Pemzija citer

Started by $tring, December 13, 2009, 06:00:05 PM

Previous topic - Next topic

$tring

STEK

steta sto je kaznjen samo  6 meseci... :ne_razumem

Coyot

Ja mislim da na CB-u za sve ide 6 meseci ... :down

Lider

Neke ljude nikad necu razumijeti.
Kad oni varaju u jednoj hebenoj igrici, sta bi takvi haxori uradili kad bi se docepali neke vazne funkcije u stvarnom svijetu???? Npr. kad bi bili direktori, ministri, predsjednici...!?   :suicide :suicide

thosl

SOLID

spdR

nazalost, hax je u cod2/4 postao standard... zato igrica vise nema smisla za CB, vec samo za freindly warove sa onima koje znas ;)

AlekSerbia

Quote from: Lider on December 14, 2009, 12:14:59 AM
Quote from: SOLID on December 13, 2009, 11:38:54 PM
Lider za predsednika !  :thankyou
:thankyou  :)
hahahahahhahahahahahahahaha to bi bilo strasno .... cela zemlja bi bila u gej fazonu :D  :tease :tease :tease :tease :tease :tease

tihi

Quote from: Lider on December 13, 2009, 08:19:14 PM
Kad oni varaju u jednoj hebenoj igrici, sta bi takvi haxori uradili kad bi se docepali neke vazne funkcije u stvarnom svijetu???? Npr. kad bi bili direktori, ministri, predsjednici...!?   :suicide :suicide

Pa lideru,vidis kako nam je svima lepo ,sigurno nisu pro igraci na funkcijama nego citeri sa srednjim skolama i kupljenim diplomama :bad2

domohomo

Quote from: tihi on December 14, 2009, 03:55:48 AM

Pa lideru,vidis kako nam je svima lepo ,sigurno nisu pro igraci na funkcijama nego citeri sa srednjim skolama i kupljenim diplomama :bad2
khm khm pa nismo bas svi takvi  :wah :wah :wah

thosl

pa nismo,ima i nas postenih koji nismo banovani.

STEK

SOLID

Tako je STEK, reci im !    U poslednje vreme sa nekom mukom odigram CB war...... ma mrzim CB !

Btw...... STEK za ESL admina ?!?!?!   :worth

$tring

Hah, interesantno razmisljanje... ali mislim da smo takve predsednike vec imali....  :tease ... Nazalost...

IronC

Emoj String opet rode? Imacemo mi toga jos i imamo za izvoz..........

komara

Darkman Ki-Ninja

El Muerte

$tring

IronC

Darkman Ki-Ninja

Quote from: El Muerte on December 16, 2009, 03:24:59 PM
Quote from: komara on December 15, 2009, 04:01:02 PM
A ko je Pemzija?  :whistling
Zar ne vidis da je neki politichar  :rofl :rofl
pa to sam i mislio,Oaraka Obama,sigurno,to mu je nick u igri a Afganistanski PB ga uhvatio?!!?!??!!?  :rofl

thosl

Darkman Ki-Ninja

da,da dobro ste procitali  :doc