Oklagija cheater ! +SNIMAK !!!

Started by Miki_cod2, October 06, 2009, 01:27:33 AM

Previous topic - Next topic

Miki_cod2

Pozdrav svima! Odlucio sam se pojaviti sa nickom Miki kao "anonimac" i izneti vam svoje stavove.Igrac Garage servera tzv. Oklagija prije poznatiji kao GenoRock se vratio na garazu nakon dva i pol meseca pauze od kako je uhvacen kao cheater.Kako vidim niko se nije bunio od Bitangi zbog njegovog povratka, podrzavam to.Odradio je kaznu.Al zapita li se iko od bitangi (i ostalih igraca naravno)moze li on nedugo posle koristenja hacka doci ponovo na garazu i ostvariti savrsen score na statistikama tj. "UPASTI I BITI PRO"???Recimo ovako:

Igrac CounterX je igrac koji je sam rekao da igra cod2 vec 4-5 godina.Decku skidam kapu sa glave i stvarno svaki kill je regularan jer i vidi se da je pro.
Igrac //bitange// ^husky je takodjer igrac sa iskustvom i vidi se profi igra.

Pitanje : " MOнE LI IGRAC GENOROCK BITI ODMAH DO COUNTERX-A I BITI BOLJI OD HUSKY-JA?" 

Svako normalan bi na osnovu samo ovih cinjenica rekao da ne moze.
Danas oko 20:00 h Usao sam na Bitange Garage server u posmatraca i snimao Oklagiju nepune 2 mape ( Toujane i Tobruk).Molim bitange(a i ostale igrace koji znaju i mogu proceniti jesu li na snimci realni killovi) da je pogledaju i da daju svoje misljenje 
Za vreme snimanja te 2 mape Score mu je bio (toujane +120 sa donesenim flagom i Tobruk 81:21 bez flaga samo sa karabinom)
Molim one koji budu gledali na video da obrati paznju na tobruk te da pogledaju sve killove jer ima nekih prosto nemogucih
Takodjer sam gledao neke stvari u vezi sharpa i wallhacka na internetu i vidi se da je protivnicki igrac oznacen (najcesce crvenim krstom) te  kada pogine krst ostaje na njemu jos neko odredjeno vreme.To se takodjer vidi na snimkama gde je Oklagija fulao kill koji je vec neko iz njegovog tima ostvario.

Video je uploadovan na speedyshare
Link do videa: http://www.speedyshare.com/648147351.html

komara

Cajnice OKLAGIJA je Geno to nisam znao! Ono sto je meni cudno ako je to on dok je igrao kao Geno sa cheatom nije postizao rezultate kao sto sad postize,mozda je dosta vezbao.  :wink2

Mephisto

Procitao konacno readme file za hack pa je skuzio kak radi u potpunosti  :super.

Miki_cod2

Usput toujane pogledati na 7,6,5 minuta te tobruk od 21-19.Jasno se vidi da killove koje je uradio nemoguce je izvesti regularno.
Btw: Zasto Bitange ne reaguju na ovo ?

Leeman3

A kako da reagujemo kad je crack? sta mu mozes, bio je geno, sad je oklagija, sutra ce biti motka i tako u krug.....

Ja sam uglavnom na sd-u, umesto da igram mogao bi stalno da sedim u specu i da kickam zbog ovog ili onog cheata, uvrede, jumpa i sl. I gde je tu moja igra? Evidentne stvari kickam kao i debile nevaspitane, a ostali nisu vredni mojeg vremena i paznje...

spdR

evo sta je pro
http://clanbase.ggl.com/demodl.php?did=657624

ovaj ni sa cheatom nije ni crtica od P od proa
toliko

Miki_cod2

Slazem se Leeman i znam da mu ne mozete nista al ga barem kikajte...CAJNICE potpune su svi cheateri...i nonstop je svadja kad su oni tu...Pogledajte veceras puna garaza cim njih nema mir....
a sta mos spdR...low ostaje low

komara

Quote from: Mephisto on October 06, 2009, 04:13:36 PM
Procitao konacno readme file za hack pa je skuzio kak radi u potpunosti  :super.
E kad odvalis onda ga bas razvalis  :rofl :super

Oklagija

Miki sto se ne predstavis lepo pa onda nesto pricaj...A kao prvo ja nemam nikakve "krstove" kao sto ti rece, nisam pop.....i ne koristim nista slobodno ti dodji u spec i gledaj me da se malo ucis nebi ti bilo lose posto vidim da na ovom serveru ko god igra dobro "vi" odmah "ima wh", "ma gasi to",  "ovaj onaj cheater" i tako to..........Ali ako hoces vec da znas ja igram CoD2 skoro 5 godina...... :thankyou  :thankyou

spdR

''Igram CoD2 5 godina''

kom na ovo : lol !!!

druze,pre 5 godina nije bilo neta u Srbiji (dsla) a ti si igrao cod2 ? ne seri...
i po mojoj matematici,ako je cod2 izasao u oktobru 2005,onda je napolju  4 godine....
btw ako si mislio sa spom onda u redu....

i nemoj mnogo da se dizes u nebesa sto ownas na garazi...
go play ESL (mos i cb jer ako cheatas onda ti je to pravo mesto za tb)

hf

Mephisto

Joj to kad dođu JA IGRAM COD2 VEC 5 GODINA, JA IMAM PREKO 2500 SATI CODA PA SAM ZATO DOBAR NEMAM JA HAX UCI SE OD MENE BLA BLA BLA BLA!!!
Po meni igrac se samo dijelom pokazuje kroz pobjede, ali nek se dokazuje i kroz dostojansvo u porazu.
Ja et pizdim psujem sve sto mi dođe pod jezik ali NIKAD ne pisam na t pod warom ni nista tako.
Ti si sad pro jer igras cod2 5 godina (sto je nemoguce kak je spdr napisao) i ti sad mora da si dobar.
Pravi igrac je onaj koji uziva u igri a ne onaj koji igra da bi u ocima drugih bio dobar.
Dali varas il ne boli mene kurac jbg bitange serveri su crackani pa promenis nick i to je to.
I to kad se nekog optuzi za nest vi se odma loozite MA NEMA SANSE BLA BLA BLA BLA!!!
Ak nisi onda lepo sjednes naslois se lepo nek drugi komentiraju i smijes se boli te kurac.

