News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

tomi11 jucer otisao u Bracne Vode

Started by hajae, July 12, 2009, 12:11:18 PM

Previous topic - Next topic

hajae

Sretni ti svatovi i zendiba... :flag_of_truce :flag_of_truce :flag_of_truce Nadam se da cemo dobit jos cod2 gamera i lipih kosarkasa  :spiteful

domohomo

congratulations comrade!!!!!!! dalmatia wishes good lifeing and many drinkeing!!!

STEK

OOOOHHHH neeeeeeeee zar i tomi11......pa sta je sa ovim svetom!!!!!  :shok :shok

.........sa srecom....mislim.... :drinks2 :party2 :whistling

Lider

Funkerman

SOLID

~LoneWolfs~Extreme

domohomo

Zver

Pogodio ga ludi kamen u glavu, zato je pristao da kapitulira Nicht Verstehen  :ne_razumem

VIP.er

zlenzlla

Podpredsednik

tomi11

hvala svima na cestitkama.

jel zensko?nije,nista se ne lijepi.koliko ono paketa da stavim :D

*SPARTANAC*

hehe,nije tu do max packetsa, nego do dupliranja paketa cl_packetdup 2. :rofl

Cestitam. :drinks2

Leeman3

Citadel of Pain

Vidim ja da je vrag odneo salu i da kako stvari stoje jos malo pa cu samo sa Viperom moci da planiram zezu...obila nam se o glavu politika da ne primamo klince u klan. Dusan video da brod preuzimaju zene, i pobegao, pametan covek.

Ali ovaj momak je bas obecavao, mozda me je bas zato i potresla ova vest, u nekakvom moru Huskija, Mykela, Leemana, Irona, Zverka i ostalih robova, Tomi je uvek bio dasak svezeg vazduha, donosio je vesti iz slobode, bio redovan na warovima u 3 ujutru....
ehhh a sada je red cestitati, pa evo ja cest....ma dzabe ne mogu  :cray

;D

IronC

Aahhahaah Citadel barabo :) Brak je ustavri jako dobra stavr gde mi muski profitiramo extra, sve vise uvidjam to :)...uh umalo zaboravih...
Pa Tomi nek je sa srecom :)

Al_Capone

Quote from: Citadel of Pain on July 14, 2009, 02:57:17 AM
Vidim ja da je vrag odneo salu i da kako stvari stoje jos malo pa cu samo sa Viperom moci da planiram zezu...obila nam se o glavu politika da ne primamo klince u klan. Dusan video da brod preuzimaju zene, i pobegao, pametan covek.

Ali ovaj momak je bas obecavao, mozda me je bas zato i potresla ova vest, u nekakvom moru Huskija, Mykela, Leemana, Irona, Zverka i ostalih robova, Tomi je uvek bio dasak svezeg vazduha, donosio je vesti iz slobode, bio redovan na warovima u 3 ujutru....
ehhh a sada je red cestitati, pa evo ja cest....ma dzabe ne mogu  :cray

;D

Hahahha, koji si ti kralj coek  :rofl :rofl

Leeman3

ma citadel je jako pamet....ne ne mog to izgovoriti. fazon je sto je on ozenjen jos od gimnazije, ali ne sme da prizna!

husky

Posto tomiju u kosarci ide sut za tricu, uskoro:

husky

A treba puno  :icon_bad::blow da se ne desi ovo:

DiDaN

tomi11

hahahaha hus hebem te blesavoga

da odgovorim citadelu.tomiju zena nikad nije bila niti ce biti prepreka za igranje pa ni u 3 ujutro.tomi je to davno rjesio,tj na vrijeme ,da mu se ne dogadja ko nekima da imaju neke zabrane ili ti kompromise.kod mene toga a nema.

ima jedan drugi problem a to je da sam zadnjih dvije godine vise na stakama nego na nogama pa sam zato i toliko prisutan na serverima,al cim ozdravim nazalost cod2 cu igrati peterostruko manje nego do sada jer vremena jednostavno nece bit.

jos jednom hvala svima na cestitkama.

btw kusky i mykel koliko ono paketa koristite,vama se sve lijepi  :)

Citadel of Pain

Quote from: tomi11 on July 15, 2009, 07:00:18 PM
da odgovorim citadelu.tomiju zena nikad nije bila niti ce biti prepreka za igranje pa ni u 3 ujutro.tomi je to davno rjesio,tj na vrijeme ,da mu se ne dogadja ko nekima da imaju neke zabrane ili ti kompromise.kod mene toga a nema.

That's my boy! :worth :worth  :clapping

Huh, laknulo mi je, sada mogu i da cestitam!!!  :yahoo

$tring

Mykel

GuRuGeoRge

Čestitam Tomi,mnogo sreće i ljubavi u tvom 'drugom' оivotu... :clapping2 :mahanje