News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PUNKBUSTER - Lost Key Packets

Started by $tring, February 16, 2008, 05:02:32 PM

Previous topic - Next topic

$tring

05.Mart 2008.

Poslednji update Punkbuster-a resava gresku sa LOST KEY PACKETS.

Sigurno ste se vec susreli sa ovim problemom u poslednja dva dana... Punkbuster je odlepio i kick-a svahih xx minuta.

Problem nije do servera niti provajdera. Problem je do samog punkbustera i ocekujemo novi update koji ce to resiti. Do tada treba samo da se stripimo.. ;) Ako uspem disable-ovacu u config-u opciju da proverava izgubljene pakete..

Eto, cisto da znate o cemu se radi i da se ne nervirate.....  :roll:

SISTER:)

Quote from: "string"Sigurno ste se vec susreli sa ovim problemom u poslednja dva dana... Punkbuster je odlepio i kick-a svahih xx minuta.

Problem nije do servera niti provajdera. Problem je do samog punkbustera i ocekujemo novi update koji ce to resiti. Do tada treba samo da se stripimo.. ;) Ako uspem disable-ovacu u config-u opciju da proverava izgubljene pakete..

Eto, cisto da znate o cemu se radi i da se ne nervirate.....  :roll:

lepo od tebe bar da se ne nerviramo za dzabe...ja sam ga vec 100 puta upload-ovala pa ne vredi    :D

clumsy

hahahaha sister dobar ti je avatar! :)

ma ne vredi da updejtujes. isti q...

dok se ne sredi pb za server stalno ce nas ovako izbacivati  :roll:

Podpredsednik

Primetio sam danas da mi kompjuter dosta uspori i nakon 30 sekundi me izbaci PB i napise Lost Key Packets! Ne znam da li ste i vi radili podesavanja u konzoli za brzi FPS, smanjenje nekih detalja, kao sto su voda, oblaci ITD! Moguce je da sad to pravi neki konflikt, mozda je u PB to ubaceno kao CHEAT! Sad sam reinstalirao sistem, pa cemo videti sta se desava dalje!

Alekre

Znaci to je... Igrao sam na drugim serverima i video sam recimo da je na Matmati recimo kao pescana oluja i tako to. Kod nas nema toga. I bolje, ja jadan sa FX5200GD jedva se pokupim.

$tring

Quote from: "Alekre"Znaci to je... Igrao sam na drugim serverima i video sam recimo da je na Matmati recimo kao pescana oluja i tako to. Kod nas nema toga. I bolje, ja jadan sa FX5200GD jedva se pokupim.

To nema veze sa tim. To je samo 'dust' koji se na gomili servera ne igra. Inace su sve mape sa 'prasinom' ... pogotovo matmata... a ima i na burgundiji...

Ne izbacuje zbog toga. Nego jedstavno nesto nisu dobro odradili... i to je to.

IronC

"Monday 02.18.2008 [1:00PM]

Version 1.647 of the PB Server for CoD2 has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release. "

Kakav uzas, ladno je izasao novu update i kazu da su ispravili greske...medjutim opet pravi probleme.

[WC]=CyClops=

Pitanje je zapravo je li problem samo na bitanga serveru ili vas s istom porukom kicka i drugdje?

Ja nisam testirao ali trebalo bi provjeriti, jer moguće je da zaista problem pravi provider na kojem je server te da se paketi doista gube (samo ne našom greškom kao igrača) i da to onda PB tretira kao nedozvoljeno.

Jer upućeni u tematiku znaju da odziv (ping) i packet loss nisu uvijek prisutni zajedno iako najčešće jesu. Lako je moguće da je ping super jer ti je server blizu, ali da ne stiоu svi paketi kako treba zbog problema s routerima i modemima internet providera. Pitanje je garantiraju li oni vama QoS na linku na kojem je server?

TaZa

Izbacuje i na drugim serverima :( juče sam igrao na bihnetovim serverima i izbacilo me sa sd-a i sa tdm-a sa istom porukom kao i ovdje...ne ostaje nam nista nego da cekamo...

P.S. - ovo mi je prvi post pa zelim pohvaliti vas rad i trud na radu i odrzavanju ovih servera...daleko ste najbolji :D

IronC

Quote from: "[ZD=CyClops="]Pitanje je zapravo je li problem samo na bitanga serveru ili vas s istom porukom kicka i drugdje?

Ja nisam testirao ali trebalo bi provjeriti, jer moguće je da zaista problem pravi provider na kojem je server te da se paketi doista gube (samo ne našom greškom kao igrača) i da to onda PB tretira kao nedozvoljeno.

Jer upućeni u tematiku znaju da odziv (ping) i packet loss nisu uvijek prisutni zajedno iako najčešće jesu. Lako je moguće da je ping super jer ti je server blizu, ali da ne stiоu svi paketi kako treba zbog problema s routerima i modemima internet providera. Pitanje je garantiraju li oni vama QoS na linku na kojem je server?
Ovde niko nista ne garantuje, za garantovane stari se palca i to jako puno...problem je golbalni na svim serverima se to desava.

//LoneWolfs//kamiX

Ne preostaje nista drugo nego li cekat da se izbaci neki update

$tring

Quote from: "//LoneWolfs//kamiX"Ne preostaje nista drugo nego li cekat da se izbaci neki update

Bas tako... mozda ekipa iz CRO-Clana nadje neko resenje posto i oni istrazuju... isto kao i ja.

