News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Predlog za turnir?!?!?!

Started by SOLID, June 20, 2009, 06:42:29 PM

Previous topic - Next topic

SOLID

Ajde da opicimo neki klanski turnir tipa 2vs2 ili 3vs3 .....naravno u organizaciji bitangi....

jape

mogao bi neki LAN u NS ili SU - Samo ne Smederevo :D

SOLID

Nisam mislio na LAN..... Iako moze i to na kraju :D

m.shadows

Quote from: jape on June 20, 2009, 06:56:26 PM
mogao bi neki LAN u NS ili SU - Samo ne Smederevo :D

MISLIS SU KAO SUBOTICA, MOZE!! xD

VIP.er

*SPARTANAC*

Quote from: VIP.er on June 20, 2009, 07:52:27 PM
:) A sto ne u Smederevu ?
Vidis da nam se omg-wtf malo uplasio. :vava
Btw. koliko sam cuo u NSu nema ni jedna normalna igraonica za lan turnir (cod2 ofc). :thumbdown

SOLID

Nemojte ici u off :D  Ajde neki turnir na netu ovde..... a predlozio sam 2vs2 ili 3vs3 da bi se igralo klanski sa org key....Jel uvek ima da se nadje neki klan koji jedva da ima 4-5 igraca sa org....

Ajde i ja malo u off :D  Ajde neki turnir u Beogradu hahaha tu narem ima igraonica :D:D:D

spdR

uvek za !
2v2 rula :)

sto se tice LANa,gamestation - subotica,igraonica 250 lock DX9 sve high,isto i sa cod4..pa dodjite kod mene i shadowsa :D

jape

^Da, zato sam i pomenuo Suboticu.. a ima jos i Area51, Space...

STEK

ma u obzir dolazi samo virtualno.....nikako realno....nesto preko neta!!!! :camper :aug :awm :computer

spdR

dajte pare i iznajmicu igraonicu :D
RL rulz !

a dobro jape kaze,space je isto jako dogra igraonica,samo u gameu npr sd je teze izvodljiv zbog rasporeda kompova !

m.shadows

Quote from: spdR on June 20, 2009, 11:00:48 PM
uvek za !
2v2 rula :)

sto se tice LANa,gamestation - subotica,igraonica 250 lock DX9 sve high,isto i sa cod4..pa dodjite kod mene i shadowsa :D

spdR i ti zivis u SU???xD nisam jedini, sem naravno Tomo_SU-a i jos nekih xD

spdR

da zivim u su,ali nemoj u offtopic

@topic kad ce bre lanovi u srbiji da buudu ko CODHR lanovi !?!?!

*SPARTANAC*

Nista ja sam za neki turnir, stvarno nedostaje malo akcije po tom pitanju.
Sto se tice lana u SU, sve je to lepo, ali realno i kad bi se skupili i dosli gde bi svi prespavali, kontas treba malo jaca organizacija za to. A drugo niko nece da se cima za neke sitne nagrade (lazem, neko ce da se isicima zbog zezanja, ali vecina nece). Tako da ozbiljan lan COD2 turnir u srbiji ZABORAVITE.

SOLID

Pa da pre cemo organizovati sa normalnim brojem igraca neki net turnir.....

Skelety

dodjite kod mene na lan :) imam salu za  100 ljudi ponesite racunar samo ostala oprema moja :) kablovi monitori i ta sranja :)

m.shadows

Skelety

dexnsk

Quote from: *SPARTANAC* on June 20, 2009, 08:40:18 PM
Btw. koliko sam cuo u NSu nema ni jedna normalna igraonica za lan turnir (cod2 ofc). :thumbdown
Gresis ima igraonica Kum ima oko 40 racunara izuzetno su dobri samo nevalje to sto se igra sa g5 misevima koje ja nevolim.

spdR

Pa to je upravo i problem,to gde bi svi prespavali...Jedino da bude jednodnevni lan,sto je izvodljivo,ali malo teze...

Opet vam kazem,ja sam za i za prvu i drugu varijantu :D
btw ja i ti m shadows se moramo upoznati kad si iz subotice xD

SOLID

Quote from: dex^NSK***SRB on June 21, 2009, 01:59:16 PM
Quote from: *SPARTANAC* on June 20, 2009, 08:40:18 PM
Gresis ima igraonica Kum ima oko 40 racunara izuzetno su dobri samo nevalje to sto se igra sa g5 misevima koje ja nevolim.
Pa poneses svoj mis.....

dexnsk

E sad je kasno ja kad sam vas pito dali ocete trnir i kad je bilo termina u igraonici neste hteli. Sad je sve popunjeno do avgusta tako da bb...

dexnsk

E ako vam je bas stalo do nekog turnire evo rumunski klan veterani organisuju jedan, nesto na foru cb-a evo vam i link pa ako ocete prijavite se mi cemo ucestvovati.

http://provgc.veteranii.com/news.php

STEK

Quote from: dex^NSK***SRB on June 21, 2009, 04:33:17 PM
E ako vam je bas stalo do nekog turnire evo rumunski klan veterani organisuju jedan, nesto na foru cb-a evo vam i link pa ako ocete prijavite se mi cemo ucestvovati.

http://provgc.veteranii.com/news.php
kolko ja znam ti veterani cepaju 1.0 verziju... :thumbdown

dexnsk

Ma ti sto cepaju 1.0 si iz srbije a ovo su rumunski klan omg pa ti ne znas da citas :D

EDIT:
Ovi igraju 1.3. Samo sto ces se malo slabije snaci za registraciju jer je skoro sve na rumunskom sereca sto mi imamo jednog rumuna u klanu pa nam je lakse...

m.shadows

Quote from: spdR on June 21, 2009, 02:06:36 PM
Pa to je upravo i problem,to gde bi svi prespavali...Jedino da bude jednodnevni lan,sto je izvodljivo,ali malo teze...

Opet vam kazem,ja sam za i za prvu i drugu varijantu :D
btw ja i ti m shadows se moramo upoznati kad si iz subotice xD

Pa ne znam, mozda bi mogli nac negde smestaj, mozda na mom tavanu(ima tamo pacova i macaka, ali neka  ;D)

spdR ajde, javi mi kad si slobodan, ja mogu biloooo kad na raspustum fala Bogu da je konacno dosao, al da neidemo u off javicu ti ja ili ti meni.