spdR

QuotePravi igrac je onaj koji uziva u igri a ne onaj koji igra da bi u ocima drugih bio dobar.

potpisujem !

thosl

sta sa onim igracima koji uzivaju kad su dobri u ocima drugih?nabave cheat.

Mephisto

A to su debilni ljudi ili zaostali u razvoju ili mala deca koja se jos ni ne briju negdje 13 14 15 godina.
Sta oni imaju kome dokazivat.
Kad dođu takvi pa na waru ubiju nest pa onda "jesi vidio to????????"
Mene boli kurac sta ko misli jesam ja "noobina" ili "pro".
Svako ima i dobrih trenutaka i losih.
Sad sto starci svima kupuju kompove i net pa deca dolaze svrsavaju jer dobro igraju i ljudi ih specaju jer su mrtvi il psuju tamo majke familiju boga sta sve pisu na t a pred starcima nesmiju ni j rec.
Oni ce nest psovat i jebat jbt nisu vidili sise odkad ih mater prestala dojit jbt!

SOLID

Oklagija

Ja nisam rekao da sam igrao na nete vec na lanu.......a nisam mislio tacno 5 vec oko 5 tu negdje sta ja znam.......ma i zabolje me sta vi mislite........  :doc  :thumbdown :doc :thumbdown

zlenzlla

Quote from: Oklagija on October 12, 2009, 11:30:36 AM
Ja nisam rekao da sam igrao na nete vec na lanu.......a nisam mislio tacno 5 vec oko 5 tu negdje sta ja znam.......ma i zabolje me sta vi mislite........  :doc  :thumbdown :doc :thumbdown

Aljbanac? 

Quote from: Mephisto on October 10, 2009, 09:59:28 PM
A to su debilni ljudi ili zaostali u razvoju ili mala deca koja se jos ni ne briju negdje 13 14 15 godina.

Spider, koliko ono ti imas godina?  ;D

komara

E jbg Oklagija ili Geno ako si to ti kad jednom koristis cheat to ce te uvek pratiti,a ko ti je kriv sto si ga koristio prvi put pod nikom Geno!
:wink2

ludi livnicar

Quote from: Mephisto on October 10, 2009, 09:59:28 PM
Kad dođu takvi pa na waru ubiju nest pa onda "jesi vidio to????????"
Mene boli kurac sta ko misli jesam ja "noobina" ili "pro".
Svako ima i dobrih trenutaka i losih.
Sad sto starci svima kupuju kompove i net pa deca dolaze svrsavaju jer dobro igraju i ljudi ih specaju jer su mrtvi il psuju tamo majke familiju boga sta sve pisu na t a pred starcima nesmiju ni j rec.
Oni ce nest psovat i jebat jbt nisu vidili sise odkad ih mater prestala dojit jbt!

Bravo care kandiduj se za predsednika imas moj glas

ludi livnicar

Za sve one koji igraju COD 2 5 godina mala napomena. COD 2  je u EU izasao 25 oktobra 2005.

spdR

e to sam mu i ja reko :)

mrzim takve price jebo sam dok se ti nisi rodio.. :D

bot ostaje bot.

i kao prvo ne znaci da si dobar ako ownas na garazi ili na bilo kom drugom pubu.rekoh ti ODI NA ESL gde je igra cista i tamo budi dobar pa onda mozes reci da si dobar-extra-mega-pro ownzje prozje igrac.

Mephisto

Svatko moze bit i "pro i "noob" na pubu.
Di ce se ko spawnat oce te ubit s leđa oces ti nekog s leđa di ce past ciji nade.........
Ak elek moze bit prvi na sd serveru sve vam je jasno  :tease.

Ah ja za predsjednika nije to losa ideja  :super.
Al jbg zbog takvih govora nebi chiteri glasali za mene a njih je sve vise i vise

iksde

Quote from: ludi livnicar on October 13, 2009, 05:59:19 PM
Za sve one koji igraju COD 2 5 godina mala napomena. COD 2  je u EU izasao 25 oktobra 2005.

Ih pa sto smo sitnicari, koja godina gore dole... Eto Duke Nukem je izasao krajem proslog milenijuma sto mu dodje da igram... u jbg al sam mator   :suicide

Mephisto

Pa sta ima dosta "starih" igara koje su dobre.
Ja jos uvijek volim igrat diablo 2 i unreal tournament clasic.
To sam stalno rokao dok nije adsl-a bilo u hrvatskoj i dok se nije rasirio dovoljno.

m.shadows

Quote from: Mephisto on October 14, 2009, 05:43:25 AM
Svatko moze bit i "pro i "noob" na pubu.
Di ce se ko spawnat oce te ubit s leđa oces ti nekog s leđa di ce past ciji nade.........
Ak elek moze bit prvi na sd serveru sve vam je jasno  :tease.

Ah ja za predsjednika nije to losa ideja  :super.
Al jbg zbog takvih govora nebi chiteri glasali za mene a njih je sve vise i vise
Ti za predsednika.
Imas 2 glasa  :tease2

- Reaper -

Cheater 100% upravo sam gledao demo