News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Eleanor_GT500 by Marko Lukic

Started by S-V Nemanja77, August 08, 2009, 12:32:05 PM

Previous topic - Next topic

S-V Nemanja77

By Marko Lukic  aka =SC=Blade

http://www.035-clan.com/images/Eleanor_GT500.jpg

Tomo_SU

Lepo izgleda. To je olovkom crtano?

Original previse vuce na zuto.

Darkman Ki-Ninja

S-V Nemanja77

Quote from: Tomo_SU on August 08, 2009, 12:53:37 PM
Lepo izgleda. To je olovkom crtano?

Original previse vuce na zuto.

da olovkom

hajae

Fino fino. Koliko vremena ulozeno?  :worth :worth

Blade

hvala svima, vidim nemanja me reklamira  ;D radio sam sa tehnickom, gumicom i nesto malo sa rapidografima, radio sam negde oko 15ak sati, format papira je a3 , evo i slide show sto sam napravio http://www.youtube.com/watch?v=b4oHhVuN0AI  pozdrav  :mahanje

$tring

Sjajno si uradio! :) Svaka cast.....  :worth

Predlog za sledeci rad : Montiraj fotoaparat na stativ, i namesti Interval shooting. Doduse, nemaju svi aparati ovu funkciju, ali bi bilo zgodno to videti u timelaps-u. Recimo, da okine fotku svaki minut. Kasnije takav slideshow spojis u filmic i dobijes ceo proces ubrzan.

Blade

hehe hvala na predlogu, obicno snimam sa kamerom i onda ubrzam u programu, ali nekad slikam jer mi je potrebno dosta vremena za crtez,  :D

Tomo_SU

Ne vidi se bas najbolje na snimku. Kako to da nacrtas deo necega i odradis skoro do kraja, pa tek onda nastavljas dalje. Nekako mi se cini da je jednostavnije skicirati kompletnu sliku, ipak da dobijes priblizno ono sto crtas i da to bude lepo kadrirano. Pa tek onda naknadno odradis detaljno delove slike.

Blade

tako i radim, ali na ovom sam morao ovako zato sto se masti i mrlja papir, ovako uradim jedan deo izdetaljisem ga, fiksiram sa sprejom i idem dalje, pa se posle na kraju vratim da ga procistim jos i doradim

komara

ODLICNO! Trebao bi da se prijavis nekad na konkurs za dizajn modela nekog auta  :super btw Elenor jedan od mojih omiljenih automobila!

Blade

rado bi ja, ali tesko je naci tako nesto na internetu  :icon_confused:

komara

Quote from: Blade on August 13, 2009, 05:24:21 PM
rado bi ja, ali tesko je naci tako nesto na internetu  :icon_confused:
Samo strpljivo mozda se ukaze prilika