News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

shy.e-Sports

Started by hajae, August 18, 2009, 02:40:36 PM

Previous topic - Next topic

hajae

Evo da ja predstavim i shy.e-Sports sponsored by: egs

Website: www.shyegs.xtreemhost.com

Clanbase: http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1817087

Squad:

hrvy(lider)
lavv
ceki
spartanac(vama svima toliko poznat)
nauk
pupe
lekizhej
hardek
greeny(isto vam je poznat s puba)
jupipupi
homer

Ako vas jos ista zanima samo priupitajte

Lesane

Pozz
Vidim da ste novi klan na cod2 sceni pa vam zelim mnogo srece u nastavku :)

hajae

Quote from: Lesane on August 18, 2009, 04:03:05 PM
Pozz
Vidim da ste novi klan na cod2 sceni pa vam zelim mnogo srece u nastavku :)

hvala lijepo

hajae

Jedna koliko toliko velika vijest usao je u clan jedan od najboljih svjetskih igraca
rubenswaa

Darkman Ki-Ninja

hajae

SOLID

Da da poznati su mi ovakvi klanovi nemaju nikakvu originalnost ....svako moze pozvati najbolje igrace iz pojedinih klanova i kao napraviti najjaci klan :D :D :D

Darkman Ki-Ninja

hajae

Quote from: SOLID on August 21, 2009, 09:35:57 AM
Da da poznati su mi ovakvi klanovi nemaju nikakvu originalnost ....svako moze pozvati najbolje igrace iz pojedinih klanova i kao napraviti najjaci klan :D :D :D

jel? sa tim sam covjekom ja odigro vise fw nego ti sa titansima warova ;) tako da racunaj o cemu pricam

SOLID

Quote from: hrvy on August 21, 2009, 11:13:36 PM

jel? sa tim sam covjekom ja odigro vise fw nego ti sa titansima warova ;) tako da racunaj o cemu pricam

Tako to i krece...uvuces se vamo tamo i tako to..... Sa kojim covekom? Ja sam mislio uopste ?

Ne bi me cudilo da sad uzme neko i pozove iste ove igrace za klan i napravi vasu kopiju :D :D :D

STEK

nesto kao onaj indijanac frozen...sto sakupio pussys.... :bad2 !!!!takav klan ako izdrzi vise od 2-3 meseca.... :||

spdR

^potpis na ovo stekovo

hajae

Quote from: SOLID on August 22, 2009, 03:13:16 AM

Tako to i krece...uvuces se vamo tamo i tako to..... Sa kojim covekom? Ja sam mislio uopste ?

Ne bi me cudilo da sad uzme neko i pozove iste ove igrace za klan i napravi vasu kopiju :D :D :D

Ima takvih clanova ja podrzavam clan poput RAGE ekipa se skupila igraju dugo nisu neki pro skill posebno nego uigrani i zanju se takvi timovi su najbolji i ide kapa dole