VIP.er

Nemaju resenja ni CRO.... jbg, i oni muku muce s istim problemom, ne znaju ni oni sta da rade...

Zver

e kada bi se moglo nekako downgrejdovati na prethodnu verziju apdejta (:D koja recenica:D)   onda bi problem bio reshen, ovako cekamo pb ekipu da resi stvar

$tring

Quote from: "Zver"e kada bi se moglo nekako downgrejdovati na prethodnu verziju apdejta (:D koja recenica:D)   onda bi problem bio reshen, ovako cekamo pb ekipu da resi stvar

Pa veruj mi ne bi... tada bi te izbacivao zato sto nisi update-ova punkbuster... tako da smo u zacaranom krugu... ali verujem da ce pronaci reshenje.. ili cu ja odlepiti pa cu nesto sprckati....  :roll:

mean

Ja sam ga update-ovo,i na 10 tabli samo me jednom izbacio :roll: .....pre toga me je izbacivao i po 4 puta u toku jedne table :idea:  :?:

//LoneWolfs//kamiX

Ma nema pravila kako izbacuje ... mene nekada ne izbaci niti 1 u danu ..

A nekad ga pukne pa nemogu uopce igrat jer me kicka svakih 10 min.
Budes vidio  :wink:

Nina

Ma tacno nema pravila...mene ne izbacuje u zadnje vreme ( ne smem to glasno da kazem da me ne cuje),ali jedno vreme sam ludela.Inace nije me izbacivalo dok nisam uradila update.Od update-a me izbacuje povremeno dok vidim da ostali na serveru samo izlecu.

El Muerte

Ma najgore je kada te krene partija pa protivnike redjas i kosish i taman zgrabish zastavu i na 2 metra od zakucavanja PB te izbaci (kao mene na tunisu posle samo 5 minuta igranja)

Nina

Ali cini mi se da izbacuje bas kad te krene.Ako kojim slucajem igras kilavo nema sanse da te izbaci.

mean

Quote from: "Nina"Ali cini mi se da izbacuje bas kad te krene.Ako kojim slucajem igras kilavo nema sanse da te izbaci.

:a:.......to vec ima smisla :lol: (bar kod mene)

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: "Nina"Ali cini mi se da izbacuje bas kad te krene.Ako kojim slucajem igras kilavo nema sanse da te izbaci.

To sam napisao pa bare m 10 puta na forumima :)
kada me krene onda me izbaci (mater mu) a kada mi je skor jad i bijeda ...
 Nebi me izbacio NEMA TE TEORIJE  :cry:   :cry:   :cry:

$tring

Quote from: "//LoneWolfs//kamiX"

To sam napisao pa bare m 10 puta na forumima :)
kada me krene onda me izbaci (mater mu) a kada mi je skor jad i bijeda ...
 Nebi me izbacio NEMA TE TEORIJE  :cry:   :cry:   :cry:

ako vam je za utehu, statistike ostaju... :) sve ostane zabelezeno.

//LoneWolfs//kamiX

Ma nije meni do statistika ... nego ... taman se ufuras i ide ti sve za metkom :) I mozes radit cuda ... I igras super .. .sve super ...

A ono ondjedno kao da je netko stisnuo stop - slika se zamrzne 2 sec
  I samo vidis PB te kickao ... razlog - losing key packets :) :)

Jebote depresije ...  :|  :|  :|

Podpredsednik

To sam i ja primetio, kad me krene i kad vristim i skacem po sobi, on me kickuje!

ToTo

Nije da kukam , ali veceras za cetrdeset minuta , cetiri puta me je izbacio punkbuster, a uradio sam update. Pa previse je majku mu.

IronC

Tuesday 02.19.2008 [3:15PM]

Version 1.650 of the PB Server for CoD2 has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.
Evo novog update-a, nadajmo se da su resili problem.

MeeLanChe

-Takodje i meni!!!-

Suparnička Ekipa se, jednostavno, sapliće o moje metke, kad ono:

Quote from: "//LoneWolfs//kamiX"Ma nije meni do statistika ... nego ... taman se ufuras i ide ti sve za metkom :) I mozes radit cuda ... I igras super .. .sve super ...

Pozz Kamix  :ziveli:

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: "MeeLanChe"-Takodje i meni!!!-

Suparnička Ekipa se, jednostavno, sapliće o moje metke, kad ono:

Quote from: "//LoneWolfs//kamiX"Ma nije meni do statistika ... nego ... taman se ufuras i ide ti sve za metkom :) I mozes radit cuda ... I igras super .. .sve super ...

Pozz Kamix  :ziveli:

HAHAHAHA kako je lud ovaj smajlic lol ...

//LoneWolfs//kamiX

hmm cini mi se kao da je PB sredjen.
Cijeli dan me nije kickao niti 1. A imao sam bajnih skorova :)

Ajd da kucnem u drvo  :ziveli:

El Muerte

//LoneWolfs//kamiX

Vidim da i dalje PB kicka iako ... opet se hvalim :) mene jos nije hehehehe

//LoneWolfs//kamiX

Iako PB kicka i dalje - ALI PUNO manje ... koliko ja vidim