News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Za Mykela nevjernika :D

Started by zlenzlla, November 08, 2009, 07:20:43 PM

Previous topic - Next topic

zlenzlla

Evo pa sad reci da sam lagao. Auto su vec bili odvukli, jbg.

SALTSTONE

zlenzlla

Danas mi nestalo struje. Ja izasao vani, kada pored moje kuce, gdje je bila ova razvodna kutija, momak se zabio autom. Vidis i sam sta je bilo sa kutijom. Cak je iskrivio betonsku banderu, tj. nakrivio je iz zemlje. Mykel mi rekao da lazem pa eto da mu pokazem.  :wink:  Samo steta sto nisam uslikao auto, ali bila policija sve vrijeme dok ga nisu odvukli.

SALTSTONE

:shok  jeboteeeeee  sad mi jasnije

Tomo_SU

Meni ovo vise lici na neki sporet :D

Darkman Ki-Ninja

Mykel

Našao čovek sliku na netu i okačio ovde, sad mi kao ludi... Ja i dalje nisam ubedjen. "Dokazi meni trebaju" , što se nisi slikao sa dnevnom štampom u ruci gde se vidi datum, a?  ;D ;D ;D ;D ;D

clumsy

ma bre vidis da je bacio uz banderu neki zmarzivach... rastavio ga i bacio... evo vide se vrata od zamrzivacha i gorenje znak

budaletineGandi

jes stvarno zamrzivac zlenzla al ti lazes

zlenzlla

hahahahhah koja masta  ;D

Evo vam dokaz. Sad mi morate vjerovati.  :tongue2 :whistling

Darkman Ki-Ninja

Ma verujemo mi tebi samo ne verujemo da je ovo transformator  :D

domohomo

ma evo tebi konju bezobrazni  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick:

Erwin König

Quote from: zlenzlla on November 29, 2009, 04:01:59 PM
hahahahhah koja masta  ;D

Evo vam dokaz. Sad mi morate vjerovati.  :tongue2 :whistling

Jel ja to vidim bele tačke na noktima? To je ili ostalo od French manikira ili ne unosiš dosta vitamina. Š ta je u pitanju? :)

Lider

Trebas vise zeljeza da unosis u sebe! S toga slobodno zagrizi tu banderu, malo razvodnu kutiju, kasnije trafo stanicu....ima da skoci zeljezo u crvenu zonu!  :clapping

zlenzlla

Quote from: dominik on December 14, 2009, 11:28:05 AM
ma evo tebi konju bezobrazni  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick::icon_dick:

Daj ga onom ko te tako naucio da se ponasas stoko nekulturna.

@ Erwine, ipak su vitamini, tj. nedostatak.  :wink:

@ Lideru, nema toga vise, pojelo se.  :whistling

// bitange // Wulle

Bogme ni ova slika nije prava :acute ovo si samo skliao ruku i isekao i ubacio. Vidi se da su ove dvije slike iste i imaju ovu sjenu u gornjem lijevom cosku  ;D ;D

Lider

Zlenzlla obmanjuje sire mase. Disciplinski BAN na 15 dana!!!

zlenzlla

Quote from: Lider on December 14, 2009, 08:22:49 PM
Zlenzlla obmanjuje sire mase. Disciplinski BAN na 15 dana!!!

hahhahhaah  Siso.  :tease

Pa naravno da je ista slika, nisam lud ici slikati ponovo. Jbt ovo je bila sala, sta ste se nalozili.  ;D

Coyot

Ma to on da pokaze da zna radit u photoshop-u  :whistling :whistling
Nije da se hvali ,,, ali tako je  :tease :tease