News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Blitzkrieg

Started by GAGI, January 18, 2009, 12:30:52 AM

Previous topic - Next topic

GAGI

Buduci da je vecina ljudi ovde navucena na tematiku drugog svetskog rata, cudi me da niko ne spominje najbolju strategiju koja se bavi tim periodom ( pogadjate to je Blitzkrieg). Krajnje realisticna ova igra iako vise nije u cvetu mladosti jos uvek je veoma popularna u inostranstvu. Za ovu igru postoji  vise zvanicnih ekspanzija kao i brdo modova koji se mogu skinuti sa neta i koji cesto po kvalitetu prevazilaze original.Pored odlicnog singleplayera tu je i jos bolji multiplayer tako da sve to zajedno pruza godine dobre zabave. :aug
Ako je neko za partiju neka se javi ;D
Evo i korisnih linkova.
http://blitzkriegheadquarters.com/Xlboards/index.php
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=58&t=8473&p=124077#p124077

clumsy

extra igrica!!! igrao sam sve ekspanzije nazalost samo u single player-u. kada sam instalirao onaj blitzkrieg 2 razocarao sam se.... sranje u tri lepe
mogli bi jednu opaliti  8)

GAGI

Quote from: clumsy on January 18, 2009, 01:50:38 PM
extra igrica!!! igrao sam sve ekspanzije nazalost samo u single player-u. kada sam instalirao onaj blitzkrieg 2 razocarao sam se.... sranje u tri lepe
mogli bi jednu opaliti  8)
Naravno. Ako si raspolozen mozemo veceras posle 21h. Posalji mi pm pa cemo se dogovoriti. Igrao si samo zvanicne exspanzije ili si skidao i modove sa bkportala? Jedan nas covek pravi mod za Blitzkrieg "Kosovo Sunrise" pogadjas o cemu se radi. Izasla je demo verzija i stvarno je :rnr
Evo linka:

http://bkportal.net/afg/KS%20Demo.exe (65292KB)

GAGI

Darkman Ki-Ninja

A da li ste vi probali Faces Of War ?  :wink:

GAGI

Ja nisam, ali sam cuo oprecna misljenja o igri.
Igrao sam Soldiers Heroes Of WW2 koji je predhodio ovoj igri i mogu reci da je dobar.

Mephisto

Pa blitzkrieg i nije bas najbolja strategija na tematiku ww2.
Ne govorim ja nist protiv te igre al company of heroes ja puuuno realnija i ima bolji AI, dx10 suppord i potpuno destruktivnu okolinu.
Plus prvi coh je bio game of the year  :super.
I BK je super al po realnosti nije ravan coh jbg.

GAGI

Pa sad...
Ako je realno da na bojnom polju napravis baraku i da posle nekog vremena ona pocne da stancuje tenkove onda ok. :ne_razumem
Coh je po meni Warcraft smesten u drugi svetski rat. Mozda se to nekom i svidja, meni licno ne.
E sad grafika je druga prica... Ipak je Bk odavno prevazidjen po tom pitanju. I Bk je bio je bio game of the year (doduse davno) :wink:
Vanila Blitzkrieg ima manjih propusta sto se tice realnosti medjutim ima modova i expanzija koji to nadoknadjuju. ( Mission Kursk, Motherland Calls...).

Mephisto

Kakva baraka i tenkovi???
Loool.
Kad napravis foward baracs tu mozes samo infantry pravit i eto at gun koji guraju trojica.
To je samo onak da mozes reinforce squad da nemoras preko cijele mape do hq ic.
A base structures di se prave tenkovi i te fore mos pravit samo u sektoru di je baza.
I resursi su postavljeni realno ono za vozila trebas pun kurac goriva za neki barrage trebas pun kurac municije i tak.
Al ok ajd necemo ovo pretvorit u svađu oko 2 igra.
Svaka je dobra na svoj nacin i ne sviđa se svakom sve na jednak nacin.

GAGI

Quote from: Mephisto on August 26, 2009, 02:28:40 AM

Svaka je dobra na svoj nacin i ne sviđa se svakom sve na jednak nacin.

:clapping2