News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Molim vas pomoc hitno!!!!!!

Started by TripLe H, October 04, 2009, 01:23:49 PM

Previous topic - Next topic

TripLe H

Pozdravljam svih nov sam ovdje,imam problem sa vistom ultimate sp2 32 bit sve  igrice rade novi komp  zvuk radi na njih  jedino kad udem u cod2 mp igram 2 min a onda zvuk nestane odjednom .Tako stalno onda mora reset komp da se zvuk vrati,sve igre rade  i na svim zvuk radi jedino na cod mp radi 2 min onda nestane.Novi je komp star tjedan dana imao sam vistu black edition 2009 isto je to bio problem , pa sam se prebacio na vistu  ultimate sp2  32 bit nzn u cemu je problem,gledo sam po netu dosta ljdu ima problema sa codom na visti i to mp jer mi singplayer radi sve uredno.Molim pomoc hitno!!!!!!!!! icon_frown icon_frown :|| :||

Podpredsednik

Vista je bljak, vrati se na XP ili isprobaj Windows 7, mozda ce ti bolje raditi!

TripLe H

ma na windows mi je komp prespor :|| :|| :||,zato na visiti je brz i sve mi radi osim tog jebenog coda pa ako ko zna  riješit problem pls  pomozite

Coyot

TripLe H

hehe nemoguce, ja nemam zvucnu karticu na komp imam integriranu na maticnoj ploci ali mi sve igrice rade cuje se  zvuk cak i cod2 sp radi bez problema  sve se cuje ali mp  cod2 udem u igru prvih 2 min radi sound onda se odjednom  iskljuci zvuk pa moram reset komp da bi mi se vratio zvuk. Nov je komp sve radi osim mp cod2,gledo sam po netu puno ljudi ima probleme sa codom mp na visti ,ali nisam našo riješenje  za moj problem valjda nesto treba podesit u sound panelu  ,vidio sam na netu da neki skidaju vista codec packete pa im proradi ja sam skino nista opet isto.Puno mojih frendova imaju vistu pa im cod mp radi stvarno nzn u cemu je problem ali znam da ima neko riješenje pls pomagajte !!!! :ne_razumem :ne_razumem

TripLe H

Mephisto

Ak imas jak pc kaj ti ima bit prespor na xp il 7 lol!!!
Kak ja imam xp-sp2, bez ikakvog antivirusa, hard crkava, rami sranje i proc govno i radi dovoljno brzo.
Ne kuzim sta bi on to trebao "brzo" radit.
Pokrece cod i sve ostalo sto treba bez problema.

TripLe H

MA nzn kad sam ga uzimo digo sam windose x'p na komp dizali su se dvi ure i kad sam ih digo nisam bio zadovolja bilo je sporo a ucitavaju samo 3,20 memorije a u visti svih 4 gb rama pa mi jjos  brze i vistu je digo u 15 min.Al to sad nije bitno bitno je da ako zna ko da mi pomogne jer bi stvarno htio ostat na visti a ne ic na xp,znam da postoji neko riješenje jer mi puno frenda igra na visti cod2 mp i znam da neko riješenje postoji ako ko zna nek mi pomogne pls.

TripLe H

TripLe H

Oce mi ko pomoc više nije valjda da cijeli forum nzn ovo riješit :(:(ako ko zna nek kaze ili me doda na xf sve zajedno torcidagripe pls pomagajte!!!! :icon_grrr: :icon_grrr:

TripLe H

komara

Nek te doda spdR jer je vec resio problem

Coyot

Neka spdr bude velikodusan pa podeli resenje sa nama  :clapping2 :clapping2

Vidite da se momak satrao pisajuci . "molim  vas pomozite ", "oce iko pomoc "  ;D ;D

Mene jako zanima kako resiti taj tajanstveni problem   :ziveli :ziveli

komara

Ma kod Viste je problem treba podesiti zvucnu karticu a sad ne mogu da se setim kako i sta raditi

spdR

konkretno ja sam to radio pre 3 meseca i vise....ne secam se bas najbolje ali verovatno bi mogao resiti problem...my xfire : dorde16

ne da mi se pisati po forumu skini teamviewer i probacu ti namestiti kad budem na xfu...posto ne igram vec 2 meseca cim me vidis cimni me :D

SALTSTONE

Ako nisi resio problem , ostaje ti samo da kupis zvucnu karticu koja verovao ili ne resava mnogo vece probleme sa COD2 nego tvoj :D

Baki74

Probaj samo da uključiš mikrofon!Zvuči šašavo ali meni je uspelo!!

TripLe H

evo ljudi kupio zvucnu karticu radi sve kako bog zapovijeda,Sailstone bio si u pravu  :) :drinks2 veliki pozdrav ljudi iz Splita  :hat

SALTSTONE

Quote from: TripLe H on January 16, 2010, 04:31:19 PM
evo ljudi kupio zvucnu karticu radi sve kako bog zapovijeda,Sailstone bio si u pravu  :) :drinks2 veliki pozdrav ljudi iz Splita  :hat
:smartass  drago mi je da je to to  :stoner:

TripLe H