omg,wtf is this?

Started by *SPARTANAC*, July 20, 2009, 01:36:10 AM

Previous topic - Next topic

*SPARTANAC*

[07.19.2009 22:18:06] [From #9 (VALID) ^4<^7HYPNOTICA^2> ^7marB1N] "com_playerProfile" "fs_basepath" "fs_homepath" [3 cvar matches found]
[07.19.2009 22:18:06] [From #9 (VALID) ^4<^7HYPNOTICA^2> ^7marB1N] com_playerProfile = "failbot1992"
[07.19.2009 22:18:06] [From #9 (VALID) ^4<^7HYPNOTICA^2> ^7marB1N] fs_basepath = "c:\igre\cod2 failbot4 ddadad"
[07.19.2009 22:18:06] [From #9 (VALID) ^4<^7HYPNOTICA^2> ^7marB1N] fs_homepath = "c:\igre\cod2 failbot4 ddadad"

and this

[07.19.2009 22:17:26] [From #2 (VALID) nemoguci^6 ' ^7Max] v_name_00 = "seta v_name vstr v_name_01; exec vec_name.cfg"
[07.19.2009 22:17:26] [From #2 (VALID) nemoguci^6 ' ^7Max] v_name_01 = "seta v_name vstr v_name_00; exec vec_name1.cfg"

??

spdR

vstr naredbe su zabranjene,jer mogu da povezuju exece iz tvog main foldera,mozes je imenovati kako oces,npr name.cfg a tu sakrijes skriptu za garand,lag skriptu,fast reload skriptu,CHEAT....
ovo prvo je verovatno (nisam siguran) cvar za hax,koji nije cvar search safe (pb otkriva cvarove upisivane)...
nisam siguran =)

Lider

Ala spdr ima li ista sto ti ne znas kada je u pitanju hax i te ostale budalashtine? :icon_lol:

zlenzlla

Quote from: Lider on July 20, 2009, 01:07:40 PM
Ala spdr ima li ista sto ti ne znas kada je u pitanju hax i te ostale budalashtine? :icon_lol:

Mislim da nema. Mali je to dobro izucio.  ;D

STEK

e pa ti likovi su sinoc...izvodili nem0guce!!!!! :hmm :hmm

spdR

pa za tu hypnoticu igra KORAC,lik koji je returned haxor,i kojem pakujem ban na cbu..samo da nadjem ip match :)

@zlenzlla i lider
nisam ja to svesno ucio
dodje samo od sebe =)

*SPARTANAC*

Quote from: spdR on July 20, 2009, 03:08:11 PM
pa za tu hypnoticu igra KORAC,lik koji je returned haxor,i kojem pakujem ban na cbu..samo da nadjem ip match :)

@zlenzlla i lider
nisam ja to svesno ucio
dodje samo od sebe =)
Kome bre pakuju ban na CBu??? :icon_confused:

btw. znam ja sta su vstr skripte nego me zanima cemu sluzi bas ova komanda. v_name_00 = "seta v_name vstr v_name_01; exec vec_name.cfg" i ovo fs_basepath = "c:\igre\cod2 failbot4 ddadad"
Znam da su likovi haxali, tu nema ubedjivanja samo da vidim sta su koristili da znam za ubuduce. :)

spdR

O BOZE

nsi razumeo
kazem da jos jedan cheater igra za hypnoticu,ili je igrao nzm kome ocu ban da spakujem

*SPARTANAC*

Quote from: spdR on July 20, 2009, 04:12:57 PM
O BOZE

nsi razumeo
kazem da jos jedan cheater igra za hypnoticu,ili je igrao nzm kome ocu ban da spakujem
Hahaha pa u kojoj si se ti reci osecao prozvanim???? :icon_lol: :icon_lol:

Lepo sam pitao kome se pakuje ban, kom igracu?

jape

^
Quote from: spdR on July 20, 2009, 03:08:11 PM

A taj vstr nije cheat, vec za menjanje nicka.. takva neka pizdarija.

spdR

ljudi nemojte me praviti budalom,zanm sta pricam,znam da nije cheat,ne mora biti za ime,moze biti za bilo stA !!! od execa BINDOVA za cheatanje ,skripti,pa i imena,zato i jesu zabranjene te skripte !

i ne trudim se ja zbog tih skripti njemu da namestim ban,nego zato sto je lik ocigledan,vodimo ja i njofra protiv njega i zvoneta 5-2,ubiju nas 13-7 ,uvek preaim (dobro da nije prefire :S)...samo mi se ne da traziti ip match,diesel mi rekao da je pre on bio banan

jape

pitao je za sta sluzi TAJ vstr, i taj vstr sam video milion puta u logovima, sluzi sa menjanje nicka ili tako nesto

spdR

e pa to nesto drugo moze da bude bilo sta...skripte..pokretanje cheata...sve....