :wink:

Lider

Zakljucavam temu o kik u spec poslje 4-5sec  :bye2  :icon_lol: :wink:

zlenzlla

Quote from: Lider on December 05, 2008, 02:07:29 PM

Kako je zakljucavas?   :D

Lider

Quote from: zlenzlla on December 05, 2008, 03:18:31 PM
Quote from: Lider on December 05, 2008, 02:07:29 PM

Kako je zakljucavas?   :D